Wrestling-IL
תוצאות | WWE Friday Night SmackDown 16.5.2025 - גרסה מובנת להדפסה

+- Wrestling-IL (https://wrestling-il.com:443)
+-- פורום: היאבקות (https://wrestling-il.com:443/forumdisplay.php?fid=1)
+--- פורום: WWE (https://wrestling-il.com:443/forumdisplay.php?fid=2)
+--- אשכול: תוצאות | WWE Friday Night SmackDown 16.5.2025 (/showthread.php?tid=3014)

עמודים: 1 2 3 4 5

RE: תוצאות | WWE Friday Night SmackDown 16.5.2025 - gilam - 05-17-2025

פרק פשוט מעולה, אולי הטוב ביותר השנה.

*סוף סוף התקדמות משמעותית בין סולו לג'ייקוב. הקנאה מתחילה לבצבץ. והמתח בין השניים
כבר בולט לעין. הקהל חם על טרן של ג'ייקוב וואו שזה יקרה זה יהיה מטורף. מאמין שנקבל קרב נגד
JC קודם ואז את סולו בסאמרסלאם כי מגיע לו קרב באירוע ענק.

*המהירות שבא אלכסה משתלטת על התוכנית היא מדהימה ורק מראה איזה בזבוז היה לחכות לה רק
כדי לנסות להציל את הפרוייקט של הוויאטס. אישית מקווה לצמד של אלכסה ושארלוט הרבה יותר מעניין מאשר
פיוד ביניהן. אלכסה לדעתי מספיק כריזמטית כדי לעזור להוציא את שארלוט אובר עם הקהל בטח אם תתרחק טיפה
מהחגורה הראשית.

*פראקסיום נכנסו למחלקה הכי רותחת בWWE, רגע אחרי מועמד מוביל לקרב השנה והשתלטו תוך 3 שבועות על המחלקה.
מדהים כמה הם טובים וכמה טבעי זה מרגיש שהם בספוט הזה. לא הופתע אם הם יזכו באליפות הזוגות שבוע הבא.
מה שכן חייב קרב סולם נוסף בסאמרסלאם איתם ביחד.

*אנטר חייב לעשות יותר עם מלו הבחור כשרון אדיר וחבל לבזבז אותו על המיד קארד. היכולת שלו להוציא קרב טוב
יותר מול כל מתמודד ככל שהוא לומד אותו זה משהו שלא רואים כל יום. בכל מקרא נראה שהציוות עם מיז מתקרב לסופו.

*הדעה שלי על פניקס היא כזאת, בזירה הוא עולה על אח שלו ויכול לעשות פחות או יותר מה שהוא רוצה בכל חלק
בזירה. אבל מבחינת כריזמה ונוכחות אחיו הוא הכוכב הגדול מבין השניים. לדעתי כצמד הם יהיו שלם שגדול מסך חלקיו
ויכולים להיספר ביחד עם הניו דיי והאוסוס עם יתנו להם בוקינג טוב.

*המהירות שבה טיפי מרגישה טבעי כל כך בקרבות מול ניה ג'קס (קרב מעולה שלהן) שארלוט ושאר הטופ של המחלקה המטורפת
של הנשים היא מדהימה. הבחורה הראתה לנו שמלבד קרבות אקרובטיים היא יכולה לתת קרבות פיזיים מאוד ולהתאים את עצמה לכל
מתאבקת כדי להוציא קרב טוב. מטורף לחשוב שאין לבחורה אפילו שנה וחצי ברוסטר הראשי.
הספוט של הבוזנאי היה פסיכי לגמרי הייתי בטוח שניה הרגה אותה או לפחות שברה לה כמה צלעות.

*

RE: תוצאות | WWE Friday Night SmackDown 16.5.2025 - Sexy devil - 05-17-2025

https://www.instagram.com/reel/DJvAWjHpuis/?igsh=bTA5bTVzZnZ5YXJl

תקראו את התגובות של אנשים סולו כל פעם מצחיק אותם מחדש אומרים עליו שהוא דמות קומית חחחח

RE: תוצאות | WWE Friday Night SmackDown 16.5.2025 - hbk - 05-17-2025

מה הסיפור עם סולו ופאטו? פאטו העריץ וסגד לסולו כאילו הוא אל, אבל מהרגע שהוא הפסיד לריינס הוא מסתכל עליו בגועל ובזלזול. אז נגיד שהוא סוגד רק למי שמחזיק בהולה פאלה (או איך שלא קוראים לשרשרת הזו), למה הוא לא סוגד לריינס מהרגע שהוא ניצח? איזה תסריט מטופש... טיפת מחשבה לא משקיעים האנשים שמביימים שם את ההצגה הזו.
גורלו של החדש האלמוני כנראה יהיה כמו של ה-2 שהיו לפניו, אני אפילו לא זוכר את השמות שלהם מרוב שהם לא רלוונטיים (לאן הם נעלמו באמת? ההוא עם הרטייה והאהבל השני)

נקודת אור- נייט מפסיד ומושפל, מקווה שאוטוטו הוא יחזור לג'בר או מקסימום יפתח סוכנות חדשה של "דוגמנים" הומואים בתקווה שיעיפו אותו מהארגון בקרוב. ועוד לחשוב שנתנו לליצן הזה קרב אליפות מול ריינס...

