Wrestling-IL
תוצאות | WWE SummerSlam 2026 - לילה 2 - גרסה מובנת להדפסה

+- Wrestling-IL (https://wrestling-il.com:443)
+-- פורום: היאבקות (https://wrestling-il.com:443/forumdisplay.php?fid=1)
+--- פורום: WWE (https://wrestling-il.com:443/forumdisplay.php?fid=2)
+--- אשכול: תוצאות | WWE SummerSlam 2026 - לילה 2 (/showthread.php?tid=3618)

עמודים: 1 2 3 4 5 6

RE: תוצאות | WWE SummerSlam 2026 - לילה 2 - Liorton - 08-03-2026

לילה שני קצת מוזר. בין רגעים גדולים לרגעי TKO הזויים.
מרובע - למה הכניסו את גונת'ר לקרב? למי זה תרם? יכלו להכניס רק את KO. גם הרגע היה יותר גדול כשכולם היו בטוחים שזה גונת'ר ואז אוואנס נכנס, וגם מה מקדם אותנו ההפסד הזה של גונת'ר? אוואנס חוזר זה רגע גדול ומרגש. גם כאן חבל שTKO לא התאפקו ולא הפסיקו להראות סרטונים שלו אתמול מסתובב עם מתאבקים. בכל מקרה טוב לראות אותו שוב. הוא נראה בכושר מצויין. הוא לגמרי התוספת שסמאקדאון צריכה. הלוואי ימהרו ללחוץ איתו על ההדק. בכל מקרה אני מת לראות אותו ברגע של טנטרום מול פאנק.
כן חבל על באלור. לא יודע למה האמנתי הפעם שזה יהיה אחרת. נראה שהוא לא נועד לגדולות ברוסטר הראשי בWWE. חבל. הוא הרבה יותר טוב מהרבה אנשים שכן קיבלו הזדמנות.

טריק-קורבין
- וואלה לא עפתי יותר מדי. מאסתי בליל יאכטי. מאסתי בקורבין עוד לפני שהוא חזר. הקרב עצמו היה די בינוני. כאמור, קרב לסמאקדאון.

סולם נשים - החלטה מאוד מטומטמת כל העניין הזה עם אלופה זמנית. אחלה צ'לסי והכל, אבל זה לא באמת הרגע שלה. יודעים בכלל מתי ריה תחזור? ואם היא חוזרת ישר כדי לקחת לצ'לסי את החגורה כאילו צ'לסי היא איזה סתימה בשן, בכלל טיפשי. ההתערבויות לא ממש תרמו ליוקרתיות שגם ככה הייתה חזרה בקרב.

דנהאוזן - דומיניק - את רוב מה שיש לי להגיד על דנהאוזן כבר אמרתי. לאחרונה הוסיפו גם את הנדרי למסיבה. טיפשי, לא מעניין, אבל כל עוד זה מוכר כרטיסים אני הבעיה. פאק TKO. מקווה שדומיניק יפסיד את החגורה בAAA בקרוב ויתחילו לעשות איתו דברים רציניים בWWE.

גייבל-פנטה - הקרב היה מעולה. התוצאה הייתה טובה. שמח שנתנו לגייבל סוף סוף אליפות יחידים. בבקשה בבקשה בבקשה, רק אל תחזירו אותו לכל מיני קטעים עם אוטיס והמוזר השני. תנו לו לרוץ לבד.

