12-10-2021, 10:51 PM
![[Image: 200w.gif]](https://media2.giphy.com/media/MtYvFTuaXkuA0/200w.gif)
- לאחר תקופה ארוכה של ספקולציות - ג'וני גרגאנו לא חתם על חוזה חדש בWWE ונכון ליום שישי - הוא רשמית פרי אייג'נט, וכבר לא חלק מהרוסטר של WWE.
הדיל המקורי של גרגאנו היה אמור להסתיים ב3/12, אך הוא חתם על הארכה של שבוע שאיפשרה לו לעבוד בוואר גיימס ובתוכנית של NXT השבוע.
מכיוון שמדובר בחוזה שמסתיים ולא שחרור - גרגאנו יהיה חופשי לעבוד בכל ארגון אחר כבר מהיום.
לפי שון רוס סאפ, WWE וג'וני גרגאנו סיימו ביחסים מאוד ידידותיים, והדלת נשארת פתוחה לחזרה של ג'וני גרגאנו בעתיד. SRS ציין שאנשים בעלי השפעה בWWE מקווים שגרגאנו יקח הפסקה של כמה חודשים מרסלינג ויחזור לחברה ברגע שיהיה מוכן.
לפי דייב מלצר, ההחלטה לעזוב הייתה מאוד קשה לג'וני גרגאנו, שקיבל הצעה כספית משמעותית בשביל להישאר, אך בידיעה שהפוקוס בNXT לא יהיה עליו והוא יהיה מישהו שישמרו חזק מתוך נקודת הנחה שהוא יכול ללמד ולעזור למתאבקים הצעירים שנכנסים לבראנד.
לפי מלצר, הרושם הוא שגרגאנו ככל הנראה יחכה ללידה של הילד שלו ושל קנדיס לריי בחודש פברואר לפני שיקבל החלטה לגבי העתיד שלו או יעשה צעד משמעותי ברסלינג.
- בנוגע לקייל אוריילי, דייב מלצר מדווח שההחלטה לעזוב הייתה הרבה יותר קלה עבורו. הרושם של אוריילי היה שאין לו עתיד בNXT או בWWE, למעט תפקיד כמאמן בפיתוח והוא הרגיש שזה הזמן שלו לצאת החוצה.
הצפי הוא שAEW יציעו לאוריילי דיל עם סכומים דומים לאלה שהרוויח בNXT, וגם אם הם יחליטו לוותר עליו - אוריילי מצפה שיוכל לחזור לNJPW, בגלל שנשיא החברה, טקאקי קידאני, הוא מעריץ גדול שלו.
- לפי דייב מלצר, החוזה של קאירי סיין בWWE הגיע לסיומו וגם היא פרי אייג'נט באופן רשמי כעת.
סיין חתמה ב2020 על חוזה שכחלק ממנו היא חזרה ליפן כאשר הרעיון היה שהיא תעבוד בNXT יפן. פרוייקט ההתרחבות הגלובאלית של NXT בוטל לגמרי השנה. מלצר מציין שWWE הציעו לקאירי חוזה חדש ולהחזיר אותה כמתאבקת ברוסטר, אך קאירי דחתה את ההצעה שלהם מכיוון שהיא לא מעוניינת לחזור לגור בארה''ב.
קאירי סיין רמזה על חזרה לזירה בטוויטר לאחר שהגיבה למעריץ ששאל אותה לגבי זה עם אמוג'י קורץ.
מלצר מדווח שסטארדום הביעו עניין בחזרה של קאירי לארגון, אך כרגע נראה שעדיין לא התחילו מגעים בין הצדדים.
- בעדכון לגבי סיטואציית ג'ף הארדי - דייב מלצר מדווח שהבקשה/הוראה של WWE לשלוח את ג'ף הארדי לגמילה הייתה תגובה ישירה לתקרית בלייב אבנט ביום שבת שעבר. הארדי היה מודע הייטב שבמידה ויסרב, צפויות להיות לכך השלכות והוא יושעה או יפוטר. WWE בחרו לשחרר את ג'ף מהחוזה שלו.
סעיף 90 היום הרגיל תקף על ג'ף הארדי והוא לא יוכל לחתום בשום ארגון אחר עד ה9/3.
לפי שון רוס סאפ, התקרית בלייב אבנט תוארה כ"דיי מטורפת". אנשים לא ראו את ג'ף המון במהלך היום, אך כאשר הוא הגיע לזירה לקרב היה ברור לכל המשתתפים שמשהו לא בסדר איתו. הארדי עבד בקרב שלשות ביחד עם דרו מקנטייר ואקסבייר וודס. למתאבקים היה ברור שג'ף לא יכול לעשות את המהלכים שלו והם היו צריכים לאלתר ולשנות את הקרב בהתאם למצב. לאחר שנתן טאג למקנטייר, הארדי הלך לקהל לתמונות עם המעריצים ופשוט נטש את הקבוצה שלו. וודס ומקנטייר נותרו מבולבלים בזירה ולא ידעו לאן ג'ף נעלם. הפייסים היו אמורים ללכת לקהל אחרי סיום הקרב, כך שזה היה חלק מהתוכנית, אך הארדי לא חיכה לסיום והלך לקהל תוך כדי הקרב עצמו. כרגע עדיין לא ידוע אם ג'ף היה תחת השפעה כלשהי במהלך הקרב, אך זה תואר כ-"ערב קשה" עבורו.
- כריס ג'ריקו אושפז ביום חמישי עם בעיה בריאותית כלשהי (לא קורונה), מה שהוביל לביטול הופעה של פוזי בסוונסי ביום שישי. המופעים של ימי שבת וראשון כרגע עדיין בסימן שאלה.
