Wrestling-IL
תוצאות | WWE SummerSlam 2025 - לילה 2 - גרסה מובנת להדפסה

+- Wrestling-IL (https://wrestling-il.com:443)
+-- פורום: היאבקות (https://wrestling-il.com:443/forumdisplay.php?fid=1)
+--- פורום: WWE (https://wrestling-il.com:443/forumdisplay.php?fid=2)
+--- אשכול: תוצאות | WWE SummerSlam 2025 - לילה 2 (/showthread.php?tid=3140)

עמודים: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

RE: תוצאות | WWE SummerSlam 2025 - לילה 2 - Bam Bam Bigelow - 08-04-2025

(08-04-2025, 10:50 AM)master of doom כתב:  האמת שזה מעניין, אני באמת חשבתי שלא יהיה אכפת לרוב האנשים מזה שלסנר חזר בפן הזה. "לזכותו" של לסנר עומדות גם העובדות שהוא לא סירסר בבחורה המסכנה (אלא רק שיתף עם זה פעולה), ושבסופו של דבר לא קרה כלום ביניהם. העבירה המוסרית שלו בקטגוריה שונה משל וינס.

שמע.
בלי ציניות, אני אבא לבת ונשוי לאשה שהיא עובדת במקום שהרבה פעמים היא האשה היחידה בחדר.
אין פה שום דבר שעומד לזכות ברוק לסנר. האיש חלאה. לא היית רוצה שהוא יעבוד בקרבת אשתך/בתך/אמך/אחותך… קיצר הבנת את המסר.
טריפל H לקח פה החלטה לא ערכית ולא מוסרית, וזה רק מגחיך את האירוע שנערך לפני שבועיים.
אני מאוד לא אוהב את זה, ומאוד מרגיש לא בנוח לראות אותו על המסך.

ברמה שאני מעדיף לא לראות אותו.

RE: תוצאות | WWE SummerSlam 2025 - לילה 2 - The Visionary - 08-04-2025

(08-04-2025, 11:04 AM)m0tti כתב:  מעט מאוד אנשים שעושים הרבה מאוד רעש

או הרבה מאוד אנשים שלא רוצים אנשים מסוימים בפריים טיים.

RE: תוצאות | WWE SummerSlam 2025 - לילה 2 - m0tti - 08-04-2025

(08-04-2025, 11:06 AM)Bam Bam Bigelow כתב:  שמע.
בלי ציניות, אני אבא לבת ונשוי לאשה שהיא עובדת במקום שהרבה פעמים היא האשה היחידה בחדר.
אין פה שום דבר שעומד לזכות ברוק לסנר. האיש חלאה. לא היית רוצה שהוא יעבוד בקרבת אשתך/בתך/אמך/אחותך… קיצר הבנת את המסר.
טריפל H לקח פה החלטה לא ערכית ולא מוסרית, וזה רק מגחיך את האירוע שנערך לפני שבועיים.
אני מאוד לא אוהב את זה, ומאוד מרגיש לא בנוח לראות אותו על המסך.

ברמה שאני מעדיף לא לראות אותו.

בלי קשר ללסנר
היית שולח את הבת שלך לעבוד שם באותה תקופה?

RE: תוצאות | WWE SummerSlam 2025 - לילה 2 - StavHen - 08-04-2025

אני מודה, כשראיתי את ברוק לסנר חוזר אתמול, לרגע, כמו רבים אחרים, גם אני הרגשתי התרגשות.
אבל אחרי מחשבה מעמיקה, דעתי השתנתה לחלוטין. בעיניי, אין לו יותר מקום בחברה הזו, ולא משנה כמה הוא "גדול" או מוכשר.
ההאשמות נגדו חמורות מדי. הרעיון של ניצול כוח וסמכות כדי לבקש טובות הנאה מיניות מעובדת הוא פשוט בלתי נסלח.
זו התנהגות הרסנית, שמנוגדת לכל ערך בסיסי של כבוד והוגנות, וזה משהו ש-WWE אמורה להילחם בו.(כמו באיש שבתמונה של מוטי אבל זה נושא אחר)
אני לא מקבל את הטיעון ש"הוא לא עשה את זה בפועל" או ש"הוא שילם את המחיר" כי הוא נעלם לשנתיים.
הנזק נעשה ברגע שהדבר הזה עלה בשיחות, ברגע שהדבר הזה עלה על השולחן.
עצם הקישור שלו לפרשה הוא כתם שלא אמור להימחק, בטח לא כשזה קשור לבעיות של יחסי כוח והטרדות.

