![]() |
|
תוצאות | WWE Friday Night SmackDown 3.4.2026 - גרסה מובנת להדפסה +- Wrestling-IL (https://wrestling-il.com:443) +-- פורום: היאבקות (https://wrestling-il.com:443/forumdisplay.php?fid=1) +--- פורום: WWE (https://wrestling-il.com:443/forumdisplay.php?fid=2) +--- אשכול: תוצאות | WWE Friday Night SmackDown 3.4.2026 (/showthread.php?tid=3476) |
RE: תוצאות | WWE Friday Night SmackDown 3.4.2026 - תנולהיותאורח - 04-05-2026 למי אכפת מי שולט אני רוצה תוכניות טובות, מצידי שהורנסווגל יהיה אלוף אם זה יהיה הגיוני בעלילה והתוכנית תהיה טובה. אני גם בטוח שהאנטר פשוט איבד את הטאץ׳ ומנסה להדביק את זה על tko RE: תוצאות | WWE Friday Night SmackDown 3.4.2026 - Kevin Von Erich - 04-05-2026 פח אשפה RE: תוצאות | WWE Friday Night SmackDown 3.4.2026 - RoeeHardy - 04-05-2026 שוקל להדביק פה מגילות שלי מלפני 4 שנים על השימוש המוגזם של ה-WWE בסלבס ובידור שבאים על חשבון הרסלינג ברסלמניה RE: תוצאות | WWE Friday Night SmackDown 3.4.2026 - NoamRR - 04-05-2026 (04-05-2026, 01:15 PM)RoeeHardy כתב: שוקל להדביק פה מגילות שלי מלפני 4 שנים על השימוש המוגזם של ה-WWE בסלבס ובידור שבאים על חשבון הרסלינג ברסלמניה תנסה קונטרול C ואז קונטרול V רגע RE: תוצאות | WWE Friday Night SmackDown 3.4.2026 - RoeeHardy - 04-05-2026 (04-05-2026, 01:22 PM)NaRRative כתב: תנסה קונטרול C ואז קונטרול V רגע חלק מתוך הסיכום שלי לרסלמניה 38, תהנה (04-04-2022, 06:58 PM)RoeeHardy כתב: מאז ומתמיד רסלמניה הייתה מעין ספקטקל שנועד להפגיש את ההיאבקות עם המיין סטרים, את הוורקרייט והבידור, את הרציני והמגוחך. אבל בעיניי, לאלמנט הבידורי תמיד היה תפקיד משני יותר. זו התוספת, לא המנה העיקרית. הסלבס והופעות האורח אמורים להיות תומכי הלחימה, המתאבקים צריכים להיות חוד החנית. כמו שמייק טייסון ברסלמניה 14 היה בסך הכל תוסף שנועד להעצים את הסיפור המרכזי האמיתי של הערב - זכייתו של אוסטין באליפות. כמו שקרב המיליארדרים מרסלמניה 23 היה בסוף משני בחשיבותו למה שהיה המיין איבנט האמיתי - קרב רסלינג "טהור" בין מייקלס וסינה. כמו שכולם עד היום זוכרים את I'm sorry, I love you ולא את הקרב של פלויד מייוות'ר נגד ביג שואו. RE: תוצאות | WWE Friday Night SmackDown 3.4.2026 - NoamRR - 04-05-2026 (04-05-2026, 01:52 PM)RoeeHardy כתב: חלק מתוך הסיכום שלי לרסלמניה 38, תהנה הנה קיבלת ממני לייק שני על אותה תגובה RE: תוצאות | WWE Friday Night SmackDown 3.4.2026 - בליסטרה - 04-05-2026 שנה הבאה דנהאוזן מתהפך על קודי וחובר לפאנק RE: תוצאות | WWE Friday Night SmackDown 3.4.2026 - KB24 - 04-05-2026 (04-05-2026, 01:52 PM)RoeeHardy כתב: חלק מתוך הסיכום שלי לרסלמניה 38, תהנה RE: תוצאות | WWE Friday Night SmackDown 3.4.2026 - RoeeHardy - 04-05-2026 (04-05-2026, 02:42 PM)KB24 כתב: בעוד כמה שנים אנחנו כבר נהיה הזקנים שצועקים על עננים ״אוי הצעירים של היום, איזה תת רמה הדברים שהם אוהבים, בזמני זה לא היה ככה! פעם זה היה אחרת! פעם היה יותר טוב!