Wrestling-IL

גרסה מלאה: תוצאות | NXT 3/2/21
הינך צופה בגרסה קלה (ארכיון) של התוכן כרגע. צפה בגרסה המלאה עם העיצוב המלא.
[Image: 1.jpg]

קרב 1:
דאסטי רודס טאג טים קלאסיק (נשים) - חצי גמר
קייסי קטנזארו וקיידן קארטר נגד דקוטה קאי וראקל גונזאלס
מנצחות:
דקוטה קאי וראקל גונזאלס.

ראיון עם טוני סטורם בבאקסטייג'. סטורם אומרת שבלתי אפשרי היה לגעת באיו שיראי, אך רק למי שלא קוראים לה טוני סטורם. היא מזכירה איך בשבוע שעבר היא הרימה את התואר באוויר ואומרת שזו הייתה רק תצוגה מקדימה למה שיקרה בטייקאובר. סטורם אומרת שאף אחת לא תעצור אותה כי היא בטופ של המשחק והערב היא תוכיח את זה.

רואים את וויליאם ריגל ואדג' מדברים מאחורי הקלעים.

קרב 2:
ליאון ראף נגד אוסטין ת'אורי (ע' ג'וני גרגאנו)

במהלך הקרב גרגאנו מנסה לתקוף את ליאון ראף אך לא מצליח, קנדיס לריי ואינדי הארטוול מגיעות בכדי לעזור לגרגאנו להתאושש. מהר מאוד אמבר מון ושוטזי בלאקהארט מגיעות ומתפתח ברול במקום שמגיע עד לבאקסטייג'. בנוסף, ליאון ראף מצליח להטעות את השופט וגורם לגרגאנו להיות מורחק אל מאחורי הקלעים ע"י השופט.
מנצח: אוסטין ת'אורי אחרי ATL.
אחרי הקרב ת'אורי נותן לראף עוד ATL, לאחר מכן הוא הולך לאיזור הטיים-קיפר ולוקח את הפעמון. מי שמופיע מאחוריו הוא דקסטר לומיס שחונק את ת'אורי, מושך לו בשיער ומוציא לו שיער מהראש. ת'אורי בורח אל הבאקסטייג'.

מוקרן וידאו פאקג' על לגאדו דל פנטזמה.

מוקרן וינייט על האישה המסתורית שהוצגה על הכיסא במשך שבועות. נאמר שהשם שלה הוא טיאן שה. רואים אותה יושבת על כיסא לצד בואה וזיה לי.

קרב 3:
דאסטי רודס טאג טים קלאסיק (גברים) - רבע גמר
לגאדו דל פנטזמה נגד לוצ'ה האוס פארטי
מנצחים:
לגאדו דל פנטזמה.
אחרי הקרב MSK מגיעים לפייסאוף עם לגאדו דל פנטזמה על הסטייג' ומברכים אותם, אך מזהירים אותם לקראת שבוע הבא.

רואים מחוץ לאולם את פיט דאן, אוני לורקן ודני בורץ' יוצאים מהרכב. פיט דאן מתעקש לפגוש את פין באלור.

פיט דאן, אוני לורקן ודני בורץ' יוצאים אל הזירה. פיט דאן אומר שהוא לא מחכה יותר ופונה לבאלור לא להכריח אותו לעשות את זה יותר ברור מזה. באלור יוצא החוצה ואומר לדאן שהוא עדיין מסתתר מאחורי 2 הליצנים שלו, בתגובה דאן קורא להם לצאת מהזירה. לאחר כמה חילופי מילים בין דאן לבאלור, באלור הופך את זה לרשמי ומכריז על קרב בניהם בטייקאובר הקרוב על אליפות NXT. 
אדג' קוטע אותם ויוצא אל הזירה. טוב לו להיות כאן. אדג' אומר שהרבה פעמים שמים את הדגש על הE בWWE, אבל כאן בNXT, הדגש הוא על הW השנייה. אדג' מדבר על צפייה בNXT כמעריץ במשך שנים, הוא אומר שNXT עזרו להחזיר לו את התשוקה ולהחזיר את הקריירה שלו אחרי 9 שנים. אדג' מציין שהוא השתמש בתשוקה הזאת על מנת לזכות ברויאל ראמבל. אדג' מזכיר את האופצייה שהוא יכול לבחור בכל אליפות שירצה. הוא מרים לבאלור ולדאן ואומר להם שהם מהטובים ביותר. אדג' מכריז שהוא יצפה בקרב שלהם בטייקאובר ואומר שהוא מעולם לא החזיק באליפות NXT. אדג' מזהיר שלא משנה מי יזכה בתואר בטייקאובר, האליפות הזאת מסקרנת אותו והקרב בניהם עשוי לגרום לו להחליט על איזה תואר הוא הולך. אדג' מעיף את המיקרופון וחוזר אל הבאקסטייג'.

