![]() |
|
חדשות| רנדי אורטון פצוע, פוש גדול לריקושט, קיין וולסקז נעצר ועוד - גרסה מובנת להדפסה +- Wrestling-IL (https://wrestling-il.com:443) +-- פורום: היאבקות (https://wrestling-il.com:443/forumdisplay.php?fid=1) +--- פורום: WWE (https://wrestling-il.com:443/forumdisplay.php?fid=2) +--- אשכול: חדשות| רנדי אורטון פצוע, פוש גדול לריקושט, קיין וולסקז נעצר ועוד (/showthread.php?tid=1016) עמודים:
1
2
|
RE: חדשות| רנדי אורטון פצוע, פוש גדול לריקושט, קיין וולסקז נעצר ועוד - Moonboy - 03-03-2022 -למרות שCYN הם קרינג'ים ברמות ובאמת מתנהגים כמו ילדים בני 14 שבדיוק ראו פייט קלאב בפעם הראשונה, אני מאחל להם בהצלחה כי הם מנסים לעשות משהו שונה. - אם הפציעה של רנדי הייתה מתרחשת לפני 12 שנה, מונטז פורד כנראה היה עלול להית מפוטר. רנדי אורטון הרבה יותר chill בשנים האחרונות ונחמד לראות את זה RE: חדשות| רנדי אורטון פצוע, פוש גדול לריקושט, קיין וולסקז נעצר ועוד - Shalev_the rock - 03-03-2022 רנדי אורטון הוא המתאבק פול טיים האחרון מעידן הרותלס אגריישן שמתאבק על בסיס שבועי או שאני טועה? RE: חדשות| רנדי אורטון פצוע, פוש גדול לריקושט, קיין וולסקז נעצר ועוד - KillSwitch - 03-03-2022 (03-03-2022, 11:48 AM)Shalev_the rock כתב: רנדי אורטון הוא המתאבק פול טיים האחרון מעידן הרותלס אגריישן שמתאבק על בסיס שבועי או שאני טועה?שלטון גם פעיל פול טיים, הם פשוט לא משתמשים בו. RE: חדשות| רנדי אורטון פצוע, פוש גדול לריקושט, קיין וולסקז נעצר ועוד - Moonboy - 03-03-2022 (03-03-2022, 11:48 AM)Shalev_the rock כתב: רנדי אורטון הוא המתאבק פול טיים האחרון מעידן הרותלס אגריישן שמתאבק על בסיס שבועי או שאני טועה? זה תלוי עד מתי אתה מחשיב את עידן הרותלס אגרישן. לרוב העידנים בWWE יש נקודת פתיחה וסיום די ברורים. "ניו יורק" (עידן הזהב) נגמר כשהוגאן לקח את האליפות מאירון שיק הרוק אנד רסלינג קונקשן/האלקמניה נגמר אחרי שהוגאן עזב את WWE לאחר מכן היה את עידן הניו ג'נריישן וזה קצת שנוי במחלוקת איך הוא נגמר ( חלק אומרים כשאוסטין נתן את פרומו ה3:16, חלק אומרים אחרי הסקרוג'וב ויש כאלו שטוענים שזה אחרי רסלמניה 14). גם עם לגבי הרותלס אגרשן אפשר להתווכח ( יש שטוענים שזה אחרי נאום הרולתס אגרשן של מקמהן, יש שטוענים שזה בדראפט, יש שטוענים שזה כWWF הפכו לWWE) למרות שהכל קרה בערך באותה התקופה, העניין הוא שזה לא כל כך ברור מתי העידן הזה נגמר. יש שאומרים אחרי רסלמניה 21 כשבטיסטה ואורטון זכו באליפויות העולם, יש כאלו שאומרים שזה אחרי רסלמניה 23 כשהם התחילו לאחד את הPPVs, יש כאלו שאומרים שזה בינואר 2008 כשהם עברו לHD ושינו את הפרזנטציה והסט שלהם ללדים וגרפיקות, ויש כאלו שאומרים שזה בקיץ 2008 כשהם רשמית עברו לPG. בכל מקרה, טכנית יש עוד כמה חבר'ה חוץ מאורטון. ריי מיסטריו ושלטון הם היחידים שאפשר להצביע עליהם באופן חד משמעי אפשר לטעון שזיגלר כשמתאבק בחברה מאז 2006 אפשר לטעון שMVP למרות שהוא לא מתאבק קבוע בובי לאשלי למרות שהוא לא היה בחברה למשך עשור מיז גם כן נמצא ברוסטר מאז 2006 קינגסטון עשה את הדביוט שלו ב2007 אז שוב, זה יותר תלוי ממתי אתה כבר לא מחשיב את זה RA ERA RE: חדשות| רנדי אורטון פצוע, פוש גדול לריקושט, קיין וולסקז נעצר ועוד - Alexis Ren - 03-03-2022 איך מפלצת כמו וולסאקז צריך נשק בשביל לסגור חשבון עם פדופיל חבל RE: חדשות| רנדי אורטון פצוע, פוש גדול לריקושט, קיין וולסקז נעצר ועוד - master of doom - 03-03-2022 (03-03-2022, 11:36 AM)Moonboy כתב: -למרות שCYN הם קרינג'ים ברמות ובאמת מתנהגים כמו ילדים בני 14 שבדיוק ראו פייט קלאב בפעם הראשונה, אני מאחל להם בהצלחה כי הם מנסים לעשות משהו שונה. מתחבר למה שאתה אומר לגמרי. גם אם הם חסרי מודעות או קרינג'ים או סתם גרועים, אני מעריך כל אדם שמנסה לשנות את הסיטואציה בדרך שלו (וכמובן בלי לרמוס אף אחד בדרך). אני סקפטי לגבי ההצלחה שלהם, אבל לחלוטין בעדם. |