![]() |
|
תוצאות | WWE Friday Night SmackDown 3.4.2026 - גרסה מובנת להדפסה +- Wrestling-IL (https://wrestling-il.com:443) +-- פורום: היאבקות (https://wrestling-il.com:443/forumdisplay.php?fid=1) +--- פורום: WWE (https://wrestling-il.com:443/forumdisplay.php?fid=2) +--- אשכול: תוצאות | WWE Friday Night SmackDown 3.4.2026 (/showthread.php?tid=3476) |
RE: תוצאות | WWE Friday Night SmackDown 3.4.2026 - NoamRR - 04-04-2026 (04-04-2026, 09:41 PM)lidoradir כתב: מקפיץ כי יש עוד ג'וס - מצטער נשמע כמו בולשיט. הכל מתוכנן, פשוט מנסים להכניס אהדה לקודי סטייל unreal. RE: תוצאות | WWE Friday Night SmackDown 3.4.2026 - Sexy devil - 04-04-2026 הולי שיט טריק נתן כיפים לקהל לפני הקרב של המחבל וכרמלו אייך שירד מהשולחן שרקד יתכן וטריפל אייץ הקשיב לי סוף סוף? פייס טרן? RE: תוצאות | WWE Friday Night SmackDown 3.4.2026 - SaHBK - 04-04-2026 אני רק אומר שבמידה והדיווח הזה נכון והחברה מלמעלה מתערבים ברמה שאין לצוות הקריאטיב מילה אז זאת באמת תחילתה של הירידה למטה של החברה הזאת, נכון זה קיצוני אבל זה בהחלט הצעד הראשון לכך. אני מקווה מאוד שזה דיווח לא מדויק. בכל אופן זה יהיה אחלה פרק בdark side of the ring מזכיר שיט של WCW. RE: תוצאות | WWE Friday Night SmackDown 3.4.2026 - Yosihait - 04-04-2026 חשבתי ותכל'ס- אם האיש המסתורי היה נחשף כטד דיביאסי ג'וניור זה היה יותר הגיוני ויותר נורמלי ממה שקיבלנו. RE: תוצאות | WWE Friday Night SmackDown 3.4.2026 - gilam - 04-04-2026 (04-04-2026, 09:46 PM)NaRRative כתב: מצטער נשמע כמו בולשיט. מה בדיוק בולשיט אחי? השנים הראשונות בשליטה של אנטר היו מבוססים על סיפורים ארוכים קידום מתאבקים שרסלמניה היא רגע השיא. השנים האחרונות מבוססות על סלבריטיאים ומשפיעני רשת באופן קבוע ואפילו הולך וגובר. היום היה השיא שהיה ברור שהפרומו של מקאפי היה נגד צוות של אנטר ויותר מזה הוא חשב ללכת לכיוון של אנטר שהוא נכנס למאחורי הקלעים ורנדי שם עליו יד והוביל אותו לרכב. מנגד אתה מקבל הודעה בטוויטר של קודי שהוא רוצה להגיב והוא תוקף באופן ישיר את חוסר המושג של TKO וכפיות הטובה שלהם לכסף שWWE הכניסו להם ושהם רק הורסים ואמר להם תפטרו אותי אם יש לכם אומץ. זה הכי קרוב לשבירת כלים שהצוות הקריאטיבי יכול להכריז במצב שהוא לא בדיוק בין כוחות שווים. RE: תוצאות | WWE Friday Night SmackDown 3.4.2026 - Asaf - 04-05-2026 אריאל זאב עמנואל…. עוד יהודי שעושה בעיות lol הולכים לחגוג על זה ב X. RE: תוצאות | WWE Friday Night SmackDown 3.4.2026 - NoamRR - 04-05-2026 (04-04-2026, 10:46 PM)gilam כתב: מה בדיוק בולשיט אחי?הבולשיט פה הוא שהכל מתוסרט וזה לא משנה לי אם זה TKO או צוות הכותבים בראשות האנטר. קודי לא יקבל אור ירוק להגיד מה שהוא רוצה בתקופה בה יש ביקורת רחבה על TKO, ברור לי שהכל מאושר עד לפרט האחרון. קודי הוא לא המורד כמו שפאנק של השנים האחרונות הוא לא המורד. הם רוצים לייצר לנו שכן, אבל אנחנו לא טיפשים שקונים את זה. מהרגע שקודי חזר לארגון וחיבק את הכתף התאגידית הוא הכי TKO שיש. דרך אגב, אם רסלמניה של האנטר מסמנת את רגע השיא, איפה רגע השיא של כרמלו? סולו? למה ג׳לי רול מקבל רגע שיא מהרגע להרגע על חשבון בנייה ארוכה? וכמו שכבר חידדו פה, סלבס היו מקושרים למניה