רולינס - ריינס - באתי עם המון ציפיות לקרב הזה. הבנייה לקרב הייתה יכולה להיות הרבה יותר טובה. באיזה שהוא שלב נראה שהם נכנסו למצב טייס אוטומטי (בכל הקרבות). זה לא היה רע. פשוט יכל להיות הרבה יותר טוב. זה גם הרבה יותר קשה כשרולינס צריך לסחוב הרבה יותר מחצי פיוד לבד. בכל זאת, לא כולם טורחים לעבודה כל שבוע.
הקרב הרגיש גדול כבר מהשנייה הראשונה. רולינס יכול ללמד את מלך הטרולים איך להטריל.
הטראש טוק במהלך הקרב היה מעולה. מהקרב עצמו גם נהניתי מאוד. קשה מאוד לפשל עם שני אלו.
היו כמה דברים קטנים שהפריעו לי, אבל זה יותר הטיפשות של הWWE: לקרוא לתרגיל שיךד בומב אם ריינס מבצע אותו, להפסיק לספור ספירת חוץ שזה מעולה (מי רוצה שקרב כזה ייפסל), ואז בשנייה אחרת להחליט כן לספור. למה?
בנוסף, אם כל הרעיון היה שריינס יוותר על המכה עם הכיסא (סליחה, שיילד צ'אר) אז הבאמפ על השופט יכל להיות קל יותר וקצר יותר. השופט הלך לישון לחצי שעה. כנראה התעייף מכל ספירות החוץ.
כאמור, זה באמת דברים קטנים שהארגון הזה עושה ולא משהו שהפריע לקרב.
התוצאה עצמה איכזבה אותי קצת. הייתי מעדיף שריינס עדיין לא ינצח את רולינס. לא חסרים לו הישגים. הייתי גם מעדיף אלוף פול טיים. אבל בסה"כ יצאתי מרוצה. קרב גדול בין שני ענקים. המחוות למוקסלי היו יפות מאוד.

ואגב, חוזר על מה שאמרתי אחרי הלילה הראשון, לא באמת היה צריך שני לילות. הרבההה יותר מדי פרסומות (כן לידור לא הפסקתי לבכות על זה), קטעים מתים וקטעים שהיו מעלים את התכניות החצי מתות של סמאקדאון רמה. נמאס לי לא לקבל קרבות טובים בתכנית שבועית כי שומרים הכל לאירוע.

ליב - איו
גונת'ר - אלדיס
פאנק - רודס
אובה - לסנר
באלור- סמי - אוואנס
סולם נשים
גייבל - פנטה
רולינס - ריינס
בלי קטעים מתים בין לבין, בלי פרסומות, במחירים שפויים, והיינו מקבלים אירוע מושלם. זה לא היה כזה קשה.

RE: תוצאות | WWE SummerSlam 2026 - לילה 2 - StavHen - 08-03-2026

(08-03-2026, 03:22 AM)lidoradir כתב:  [Image: ezgif-2fb03fa1d0cf7c42.gif]

[Image: chills-literally-chills.gif]

RE: תוצאות | WWE SummerSlam 2026 - לילה 2 - iCena - 08-03-2026

עזבו שהקארד היה לעניין,וואלה הסטייג היה מאוד אבל מאוד ברמה של רסלמניה חשבתי אשכרה שזה באמת רסלמניה ולא SummerSlam

RE: תוצאות | WWE SummerSlam 2026 - לילה 2 - Coquina Clutch - 08-03-2026

[Image: HOx-YIRh-W0AAN38C.jpg]

RE: תוצאות | WWE SummerSlam 2026 - לילה 2 - Adam cole bay bay - 08-03-2026

עכשיו זה רשמי אין מתאבק אחד שרומן ריינס לא הצליח לנצח הטוב בכל הזמנים G.O.A.T

RE: תוצאות | WWE SummerSlam 2026 - לילה 2 - iCena - 08-03-2026

[Image: 764693315-17898364581556326-718675009258...n-heic.jpg]

[Image: 762864050-17898364629556326-774331243611...n-heic.jpg]
Heart Heart

RE: תוצאות | WWE SummerSlam 2026 - לילה 2 - master of doom - 08-03-2026

אם כבר ריינס מנצח את רולינס - זאת הדרך הנכונה. בלי בולשיט, בלי חרא, ועם אותו ספוט של כיסא שריינס מחליט להשאיר מאחוריו, מוכיח שהוא התבגר ומנצל את זה כדי לנצח את רולינס בפעם הראשונה בקרב גדול. חוץ מזה, היה קרב מעולה. הספוט בסוף - דמעות, ולא רק מהעיניים. תחושה של סגירת מעגל, ריינס שם את הכעס מרולינס באמת מאחוריו (ובואו נתעלם בבקשה מהאיחוד ההזוי שלהם ב-2017, תודה), ויכול להתקדם הלאה. לדעתי השלב הבא של ריינס צריך להיות איבוד האליפות לפאטו או סולו. לא רק כעוד אחד מסיפורי בלאדליין, אלא כי בעיניי שניהם ראויים לזה. הבעיה שלי היא ששניהם עדיין לא בשלים ב-100% לקחת אליפות והם צריכים איזה חודשיים שלוש להתחמם בגזרת המיינאבנט כדי שזה לא ירגיש כמו הנפצה. אובה פמי כמובן גם אופציה מצוינת ולא אבכה אם ילך לטייטל שוט, ההתלבטות שלי זה אם עדיף שאובה ילך על אליפות ה-WWE ולהשאיר לריינס להפיל למישהו שיש לו קשר יותר קרוב אליו בסטוריליין, או ללכת אול אין על אובה-ריינס, ולתת לאובה כבר רגע הכתרה.

