Wrestling-IL

גרסה מלאה: תוצאות | AEW Rampage 11.2.2022
הינך צופה בגרסה קלה (ארכיון) של התוכן כרגע. צפה בגרסה המלאה עם העיצוב המלא.
עמודים: 1 2 3
[Image: FLRyePHWQAALEHz.jpeg.jpg]

קרב 1:
היאנג באקס (מאט וניק ג'קסון) נגד רופונגי וייס (רוקי רומרו וטרנט? בארטה).
המנצחים: היאנג באקס אחרי BTE טריגר על רומרו. אחרי הקרב אורנג' קאסידי פגע בבראנדון קאלטר עם אורנג' פאנץ', סוויצ'בלייד ג'יי וויט מגיע לזירה ותוקף את טרנט עם בלייד-ראנר.

קרב 2:
אלופת הנשים של AEW, ד"ר בריט בייקר D.M.D נגד רובין רנגייד.
המנצחת: בריט בייקר. אחרי הקרב בייקר מנסה להכניס את רנגייד להכנעה, ת'אנדר רוזה מגיעה להצלה. ג'יימי הייטר ומרצדס מרטינז מגיעות שניהן להוריד את רוזה. לאחר מכן, שתיהן מתחילות להתווכח אבל בייקר מגיעה על מנת להרגיע.

קרב 3:
הוק נגד בלאק לי (ע' QT מארשל).
המנצח: הוק.

קרב 4: אליפות הזוגות של AEW:
ג'אנגל בוי ולוצ'אזורוס (ע' כריסטיאן קייג')(א') נגד האסס בויז (קולטון ואוסטין גאן)(ע' בילי גאן).
המנצחים: ג'אנגל בוי ולוצ'אזורוס.
עד מתי ג'רסיק אקספרס

אשלים רק את הבאקס וכמובן סוויצ'בלייד ואולי הוק.
(02-11-2022, 12:02 PM)Jon_M0xley כתב: [ -> ]עד מתי ג'רסיק אקספרס

אשלים רק את הבאקס וכמובן סוויצ'בלייד ואולי הוק.

ציפית שהגאן קלאב ינצחו? דווקא לא מתלונן, הם מקבלים הרבה זמן מסך ויש הרבה שיכולים להתמודד מולם עד שיגיעו הזוגות שבאמת מהווים אתגר (באקס, FTR, לוצ'ות, רדרגון).

והוק זה סקווש מול מי שהגדירו כתלמיד הכי טוב באקדמיה של QT מארשל, לא יודע כמה אמין אבל אצפה.
יש לי תחושה נראה שבוע הבא קרב של סוויצבלייד ואז הוא לא יהיה בAEW עד שיחתום שם סופית.
(02-11-2022, 12:05 PM)Ori כתב: [ -> ]ציפית שהגאן קלאב ינצחו? דווקא לא מתלונן, הם מקבלים הרבה זמן מסך ויש הרבה שיכולים להתמודד מולם עד שיגיעו הזוגות שבאמת מהווים אתגר (באקס, FTR, לוצ'ות, רדרגון).

והוק זה סקווש מול מי שהגדירו כתלמיד הכי טוב באקדמיה של QT מארשל, לא יודע כמה אמין אבל אצפה.

מצידי שגאן קלאב היו מנצחים, לא סובל את הג'רסיק אקספרס. מת כבר שיגיע הטאג ויקח מהם את האליפות ושחקרה כמה שיותר מהר.

לגבי הוק, ידוע שזה סקוואש אבל אני רוצה לראות אותו מתאבק כדי שיום אחד אני אשב ואגיד פששש איזה עלייה ברמה. קורה לי עם קייסי קטנזרו, הייתי רואה קרבות שלה מדי פעם בnxt ממתי שהתחילה וקרב אחד היא פשוט הפתיעה אותי לטובה וזה היה כיף לראות.
מחלקת הזוגות במצב רע מאוד והפתרון היחיד הוא כנראה לחזור לבאקס... שלא חושב שיש מישהו שממש רוצה לראות את זה קורה.
ואיפה הבריסקוס???

אני לא צופה בראמפייג' כבר תקופה אבל בכל פעם קל מאוד מאוד לנחש את התוצאות לפי הקארד.
יש להם רוסטר מספיק רחב בשביל לתת לנו יותר קרבות כמו לית'ל-סטארקס שהיה מצוין ופחות גאן קלאב-JE.
(02-11-2022, 12:30 PM)WhoIsYourHero כתב: [ -> ]מחלקת הזוגות במצב רע מאוד והפתרון היחיד הוא כנראה לחזור לבאקס... שלא חושב שיש מישהו שממש רוצה לראות את זה קורה.
ואיפה הבריסקוס???

אני לא צופה בראמפייג' כבר תקופה אבל בכל פעם קל מאוד מאוד לנחש את התוצאות לפי הקארד.
יש להם רוסטר מספיק רחב בשביל לתת לנו יותר קרבות כמו לית'ל-סטארקס שהיה מצוין ופחות גאן קלאב-JE.
חוץ מהבאקס אפשר גם FTR
המחלקת זוגות במצב סבבה לגמרי, הם פשוט מלקקים את הפצעים מהריין הגרוע של הלוצ׳ות.
לא צריך להכנס להיסטריה ולהביא את הגאן קלאב (איכס). כמו שאמרתם, יש את הבאקס, יש את ftr, אבל יש חברה לא רעים מהדארק. אפשר לקדם את הדובים, סנטנה ואורטיז, הראפרים ואפילו את כאוס פרוג׳קט (כן!).
בתכלס - צריך לשים קצת את החגורה על חברה עם כריזמה, מישהו אמר דארק אורדר?
(02-11-2022, 01:03 PM)Bam Bam Bigelow כתב: [ -> ]המחלקת זוגות במצב סבבה לגמרי, הם פשוט מלקקים את הפצעים מהריין הגרוע של הלוצ׳ות.
לא צריך להכנס להיסטריה ולהביא את הגאן קלאב (איכס). כמו שאמרתם, יש את הבאקס, יש את ftr, אבל יש חברה לא רעים מהדארק. אפשר לקדם את הדובים, סנטנה ואורטיז, הראפרים ואפילו את כאוס פרוג׳קט (כן!).
בתכלס - צריך לשים קצת את החגורה על חברה עם כריזמה, מישהו אמר דארק אורדר?

סילבר וריינולדס יהיו אלופים, אין ספק בכלל. אבל זה צריך להיות זכייה סטייל האנגמן, עם בנייה וציפייה. לא ככה סתם.
הריין של JE בינתיים ממש סבבה.
אנשים שוכחים שזה התחיל בכך שאחרי הזכיה שלהם כל מחלקת הזוגות יצאה לרמפה כדי להמחיש שהם הולכים להגן על התואר מול המון זוגות. אנחנו חודש ושבוע לתוך הריין וכבר היו להם הגנות נגד סילבר וריינולדס, פרייבט פארטי וגאן קלאב. הקרבות טובים באופן קבוע.
לPPV יצטרכו למצוא להם יריבים שמהווים איום אמיתי על התואר (אולי KOTBT) או לשים אותם בקרב מרובה משתתפים.
הסטוריליין האמיתי של JE זה מה שמתבשל בין ג'אנגל בוי לכריסטיאן.
עמודים: 1 2 3