RE: תוצאות | WWE Friday Night SmackDown 16.5.2025 - SwitchBlade - 05-17-2025

(05-17-2025, 06:46 PM)hbk כתב:  מה הסיפור עם סולו ופאטו? פאטו העריץ וסגד לסולו כאילו הוא אל, אבל מהרגע שהוא הפסיד לריינס הוא מסתכל עליו בגועל ובזלזול. אז נגיד שהוא סוגד רק למי שמחזיק בהולה פאלה (או איך שלא קוראים לשרשרת הזו), למה הוא לא סוגד לריינס מהרגע שהוא ניצח? איזה תסריט מטופש... טיפת מחשבה לא משקיעים האנשים שמביימים שם את ההצגה הזו.
גורלו של החדש האלמוני כנראה יהיה כמו של ה-2 שהיו לפניו, אני אפילו לא זוכר את השמות שלהם מרוב שהם לא רלוונטיים (לאן הם נעלמו באמת? ההוא עם הרטייה והאהבל השני)

זה מרתק, אתה כל כך קרוב כאילו..
ואז ממש לפני הסוף בוחר לעשות 180 מעלות ולפספס את העלילה.

אז אני אשלים את החלק האחרון:
פאטו אהב את סולו כי הוא האמין שסולו הוא התקווה למשפחה.
שים לב שפאטו מדבר תמיד על המשפחה - להביא אליפויות למשפחה, להביא את האולה פאלה למשפחה והלאה. 
מהרגע שסולו הוכיח שהוא לא ברמה של ריינס, מבחינת פאטו הוא חסר תועלת למשפחה, ופאטו לא מתעניין בו ברמה האישית וברמת האג'נדה. 

פאטו לא סוגד למי שמחזיק בשרשרת, אלא למי שהוא מאמין שיביא את הכי הרבה תועלת למשפחה. 
ריינס אכזב מול קודי, סולו אכזב מול ריינס, פאטו בעצמו הוא היחיד שעדיין לא אכזב. אז פאטו עכשיו מאמין בפאטו. 

סולו מסכים בעיקרון עם פאטו - זה למה הוא מביא תגבורת. 
פאטו לא מרוצה מג'ף קוב כי קוב הוא לא חלק מהמשפחה. 
סולו מביא את קוב כי הוא מבין שפאטו מתעלה עליו, אז הוא מתכונן מראש.

זו עלילה עם כמה רבדים, אבל היא לא כזו מורכבת. 

RE: תוצאות | WWE Friday Night SmackDown 16.5.2025 - Sexy devil - 05-17-2025

(05-17-2025, 06:46 PM)hbk כתב:  מה הסיפור עם סולו ופאטו? פאטו העריץ וסגד לסולו כאילו הוא אל, אבל מהרגע שהוא הפסיד לריינס הוא מסתכל עליו בגועל ובזלזול. אז נגיד שהוא סוגד רק למי שמחזיק בהולה פאלה (או איך שלא קוראים לשרשרת הזו), למה הוא לא סוגד לריינס מהרגע שהוא ניצח? איזה תסריט מטופש... טיפת מחשבה לא משקיעים האנשים שמביימים שם את ההצגה הזו.

נקודת אור- נייט מפסיד ומושפל, מקווה שאוטוטו הוא יחזור לג'בר או מקסימום יפתח סוכנות חדשה של "דוגמנים" הומואים בתקווה שיעיפו אותו מהארגון בקרוב. ועוד לחשוב שנתנו לליצן הזה קרב אליפות מול ריינס...

כל המטרה זה פייס טרן של פאטו זה הסיפור עם סולו

RE: תוצאות | WWE Friday Night SmackDown 16.5.2025 - Jon_M0xley - 05-17-2025

חייב לציין שהקרב של גף קופ היה מזעזע, הוא היה כל כך כבד וגוץ כזה. נייט היה מצויין ואת כל הקרב הוא סחב, קופ רק בסוף נתן איזה 3 מהלכים שהיו נראים טוב אבל גם אז היה נראה שקשה לו לקום. אם ככה הוא ימשיך אז המצב לא טוב בכלל.