אני גם חושב על כל אישה ואישה שעובדת ב-WWE כיום. איזו תחושה זה נותן להן כשהן רואות מישהו עם רקע כזה חוזר לבמה הראשית כאילו כלום לא קרה?
לאן הן יכולות להגיע אם חברה מנרמלת התנהגות כזו? אני לא הייתי רוצה שאשתי תעבוד בחברה שמעבירה מסר כל כך בעייתי.
עם כל הכבוד וההערכה שיש לי לג'ון סינה, אני לא חושב שהבקשה שלו להחזיר את לסנר לטור הפרישה שלו מצדיקה את המהלך.
החזרתו של לסנר שולחת מסר בעייתי מאוד - שהמוניטין והגודל של כוכב ספורט חשובים יותר מהערכים של החברה ומהשמירה על עובדים.
ברוק לסנר הוא אגדה בזירה, אין על זה ויכוח.
אבל יש דברים שחשובים יותר מבידור, ויש גבולות שלא חוצים. בעיניי, WWE חצתה כאן קו אדום, ולסנר לא היה צריך לחזור.

RE: תוצאות | WWE SummerSlam 2025 - לילה 2 - Liorton - 08-04-2025

(08-04-2025, 10:40 AM)ser duncan the tall כתב:  אגב, לפי טריפל אייץ' עצמו אחרי האירוע - סינה ביקש במפורש את לסנר כחלק מטור הפרישה.

לפי ההיגיון הזה אפשר גם להחזיר את וינס ולורייניטס כל עוד סינה ירצה לעשות מסיבת איחוד עם האבא המאמץ שלו והאבא שאף פעם לא היה לו.

(08-04-2025, 12:05 PM)Orton כתב:  לפי ההיגיון הזה אפשר גם להחזיר את וינס ולורייניטס כל עוד סינה ירצה לעשות מסיבת איחוד עם האבא המאמץ שלו והאבא שאף פעם לא היה לו.

ולכן אני אמשיך להתעקש שלתת למתאבקים שליטה על החלטות כאלו היא צעד רע עבור הביזנס.
כשראש צוות הקריאטייב מתרץ את ההחזרה של לסנר בזה ש"הכוכב הכי גדול של הביזנס ביקש את זה" הוא:

1. זורק את האחריות על סינה.
2. אומר בעקיפין שאין לו שליטה על מתאבקים בעלי שם והם יכולים לדרוש ולקבל מה שהם רוצים.
3. אומר לקהל הרחב שכל מה שהם רואים על המסך שלהם, לטוב ולרע, זה לא הוא.

RE: תוצאות | WWE SummerSlam 2025 - לילה 2 - בליסטרה - 08-04-2025

גם בפאן העלילתי ובצפייה חוזרת לסנר גזל רגע היסטורי ומרגש של העברת הלפיד בין סינה לקודי שהיה צריך לסגור את הערב, את החזרה היה אפשר לשמור אפילו למחר, גם ככה אני לא חושב שהוא הולך מפה לפיוד מול סינה, אין היגיון בכך, יותר כמו התקיפה שלו על סינה בסאמרסלאם 2021 שלא הובילה לכלום.
אני בכלל חיכיתי לחזרה של רוק/טראוויס סקוט/ לראות איך סינה עבד על כולנו בסמאקדאון ואולי זה משקף שהדמות הלא מתוחכמת של לסנר כבר לא ממש רלוונטית היום, הוא גם כבר לא כזה גדול ואם הקרבות שלו היו קצרים עד עכשיו אני בספק ששמר על כושר כל השנים האלו, אנחנו בדרך לגולדברג 2, שיתן את הג'ובים שלו וילך.

