02-05-2021, 01:32 PM
- הדלת האסורה נפרצה, ולפי דייב מלצר ההופעה של קנטה בסיום של דיינמייט השבוע הייתה ההתחלה של שיתוף פעולה רשמי שבוסס בין AEW ל-NJPW.
מלצר ציין שהקורונה, שמנעה מNJPW להשתמש בג'ון מוקסלי, וגם העזיבה של הארולד מייג' לפני מספר חודשים, היו הגורמים העיקריים שהאיצו את התהליך והובילו לדיל החדש, אם כי הקורונה היא גם גורם שיעכב אותו, מכיוון שAEW מוגבלים כרגע לשימוש במתאבקי NJPW שמתגוררים בארה''ב כמו קנטה וג'ף קוב.
עם זאת, מלצר ציין שמדובר ביחסים שיהיו גדולים יותר מזה וציין שיש מתאבקים ברוסטר של AEW שמשתוקקים להזדמנות לעבוד ביפן.
NJPW העלו את הסיום של דיינמייט לNJPW וורלד - פיסת התוכן הראשונה של AEW בפלטפורמה.
- הWWE שחררו רשמית את סטיב קאטלר, שהיה חלק מהפורגטן סאנס ולאחרונה ממשמר המלך של קינג קורבין ביחד עם ווסלי בלייק. קאטלר היה חלק מהחברה מאז שנת 2014.
בלייק וקאטלר ירדו מהמסך בחודש ינואר. בת הזוג של קאטלר, דיאונה פוראזו, חשפה בטוויטר שהיא וקאטלר נמצאו חיוביים לקורונה בתחילת החודש, וזו הייתה הסיבה להעלמות של בלייק וקאטלר מהמסך.
לפי שון רוס סאפ, וינס מקמה'ן כעס על קאטלר שנדבק בקורונה במסיבה שהלך אליה בערב השנה החדשה, בגלל שהוא הבטיח למתאבקים כמו רומן ריינס סביבת עבודה בטוחה. האמונה הרווחת היא שזה היה מה שהוביל לשחרור שלו.
השחרור של קאטלר הגיע בהפתעה - קאטלר עדיין היה בPC אתמול ועזר בכיתת האימונים של הביגמנים.
כרגע לא ידוע מה יהיה הצעד הבא של קאטלר. נראה שהוא לא מתכוון לפרוש מרסלינג, לאחר שהוא כתב בטוויטר שהוא מצפה למה שיבוא בעוד 90 יום, כאשר הוא יוכל להופיע בארגונים אחרים.
לפי האינסיידר, יש חשש מאחורי הקלעים בWWE שעוד שחרורים עלולים לבוא בימים הקרובים, לאחר קאטלר ולארס סוליבאן.
- לפי דייב מלצר, הWWE מכינים את קאריון קרוס ואת אוסטין ת'אורי להעלאה אפשרית שלהם לרוסטר הראשי בקרוב.
- לפי שון רוס סאפ, טוני סטורם הייתה המתאבקת מNXT שהחליפה את מיה יים ברויאל ראמבל לאחר שמיה אובחנה כחיובית לקורונה. קייסי קטנזארו גם הייתה מאחורי הקלעים בראמבל במידה והיה צורך בהחלפה נוספת, אך WWE לא השתמשו בה בסופו של דבר.
- בעדכון לגבי הסטטוס של סזארו - דייב מלצר מדווח שהוא חתם, או לפחות סגר על תנאים לחוזה חדש לפני מספר שבועות, וכרגע נראה שהוא לא הולך לשום מקום בחודש אפריל.
מלצר מדווח שסזארו היה אמור להיות בתפקיד של שינסקה נקאמורה בקרב הגאונטלט לפני מספר שבועות, אך באותו הזמן הוא עדיין לא חתם על חוזה חדש ולכן נקאמורה קיבל את התפקיד. עם זאת, לWWE אין תוכניות משמעותיות לעתיד של סזארו ורואים אותו בתור מתאבק שהתפקיד שלו הוא לקדם כישרונות חדשים.
- לפי רינגסייד ניוז, בו דלאס ובאדי מרפי שניהם היו מאחורי הקלעים בתקופה האחרונה והסיבה שהם לא על המסך היא פשוט בגלל שאין לקריאטיב שום רעיונות בשבילם.
- לפי דייב מלצר, הסיבה שקרב הזוגות המעורב של קודי רודס ורד וולווט נגד שאקיל אוניל וג'ייד קארגיל יתקיים בדיינמייט ולא ברבולושן היא בגלל שהתאריך של רבולושן מתנגש עם משחק האול סטאר של הNBA.
- בראיון לפודקאסט של טיילור וויילד, טריי מיגל הסביר מה היו הגורמים מאחורי ההחלטה שלו לא לחתום בWWE ביחד עם השותפים שלו מהרסקאלז ולהישאר באימפקט רסלינג:
Trey Miguel כתב:"זאק נשוי ודז מאורס עכשיו. הם צריכים רסלינג בצורה אחרת עכשיו. הם צריכים שהעסק יעשה בשבילם דברים שונים ממני. אני לא רוצה שזה יראה כאילו אני מלכלך על אימפקט, אבל נגמרו להם הדברים לעשות עם הרסקאלז. אין צורך להישאר אם אין שום דבר לעשות. יש לי רעיונות בשביל אימפקט, דברים שאני רוצה לעשות ודברים שעדיין לא עשיתי. אני לא רוצה לעזוב לפני שעשיתי אותם. אימפקט גם נותנים לי את האפשרות להישאר בבית, שזה סופר דופר חשוב לי כי יש לנו בית ספר להיאבקות ואני אחד המאמנים הראשיים. אני שם כל יום. אני מאוד קרוב לילדים שיש לנו שם ולמאמנים האחרים. יש לי גם משפחה כאן. רסלינג תמיד היה הדבר הכי קרוב לליבי, אבל כרגע אני לא יכול להתרחק מהמשפחה שלי. אני לא יכול לעשות את זה. יש לי אח שנפטר ב2013, אלה החיים. לאחי הגדול נולד ילד לא מזמן, והוא נולד חודשיים מוקדם מידי, כי אמא שלו הייתה חולה. הוא בבית עכשיו, אבל הוא היה בטיפול מבודד למשך חודשיים. הם קראו לו על שם אחי המנוח. אני לא יכול לדמיין לעצמי לעבור לפאקינג אורלנדו חודש אחרי הנס הקטן הזה. זה לא בשבילי."
- ג'ים רוס ציין במהדורה האחרונה של הפודקאסט שלו שהוא שמע מהסוכן שלו שיש עניין בהוליווד להפוך את האוטוביוגרפיה שלו לסרט או סדרת טלוויזיה.
- מתאבק WWE לשעבר, טיילר רקס השלים תהליך שינוי מין. גבריאל טופט הוא עכשיו גבי טופט.