סולו מעולה, שמח שהוא לאט לאט משתקם ומקווה שיקבל דמות חדשה. הפתיע אותי שהוא ניצח כי הייתי בטוח שפיניקס יעלה.

מקנטייר כרגיל מעולה על המיק, מקווה שהוא ינצח בקרב המסיים ויעבור הלאה. שמח לראות שהוא לא נפצע אחרי הצוקסלם לריצפה.

הייז נגד בלאק היה אחלה באנגר, חבל שבלאק לא ממשיך עם השורט הקצר היה יותר מתאים לו. אני מת על הארסנל של בלאק תמיד ב2k אני שם את המהלכים שלו. מיז והייז ממשיכים להתווכח ובסוף מיז פוסל את הקרב רק כדי לקבל בלאק מאסס היה אחלה. הייתי יכול לראות אותם מתאבקים עוד 15 דק ממש נהנתי מהקרב. הסוף שהייז יוצא אובר זה סימן טוב רק שיעפיל לקרב סולם ולא ישאר בחוץ.

נקאמורה ובלאק זה קרב שאני כן רוצה לראות, מרגיש לי שזה יהיה סטיפי ברמות ושניהם יזרחו בקרב.

פראקסיום נגד DIY היה מטורף, היו מלא ספוטים שחשבתי שזהו נגמר אבל בסוף היה קיקאוט או שהשותף הציל. אחלה קרב, אחלה קצב ואחלה של ספוטים. שמח ששמרו על DIY וזה נכמר ברולאפ. חייב לציין שפרייזר לא כזה חלק בזירה וזה בגלל שהוא מנסה לעשות הכל ממש מהר וזה פוגע לו באיכות וחבל אבל בנתיים לא היה משהו נורא.

אזזז ג'וליה עולה לסמאק זה טוב. לאט לאט מחלקת הנשים של סמאק הופכת למעניינת. יש את טיפי, קנדיס, ג'וליה, אלבה פייר, בליס, ג'ייד, ביאנקה, נעומי בשיפור, ג'קס גם בשיפור ושארלוט כמובן. רק תעיפו את בי פאב.

מעניין מה יתפתח בין שארלוט לבליס ומה מתוכנן לשארלוט לmitb כי לדעתי ג'וליה תעפיל.

טיפי מרגישה כמו כוכבת, עומדת מול ג'ייד ולא מתרגשת חחחח הוציאה את ג'ייד כזאת קטנה. אחלה טיפי.
הקרב עם ג'קס אכן היה מצויין הספוט הזה שג'קס נותנת לטיפי אנלייטור תוך כדי שטיפי עומדת ומנסה לעשות לה פאוורבומב היה מלחיץ כי הייתי בטוח שנגמר ואז טיפי שלחה יד לחבלים ותפסתי את הראש וצעקתי ישששששששש חחחחחחח.
הסוף שטיפי נותנת דרופקיק לכיסא לפנים של ג'קס ואז pme היה מעולה. הדימום לא היה מתוכנן אבל הוסיף. אחלה טיפי.

RE: תוצאות | WWE Friday Night SmackDown 16.5.2025 - hbk - 05-17-2025

(05-17-2025, 07:16 PM)SwitchBlade כתב:  זה מרתק, אתה כל כך קרוב כאילו..
ואז ממש לפני הסוף בוחר לעשות 180 מעלות ולפספס את העלילה.

אז אני אשלים את החלק האחרון:
פאטו אהב את סולו כי הוא האמין שסולו הוא התקווה למשפחה.
שים לב שפאטו מדבר תמיד על המשפחה - להביא אליפויות למשפחה, להביא את האולה פאלה למשפחה והלאה. 
מהרגע שסולו הוכיח שהוא לא ברמה של ריינס, מבחינת פאטו הוא חסר תועלת למשפחה, ופאטו לא מתעניין בו ברמה האישית וברמת האג'נדה. 

פאטו לא סוגד למי שמחזיק בשרשרת, אלא למי שהוא מאמין שיביא את הכי הרבה תועלת למשפחה. 
ריינס אכזב מול קודי, סולו אכזב מול ריינס, פאטו בעצמו הוא היחיד שעדיין לא אכזב. אז פאטו עכשיו מאמין בפאטו. 

סולו מסכים בעיקרון עם פאטו - זה למה הוא מביא תגבורת. 
פאטו לא מרוצה מג'ף קוב כי קוב הוא לא חלק מהמשפחה. 
סולו מביא את קוב כי הוא מבין שפאטו מתעלה עליו, אז הוא מתכונן מראש.