מאז ומעולם. להזכיר לך מה היה הקרב המרכזי של רסלמניה 1? RE: תוצאות | WWE Friday Night SmackDown 3.4.2026 - hbk - 04-05-2026 מה קשור מקאפי? הבנאדם מופיע פעם אחת ונעלם לשנתיים. עד עכשיו אני לא מבין למה הוא נעלם משולחן השדרנים. RE: תוצאות | WWE Friday Night SmackDown 3.4.2026 - gilam - 04-05-2026 (04-05-2026, 05:52 AM)NaRRative כתב: הבולשיט פה הוא שהכל מתוסרט וזה לא משנה לי אם זה TKO או צוות הכותבים בראשות האנטר. לא מקבל את זה שהכל מתוסרט, בטח לא שכל אתרי החדשות מדברים על מתיחות בין ההנהלה של הWWE לאלו של TKO. קודי לא היה אמור לתת פרומו זה עדכון שהגיע מקודי תוך כדי הפרק. כן קודי לא מורד הוא בצד של ההנהלה של הWWE ולא אוהב את ההתערבות של TKO ואם לא הפרומו של פאט שהיה ביקורת גלויה על הWWE והעובדה שמבחינתם רק הכוכבים הגדולים צריכים לקבל זמן מסך ולא גמדים כמו דרגון לי שנתן קרב שלל חצי שעה מופלאה בראו. וזה בדיוק העניין איפה סולו? אנטר בנה אותו אבל אז התחילו להזרים סלבריטאים שהשנה זה יהיה שיא ולא תרחק הרסלמניה אם זה לא יעצר שלכל קרב יהיה סילברטאי אחד לפחות משלו. סולו היה צריך להיות אפר קארד זה לא קרה. דום היה צריך להמשיך להתקדם אחרי רסלמניה שנה שעברה זה לא קרה. בקי לינץ הבריאה? זורקים את ביילי שנתנה את הנשמה לכלבים שמניה לפני זה היא הייתה בקרב על אליפות העולם וזכתה אז אי אפשר להגיד לי שאנטר לא מחזיק ממנה. בוא היינו בעבר מקבלים סליברטאי אחד למניה וגם לא כל מניה. המניה הזאת יהיה את פאט, ספיד, הראפר שעם טריק, כנראה ג'לי רול. זה כבר 4 שעולים לי לראש. מתאבקים שאולי לא יהיו במניה השנה בקרב: דרגונוב. מלו. סולו. אוסקה. איו (תהיה בצד של ריה בקרב שלה). פריסט. בלאק. וזה בלי חברה שעל המדף: ברייקר. רייד. נעומי. ביאנקה. ריי מיסטריו. טיפי וג'וליה כנראה כן יהיו בקרב כאשר צ'לסי תהיה בצד של טיפי. נראה לך שאנטר יבנה רסלמניה שבה הוא יבנה כמעט רק קרבות אחד על אחד בין הכוכבים הגדולים והמזדקנים שלו וישאיר בחוץ את כל הדור שאמור לרשת אותם ומחזיק לו את התוכניות השבועיות?. אם הפרומואים לא היו נאמרים הייתי אומר לך שמע החדשות נשמעות הגיוניות אבל אולי זה כיסוי תחת. אבל שקרה מה שקרה עם הרוק וטרוויס סקוט ועכשיו מה שקורה השנה ואתה רואה שזה מחריף כל שנה מבחינת סליברטאים בפנים מתאבקים בחוץ. זה בסדר וחובה לבקר את המוצר שצריך. אבל אתה לא יכול לטעון ביד אחת אני מעדיף שלטון בלעדי של טוני בארגון עם תקרה ברורה שהוא לא יפרוץ מאשר כסף בלתי מוגבל שמגיע עם הכתבות מלמעלה ואז לטעון לא אף אחד לא מכתיב להם כלום הם רק מנסים לכסות על הכישלון שלהם. RE: תוצאות | WWE Friday Night SmackDown 3.4.2026 - NoamRR - 04-05-2026 (04-05-2026, 07:39 AM)gilam כתב: לא מקבל את זה שהכל מתוסרט, בטח לא שכל אתרי החדשות מדברים על מתיחות בין ההנהלה של הWWE לאלו של TKO. בטח שזה מתוסרט, פעם ראשונה שהWWE מדליפים חרטא לחדשות ואז עושים ההפך? Unreal לא מתוסרט לדעתך? הקייפיב מת וזה הקייפיב החדש, הם פשוט השתדרגו עם השנים. אז מה אתה טוען? שזה פרק בית זונות? כל אחד לוקח מיקרופון ועושה מה שבא לו? והגורילה מקבלת את זה? לא יודע, לא נראה לי. על פסקאות 2-3 אנחנו מסכימים ושותפים לתחושת הבאסה. את הפסקה האחרונה שלך לא הבנתי אבל זה זמן טוב לחזור למה שכתבתי לך אתמול, מה זה משנה מי עומד מאחורי המוצר אם הוא טוב? |