![]() |
|
דיון | הדברים שאתם לא אוהבים בהיאבקות - גרסה מובנת להדפסה +- Wrestling-IL (https://wrestling-il.com:443) +-- פורום: היאבקות (https://wrestling-il.com:443/forumdisplay.php?fid=1) +--- פורום: WWE (https://wrestling-il.com:443/forumdisplay.php?fid=2) +--- אשכול: דיון | הדברים שאתם לא אוהבים בהיאבקות (/showthread.php?tid=706) |
RE: דיון | הדברים שאתם לא אוהבים בהיאבקות - Mad King - 10-20-2021 50/50 בוקינג, פשוט גורם ל2 המתאבקים להראות רע. וביגמנים שהם נמוכים ובלי יכולת באמת מיוחדת שגורמת לי לקנות אותם "וואו הוא 350 פאונד" מעניין לי ממש הוא לא עושה כלום חוץ מקפיצה מחבל שני ופאוורסלאם. כמובן גם ביגמנים כמו קאלי שלא מסוגלים לזוז. RE: דיון | הדברים שאתם לא אוהבים בהיאבקות - DarkArts - 10-20-2021 (10-20-2021, 03:28 PM)SwitchBlade כתב: 2. רסלינג קומי. וואלה.. אם אני רוצה לצחוק אני אראה קומדיה, רסלינג צריך להיות רציני, כמעט ב100%. יאנו נכלל בקטגוריה של רסלינג קומי? או שאפשר להכליל אותו כספוילר? RE: דיון | הדברים שאתם לא אוהבים בהיאבקות - Asaf - 10-20-2021 אני שונא רולאפ ! אני שונא את זה כשמתאבק מרצה בקרב ומנצח ואז מגיע מישהו מההנהלה או שיפוט ומדווח ומודיע על קרב חוזר ומתי שנוח לא עושים את זה, זה ספורט עם חוקים וכמו שהספורט מתקדם עם הטכנולוגיה וההגיון אז הציפייה היא שגם הענף ספורט הזה יתקדם,וזה לא מעניין אותי אם זה במטרה של למשוך פיודים. RE: דיון | הדברים שאתם לא אוהבים בהיאבקות - DarkArts - 10-20-2021 (10-20-2021, 04:32 PM)DarkArts כתב: יאנו נכלל בקטגוריה של רסלינג קומי? או שאפשר להכליל אותו פורום מתחרהוילר? מי ערך לי את התגובה לדבר הזה, מגיע לו צל"ש RE: דיון | הדברים שאתם לא אוהבים בהיאבקות - SwitchBlade - 10-20-2021 (10-20-2021, 04:32 PM)DarkArts כתב: יאנו נכלל בקטגוריה של רסלינג קומי? או שאפשר להכליל אותו פורום מתחרהוילר? את יאנו שנאתי בהתחלה, אבל במינונים נמוכים מאוד אני מסתדר איתו. אם הייתי צריך לראות את יאנו כל שבוע - אין סיכוי שזה עובר. RE: דיון | הדברים שאתם לא אוהבים בהיאבקות - DarkArts - 10-20-2021 (10-20-2021, 04:59 PM)SwitchBlade כתב: את יאנו שנאתי בהתחלה, אבל במינונים נמוכים מאוד אני מסתדר איתו.רק שתדע, הוא מתחיל להיות יותר רציני לאט לאט ממש חוזר לימים שהיה בקבוצה של מקאבה RE: דיון | הדברים שאתם לא אוהבים בהיאבקות - Jon_M0xley - 10-20-2021 לא סובל אינטרקציה של נשים עם גברים. אין משהו שאני שונא בהיאבקות יותר מזה וזה יכול להוציא אותי מדעתי. נשים וגברים ביחד בזירה זה אסון. נמאס לראות את הנשים תוקפות את הגברים עם מהלכים ואו כיסא או משהו אבל כשהגבר "מנסה" להחזיר הוא תמיד מפספס ואז האישה מנקנקת אותו יותר. זה הרס לי את הפיוד של בראיין- מיז שהוסיפו את מאריס וברי. זה היה מטומטם עם רג'י נגד באנקס, עוד יותר מטומטם עם אורטון נגד בליס, ההוספה של ההיא