ראיון עם ג'וני גרגאנו מאחורי הקלעים. הוא מתלוצץ על המראיינת ולאחר מכן עובר לדבר על כך שקנדיס ואינדי ינצחו את הדאסטי רודס טאג טים קלאסיק. אשטון אומרת לגרגאנו שהGM וויליאם ריגל הודיע שגרגאנו יגן על התואר שלו נגד קושידה בטייקאובר. גרגאנו לא אוהב את זה ודורש ממנה לבוא אחריו למשרד של ריגל, הוא אומר גם לאיש המצלמה לבוא בכדי שיראה את אשטון מפוטרת.
גרגאנו נמצא מחוץ למשרד של ריגל ומי שפותח את הדלת הוא קושידה, קושידה אומר שריגל קצת עסוק כרגע. גרגאנו תוקף את קושידה ומתפתח בניהם ברול עד שמפרידים בניהם.

קרב 4:
ג'סי קמאה (ע' רוברט סטון ואליה) נגד טוני סטורם
מנצחת:
ג'סי קמאה ע"י פסילה.
במהלך הקרב מרצדס מרטינז מגיעה ורוצה לתקוף את טוני סטורם, ג'סי עוצרת אותה ולא נותנת לה לעשות זאת, אך מרטינז פוגעת בה. 
מתפתח ברול בין סטורם למרטינז, כאשר במהלכו איו שיראי מגיעה ומתיישבת על העמוד. בסופו של דבר איו שיראי פוגעת בסטורם ומרטינז עם מונסולט מהעמוד.

קרב 5:
אליפות הקרוזרוויט
סאנטוס אסקובר (א') (ע' לגאדו דל פנטזמה) נגד קורט סטאליון

במהלך הקרב רואים את סקארלט צופה בקרב ממרפסת בתוך האולם.
מנצח: סאנטוס אסקובר.
אחרי הקרב לגאדו דל פנטזמה חוגגים את הניצחון, עד שקאריון קרוס יוצא החוצה ועושה את דרכו אל הזירה. חואקין ומנדוזה יוצאים בכדי לעצור אותו אך קרוס מחסל אותם. קרוס עולה לזירה ומתייצב מול אסקובר, הוא אומר לו שנראה שיש להם בעיה שהולכת וגוברת ומציע לו פתרון - מתנה של זמן לחשוב על הבלתי נמנע. קרוס אומר לאסקובר להתקדם ומסיים עם ה"טיקטוק". אסקובר יוצא מהזירה ומביט בקרוס וסקארלט שנמצאים בזירה.

מאחורי הקלעים רואים את אדג' יוצא מהאולם, הוא נשאל אם הוא כבר קיבל החלטה ואומר שגם אם הוא היה מקבל, הוא לא היה אומר. קאריון קרוס מגיע ועוצר את אדג', הוא אומר שהוא צריך לקבל החלטה שהוא יצטרך לחיות איתה. קרוס אומר לאדג' לקבל את ההחלטה באופן הגיוני ולא רגשי, מכיוון שאלוף NXT הבא לא יהיה פיט דאן או פין באלור, אלא קאריון קרוס שיחזיר אליו את התואר שמעולם לא הפסיד. אדג' אומר שמילים כאלו נשמעות כמו איום ויכולות להניע את אדג' לחזור לNXT, משהו שקרוס לא יאהב. אדג' עוזב את המקום.

קרב 6:
דאסטי רודס טאג טים קלאסיק (גברים) - רבע גמר
אדם קול ורודריק סטרונג נגד תומאסו צ'אמפה וטימות'י ת'אצ'ר
מנצחים:
תומאסו צ'אמפה וטימות'י ת'אצ'ר. 
אחרי הקרב צ'אמפה ות'אצ'ר נעמדים ליד הגביע, גיבסון ודרייק יוצאים החוצה לפייסאוף איתם שבסופו של דבר הופך לברול שסוגר את התוכנית.

בשבוע הבא:
דאסטי רודס טאג טים קלאסיק (גברים) - חצי גמר: לגאדו דל פנטזמה נגד MSK.
דאסטי רודס טאג טים קלאסיק (נשים) - חצי גמר: אינדי הארטוול וקנדיס לריי נגד אמבר מון ושוטזי בלאקהארט.
קמרון גריימס חוזר לזירה.
“Time tells all, even for the ultimate opportunist...”
[Image: 123333.jpg]

הולי פאקינג שיט.
לראות את אדג' ב-NXT זה פשוט חלום, הייפ בשמיים לקרב של באלור נגד פיט דאן, הולך להיות קרב פסיכי, לראות את אדג' בזירה איתם היה מצוין, איך אדג' נתן כמה מילים ואז פיט דאן הזיז כזה את הכתף בשחצנות כאילו לא אכפת לו... תוך שנייה אדג' השתיק אותו ואמר שזה משהו שהוא עשה כבר לפני 10 שנים, רק לדמיין מתי שהוא בעתיד(בכל זאת יש לאדג' חוזה של 3 שנים) קרבות של אדג' נגד באלור, אדג' נגד פיט דאן... ואוו.
הדובדבן שבקצפת היה הסגמנט של אדג' וקאריון קרוס, זה מה שרציתי לראות ואני שמח שקיבלתי את זה.
יש הבדל של מאות אחוזים בין הצפיות של הקליפים ביוטיוב בהם אדג' הופיע בתכנית לבין השאר. דראו עצום. מפלצת רייטינג. 
ובהתאם גם באיכות.

