![]() |
|
האירוע הבא | AAA Verano de Escandalo 2026 - גרסה מובנת להדפסה +- Wrestling-IL (https://wrestling-il.com:443) +-- פורום: היאבקות (https://wrestling-il.com:443/forumdisplay.php?fid=1) +--- פורום: WWE (https://wrestling-il.com:443/forumdisplay.php?fid=2) +--- אשכול: האירוע הבא | AAA Verano de Escandalo 2026 (/showthread.php?tid=3567) |
RE: האירוע הבא | AAA Verano de Escandalo 2026 - Penta - 06-28-2026 (06-28-2026, 04:24 PM)lidoradir כתב: לא הייתי מתייחס ברצינות למה שקורה על המסך בארה"ב. לא שהם קיבלו בוקינג טוב, אבל לוס גארזאס כן יצטרכו אמינות(גם בקייפייב) אם הם יהיו נגד ה-War Riders על אליפות הזוגות של AAA בהמשך השנה. RE: האירוע הבא | AAA Verano de Escandalo 2026 - master of doom - 06-28-2026 (06-21-2026, 09:50 PM)lidoradir כתב: אני מאתר לפחות 2 סיבות מרכזיות שיסבירו כזאת כמות של צפיות RE: האירוע הבא | AAA Verano de Escandalo 2026 - DarkArts - 06-28-2026 (06-28-2026, 10:26 PM)master of doom כתב: אני מאתר לפחות 2 סיבות מרכזיות שיסבירו כזאת כמות של צפיות אבל מספיק לדבר על דאגה והומברטו קאריו, קארמן נמצאת במרכז והיא חשובה יותר. RE: האירוע הבא | AAA Verano de Escandalo 2026 - lidoradir - 07-05-2026 הייליטס מאתמול : - הג'נרל מנג'ר ריי מיסטריו פותח את התוכנית ומציג את אלוף העולם לשעבר שמגיע ל-AAA : דמיאן פריסט, פריסט קיבל פופים אדירים מהקהל ואמר שהוא לא כאן בשביל ליצור אויבים או חברים, הוא הגיע לשלוט ב-AAA. פריסט מעביר מסר שכל מי שיפגוש אותו יפול... ואם הוא מחזיק באליפות... הוא יכיר אותו מצוין. - אצל השדרנים JBL שאל את ריי : עכשיו שיש לנו את דמיאן פריסט, אנחנו יכולים לקבל גם את בד באני ? ריי ענה : אנחנו עובדים גם על זה. - ליידי שאני ניצחה את אלופת מלכת המלכות פלאמר אחרי עזרה מלה קטלינה. - משודר וידאו בו אל גרנדה אמריקנו מעביר מסר לפרוס דל מאל : הוא לא ציפה למה שהיה, היה להם את הרגע שלהם ושיהנו מזה כי בשבוע הבא הוא יחכה להם ולא יהיה לבד. - לה פארקה ומר. איגואנה ניצחו את מאני מאשין ואת דינמיקו ודראגו. - הכרזות של ריי מיסטריו לגבי התוכנית בשבוע הבא שתשודר בשידור חי : * אלוף AAA מגה דומיניק מיסטריו יופיע. * דמיאן פריסט יופיע. * אל גרנדה אמריקנו יופיע. - הקרב המרכזי בין אל פיסקל ואביסמו נגרו פוצץ על ידי פרוס דל מאל שחיסלו אותם. RE: האירוע הבא | AAA Verano de Escandalo 2026 - lidoradir - 07-05-2026 הופעה אחת של דמיאן פריסט ב-AAA וכבר ההייפ חזר. התגובה האדירה שקיבל מהקהל, הוא נראה באדאס. נתן פרומו חזק ובסוף שלו אמר לקהל לעמוד ולהריע לו וכולם עשו את זה. פריסט תחת אנדרטייקר... יכול לתת יופי של ריצה כאן. RE: האירוע הבא | AAA Verano de Escandalo 2026 - NoamRR - 07-05-2026 (07-05-2026, 07:33 PM)lidoradir כתב: לא הייטר, פשוט דמיאן חתך פרומו על האליפויות ולשלוט כשהוא הגיע לסמאקדאון. השיא היה אליפות זוגות עם טרות. אין לי ספק שבAAA דברים נראים אחרת, מי שג'ובר בסמאקדאון מוצא את עצמו בסטייבל מצליח בAAA, אז אלוף עולם לשעבר ומיד קארדר בהווה? דמיאן