![]() |
|
לקראת ראו | 10.10.2022 - Season Premiere - הבלודליין בראו, 25 שנה ל-DX, רולינס-לאשלי - גרסה מובנת להדפסה +- Wrestling-IL (https://wrestling-il.com:443) +-- פורום: היאבקות (https://wrestling-il.com:443/forumdisplay.php?fid=1) +--- פורום: WWE (https://wrestling-il.com:443/forumdisplay.php?fid=2) +--- אשכול: לקראת ראו | 10.10.2022 - Season Premiere - הבלודליין בראו, 25 שנה ל-DX, רולינס-לאשלי (/showthread.php?tid=1533) |
RE: לקראת ראו | 10.10.2022 - Season Premiere - הבלודליין בראו, 25 שנה ל-DX, רולינס-לאשלי - master of doom - 10-10-2022 (10-10-2022, 05:19 PM)Roger כתב: ההבדל הוא שאני רוצה שAEW תצליח והביקורת שלי באה מתסכול כי הם מפשלים כל פעם מחדש ולא מוכנים לצאת מהבועה שלהם. אני בטוח שכל המשתמשים פה שיורדים על WWE היו רוצים שהארגון יספק מוצר טוב. והירידות שלך הרבה יותר ארסיות מאשר מה שסלביק כתב, למרות שהוא כתב בפאסיב אגרסיב שאתה שונא. RE: לקראת ראו | 10.10.2022 - Season Premiere - הבלודליין בראו, 25 שנה ל-DX, רולינס-לאשלי - SwitchBlade - 10-10-2022 (10-10-2022, 05:25 PM)Roger כתב: לא גיא, אתה טועה. לא התייחסת בכלל למה שכתבתי. למה לי להתייחס למה שכתבת? זה שטויות, עם כל הכבוד. אתה מריר עם 90% קקאו בלי סוכר. לא רק על הארגון הזה שאתה מנסה לשפר, אלא גם על המעריצים שלו ועל התרבות שסובבת סביב הארגון הזה. זה פייר לגמרי, פשוט, אתה לא כל כך שונה מאנשים מרירים אחרים, ואין לך high ground עליהם. גם אני גראמפי לפעמים, גם סלביק גראמפי, גם אתה גראמפי. אף אחד לא שונה מאף אחד, אף אחד לא יותר טוב מאף אחד, לאף אחד אין מניעים יותר נעלים מאף אחד. אני אכבר צודק. RE: לקראת ראו | 10.10.2022 - Season Premiere - הבלודליין בראו, 25 שנה ל-DX, רולינס-לאשלי - Roger - 10-10-2022 (10-10-2022, 05:35 PM)KillSwitch כתב: לא, בסך הכל עשיתי השוואה בין הריין הצפוי של סת' רולינס כאלוף ארה''ב לריין של טריפל H כאלוף IC, כששניהם מאין אבנטרים מבוססים ופשוט אין איך לתקוע אותם בתמונת האליפות באותו רגע. שנבע מתוך האינסטינקט האוטומטי שלך לחרבן על WWE כי השנאה אליהם זה חלק מאוד בלתי נפרד וגדול אצלך מההערצה שלך לרסלינג. RE: לקראת ראו | 10.10.2022 - Season Premiere - הבלודליין בראו, 25 שנה ל-DX, רולינס-לאשלי - KillSwitch - 10-10-2022 (10-10-2022, 07:21 PM)Roger כתב: שנבע מתוך האינסטינקט האוטומטי שלך לחרבן על WWE כי השנאה אליהם זה חלק מאוד בלתי נפרד וגדול אצלך מההערצה שלך לרסלינג. פסיכולוג אתה לא. איפה החרבון על WWE? תצביע עליו בהודעה שלי. אתה מחפש משהו בין השורות, אבל אני יכול להבטיח לך שאין שם כלום. RE: לקראת ראו | 10.10.2022 - Season Premiere - הבלודליין בראו, 25 שנה ל-DX, רולינס-לאשלי - Roger - 10-10-2022 (10-10-2022, 05:47 PM)SwitchBlade כתב: למה לי להתייחס למה שכתבת? זה שטויות, עם כל הכבוד. לא לא. לא הבנת. השנאה לWWE היא נקודת מכירה עיקרית ומרכזית אצל AEW וטוני קהאן אמר את זה בעצמו ואפשר לראות את זה אם אתה לא עיוור וזה דבר שקיים ומי שמערער על זה הוא אידיוט. אני ואתה יודעים שזה קיים נכון? למה להתעקש? החרא שאני שופך על AEW זה כי אני רוצה ארגון אלטרנטיבי טוב שגם אני יכול להתחבר אליו ושאם אני רואה שם דברים ממש מפגרים ותרבות אידיוטית של מעריצים שמאיימים על החיים של מישהו שרוצה לעזוב לWWE (סנטימנט שנאה שמקודם אמרתי) או משווים את WWE לנאצים שמפוטמים בלי סוף בשנאה ולתת שוטים על WWE כי כמו שטוני אמר "בעיקרון הרבה מאנשי בורגר-קינג אלה אנשי מקדונלדס-SUCKS" באנלוגיה לAEW וWWE. יעני הוא מודע לזה מאוד רק