Wrestling-IL
תוצאות | WWE Friday Night SmackDown 3.4.2026 - גרסה מובנת להדפסה

+- Wrestling-IL (https://wrestling-il.com:443)
+-- פורום: היאבקות (https://wrestling-il.com:443/forumdisplay.php?fid=1)
+--- פורום: WWE (https://wrestling-il.com:443/forumdisplay.php?fid=2)
+--- אשכול: תוצאות | WWE Friday Night SmackDown 3.4.2026 (/showthread.php?tid=3476)

עמודים: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21

RE: תוצאות | WWE Friday Night SmackDown 3.4.2026 - Jon_M0xley - 04-06-2026

(04-05-2026, 10:13 PM)SaHBK כתב:  אולי זה דלפ, אבל ממש נמאס לי מקילינגס זה כבר ממש מטופש.
גם מבחינת קייפייב איך אף אחד שם לא דואג לבריאות שלו? הרי ברור שהוא חולה נפש או משהו בסגנון הוא לא מבדיל בין אנשים בכלל והוא מחזיק באליפות הזוגות... קיצור השטיק שלו לדעתי כבר פסה.

אני ממש התבאסתי שביטלו לו את הגימיק החדש אחרי שחתם על חוזה חדש וגזר את הראסטות. קיוויתי שהוא ימשיך בדמות הרצינית שהתחיל אז אבל זה נעלם וחבל.

RE: תוצאות | WWE Friday Night SmackDown 3.4.2026 - Yosihait - 04-06-2026

גם לי קצת נמאס מקילינגס, אבל הוא ודנהאוזן יכולים להיות אחלה צמד.

אני לא חושב שפריסט צריך להיות מעורב בזה.

RE: תוצאות | WWE Friday Night SmackDown 3.4.2026 - Yosihait - 04-06-2026

(04-05-2026, 10:33 PM)Ofek1913 כתב:  עם הדרגון בול של נאמק אפשר Big Grin

רגע. אז למה לא החיו את גוקו עם כדורי הדרגון בול של נאמק כשהוא מת מווירוס הלב?

RE: תוצאות | WWE Friday Night SmackDown 3.4.2026 - Penta - 04-09-2026

(04-04-2026, 02:38 PM)SwitchBlade כתב:  אני חושב שהבעיה ביריבות בין קודי לאורטון היא קודם כל חוסר העקביות.
זה ממש מרגיש על המסך כאילו אין באמת כיוון לדבר הזה, כאילו כל שבוע משהו משתנה, כאילו הם מנסים לדשדש ולהציל משהו שלא צריך בכלל הצלה.

ג'רי רול, סטפני מקמהן (פרומו מצוין ונחוץ), מאט קארדונה ועכשיו מקאפי, בשביל מה?

אורטון.
קודי.

זהו, לא צריך כלום.
אני מרגיש כאילו לקחו חרדל פג תוקף ומרחו אותו על סטייק וואגיו, הם לא צריכים את כל זה. 
אני באמת תוהה מה קורה שם, מרגיש לי כאילו אייץ' על סמים. זה 2 סטיות תקן מתחת למה שאני רגיל ממנו, והתחושה שלי היא שזה באמת ברמה של WWE 2019. ראיתי את הסגמנט הזה ותהיתי מיד מה הם עושים שם בAEW, כי אולי נחזור.

בכל אופן, כן יש בעיניי מופע מרהיב - של התרסקות. יש דברים שכיף לראות דווקא מהתחושה של "עד כמה גרוע זה יכול להיות". 
חבל שזה WWE, חבל שזה רסלמניה, חבל שזה אורטון/קודי. 
באמת חשבתי שהם הבינו אחרי טראוויס סקוט לא לעשות את הדברים האלו, אבל הם עושים double down וזה ישאיר כתם עצום על אורטון ועל קודי. 

בכל אופן, שיהיה להם בהצלחה. אני כמובן ממשיך לצפות, נטו כדי לראות עד כמה גרוע זה יכול להיות.
עד עכשיו אני מופתע.. כל שבוע מחדש. כל שבוע שפל.
באתי לכתוב עד כמה הפרומו של סטפני היה מעולה וחשוב והדבר הטוב היחיד בעלילה הזאת, אבל פט מקאפי חיסל את התקווה הזאת. מתחת לכל ביקורת, אני משועשע מאוד. 

אולי זה סוורב וייחשף ברסלניה שזה ״The Final Boss” דה רוק.
אני גם ציני ל-WWE אז אני יכול להבין אותך.
דווקא יהיה מעניין אם תכתוב תגובה על הסגמנט של קודי וסטפני מ-Raw הקודם.

RE: תוצאות | WWE Friday Night SmackDown 3.4.2026 - Liorton - 04-09-2026

(04-09-2026, 01:26 PM)Penta כתב:  אולי זה סוורב וייחשף ברסלניה שזה ״The Final Boss” דה רוק.
אני גם ציני ל-WWE אז אני יכול להבין אותך.
דווקא יהיה מעניין אם תכתוב תגובה על הסגמנט של קודי וסטפני מ-Raw הקודם.

הבעיה היא שלא משנה מתי, יכול להיות עוד 7 שנים, רוק יחזור, יגיד על איזה אנגל שהכל היה תכנון שלו, מאז רסלמניה 40 ועד היום.
יכינו איזה edit יפה שמראה איך כל הפינות הלא סגורות זה בעצם דה רוק (סינה, אורטון, השטות הזאת בbad blood), ואז ימשיכו לבלבל לנו את המוח על long time storyline, ואיך אנחנו כבשים שלא מסוגלים להפסיק לבכות.

עצם זה שדרוק לא הוזכר בארגון למעלה משנה (נראלי, אל תתפסו אותי במילה) וכל תגובה שלישית מזכירה אותו, לא רק אצלנו אגב, רק תורמת לדבר הזה להיראות אמין כשזה יקרה.