שון רוס סאפ מדווח ש-WWE ביצעו צעד משמעותי כלפי חזרה של סטון קולד סטין אוסטין במטרה להתאבק ברסלמניה 38 בדאלאס, טקסס.
סטון קולד לא התאבק 19 שנה, הקרב האחרון שלו נערך ברסלמניה 19. מאז הרבה מתאבקים ב-WWE ניסו לגרום לאוסטין לחזור מפרישה אבל זה לא קרה.
עוד בנושא נאמר : ''דיברנו עם הרבה מתאבקים ברוסטר שמניחים שקווין אואנס יהיה בתפקיד הזה על פי האנגל האחרון שלו מראו, אבל זה רחוק מלהיות סגור''.
אם זה קורה אולי י יהיה ברסלמניה קרב מעניין.
הקרב היחידי שאני רוצה לראות של אוסטין זה נגד מוקס. אבל אתן לW את הצ'אנס להפתיע אותי.
הם מנסים להביא אותו כמעט כל שנה והוא מסרב, לא הבנתי איך זו חדשה מרעישה...
לא בקטע קוטל אבל בכנות, כמה המגעים מתקדמים?
קלאסי WWE להביא מתאבק עבר שלא עשה כלום 19 שנה להתאבק בקרב אחד הוא ינצח כוכב עכשווי ולא נראה אותו יותר לעולם.
טירוף ככה יודעים שמה שהיה פעם תמיד היה ותמיד יהיה יותר טוב ממה שיש עכשיו.
(02-15-2022, 01:49 PM)NovemberMan כתב: [ -> ]הם מנסים להביא אותו כמעט כל שנה והוא מסרב, לא הבנתי איך זו חדשה מרעישה...
לא בקטע קוטל אבל בכנות, כמה המגעים מתקדמים?
שון רוס סאפ ממש אמין ויכול להיות שבאמת יש כאן משהו.
זה גם יכול להתחבר לחדשה מלפני כמה ימים ש-WWE מחפשים קרב ענק אחרי שהעיפו את שיין מקמהן + האנגל החדש של קווין אואנס שהוא אנטי טקסס.
נצטרך להמתין.
אוסטין נגד קווין אוונס אין משהו אחר
(02-15-2022, 01:41 PM)SwitchBlade כתב: [ -> ]הקרב היחידי שאני רוצה לראות של אוסטין זה נגד מוקס. אבל אתן לW את הצ'אנס להפתיע אותי.
דווקא נגד מוקס למה?
אני בטוח שנקודתית זה יהיה פיוד כיפי עם פרומואים טובים וקהל חם וסטאנר ובירה ועניינים, אבל מה אחר כך? אוסטין יחזור הביתה, אוואנס ישוב לספוט הקבוע שלו בתור מיד-אפרקארד שהתפקיד שלו זה לגרום למתאבקים שמעליו בהיררכיה להיראות טוב, ועולם כמנהגו נוהג.
יפתיע אותי אם אוסטין ילך על זה. היו לו כל כך הרבה צ׳אנסים לחזור בעשור וחצי האחרון והוא לא בדיוק נהיה צעיר יותר, מה השתנה פתאום?
ושוב, אין בזה שום דבר חדש, אבל צריך לחזור ולהגיד את זה - כמות הרסלמניות הכפילה את עצמה מאז שאוסטין פרש, והעובדה שאחרי כל כך הרבה זמן פתאום יש לחץ להביא אותו כי ״חסר קרב גדול״ מראה את גודל האבסורד. זה המקביל לזה שברסלמניה 19 היו צריכים להביא מתאבק שפרש לפני רסלמניה 1 (נניח ברונו סמרטינו) כדי למלא את האיצטדיון.
מה שמוסיף דלק למדורה זה שאוסטין קנה זירה לבית שלו בשנה שעברה, אז יכול להיות שהוא מתאמן לקראת זה כבר תקופה.