בנוסף, הקרב הזה הוא עוד הוכחה לזה שאין באמת בלאדליין. הנה, הם לא עוזרים לריינס. הוא לא צריך אותם כדי לנצח את פאנק, ג'ייקוב פאטו ורולינס. אז למה הם שם? ואם הם שם, האם הם רלוונטיים לריין הזה? ממש לא. זו סתם ברירת מחדל כי לא היה מה לעשות עם האוסוס. ריינס מבחינת הקייפייב במעין ריצת רדמפשן משל עצמו, מהבחינה שתמיד אמרו שהוא לא מסוגל לסיים קרבות לבד, והנה, הוא ניצח 3 מהשמות הכי גדולים ברוסטר בעצמו, בלי חרטא באמצע. אין צורך בבלאדליין.

אגב, כמו סיניישן, ברגע ששניהם ניסו/עשו את הדירטי דידס, היה לי זיץ של תקווה שאמברוס/מוקסלי יגיע (גם אם הבנייה לקרב דורשת שהוא ייגמר נקי, ואין צורך בהתערבות גם לא של אמברוס, עדיין). אם הרעש של האופנוע היה נשמע זה היה שובר לי את הבית, ואת כל השכונה של סיניישן.

לא דיברנו על החזרה של קווין אואנס, הו בייבי. אחרי שנה וחצי בחוץ, כשלא היה ברור אם בכלל תהיה לו קריירה אחרי הפציעה הזאת, הוא חזר בכל הכוח, לא ריחם על עצמו בספוטים, והאמת אשמח שגם הוא יקבל ריין כאלוף עולם. לא כי אני בהייפ מהחזרה ותיכף זה ירד, אלא כתגמול על העבודה המצוינת שלו לפני שנתיים, וגם כדי להכניס אמינות לדמות שהיא באמת יכולה לזכות באליפות עולם.

גם הזכייה של צ'לסי גרין הייתה און פוינט. מגיע לה. כבר כמה שנים שהיא מספקת את הסחורה, לא משנה כמה ג'יפה זורקים עליה. הפרק שלה ב-unreal היה הפרק שהכי אהבתי (בסדרה שלא אהבתי בכלל), היא הרגישה לי הכי אותנטית, וכמו שאמרתי תמיד היא הוציאה 100% ממה שנתנו לה. ראויה לחלוטין, וחבל שזו אליפות "זמנית" ולא אליפות עולם פרופר. מגיע לה. ולא רק כ-"מחממת חגורה" לשם יותר גדול. שתצמיד את טיפי, ג'ייד, שארלוט מצידי. צ'לסי הרוויחה את זה ביושר בעיניי, היא מזמן ראויה לקפיצה הזאת למיינאבנט של הנשים.

RE: תוצאות | WWE SummerSlam 2026 - לילה 2 - lidoradir - 08-03-2026

[Image: 226_SSN2_0802026GD_70241.jpg]

[Image: 227_SSN2_08022026RF_53915.jpg]

RE: תוצאות | WWE SummerSlam 2026 - לילה 2 - master of doom - 08-03-2026

הם סתם עושים אגרוף אחד לשני, אבל אני רואה 14 שנה של קריירה ביחד, של שניים מהמתאבקים הכי גדולים אי פעם ב-WWE, לכל הפחות ב-15 שנה האחרונות. עצם זה שהאגרוף הזה גורם לכל כך הרבה רגש זו הצלחה אדירה. לא הייתי בעד ניצחון של ריינס, אבל אם כבר, זה יצא מושלם.

RE: תוצאות | WWE SummerSlam 2026 - לילה 2 - Just Keep Fighting - 08-03-2026

[Image: IMG-3656.jpg]

חלק מהילדות שלי נשאר בזירה אתמול.