לפיוד של לאגדו נגד היט רואו גרם לי להריץ את הפיוד ולא לראות כלום מימנו. גם בaew שחשבתי שיכול להיות שונה זה בול אותו wwe בוקינג, ההיא קופצת על בלאק(שהוא היל) ציפיתי מימנו לתת לה בלאקמאס ואז להכנס לברול עם קודי אבל נשים יכולות לנקנק גברים אבל חלילה אם בטעות גבר יפגע בהם. זה משהו שלא עבר, לא עובד ולא יעבוד. מקווה שנעומי לא תיכנס לבלאדליין כי זה יוריד לי את העיניין מהסטייבל. הדבר היחידי שכן זה כמו טסה בלאנצרד שנתנה כמה קרבות איכותיים נגד גברים ואו אורטון נותן rko לנשים אבל גם זה בקושי. RE: דיון | הדברים שאתם לא אוהבים בהיאבקות - Roger - 10-20-2021 לא בטוח שזה יפתיע מישהו: 1. AEW וכל מה שקשור לAEW במיוחד את הEVP שלהם שעובדים בחברה. שונא שם הכל בערך עכשיו - ההיאבקות (החוסר מכירה, היותר מידי ספוטים, המשחק הגרוע ביותר מצד כולם בערך), הפרומואים (חוץ מפאנק אין מישהו שבאמת יודע להחזיק פרומו), השדרנות (בחיי שמייקל קול אפילו יותר טוב ב200 רמות מכל אחד שם שמרגיש צורך להגיד proffesional wrestling איזה 40 פעמים בקרב וכשקורה משהו מפתיע אז הם אפילו לא מתאמצים להוציא את זה טוב), המעריצים (אלה שמרגישים צורך בלתי מוסבר לבשר את ה"בשורה" של החברה הזאת ולסובב כל דבר ולדבר כמו טיפשים גמורים שהם מדברים על זה). 2. דייב מלצר וכל מי שמצודד אותו וכל מי שמקשיב ל"דעות" שלו - הטיפשים שבטיפשים שבמעריצי היאבקות. לפחות שאני נתקלתי. 3. היאבקות נשים - חוץ מכמה הברקות וקרבות טובים לפעמים - לא אוהב, לא מתחבר. בכל קרב נשים אני מוצא באצ'ים ומשחק גרוע ואין לי כוח. צריך לעבוד על זה איתם ולגרום להן להבין שהן צריכות יותר להתאמץ. 4. דייבים בכל קרב - כל קפיצה לבחוץ כבר לא מרשימה אותי. אני רואה יותר מידי שנים היאבקות וראיתי אלפי פעמים דייבים - מיציתי. 5. חוסר מכירה - זה מרגיז, מזויף, גרוע, מעצבן ופשוט זבל מרוכז כשיש נו-סל. גם שנותנים להלאק הוגאן בוקסים וזה לא משפיע עליו וגם להשתחרר ממיליון פינישים כמו שמקובל היום. 6. צעקות כמו This is Awesome/This is Wrestling - שוב, מיציתי, חרא, בלי הצדקה, חרוש, בכל קרב זה קורה, הורס את הקרב, הורס רסלינג בכללי. RE: דיון | הדברים שאתם לא אוהבים בהיאבקות - Alexis Ren - 10-20-2021 1-שפינישר אצל מתאבק מסויים זה משהו רגיל אצל מתאבק אחר זה גורם לי להרגיש טיפש 2- הכנעה.. זה אף פעם לא נראה אמין בשום מצב..כמו STF של סינה. וגם לא השטות של דניאל בריאן זה עוד משהו שגורם לי להרגיש טיפש כשאני צופה בזה 3- איפור פנים.. זה פאסה ומיותר 4- ואם כבר ציינת הכנעה אז קרבות על אליפות שנגמרות בהכנעה.. זה מוריד מהערך של הקרב בצורה רצינית. יש עוד מלא אבל אני רגוע היום אז אולי בהמשך יעלה לי עוד RE: דיון | הדברים שאתם לא אוהבים בהיאבקות - Jon_M0xley - 10-20-2021 (10-20-2021, 07:51 PM)Alexis Ren כתב: 4- ואם כבר ציינת הכנעה אז קרבות על אליפות שנגמרות בהכנעה.. זה מוריד מהערך של הקרב בצורה רצינית.מה
|