אדג' נתן בוסט עוצמתי לNXT בפרומו של כמה דק'. הוא טאלנט מהרמה הגבוהה ביותר והוא מוכיח את זה גם עכשיו כשהוא בן 40+.
הוא אשכרה העמיד את פיט דאן במקום עם 0 מאמץ.. משפט אחד. ואני בטוח שזה אילתור. 
אני לא מעוניין שהוא ילך על אליפות NXT, אבל ההופעה הזו בלבד הייתה שווה את זה. רואים שהוא נהנה.

מדהים אותי שקאריון קרוס הוא המתאבק עם הנוכחות הכי מאיימת בWWE, ופתאום כשהוא נעמד בפריים יחד עם אדג' הוא מרגיש כמו ילדון שמשחק ברסלינג.
הדגיש עבורי כמה נוכחות יש לאדג'. לא מייצרים כאלה יותר. 
אדג' הופיע אולי 5 דק, הוא היה ההייליט של התוכנית. נוכחות, כריזמה יכולות מיק ברמה גבוהה היה כיף לראות אותו. בנתיים כל הופעה שלו על המיק הוא מוזיקה לאוזניים. איך הוא השתיק את פיט דאן בשנייה וכנראה כמו שסוויצ'י רשם אילתר שם.
קצת קיוויתי לאיזה סגמנט או אינטרקציה אבל קיבלנו משהו עם קרוס(שהרגיש כמו סתם מתאבק רגיל ולא האיום שהוא מוצג).

הקרבות של הטורניר זוגות היו טובים, גם של הגברים וגם של הנשים. קצת הופתעתי שue הודחו חשבתי יגיעו לגמר. נראה מה יקרה איתם בהמשך.

בנתיים קרוס- אסקובר נבנה טוב, מחכה לראות איך יתפתח.
דקוטה וגונזלס נגד קייסי וקיידן היה ממש מאכזב. הופעה מאוד חלשה ספציפית של קייסי עם כמה בוצ'ים, לא הערב שלה. גונזלס גם לא צריכה למכור כל כך הרבה - היא מפלצת, לא צריכה לקחת כל כך הרבה באמפים.
דקוטה וגונזלס בגמר זו ההחלטה הכי טובה. הן צריכות לזכות, אלא אם כן שוטזי ואמבר מון הולכות לעלות לרוסטר הראשי ולהיות בתמונת אליפות הזוגות במניה.

LHP מרגישים הרבה יותר במקום בNXT, כשהם יכולים לעבוד בסטייל שלהם ולהעלות קרבות בקצב טוב עם יריבים כמו לגאדו דל פטנזמה. הייתי משאיר אותם שם, למרות ההפסד. לגאדו דל פנטזמה נגד MSK צריך להיות קרב מעולה.

מה לעזאזל זה אמור להיות עם טיאן שה?
זה LU שיט. הייתי נהנה מזה בLU, אבל זה מרגיש כל כך לא שייך בבראנד הזה. הוידאו פאקג' היה ממש מגניב.

הסגמנט של אדג' עם דאן ובאלור היה ממש מגניב. במיוחד הפרומו של אדג'. היה לו את המיק' לדקה וחצי והוא דאג לקדם את הבראנד, את באלור ואת דאן ולגרום להכל להיראות חשוב. 
אני לא חושב שאנחנו מקבלים אדג'-באלור ברסלמניה, אבל אני ממש לא אתלונן אם זה יקרה. 

אסקובר-סטליון היה אחלה, אבל אסקובר הרגיש מהרגע הראשון כמה וכמה רמות מעל קורט סטליון בכל מובן. הכריזמה, הנוכחות, העבודה בזירה. לא יכולתי לקנות את קורט סטליון כמנצח. 
אסקובר-קרוס לא כל כך מעניין אותי, אם להיות כנה. אני לא רוצה לראות את אסקובר משמש כמדרגה לקרוס ופיוד ששורף לו זמן עד שהוא חוזר לתמונת האליפות, בעיקר כי אני רוצה לראות את אסקובר מתקדם לשם בקרוב בעצמו.

המאין אבנט היה מסוג הקרבות שאנשים היו מדברים עליהם בתור MOTYC, אבל אף אחד לא רואה יותר NXT וזה בראנד חסר הייפ. קרב שנראה כל כך טוב על הנייר והצליח להתעלות על הציפיות שלי. טייקאובר לבל. תענוג לצפיה. 
ת'אצ'ר וצ'אמפה הם שילוב מושלם - כיריבים או כטאג, זה לא משנה. הכימיה פשוט מצויינת. 
אני כן חושש שהם הולכים להפסיד לGYV, אבל זה לא מפריע לי כי GYV גם מצויינים.