דייב מלצר הצליח לקבל עדכון מג'ריקו עצמו, שאמר לו שהוא מרגיש טוב ואושפז ללילה רק לצרכי מעקב. כרגע לא ידוע מה הביא את ג'ריקו לבית החולים.
- לפי דייב מלצר, הWWE מתכננים "סיום גדול" לקרב של ברוק לסנר נגד רומן ריינס בדיי 1, כשהמטרה היא להשאיר את המעריצים צמאים לקרב נוסף בין השניים בהמשך, כאשר כרגע הכיוון הוא המאין אבנט של רסלמניה.
- WWE רשמו השבוע טריידמארק מחודש על השם "פייפר ניוון" - שם הזירה הקודם של דודרופ בNXT UK, מה שמוביל לספקולציות שהיא תחזור לשם הזה עכשיו כשהיא עברה היל טרן.
- בראיון עם רובי פוקס, טוני קהאן חשף שהוא שמע לאחרונה מWWE, כשהם יצרו איתו קשר בבקשה לראיין מתאבקים מAEW לדוקומנטריז שלהם:
Tony Khan כתב:"שמעתי מהם לאחרונה. הם עושים המון ביוגרפיות והם רצו להשתמש בכמה מהאנשים כאן. הם רצו לראיין כמה מהאנשים כאן שהתאבקו שם וכמה אנשים שיש להם היסטוריה בארגונים שהספריה שלהם נמצאת בבעלותם. נראה, אני פתוח לדבר. שמעתי מהם והם היו נורא נחמדים. שמעתי מWWE כמה פעמים בעבר. עשינו משהו בשנה שעברה - כריס ג'ריקו עשה את הראיון עם סטיב אוסטין. זה היה הגיוני בעיניי בגלל סטיב. אני בוטח לגמרי בסטיב וכריס. סטיב הוא חבר שלי. כל עוד הכל מכבד, וכאן, הדרך שהם פנו אליי הייתה מאוד מכבדת. אין לי שום דבר רע לומר על זה. אני שוקל כמה מהבקשות שלהם."
- אולפן האנימציה Viva Cavalera הכריזו שריי מסטריו יככב בסדרת אנימציה משלו שתעלה לרשת Carton Network בשנת 2022.
הסדרה תקרא Rey Mysterio vs The Darkness ובה ריי יחבור למעריץ בשם אוסקר במלחמה נגד כוחות הפשע והרשע.
- פאט מקאפי חתם על דיל חסות גדול במיוחד עם FanDuel לתוכנית שלו. הדיל הוא הסכם ל4 שנים בשווי 30 מיליון דולר בשנה, כאשר למקאפי יש אפשרות לצאת ממנו בתום השנה השלישית.
- בעדכון לגבי החוזה החדש של ג'רי לולר בWWE - לפי האינסיידר, מדובר בדיל של שנתיים, כך שלולר ישאר בWWE עד לתחילת 2024.
הדיל החדש יאפשר ללולר להמשיך להתאבק באינדיז. הקרב הקרוב שלו יהיה נגד ג'ורג' סאות' בBTWS בחודש ינואר.
במאין אבנט של אותו מופע, FTR יתמודדו נגד הרוקנרול אקספרס.
- אלוף ROH, בנדידו, אובחן כחיובי לקורונה ויחמיץ את פיינאל באטל ביום שבת. בנדידו היה אמור להגן על התואר שלו נגד ג'ונת'ן גרשהאם במאין אבנט של הPPV, שכרגע נראה שיהיה הPPV האחרון של ROH, לפחות בגלגול הנוכחי שלהם.
בראיון לבאסטד אופן רדיו, טוני קהאן אמר שAEW יתמכו בROH בצורה מסויימת בPPV האחרון שלהם:
Tony Khan כתב:"אני רוצה לאחל לאנשים בROH את הטוב ביותר. אני הולך לעשות כמה דברים בשביל לעזור להם במופע האחרון שלהם, בשביל שזה יהיה המופע הכי טוב שאפשר. אני אוהב פרו רסלינג ואני אוהב לעזור למעריצי רסלינג, לפעמים גם לחברות האחרות. אבל כן, בסופ''ש הקרוב אני הולך לשלוח להם תמיכה ולנסות לעזור להם, כי זה הדבר הנכון לעשות."התמיכה תהיה בדמות ג'יי לית'ל, שיחליף את בנדידו בקרב נגד גרשהאם. לית'ל חתם לאחרונה על חוזה בAEW, אך יש לו המון היסטוריה בROH וגם עם ג'ונת'ן גרשהאם.
- לפי שון רוס סאפ, מרצדס מרטינז הייתה אמורה לחתום בROH ולהצטרף למחלקת הנשים של הארגון בחודש ספטמבר השנה, אך זה לא יצא לפועל בגלל בעיות תקציביות של הארגון.
SRS מדווח שמריה קנליס ובובי קרוז, שמונו כאחראים על מחלקת הנשים של ROH, רצו להחתים 4 מתאבקות שיהיו המרכזיות במחלקה: רוק-C, טריש אדורה, מקס המשפדת ומירנדה אליזה. כל הארבע חתמו על חוזים. הרעיון היה שמרצדס מרטינז תעשה את הדביוט שלה בתור שם גדול מבחוץ למחלקה, אך זה לא יצא לפועל.
זמן קצר לאחר מכן הגיעה ההכרזה שROH משחררים את כל המתאבקים שלהם מהחוזים שלהם ויוצאים להפסקה.