![]() |
|
תוצאות | WWE Monday Night RAW 8.7.2024 - גרסה מובנת להדפסה +- Wrestling-IL (https://wrestling-il.com:443) +-- פורום: היאבקות (https://wrestling-il.com:443/forumdisplay.php?fid=1) +--- פורום: WWE (https://wrestling-il.com:443/forumdisplay.php?fid=2) +--- אשכול: תוצאות | WWE Monday Night RAW 8.7.2024 (/showthread.php?tid=2579) |
RE: תוצאות | WWE Monday Night RAW 8.7.2024 - master of doom - 07-09-2024 (07-09-2024, 04:05 PM)lidoradir כתב: אכן, דומיניק הוא הגבר בר המזל ביותר בעולם. לצערי נחשפתי לספויילר שריפלי עומדת להופיע וזה די דפק לי את הצפייה כי ידעתי שהיא מגיעה (וכשפריסט דיבר עם מישהו בטלפון ואחר כך הוסיף חטא על פשע ואמר שלמעשים יש תוצאות ודומיניק יראה את זה בזירה, ידעתי שזה כבר בוודאות יקרה). אני חושב שהיה פקשוש עם הקרב וריפלי הייתה אמורה לקבל יותר זמן בזירה עם דומיניק, לדעתי זה היה עושה את הרגע יותר גדול. ריה פשוט עמדה מול דומיניק והתכנית נגמרה, היינו צריכים איזה סטיירדאון של דקה וצ'אנטים של הקהל לדעתי. בכל מקרה, הו בייבי, סוף סוף ריפלי חוזרת ואנחנו כנראה נקבל ריפלי-ליב בסאמרסלאם, וזה יהיה מדהים. ביום בהיר אני אפילו יכול לקנות שהקרב הזה סוגר את סאמרסלאם. RE: תוצאות | WWE Monday Night RAW 8.7.2024 - lidoradir - 07-09-2024 (07-09-2024, 04:42 PM)master of doom כתב: אני חושב שהיה פקשוש עם הקרב וריפלי הייתה אמורה לקבל יותר זמן בזירה עם דומיניק, לדעתי זה היה עושה את הרגע יותר גדול. ריה פשוט עמדה מול דומיניק והתכנית נגמרה, היינו צריכים איזה סטיירדאון של דקה וצ'אנטים של הקהל לדעתי. זה רשת USA המפגרים שלא מפעילים את השכל שלהם וחותכים ממש על השנייה שהתוכנית מסתיימת, זאת כבר פעם שנייה שזה קורה בחודשים האחרונים. בשידור מחוץ לארה"ב היה המשך : https://x.com/Fightful/status/1810513308429984074 עוד כמה חודשים עוברים לנטפליקס ולא יהיו את הבעיות האלה וצנזורים של קללות. RE: תוצאות | WWE Monday Night RAW 8.7.2024 - lidoradir - 07-09-2024 האינסיידר מפרסם שריה ריפלי עכשיו פייסית ברשימות הפנימיות של ה-WWE, כל שאר חברי יום הדין הילים. RE: תוצאות | WWE Monday Night RAW 8.7.2024 - Bam Bam Bigelow - 07-09-2024 (07-09-2024, 05:03 PM)lidoradir כתב: האינסיידר מפרסם שריה ריפלי עכשיו פייסית ברשימות הפנימיות של ה-WWE, כל שאר חברי יום הדין הילים. מה יש לך אחי היא הילית.
RE: תוצאות | WWE Monday Night RAW 8.7.2024 - Triple T - 07-09-2024 (07-09-2024, 05:03 PM)lidoradir כתב: האינסיידר מפרסם שריה ריפלי עכשיו פייסית ברשימות הפנימיות של ה-WWE, כל שאר חברי יום הדין הילים. מחכה לכך שפין יעשה טרן על פריסט ויגרום לו להפסיד את האליפות, ואז גם ריה וגם דמיאן יהיו פייסים. RE: תוצאות | WWE Monday Night RAW 8.7.2024 - gilam - 07-09-2024 ראו נהדר. *סגמנט של פאנק שממהר להזכיר את סינה כמובן ומנסה לשמור לעצמו מקום בתור הזה. הפיוד עם פאנק מרגיש על הגבול של בין אמת למשחק גם עם מקנטייר וגם עם רולינס. מצד שני אני אומר אם הייתה ביניהם שנאה גדולה כל כך הם לא היו עובדים איתו. בכל מקרה סגמנט נהדר מצידו ועוד יותר מצד רולינס. מעניין אם התערבות של רולינס בפיוד תגרום להיל טרן. *דום כל כך טוב. אני ממש מתחיל לאהוב אותו. הוא משחק את הדמות כל כך טוב שאני לפעמים חושב שאמרו לו פשוט תהיה עצמך ושדום באמת פשוט חרא בן אדם. הכימיה שלו עם ליב נהדרת. אין מתיחות מינית כמובן מאף אחד מהצדדים לכן גם האירועים האלו לא מרגישים מינים מדי וזה מצוין מבחינתי לפחות. *ג'יבל מתעקש להוכיח שהוא הדבר הכי מעניין בראו והוא עוד עלול להצליח בזה. המשחק של הדמות שלו. היכולות בזירה והסיפור שרק מסתבך. הוא עוד יכפה על אנטר לשים עליו את אליפות העולם בקצב הזה. העובדה שג'יי לא יותר