זו עלילה עם כמה רבדים, אבל היא לא כזו מורכבת. 

תיאוריה נחמדה, אבל אל תשכח שפאטו העריץ את סולו בלי שסולו עשה משהו. מעולם לא היתה לו אליפות, הוא לא תרם בכלום למשפחה ולא הרוויח שום דבר, פשוט הכריז על עצמו כראש השבט בלי קשר לכלום. אז מה שאתה אומר לגבי פאטו והסיבות שהוא סוגד למישהו לא נכונות.

RE: תוצאות | WWE Friday Night SmackDown 16.5.2025 - SwitchBlade - 05-17-2025

(05-17-2025, 07:45 PM)hbk כתב:  תיאוריה נחמדה, אבל אל תשכח שפאטו העריץ את סולו בלי שסולו עשה משהו. מעולם לא היתה לו אליפות, הוא לא תרם בכלום למשפחה ולא הרוויח שום דבר, פשוט הכריז על עצמו כראש השבט בלי קשר לכלום. אז מה שאתה אומר לגבי פאטו והסיבות שהוא סוגד למישהו לא נכונות.

סולו הצליח לאגד חלק נכבד מהמשפחה בזמן שריינס היה מנוטרל, הוא הביא את פאטו אחרון אחרי שהביא את טאמה וטנגה מיפן, ובתקופה בה סולו עקב אחריו הוא היה אובייקטיבית מוצלח בקייפייב וגם קיבל שוט על אליפות הWWE. 
אל תשכח שעד ההפסד של ריינס ברסלמניה - סולו היה בתפקיד של פאטו, הוא היה התגבורת, הוא היה זה שגרם לקודי להפסיד ברסלמניה 39, למקנטייר להפסיד בסקוטלנד, לריינס לשמור על התואר מספר פעמים. הוא הפך את הקרבות של האוסוס ושל ריינס לניצחונות לאורך כל 2023-2024 עד להפסד של ריינס.

הרבה יותר מדויק מאשר לחשוב שהוא סוגד לשרשרת אדומה. 

RE: תוצאות | WWE Friday Night SmackDown 16.5.2025 - DDJ - 05-17-2025

הבעיה היחידה בכל האנגל עם סולו

זה שהוא כל הזמן טוען שריינס איכזב את המשפחה
בכך שהפסיד לקודי רודס ושהגיע הזמן שלו לזוז הצידה

בסופו של דבר, סולו הפסיד גם לקודי,
וחמור לכך, לרומן ריינס,
ככה שקשה לקחת ברצינות את הרצון שלו להמשיך בכוח להוכיח שהוא המנהיכ

RE: תוצאות | WWE Friday Night SmackDown 16.5.2025 - master of doom - 05-17-2025

כמו שאמרו פה יותר מפעם אחת, הסאב טקסט באנגל של הבלאדליין הוא מעולה ואני מתחבר מאוד לדמויות. גיא כתב קרוב למה שאני חושב אז אין צורך לדבר על זה שוב, הנקודה היא מאוד פשוטה - יש פה מאבק בין שני כוחות שכלפי חוץ מציגים חזית די אחידה ואהדה (לפחות סולו לפאטו, פאטו די לא סומך על סולו) ומתחת לפני השטח ברור שיש הרבה מתח, מאבקי אגו וחשדנות. ככה עלילה טובה נראית - לא זורקים לך את מה שרוצים שתדע לתוך הפנים, אבל זה לא מסובך מדי כדי שנדע לפענח עם קצת מחשבה מה קורה בין השורות.

החמיאו כאן לסולו, אין ספק שהוא מתחיל לפתח את הדמות שלו על אמת. דמויות נבנות מהפסדים, וזאת ההזדמנות שלו. הבעיה מבחינתו היא שאין סיכוי שפאטו לא יוצא אובר בקרב עתידי שיהיה ביניהם, אם יהיה, וזה קצת ישלח אותו לאזור המידקארד לדעתי. בכל מקרה, הוא עושה עבודה טובה. סקסי דביל בהחלט צריך לקנות אספקה חדשה של קרם לפני MITB.

אני הייטר של ניה ג'אקס אז לא אכפת לי כמה הקרב שלה היה טוב, היא לא ראויה לספוט הזה לדעתי. לא אהבתי בכלל שהיא יצאה מה-PME, הם שומרים עליה מאוד חזק (טיפי לא באמת יצאה מהבונזאי דרופ). בכל מקרה, עוד הופעה מצוינת של טיפאני, לא ברור לי למה נעומי השבורה הזאת נכנסה להפריע ולמה לעזאזל הפיוד שלה עם ג'ייד עוד נמשך, אבל בסדר.

תודה על התוצאות.