שהוא אמר "הרבה" ולא "הכל". איך אני אשב מהצד ולא יהיה מתוסכל מזה שחברה שאני רוצה שתצליח מסרבת להשתנות ואני מקבל כל פעם את אותו החרא?! האקט הדיי מרכזי כרגע בתוכנית זה סטייבל שקורא לעצמו ספורטס-אנטרטיינמנט כדי שהקהל ישנא אותו כי הוא מייצג את WWE והסגנון שלהם. למה?! זה לא נראה לך קצת מפגר?! לא לגיטימי מצידי לבקש שאם יש חברה שאני רוצה שתצליח היא צריכה להתמקד במוצר שלה ובסגנון שלה והמעריצים שלה צריכים לאהוב אותו יותר ממה שהם שונאים את האחר?! שוב, די. אתה לא צודק. RE: לקראת ראו | 10.10.2022 - Season Premiere - הבלודליין בראו, 25 שנה ל-DX, רולינס-לאשלי - KillSwitch - 10-10-2022 (10-10-2022, 07:31 PM)Roger כתב: לא לא. לא הבנת. אתה מבין שרשמת עכשיו את המגילה הארוכה הזאת על טוני קהאן וAEW, בגלל שאני עשיתי השוואה בין סת' רולינס כאלוף ארה''ב לטריפל H כאלוף בין יבשתי? וטריפל H היה אחלה אלוף בין יבשתי. גראמפי משהו... RE: לקראת ראו | 10.10.2022 - Season Premiere - הבלודליין בראו, 25 שנה ל-DX, רולינס-לאשלי - SwitchBlade - 10-10-2022 רוג'ר, הכל טוב. לא להיות יותר טוב מסלביק זה לא עלבון, סלביק הוא אחלה. אתה לא מודע לbias שלך ואתה חושב שהמניעים שלך הם טובים משל אחרים, זה קלאסי, כולם חושבים על עצמם ככה. אם ארשה לעצמי להניח - סלביק לא יירד על דברים בWWE שהם טובים. ואני לא רק מניח, אני גם יודע. תתגבר על זה אחי, אתה אנושי, על כל המשתמע מכך. בדיוק כמו כולנו פשוטי העם. כולם זורקים הייט, כולם מרירים לפעמים, למי אכפת? זה לא ביג דיל. תן לי לגלות לך סוד - הרוב המוחלט של מעריצי הרסלינג רוצים שגם WWE יצליחו וגם AEW יצליחו. כי אנשים סה"כ רוצים כמה שיותר רסלינג טוב וכמה שפחות רסלינג רע. זו לא רק העמדה שלך, זו העמדה של הרוב המוחלט. RE: לקראת ראו | 10.10.2022 - Season Premiere - הבלודליין בראו, 25 שנה ל-DX, רולינס-לאשלי - Roger - 10-10-2022 (10-10-2022, 07:30 PM)KillSwitch כתב: פסיכולוג אתה לא. אני לא פסיכולוג אבל אני צודק. לא באמת צריך להיות פסיכולוג כי זה פשוט מידי וגם אומרים את זה. אתה לגמרי מאנשי "מקדונלדס-SUCKS" כמו שטוני קהאן תיאר. אם אתה מתכופף כל כך להגן על כל פיפס שAEW עושים תוך כדי שאתה אובר גארמפי על כל מה דבר טוב שWWE עושים אז יצר השנאה שלך לWWE משחק תפקיד בלתי נפרד בהערצה שלך להיאבקות. מוזמן לנסות להפריך את זה פקטויידס סטייל מלצר שפה אמרת שWWE טובים וכו', אבל זה ממש יהיה בולשיט מצדך להגיד שאני טועה. החרבון על הWWE בהודעה שלך בא מזה שאמרת הריין הצפוי והשקעת בתמונה וכתבת בדרך מאוד גראמפית שאין דרך לתקוע אותו בתמונת אליפות - שמרמז על זה שיש אלוף נעדר שזה ביקורת על WWE. RE: לקראת ראו | 10.10.2022 - Season Premiere - הבלודליין בראו, 25 שנה ל-DX, רולינס-לאשלי - Roger - 10-10-2022 (10-10-2022, 07:39 PM)KillSwitch כתב: אתה מבין שרשמת עכשיו את המגילה הארוכה הזאת על טוני קהאן וAEW, בגלל שאני עשיתי השוואה בין סת' רולינס כאלוף ארה''ב לטריפל H כאלוף בין יבשתי? כל פעם שאני רושם משהו שאתה מנסה להתחמק ממנו אז אתה רושם לי "אתה מבין שרשמת ככה וככה כי אמרתי ככה וככה"... אף פעם אין גופו של עניין איתכם זה משהו... האם טעיתי במה שרשמתי? RE: לקראת ראו | 10.10.2022 - Season Premiere - הבלודליין בראו, 25 שנה ל-DX, רולינס-לאשלי - Roger - 10-10-2022 (10-10-2022, 07:39 PM)SwitchBlade כתב: רוג'ר, הכל טוב. יפה, אז פה אנחנו לא מסכימים. אני חושב ויכול להוכיח (אבל זה לא יתפוס אצלכם כי אנחנו בויכוח עכשיו) שהפנדום של AEW מבוסס ברובו על שנאת המערכת הגדולה ו"אנחנו-נגדם" וכו'. אם אתה חולק עליי אז חבל על הויכוח. |