Wrestling-IL

גרסה מלאה: חדשות| ריינס נגד לסנר, עדכוני חוזים, ג'ים דאגן נקי מסרטן ועוד
הינך צופה בגרסה קלה (ארכיון) של התוכן כרגע. צפה בגרסה המלאה עם העיצוב המלא.
[Image: 0a924c795ee70bcdd079ea6370e1d01a3d39adef.gifv]

- לפי דייב מלצר, הקרב בין רומן ריינס לברוק לסנר בדיי 1 מתוכנן כרגע להיות הראשון בסדרת קרבות בין השניים.
הסיבה שהקרב מתקיים בPPV הזה היא בגלל שWWE רוצים לבסס אותו כאירוע גדול ומשמעותי, והרגישו שהרויאל ראמבל לא צריך קרב גדול כזה בשביל למשוך קהל, בגלל שקרב הרויאל ראמבל הוא הדראו באירוע. 

- עם השחרור של בובי פיש, העזיבה של אדם קול והשעון שמתקתק על החוזה של קייל אוריילי, להמון אנשים יש סימני שאלה בנוגע לחבר הרביעי באנדספיוטד ארה - רודריק סטרונג.
לפי שון רוס סאפ, אלוף הקרוזרווייט חתם על חוזה חדש בWWE מוקדם יותר השנה, כך שהוא לא מתכוון לעזוב את הארגון בזמן הקרוב.

- לפי דייב מלצר, הצפי בWWE כרגע הוא עדיין שקווין אואנס יעזוב את החברה לטובת AEW עם סיום החוזה שלו ב31/1. הסיבה שהוא הוכנס לקרב על אליפות הWWE בדיי 1 היא ככל הנראה בשביל לקחת את ההצמדה ולהגן על שאר המשתתפים.

- לפי האינסיידר, ג'רי לולר חתם השבוע על חוזה חדש עם WWE. הדיל הקודם של לולר היה אמור להגיע לסיומו בסוף 2021. כרגע לא ידוע מה התנאים לדיל החדש שלו.
לולר חזר למסך בראו השבוע לסגמנט מאחורי הקלעים עם ריה ריפלי וניקי קרוס, לאחר שלא הופיע מאז שירד משולחן השדרנים באפריל 2020.
החוזה של לולר מאפשר לו להמשיך להתאבק באינדיז והוא עבד לאחרונה בקרבות נגד סקוט סטיינר, אנזו אמורה וביג קאס. בשבוע הבא הוא יתמודד נגד בולי ריי במופע אינדי בפילדלפיה.

- "האקסו" ג'ים דאגן, שאובחן כחולה סרטן הערמונית בחודש אוקטובר השנה, פרסם בטוויטר שלו עדכון לגבי מצבו והכריז שהוא רשמית החלים מסרטן.

- טוני קהאן אישר רשמית שב24/12 - ערב חג המולד - לא תשודר תוכנית של ראמפייג'. התוכנית באותו שבוע תעבור ליום שבת, ה25/12. היא תוקלט צמוד לדיינמייט, ביום רביעי באותו השבוע.

- מרצדס מרטינז התארחה השבוע בפודקאסט של רנה פאקט ודיברה בהרחבה על ההחלטה שלה לוותר על החלק שלה ברטריביושן ולבקש לחזור בחזרה לNXT:
ציטוט:"רטריביושן הייתה אחת ההזדמנויות האלה. אתה רוצה להגיע לרוסטר הראשי, זה היה הדבר. הייתי באמצע סטוריליין עם ריה ריפלי באותה תקופה, והם קראו לי לראו להיות אקסטרה. לא רק שעבדתי בראו וסמאקדאון, הייתי גם בNXT בתוך שבוע. זה היה המון. ואז הם אמרו 'אנחנו רוצים שתהיי חלק מרטריביושן'. בראש שלי חשבתי 'אוקיי, בדיוק סיימתי את הסטוריליין עם ריה בקרב כלוב, זאת ההזדמנות שלי'. אבל באופן אישי, אני צריכה לדעת מה הקבוצה הזאת הולכת לעשות. מה זאת הקבוצה הזאת? מה המנטליות של הקבוצה הזאת? האם זה משהו שאני יכולה להיות מאחוריו באופן אישי? תזכרו את כל מה שהלך בעולם עם הפראות. האם זה חלק מזה? כי אני לא תומכת בזה. אני לא רוצה להיות חלק ממשהו כל כך קרוב לחיים האמיתיים. הם לא ידעו מה קורה, אז אמרתי 'פשוט תסתירו אותנו'. זה מה שהם עשו עם המסיכות והכל. הרגע שהם חשפו אותנו, זה הרגע שבו הבנתי שאני לא יכולה. אני לא יכולה לעשות את זה. אני לא יכולה מנטלית להיות חלק מהקבוצה הזאת בידיעה שכל הקריירה שלי הייתה מבוססת עליי ועל זה שעשיתי דברים בדרכי שלי. זה בסדר שאהיה חלק מקבוצה, אבל זה לא בסדר כשאין תקשורת ולא מדברים איתי על הקבוצה. זה לא בסדר ליידע אותי שאתם משנים את השם שלי מהיום להיום בלי חוזה. עדיין הייתי תחת חוזה של NXT. אני לא טיפשה, אני אישה בוגרת. תדברו איתי, אל תודיעו לי ביום המופע שאתם משנים את השם שלי. לא סיכמנו על זה, לא סיכמנו על שום דבר. אם אתם רוצים שאעשה משהו, זה בסדר, אבל אל תצפו שאקח את זה בקלות. אני אחת מהאנשים האלה שאם אתם רוצים לדבר איתי, אנחנו יכולים לדבר. אני תחת חוזה בNXT והנה אנחנו בראו, אני עדיין לא חלק מראו. בואו נדבר, בואו נבין מה קורה. ברגע שזה קרה הבנתי שאני לא יכולה לעשות את זה. אני לא רוצה להיות חלק מהקבוצה הזאת. אין שום תקשורת. אני רוצה שיכירו אותי בתור מרצדס מרטינז, על זה בניתי את הקריירה שלי, על זה בניתי את המותג שלי. אני לא רוצה שיכירו אותי בשם אחר בWWE, כי הגעתי לשם בזכות עצמי. לקחתם אותי בגלל מי שאני. אתם יכולים לשנות אותי כמה שתרצו, אבל אין לי חיי מדף ארוכים. אני בת 40, אין סיכוי שאתם משנים את הדמות שלי ומצפים ממני להמשיך עוד 5-10 שנים. אני כנראה יכולה, אבל אני חייבת לחשוב ריאליסטי. אחרי 20 שנה בתור מרצדס מרטינז, אין סיכוי שאני יכולה לעבוד תחת שם אחר או דמות אחרת."