״ RE: תוצאות | WWE Friday Night SmackDown 3.4.2026 - Jon_M0xley - 04-05-2026 אתן את החירבון שלי על הפרק אם לא אכפת לכם. קודם כל אחרי 2 סמאקים מצויינים בא הדבר הזה שזה די מוזר כי אתה בדרך למניה ויש לך עוד 2 תוכניות וזהו. איך הגענו למצב שזה פרק שמקבלים כמעט בסוף כשהכל צריך להיות לוהט... אורטון יוצא היה מעולה, הקהל נתן לו תגובה יפה והוא נהנה שם. קודי מגיע ומתחיל ברול ואז בום מקאפי מגיע. עכשיו להגיד את האמת? לא אכפת לי. הרי משהו היה אמור להיות שם אז זה לא אבא של אורטון ולחשוב שאורטון מדבר עם הקולות שלו זה דימיוני מידי אבל עדיין מגניב. לפחות קיבלנו משהו כריזמטי שיודע לחתוך פרומואים, ואחד שישאר ולא יעלם עד מניה(פאק יו רוק). עכשיו כן אכפת לי שהטמבלים שם למעלה בTKO דוחפים את האף שלהם ומייצרים אילוצים שדופקים את הסטוריליין. מה גורם לחמור הזה לחשוב שפאט מקאפי הוא דראו ואיתו הכרטיסים ימכרו? טיפש זה דראו זה? אתה רוצה דראו? תזרוק כסף תביא את רוק/ סטינג/ תמצא את כדורי הדרגון בול ותחייה את אדי גררו. הפרומו של מקאפי היה ענק, לא יודע אם זה מיק חופשי והוא אילתר שם אבל זה היה גוד שיט. אהבתי את הפרומו ושוב לפחות קיבלנו משהו כריזמטי שיודע לחתוך פרומו. כן היה עדיף שאורטון היה חותך את הפרומו הזה כי חוץ מלהגיד קודי הסכים לי להיות ככה הוא לא באמת אומר כלום. ריפלי נגד ג'ייד זה מזעזע, ריפלי מנסה כמה שהיא יכולה אבל יש גבול. מיצין מתאבקת מצויינת אבל היא מ-מ-מ-מ מיד. היא צריכה להיות כמה שיותר רחוקה בהמאיין איבנט ולהיות סביב אליפות הזוגות או הבין יבשתית/ארהב. בי פאב צריכה להיות B- fired כמה שיותר מהר וממזמן. מקווה מאוד שריפלי תשיג את האליפות, ומחלקת הנשים תקבל שיפור בדראפט כי המחלקה שם שוממת חוץ מג'וליה וטיפי שנמצאות שם. שמח שבלאק מקבל מומנטום של ניצחונות הפוש שלו יצא לדרך אחרי מניה. בנוגע לזאק ריידר 2.0, זה שהוא "שבר" את היד ועדיין מתאבק זה זילזול באינטלגנציה שלי(סטייל קודי רודס נגד לסנר). אם שברת את היד שב בבית תחלים ולא תבוא לי פה ותתאבק כאילו הכל טוב. ניצחון יפה לבלאק על הגובר הזה, נקסט. די עם הmft האלה. שימו את טאמה עם נקאמורה בזוגות, שימו את סולו בסינגלס ואת השאר תעיפו קיבינימט. חצי שנה שהם רבים לי על עששית בסוף טאמה מביא להם את זה על חשבון הבית. אז למה כל הטימטום הזה מלכתחילה. פיוד זוועה גמר כל מחלקת הזוגות של סמאק. אחלה טריק, כוכב. לראות אותו מול זיין זה הנוסחה לגרום לי לאוהב את טריק ולהיות בעדו. וופ דאט טריק. לראות את זיין מקבל היט היה מחמם לב אבל זה לא היה היט חזק כמו שרציתי זה היה על גבול הלהיות בשקט. ראיתי את זיין מנסה את כל השטיקים שלו כדי לנסות לקבל פופ אבל שיזדיין הבן זונה הזה, לקהל נמאס מימנו. מלו יוצא אך שוב הקהל לא מגיב חזק כמו שחשבתי שיגיב. כרמלו עם פרומו טוב מדליק את הקהל ואז שוב זיין מנסה את השטיקים שלו ומסתכל על הקהל עם תקווה בעיניים רק כדי לקבל בוז. שמחתי שיש קרב חוזר, קיוויתי שמלו יקח פה. זוגות גברים היה משעשע, פריסט עצבני על טרוט אבל הוא אומר לו אל תדאג אסקה קיללה אותם חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרג אותי. אתה רוצה להגיד לי שזה עם האיפור שרץ פה ומקלל אנשים זה לא אסקה? חחחחחחחחח גאון. הקרב היה סביר, דנהאוזן הרג אותי. קילל בטעות את השופט ואז נתפסת לו היד באמצע הספירה חחחחח ואז בספירה השנייה הוא משתמש ביד השנייה היה מצחיק. בנתיים שימוש יפה בדנהאוזן. מיז מוכר מצויין את הקללה. הפרומו של קודי היה מעולה. זה הקודי שאני רוצה לראות, עם אש בעניים ורציני ולא פייס גנרי חייכן. לא יודע גם פה אם זה אילתור אבל זה היה מעולה. תנו לי כבר קרב פרומואים בין אורטון לקודי תנו קצת בשר במקום להתפס רק על העבר בניהם. תנו להם לצאת אחד על השני על המיק. אליפות ארהב: הייתי בטוח זה בסוף כי מלו זוכה אבל הלכו על ניצחון ברמאות של זיין. כמה הייתי בטוח שמחו מנצח? זיין רץ לכיוון מלו בסוף, אני אומר לעע מלו יזוז או ידחוף את השופט. זיין פוגע במלו ומצמיד, אני חושב לעעע יהיה פה קיקאוט או שטריק ימשוך את השופט ואז זיין מנצח. אני בטוח שיהיה משולש במניה עם מלו. אין מצב הוא יהיה בחוץ. זיין הזין הזה שיפצע כבר, מי מכיר מכשפה שתקלל אותו? |