Wrestling-IL
רויאל ראמבל Wrestling-il - המנצח בעמוד 85 - גרסה מובנת להדפסה

+- Wrestling-IL (https://wrestling-il.com:443)
+-- פורום: היאבקות (https://wrestling-il.com:443/forumdisplay.php?fid=1)
+--- פורום: WWE (https://wrestling-il.com:443/forumdisplay.php?fid=2)
+--- אשכול: רויאל ראמבל Wrestling-il - המנצח בעמוד 85 (/showthread.php?tid=1701)

RE: רויאל ראמבל Wrestling-il - הדחה וכניסה מפתיעה בעמוד 33 - aharon1994 - 01-09-2023

(01-09-2023, 06:18 PM)SwitchBlade כתב:  אם היית נקרא על שם התגובות שלך היית אהרון232,
אם היית נקרא על שם הלייקים שקיבלת היית אהרון48,

קצת כבוד למלך הלייקים שלך. 
בברכה, גיא2307. 

אם היית נקרא על שם הצלחותייך באשכולות ההימורים היית גיא0
אם היית נקרא על שם כשלונותייך באשכולות ההימורים היית גיא3 מלך הכשלונות.

קצת כבוד לאנשים שגבוהים ממך ובעלי שיער שופע משלך.
בברכה, aharon1994.

RE: רויאל ראמבל Wrestling-il - הדחה וכניסה מפתיעה בעמוד 33 - Redetrko - 01-09-2023

גיא מודח

RE: רויאל ראמבל Wrestling-il - הדחה וכניסה מפתיעה בעמוד 33 - Bam Bam Bigelow - 01-09-2023

באם באם ואור גיבור זורקים את לידור מוקסלי מחוץ לזירה, כאשר לידור מתעופף באויר סטייל האנס גרובר פגש את מופסה, הוא צועק בסלו-מושיין :״באאאאם באאאאאם, אמממממן תקבבבבל מכה באצבע הקטנננננה של הרגגגגל״.

באם באם מנסה להבין אם הכוונה לזרת, פונה לשאול את אור הגיבור וחוטף מכה בזדת ממנו.
באם באם לא מאבד עשתונות, מתיישב בצד הזירה ומתייפח מכאבים.
[Image: giphy.gif?cid=6c09b952d581f02eb3844d3959...p;amp;ct=g]
[Image: family-guy-peter-griffin-knee-injury-q9HHyHPISNZD2]

ג׳רום בנתיים נכנס לזירה, ובאם באם לא כל כך מבין מי זה… הוא לא היה במנהלים של פורום mirc, והוא לא מהמנהלים עכשיו.
באם באם רוצה לקום, אבל כואבת לו הזרת, והוא לא יכול לעמוד במצב הנוראי הזה, אז הוא מתיישב.

כולם נשארים.

RE: רויאל ראמבל Wrestling-il - הדחה וכניסה מפתיעה בעמוד 33 - Breakker - 01-09-2023

אני מת על ג'רוס, אבל ג'רוס לא פה.

מדיח את ג'רוס.

RE: רויאל ראמבל Wrestling-il - הדחה וכניסה מפתיעה בעמוד 33 - Jon_M0xley - 01-09-2023

ככה אתם יוצאים על ג'רוס, אין בושה.
חבל שהוא לא מגיב פה כי הוא היה תוספת נחמדה לפורום.
לאות כבוד להיסטוריה שלו יכולתם לפרגן לו בסיבוב אחד.

מדיח את אור גיבור.

RE: רויאל ראמבל Wrestling-il - הדחה וכניסה מפתיעה בעמוד 33 - KB24 - 01-09-2023

ג'רוס רץ אל הזירה, הוא נתקל ישר בבאם באם
אחרי קרב קצר באם באם מצליח להעביר את ג'רוס מעל החבלים, ג'רוס תופס את החבל ביד אחת
באם באם רץ אל ג'רוס ונתקל בלנה שמגינה עליו, באם באם מתקרב אל לנה ומבקש ממנה לזוז
לנה סוטרת לבאם באם, באם באם כמובן לא יכה אישה ולכן ג'וליה הארט מגיעה מהקהל ומעיפה את לנה מהזירה.
ג'רוס נכנס חזרה לזירה ופוגש שם את חברו לשעבר לניהול גיא
גיא לא מבזבז זמן ומדיח את ג'רוס 

[Image: giphy.gif]

גיא מסתובב חזרה עם הפנים לזירה, הוא מבין שהוא כרגע מאוים מכל הכיוונים
גיא משתמש בטקטיקה שעדיין לא נראתה בראמבל וקושר את השיער שלו לחבל העליון

[Image: UxvfNG.gif]

נכנס מספר 17:
ANYS

מייקל קול: "אנחנו הולכים לקבל עכשיו סגנון שונה של היאבקות בזירה"
פאט מקאפי: "ANYS הולך להראות לנו עכשיו את הסגנון של סטארדום"

איך אתם ממשיכים מכאן?

משתמשים שנמצאים בזירה: Shalev_the rock ,orgibor, ANYS ,karusi, , Bam Bam Bigelow , SwitchBlade

Shalev_the rock ,orgibor - בגלל ששרדתם 5 סיבובים רצופים הקול שלכם שווה 3 נקודות
ANYS ,karusi, , Bam Bam Bigelow , SwitchBlade בגלל שאתם כבר חלק מהקרב אתם מקבלים 2 קולות בכל סיבוב כל עוד תישארו בזירה
כל שאר המשתמשים הקול שלכם שווה נקודה אחת.

RE: רויאל ראמבל Wrestling-il - הדחה וכניסה חדשה בעמוד 35 - orgibor - 01-09-2023

טוב אני הולך לנצל את החבר החדש שמצטרף אליי לסטייבל עכשיו ולעשות גו ביג אור גו הום.
אני מדיח את גיא, הדחה אסטרטגית - עוד רגע הוא שורד 5 סיבובים והכוח שלו גדל, רק לפני סיבוב הוא איבד את בן הברית שלו לידור ולפי הסיבוב האחרון יש לנו מספיק תמיכה מבחוץ כדי לעשות את זה עכשיו אבל בעיקר אני עושה את זה כי אני רוצה לתת קצת נחת לאהרון.

RE: רויאל ראמבל Wrestling-il - הדחה וכניסה חדשה בעמוד 35 - Jon_M0xley - 01-09-2023

מדיח את אור גיבור

RE: רויאל ראמבל Wrestling-il - הדחה וכניסה חדשה בעמוד 35 - The Tribal FISH - 01-09-2023

למרות שסיבוב קודם רציתי שגיא יודח עכשיו לא בא לי כי אני רוצה להיות בזירה שהוא מודח.
אז כולם נשארים

RE: רויאל ראמבל Wrestling-il - הדחה וכניסה חדשה בעמוד 35 - DarkArts - 01-09-2023

(01-09-2023, 10:01 PM)KB24 כתב:  גיא משתמש בטקטיקה שעדיין לא נראתה בראמבל וקושר את השיער שלו לחבל העליון

ענק.

מדיח את אור גיבור, צריך לתת לגיא את האומץ להשתמש בצמה להגן על עצמו. (טקטיקה שנתנה לטורו יאנו ניצחון על הגרייט או קהאן, כאשר קשר את הצמה שלו לגדר מחוץ לזירה.)