- במהלך סטרים בטוויץ', מאט הארדי נתן עדכון לגבי אחיו, ג'ף הארדי, שנשלח השבוע הביתה מלייב אבנט של WWE מסיבה לא ידועה כרגע:
ציטוט:"דיברתי עם ג'ף מעט היום והוא בסדר, הכל טוב. אני חושב שהוא יהיה בסדר, אבל שוב, זה לא ענייני ואם הוא ירצה להכנס ליותר פרטים הוא יעשה את זה בעצמו. ג'ף בסדר. הוא בבית והוא בסדר. זה לא ענייני, זה לא הסיפור שלי לספר או להסביר. חוץ מזה, לא אוכל לעשות לזה צדק כי זו לא נקודת המבט שלי. אני אוהב את אחי ורוצה שהוא יהיה בסדר ובריא, אבל אני גם מתעסק בעניינים שלי, שזה משהו שהמון אנשים לא עושים בימינו."

- כריס ג'ריקו החמיץ את דיינמייט וראמפייג' השבוע מכיוון שהוא נמצא כרגע בטור אירופאי עם פוזי.
ג'ריקו לא היה מאחורי הקלעים בדיינמייט גם בשבוע שעבר והסגמנט שבו הוא הותקף ע''י 2.0 ודניאל גרסיה הוקלט שבוע מראש על מנת לכסות על ההעדרות שלו השבוע.

- דייב מלצר ציין בWOR השבוע שניק קהאן כרגע הוא המועמד הראשון להחליף את וינס מקמה'ן במידה ויהיה צורך בכך בעתיד הקרוב.

- ביג דיימו (קיליאן דיין) העלה לטוויטר תמונה של הלוק החדש שלו, עם ראש מגולח:
[Image: FF-coE4XwAQDC5c?format=jpg&name=900x900]

- פרד רוסר (לשעבר דארן יאנג) חשף בראיון עם כריס ואן וליט שהוא, ווייד בארט ובריאן דניאלסון התראיינו לדוקומנטרי של WWE על הנקסוס שהיה אמור לראות אור השנה. רוסר מאמין שWWE ביטלו את הדוקו בגלל המעבר של בריאן דניאלסון לAEW, או בגלל שהוא עצמו לבש ג'קט של NJPW בכל הראיונות שלו.

- ג'ייד קארגיל מחקה את חשבון הטוויטר שלה. ג'ייד הסבירה באינסטגרם שלה שהיא הרגישה שהיא מבזבזת יותר מידי זמן ברשתות חברתיות והייתה חייבת למחוק אחת מהן. היא אמרה שההחלטה להשאיר את האינסטגרם הייתה אחת מאוד קלה עבורה, כי היא מרוויחה כסף מהפלטפורמה לעומת הטוויטר.