מגימיק מאוד מוצלח בלי קרבות ממש גדולים ובלי שום פיוד מאז הבלוד ליין מתחיל להשפיע. נקווה שיעשו איתו משהו בקרוב או שהוא ישרף להם מול הקהל שכבר לא ממהר להדליק פנסים. *מעניין אם הולכים לקרב משולש על הבין יבשתית. מקווה שיהיה שם סטיפולציה ושיורידו מזיין את החגורה. הבן אדם צורח יומיים שיכירו באיכויות שלו ומנסים למכור אותו כטופ גאי ואז ישר הוא הופך לקורבן שמותקף. סמי הוא אנדרדוג ולא יכול למכור שום דבר חוץ מזה וזה גם הקסם שלו. הבעיה היא שכאלוף אתה לא יכול למכור ריין ארוך עם נצחונות ב3 מהלכים ואת זה יגידו אנשים יותר כריזמטיים ממנו שניסו ולא הצליחו. *דמג' קונטרול מתחילות לעורר עניין וזה אחרי שהייתי בטוח שהן מתפרקות ונשאר רק השאלה מתי. האם התקיפה הזאת הופכת אותן לפיסיות? בכל מקרה מקווה לראות אותם מוציאים יותר מדקוטה קאי. היא כן כריזמטית וקשה לי להאמין שזה כל מה שאפשר להוציא ממנה. מעניין אם יצא משהו מהפקשיין החדש, מרגיש כמו ניסיון לדחוף למעלה את זואי סטארק יותר מאשר כל דבר אחר. *יום הדין מחזיקים את ראו לאורך כל התוכנית וזה יותר ממדהים שחושבים על חברי הסטייבל הזה. הקרב המרכזי היה נהדר ואני שמח שדום הוא שהצמיד את ריי ואני מקווה שיקבל יותר לגיטימציה בזירה מעכשיו. *החזרה של ריה הייתה ואו. יותר מחשדתי כאשר פריסט דיבר בטלפון אבל בגלל שאני ממש מחכה לחזרה הזאת. וחזרה בקנדה הייתה רעיון מצויין הקהל איבד את זה לגמרי. עכשיו נשאר הבגידה של דום שתעלה לריה בהחזרת האליפות. הפיוד הזה עולה מדרגה ומעניין מה יקרה בשבוע הבא. RE: תוצאות | WWE Monday Night RAW 8.7.2024 - Cena@16 - 07-09-2024 רומה ברשותכם לציין 2 דבדים: 1. אני ראיתי nxt פעם ראשונה כשכרמלו היה אלוף ומודה שלקח לי זמן להבין את החשיבות של הבניה שם. הכוכבים שיצאו משם בסבבים האחרונים פשוט ברמה אחרת - גונתר, ברון, דרגונוב.. אולי גם כרמלו, לא נותנים לו מקום מרכזי שבינתיים ברייקר ואיליה בקרב מאוד מעניין בראו. גם בנשים - ולקירינ מדהימה, טיפי ברמה אחרת לגמריי איזה יכולת לעלות לפסגה בנסיקה.. פתאום גם פה מתחלף דור - ביילי לדעתי בראן אחרון, האליפות עליה כמו על איו פשוט מבוזבזת וזה מאכזב מאוד, חוץ מלחטוף מכות מפייפר לא ראינו יותר מדי. וזה כששרלוט כבר די לא רלוונטית, בקי בחל"ת וסשה בנקס הפכה למרצדס בaew. ניה נגד טיפי יהיה פיוד מדהים וישדרג את האליפות הזו חזרה. בכל אופן, מחכה לראות את החברה האלה מגיעים למיין איבנט, יש לי איזה חלום שגונתר בתור whc צריך לקבל את החגורה הקודמת, הזהב הגדולה המיתולוגית וזה ירים אותה לרמה הראויה שלה. בנשים זה בדיוק ההפך, ריה וליב מביאות אותה לרמת שיא של אליפות נשים. מחכה שטריק יעלה לרוסטר הראשי. 2. קורה פה משהו מדהים - כל הבניה של הרוסטר והסטוריליין גרמו לזה שההיעדרות של סת׳, רומן וריה לא הורידו וגרמו לעניין לצנוח.. והנה פתאום חזרה של רולינס מאוד מהר יחסית למה שצפוי ויש כיוונים חדשים. חזרה של ריה לא ראיתי מגיעה בחודשים הקרובים אבל פתאום יש לפיוד הזה טיימינג ואם פעם הייתה הרגשה שריינס יעלם ואם לא בכלל אז לכל הפחות עד לראמבל, אני די בטוח שנראה אותו בסאמרסלאם. תוסיפו לזה שיש על המדף קרב של רוק וקודי ותוסיפו את סינה במעורבות גבוהה.. יש פשוט כמות בלתי נתפסת של כשרון, סטארפוור.. לא משנה ההגדרה, זה פשוט מדהים. טריפל אייץ׳ יצטרך להוכיח את עצמו שהוא יידע מה לעשות עם כל אחד. RE: תוצאות | WWE Monday Night RAW 8.7.2024 - karusi - 07-10-2024 צריך לשים לוגו של דובר צהל על הסגמנט של בייקר עם זיין למה הוא חיסל שם מחבל RE: תוצאות | WWE Monday Night RAW 8.7.2024 - Yosihait - 07-10-2024 לא יודע... ![]()
RE: תוצאות | WWE Monday Night RAW 8.7.2024 - StavHen - 07-10-2024 (07-10-2024, 01:50 AM)karusi כתב: צריך לשים לוגו של דובר צהל על הסגמנט של בייקר עם זיין קיבלת עם בונוסים
|