יכול להיות שם אלוהים. אני פשוט מבקש שיווין וחוסר צביעות, על קרוס צוחקים שהוא אלוף עולם בMLW וחוסר הייפ וכל השטויות האלה אבל בואו נודה באמת, קרוס=דמיאן. שורה תחתונה, שמח בשביל פריסט, יכול לקבל את הרגעים היפים שלו, שמח בשביל מתאבקי WWE שיש להם AAA לחוות הצלחה. RE: האירוע הבא | AAA Verano de Escandalo 2026 - lidoradir - 07-05-2026 (07-05-2026, 07:54 PM)NoamRR כתב: אני פשוט מבקש שיווין וחוסר צביעות, על קרוס צוחקים שהוא אלוף עולם בMLW וחוסר הייפ וכל השטויות האלה אבל בואו נודה באמת, קרוס=דמיאן. קאריון קרוס זה ג'ובר. איפה הוא ואיפה דמיאן פריסט... פריסט בכמה וכמה רמות מעליו בכל פרמטר אפשרי. פריסט ב-WWE זה חתיכת סיפור הצלחה, הריצה שלו בנקסטי הייתה חזקה, העלייה לרוסטר הראשי והביטחון שנתנו לו בקרב זוגות עם בד באני ברסלמניה, זכייה באליפות ארה"ב, ההצלחה בסטייבל של יום הדין, זכייה כמה פעמים באליפות זוגות, הקרב הענקי נגד בד באני בבקלאש שעד היום מחמיאים לו על מה שהלך שם, זכייה ב-MITB וכמובן אחר כך באליפות העולם במשקל כבד. RE: האירוע הבא | AAA Verano de Escandalo 2026 - NoamRR - 07-05-2026 (07-05-2026, 08:16 PM)lidoradir כתב: קאריון קרוס זה ג'ובר. איפה הוא ואיפה דמיאן פריסט... פריסט בכמה וכמה רמות מעליו בכל פרמטר אפשרי. לא הייתי קורא לזה חתיכת סיפור הצלחה, הוא די משעמם. הישגים לא הופכים מתאבק למצליח למרות שזה מה שהWWE ירצו שנחשוב. RE: האירוע הבא | AAA Verano de Escandalo 2026 - lidoradir - 07-12-2026 כל הכוכבים הגיעו וקיבלנו עוד תוכנית אדירה של AAA. - מיני ויקינגו ניצח את ג'ק קארטוויל ואת דרגון לי בקרב N1C לאליפות משקל קל. מיני ויקינגו יפגוש את ריי פיניקס ב-Verano de Escandalo לקרב על אליפות משקל קל. ![]() - בסגמנט מאחורי הקלעים ריי מיסטריו ואל גרנדה אמריקנו נפגשו ודיברו על פרוס דל מאל, אלוף AAA מגה דומיניק מיסטריו הגיע. דום אומר לאמריקנו שהוא לא יכול לעשות את זה לבד. דום אומר לאמריקנו שהוא לא התערב בקרב של האמריקנוס בגלל שידע שאחד ינצח ויפגוש אותו בטריפלמניה לקרב הכי גדול אי פעם ב-AAA. דום אומר שהקרב הזה לא יקרה אם אמריקנו יהיה בבית חולים בגלל פרוס דל מאל, הוא המטרה שלהם וזה אומר שהוא הבא בתור. דום אומר לאמריקנו שהוא יהיה הגב שלו והם ישמרו אחד על השני. ![]() - מפגש קצר מאחורי הקלעים בין העין למיני ויקינגו. מיני ויקינגו אומר לדוריאן רולדן שהוא בחר את הויקינגו הלא נכון. - סגמנט בזירה של העין. דוריאן רולדן מכריז שויקינגו נפצע ויהיה בחוץ לכמה חודשים. רולדן מכריז שאומוס יהיה אלוף אמריקה הלטינית החדש. ריי מיסטריו יוצא החוצה ואומר שהוא קובע את החוקים, הוא לוקח את האליפות מהם ואומר שיעדכן בשבוע הבא מידע לגבי הדרך להכתרת אלוף חדש. - משודר וידאו על דמיאן פריסט. פריסט פונה לריי מיסטריו ואומר שאם הוא מחפש אלוף אמריקה הלטינית חדש... הוא כאן. - הכרזות של ריי מיסטריו : * Verano de Escandalo יהיה ספיישל של 3 שבועות כאשר בכל שבוע יהיה קרב מרכזי. * מיני ויקינגו נגד ריי פיניקס על אליפות משקל קל ב-Verano de Escandalo בשבוע השני. * לה קטלינה נגד פלאמר נגד