Wrestling-IL
תוצאות | AAA Triplemanía 34 - גרסה מובנת להדפסה

+- Wrestling-IL (https://wrestling-il.com:443)
+-- פורום: היאבקות (https://wrestling-il.com:443/forumdisplay.php?fid=1)
+--- פורום: WWE (https://wrestling-il.com:443/forumdisplay.php?fid=2)
+--- אשכול: תוצאות | AAA Triplemanía 34 (/showthread.php?tid=3626)

עמודים: 1 2 3 4 5

RE: תוצאות | AAA Triplemanía 34 - האירוע מתחיל בשעה 04:00 - Sexy devil - 09-14-2026

היה כבר קייזר נגד דום או עדיין לא
אם זה הלילה זה מתנגש בראו

RE: תוצאות | AAA Triplemanía 34 - האירוע מתחיל בשעה 04:00 - iCena - 09-14-2026

(09-14-2026, 08:53 AM)Sexy devil כתב:  היה כבר קייזר נגד דום או עדיין לא
אם זה הלילה זה מתנגש בראו

בוקר טוב אליהו

RE: תוצאות | AAA Triplemanía 34 - lidoradir - 09-14-2026

[Image: 20260913_TripleMania34_FC.jpg]

הו בייבי. אבסולוט סינמה.
אל גרנדה אמריקנו זוכה באליפות AAA מגה.

עכשיו סיימתי לראות את הלילה השני, היה מדהים. ארחיב בהמשך.

RE: תוצאות | AAA Triplemanía 34 - The Visionary - 09-14-2026

(09-14-2026, 01:26 PM)lidoradir כתב:  [Image: 20260913_TripleMania34_FC.jpg]

הו בייבי. אבסולוט סינמה.
אל גרנדה אמריקנו זוכה באליפות AAA מגה.

עכשיו סיימתי לראות את הלילה השני, היה מדהים. ארחיב בהמשך.

מטורף איך מגימיק שנועד לצחוק על מקסיקו לודוויג קייזר הפך את הדמות לאגדה במקסיקו.

הולי שיט, פופים חולניים לפרוס דל מאל שחזרו לשיר המקורי שלהם.

RE: תוצאות | AAA Triplemanía 34 - iCena - 09-14-2026

כל העולם יותר נכון מקסיקו נמצא על כף היד של לודוויג קייזר,וואלה מגיע לו אחרי כל הדרך עם הגימיק של אל גראנדה פאקינג אמריקנו

RE: תוצאות | AAA Triplemanía 34 - Sexy devil - 09-14-2026

אייך אנשים פה צופים בדרעק הזה השדרים חופרים באוזניים בספרדית

RE: תוצאות | AAA Triplemanía 34 - iCena - 09-14-2026

(09-14-2026, 05:38 PM)Sexy devil כתב:  אייך אנשים פה צופים בדרעק הזה השדרים חופרים באוזניים בספרדית

פעם ראית כדורגל בספרדית?

(09-14-2026, 05:38 PM)Sexy devil כתב:  אייך אנשים פה צופים בדרעק הזה השדרים חופרים באוזניים בספרדית

(09-14-2026, 06:13 PM)iCena כתב:  פעם ראית כדורגל בספרדית?

בעמוד הקודם שמתי קישור באנגלית כמובן  Sleepy

[Image: HSLe-GUt-W8-AAh0u6.png]

הלילה הראשון של טריפלמניה היה טעימה, הלילה השני היה הדבר האמיתי וזה היה מדהים.

- 18,204 צופים. המספרים לא משקרים.

- קרב Copa Bardahl היה סבבה לגמרי, מהנה לצפייה אך של שנה שעברה יותר לדעתי. ציפיתי ליותר הפתעות, ההפתעה היחידה הייתה נינו המבורגסה שחזר אחרי שפיטרו אותו. קפץ לי בפיד שהיו צריכים להיות עוד הפתעות אך בגלל לוגיסטיקה זה לא התאפשר. אומוס מנצח שנה שנייה ברציפות ואין לי בעיה עם זה. מגניב שהם לא מצליחים להסתדר איתו שם והוא פשוט מחסל אותם כמו ג'וקים.

- לה קטלינה נגד פלמאר על אליפות מלכת המלכות היה מעולה. פופים חזקים בכניסות שלהן. זה הקרב הכי גדול שיש למחלקת הנשים להציע. היה אפשר לתת להן עוד כמה דקות בכיף, הסיום הגיע משום מקום כזה. לה קטלינה האלופה החדשה. סטפני ואקר ולה קטלינה זוכות באליפות יום אחרי יום, כבוד לצ'ילה.

- קרב רחוב היה טוב. קרינסרו חזק ביותר. שימוש טוב בחפצים. סטוריליין הליצנים לא כזה עניין אותי האמת. מסתבר שאל קרינסרו עבד עם פסייקו קלאון.

- ריי פיניקס נגד מיני ויקינגו נגד ג'ק קארטוויל נגד ניית'ן פרייזר היה MOTYC. מהרגע שזה הוכרז אמרתי לכם להתכונן להכניס את הקרב הזה לרשימה של קרבות השנה, 5 כוכבים קליל ביותר. הופעה אדירה של כולם פה, קצב מטורף, ספוטים מטורפים, ניר פולס משוגעים ואקשן מהשנייה הראשונה עד האחרונה, לא רציתי שהקרב הזה יגמר. פיניקס עם 10 הגנות מוצלחות באיזה 100 ימים משהו כזה. ריצה ענקית שלו.

- פרוס דל מאל יצאו החוצה והאולם פשוט התפוצץ, הם קיבלו פופים חולניים, זה ה-שיר המקורי שלהם והקהל במקסיקו היה בשיגעון.

- האחים ואגנר נגד הוור ריידרס הרצתי, לא היה לי כוח לראות את הקרב הזה בגלל שרציתי כבר להגיע למרכזי.

- אל גרנדה אמריקנו נגד דומיניק מיסטריו על אליפות AAA מגה היה מדהים. לא היה כאן השקעה בכניסות, הם נכנסו רגיל אבל זה פשוט הרגיש מיוחד בבמה הזאת. אמריקנו קיבל פופים אדירים ודומיניק קיבל היטים פסיכיים. לראות את דום ב-AAA זה עולם אחר, הוא באמת מרגיש מלך הלוצ'אדורים. נתנו הופעה מעולה, היה את הביג פייט פיל שאני אוהב, היה את כל ההפרעות בסוף שאני אוהב, זה הזכיר מאוד את סוף הסיפור של קודי. מקדונה מפריע, לוס אמריקנוס עושים את ההצלה ובראבו כמו תמיד מפנק בספוט ענק. אומוס מנקנק אותם, אמריקנו מתגבר גם על אומוס. פאקינג ליב מורגן מופיעה ועוזרת לדום, נראה שהוא הולך לשמור אבל הוא לא מצליח, באמפ שופט, דום מפספס פרוג ספלאש, אמריקנו נוגח בו. אין שופט. ריי מגיע בתור השופט המיוחד וזה נגמר. אמריקנו זוכה באליפות AAA מגה. גימיק שנפל על קייזר משום מקום והוא לקח אותו עד שהפך לגיבור של מקסיקו. מי היה מאמין שזה יקרה. סינמה.