RE: תוצאות | WWE SummerSlam 2025 - לילה 2 - gilam - 08-04-2025

זה קצת צביעות. הרי וודס צילם סרטון סקס עם פייג'.
וכנראה כל איש מערכת או מתאבק וותיק אם נחפור מספיק נגלה לפחות חשדות
על ניצול מיני ברמה כזאת או אחרת. מספיק לזכור את הדיוות בתקופה של טריש איך
נראו ולמה שימשו שלא לדבר שלכל אחת היה סגמנט מיני עם וינס וזה מול המצלמה.

האשמה של ברוק שהוא הסכים להיפגש עם אישה שוינס הציעה לו פחות מדאיגה אותי כי
כנראה יש לו דברים חמורים יותר שאנחנו לא יודעים כמו כנראה כל הטופ מתאבקים ואנשי מערכת
שאנחנו לא יודעים עליהם כלום.

מי שחייב מוסר ומצפון נקי מהאומנים שלו כדי להנות מהיצירה שלהם שיעבור לספרים כי הוליווד
רסלינג ומוזיקה הם לא תחומים נקיים הדברים הכי אפלים שלא חשבתם עליהם קורים שם.

RE: תוצאות | WWE SummerSlam 2025 - לילה 2 - lidoradir - 08-04-2025

[Image: 111.gif]

Heart Heart ​​​​​​​ Heart

(08-04-2025, 12:19 PM)gilam כתב:  זה קצת צביעות. הרי וודס צילם סרטון סקס עם פייג'.
וכנראה כל איש מערכת או מתאבק וותיק אם נחפור מספיק נגלה לפחות חשדות
על ניצול מיני ברמה כזאת או אחרת. מספיק לזכור את הדיוות בתקופה של טריש איך
נראו ולמה שימשו שלא לדבר שלכל אחת היה סגמנט מיני עם וינס וזה מול המצלמה.

האשמה של ברוק שהוא הסכים להיפגש עם אישה שוינס הציעה לו פחות מדאיגה אותי כי
כנראה יש לו דברים חמורים יותר שאנחנו לא יודעים כמו כנראה כל הטופ מתאבקים ואנשי מערכת
שאנחנו לא יודעים עליהם כלום.

מי שחייב מוסר ומצפון נקי מהאומנים שלו כדי להנות מהיצירה שלהם שיעבור לספרים כי הוליווד
רסלינג ומוזיקה הם לא תחומים נקיים הדברים הכי אפלים שלא חשבתם עליהם קורים שם.

שני מקרים שונים לחלוטין.
אקסבייר וודס ופייג' ניהלו קשר מיני בהסכמה, כשהסיפור מתגלה בגלל האקר שפרץ לה לטלפון וחשף סרטונים והתכתבויות אישיות שמראות שהיא לגמרי בעניין של הדברים שהם עשו (שלה, זכותה).

הסיפור של לסנר נחשף בגלל תביעה משפטית שבה עובדת לשעבר ב-WWE טוענת שניצלו אותה מינית, סחרו בה והתעללו בה, כשחלק מהניצול היה להכריח אותה לעשות דברים עבור מתאבק WWE ולוחם UFC (לסנר) כדי לשכנע אותו לחתום על חוזה חדש, כולל זה שווינס פשוט אמר ללסנר "היא חלק מהעסקה שלך". כחלק מזה היא התבקשה על ידו להשפיל את עצמה (לצלם סרטון שלה משתינה, לצלם אקטים שהיא עושה בעצמה וכו') ובסופו של דבר ניסו לתאם ביניהם מפגש מיני, שלא יצא לפועל רק בגלל סופת שלגים שמנעה ממנו להגיע.

אתה מבין את ההבדל נכון?