ליידי שני על אליפות מלכת המלכות ב-Verano de Escandalo בשבוע השלישי. * חואקין ויילד ופאבי אפצ'ה נגד לראדו קיד ולה היידרה בקרב N1C לאליפות מיקס זוגות בשבוע הבא. המנצחים יפגוש את לולה ואיגונה ב-Verano de Escandalo. * ריי מכריז שויקינגו יהיה בחוץ למשך כמה חודשים, בשבוע הבא הוא ימסור פרטים לגבי אליפות אמריקה הלטינית. * ריי מזמין את אנדראה באזרטה להגיע בשבוע הבא ל-AAA. פרוס דל מאל מפוצצים את הקרב המרכזי. - אחרי הקרב דאגה פונה לאל גרנדה אמריקנו ואומר שהם ראו שהוא אמר שהוא לא לבד אז הנה הם... שיצא החוצה והם יסדרו את זה. - אל גרנדה אמריקנו יוצא החוצה לבד, מצטרפים אליו לוס אמריקנוס. - ברול גדול בזירה בין לוס אמריקנוס ופרוס דל מאל, פרוס דל מאל מתגברים עליהם, אמריקנו מנסה לבד לתקוף אותם אך לא מצליח. - אלוף AAA מגה דומיניק מיסטריו יוצא החוצה, דום רץ לזירה כאשר הוא מחזיק כיסא, פרוס דל מאל נסוגים. - דום פונה לפרוס דל מאל, אומר להם שהוא לא יודע מה הם עושים כאן... אבל עד שהקרב שלו נגד אמריקנו יתרחש בטריפלמניה... העסק של אמריקנו גם שלו. דום אומר להם שב-Verano de Escandalo הוא יפגוש את הפרוס כי הם יהיו נגד מלך הלוצ'אדורים דומיניק מיסטריו ואל גרנדה אמריקנו. - דום עוזר לאמריקנו לקום לסיום התוכנית.
RE: האירוע הבא | AAA Verano de Escandalo 2026 - lidoradir - 07-12-2026 תוכנית מדהימה וכיפית של AAA. הבראנד הזה ממשיך להיות רותח. - מיני ויקינגו נגד ג'ק קארטוויל נגד דרגון לי היה קרב פצצה. קרב מטורף של המשוגעים האלה, מחלקת משקל קל של AAA מדהימה, אנדרטייקר יודע לזהות את הטאלנט האיכותי הזה ולהשתמש בו כמו שצריך, הוא נותן לקרבות מספיק זמן והם אף פעם לא מאכזבים. ספוטים מדהימים, שמח שג'ק קארטוויל חזר מהפציעה שלו, היי פלייר פסיכי. הקהל היה כאן 100 אחוז מאחורי דרגון לי ולא הפסיקו לעודד אותו. מיני ויקינגו משיג את הניצחון והולך לפגוש את ריי פיניקס שגם זה צריך להיות קרב ענק. - ויקינגו בחוץ לכמה חודשים זה מבאס מאוד. הולכים לקבל אלוף אמריקה הלטינית חדש... דמיאן פריסט יכול להתאים כאן מאוד. נראה על מי ילכו, לא חסר. - וכמובן ההייליט של התוכנית, אחרי שסיימנו את הסטוריליין הענקי של האמריקנוס שנתן לנו את קרב השנה ב-2026 אנחנו עוברים לסטוריליין הגדול הבא. פרוס דל מאל נגד אל גרנדה אמריקנו. הסטייבל הזה פשוט מעולה ועובד כל כך טוב. איך שהקהל ראה את כרמן פטרוביץ' יוצאת החוצה הם כבר התחילו לנבוח, הם אובר. הסיפור מקבל תפנית... סוף סוף המלך שלנו חוזר, מלך הלוצ'אדורים, הלוצ'דור הכי גדול בכל הזמנים, דומיניק מיסטריו שוב איתנו, הוא כמובן מקבל את הפופים הכי חזקים בתוכנית. דום עושה פייס טרן, דום עוזר לאמריקנו נגד פרוס דל מאל והקהל מתפוצץ. בסגמנט המוקדם יותר דום כבר אמר לאמריקנו שהוא יפגוש אותו בטריפלמניה לקרב הכי גדול בכל הזמנים של AAA. בשביל שהקרב הזה יצא לדרך הוא רוצה לעזור לאמריקנו נגד פרוס דל מאל. נקבע קרב זוגות ל-Verano de Escandalo. דום ואמריקנו חוזרים לשתף פעולה וזה זהב. עכשיו השאלה המתבקשת... האם הכל יהיה תרגיל של דירטי דום והוא יתהפך על אמריקנו ? יתגלה כמנהיג של פרוס דל מאל ?
|