- במהדורה האחרונה של פודקאסט הרסלינג החדש שלו, פרדי פרינז ג'וניור חשף שבנקודה מסויימת היו לWWE תוכניות לבנות לקרב של בת' פיניקס נגד אוסום קונג ברסלמניה. פרדי חשף שהוא קיבל את המטלה לכתוב את הסטוריליין לאחר שהעביר שיעורי פרומואים למתאבקות בסמאקדאון באותה תקופה:
ציטוט:"היחסים שלי עם נטליה הביאו לזה שהמון מהמתאבקות בסמאקדאון היו מגיעות לשיעורים שלי, ואז התחלתי לכתוב בשבילן ולעזור להן עם היכולות שלהן, עד שסטפאני מקמה'ן נתנה לי לכתוב את הסטוריליין המטורף הזה. הם עמדו להביא את אוסום קונג והם נתנו לי את הסטוריליין, ובדיוק החתמנו לאחרונה את גייל קים. אני רציתי שאוסום קונג תמחץ את 3 היריבות הראשונות שלה, פשוט תהרוג אותן. אוסום קונג, אם אתם לא מכירים אותה, היא קיה סטיבנס, היא פשוט ענקית. אז כתבתי את הסטוריליין הזה בשבילה, היא תמחץ את 3 היריבות הראשונות שלה, ואז לWWE היה את גייל קים, שהיו לה כמה קרבות ממש טובים בTNA. גייל הייתה נותנת לה קרב, וקיבלנו לזה 7 דקות. זה מה שהבטיחו לי. זה היה אמור להיות 3 דקות, אבל הבטיחו לי 7. וואו, 7 דקות שלמות. היום הן מקבלות שתי הפסקות פרסומות ו25 דקות בשעה האחרונה של ראו. גייל עושה את הפינישר שלה, אבל קונג יוצא מזה ומנצחת, ואז היא פוגשת את נטליה, שזה המבחן האמיתי הראשון. קונג מנצחת אותה, אבל אז תוקפת אחרי הקרב מה שמביא את בת' פיניקס, שזה מה שוינס רצה. זה היה אמור להיות בת' פיניקס נגד אוסום קונג ברסלמניה, לפחות זה מה שסטפאני אמרה לי לעשות. אז הם הביאו את קונג ורצו לבחון כמה מהרעיונות שלי בשיעורי פרומואים, כבר היה לי קשר טוב איתם וניסינו שם המון דברים חדשים. מיז עשה שם דברים עם אלכס ריילי, הפרומואים שהם חתכו אחד על השני בשיעורים, אבל זה סיפור ליום אחר. נתתי לקיה יותר מידע מאשר בת'. אמרתי לה 'אני רוצה שהיחסים בניהן יתחילו בצורה דומה לקיסר ואנאקין סקייווקר. אני לא רוצה שתקברי אותה, תשברי אותה או תהרגי אותה. אני רוצה שתפתי אותה. ששתיכן תחסלו ביחד את הברביות ותראו לעולם מה נשים אמיתיות צריכות להיות'. קיה מסתכלת עליי ואומרת 'הבנתי בייבי'. אני מתיישב, ואף פעם לא עבדתי איתה קודם, רק עם בת' והאחרות, היא הייתה חדשה. בת' עומדת שם וקיה ניגשת אליה ואומרת 'אל תפחדי, אני לא רוצה לפגוע בך, אני רוצה להצטרף אלייך. היא מתחילה ללכת במעגלים סביב בת' ובת' עוקבת אחריה עם הראש בזמן שהיא מקיפה אותה. היא אומרת 'תסתכלי עליי, תסתכלי עליי ואז תסתכלי על שאר הכלבות הטיפשות בחדר הזה'. היא מחווה לשאר המתאבקות שיושבות שם, והן יודעות שזה לא אישי. ואז היא התחילה להכנס בהן יותר ולהזכיר את המשקל שלהן 'הכלבה הזאת שוקלת 122 פאונדס, אני 3 כמוה. את יכולה לשבור אותה לשתיים. אנחנו יכולות לשבור את כולן כאן ויותר מזה, אנחנו יכולות לשבור את המערכת'. היא מקיפה אותה 3 פעמים ובסוף בת' מסתכלת עליה ואומרת 'את יכולה ללכת לעזאזל'. כולם אמרו שזה היה מדהים. בת' לא הייתה הכי טובה על המיק', אז הייתי צריך להגן עליה יותר מאשר קיה. אבל קיה, לא ידעתי כמה עבודה אצטרך לעשות איתה, אבל היא הייתה לוהטת. פשוט לוהטת. הסיפור לא יצא לפועל בסופו של דבר, כי קיה עזבה את החברה."

- בראיון לWOL, גבריאל קיד חשף שהוא השלים את תקופתו כיאנג ליון בדוג'ו של NJPW והוא כעת מתאבק בוגר ברוסטר.
גבריאל קיד יפתח את הפרק החדש בקריירה שלו בקרב נגד אדי קינגסטון בסט ההקלטות הקרוב של NJPW סטרונג.

- PWG הכריזו על שני הנכנסים הראשונים לטורניר BOLA לשנת 2022: ג'ונה רוק ו-אלכס שלי.
ג'ים דאגן נקי מסרטן. לא ידעתי בכלל שהיה לו סרטן, לא קראתי בכלל את האשכול, אבל איזה כיף לקרוא את החיבור הזה "נקי מסרטן".
(12-09-2021, 12:59 PM)EVIL Rainmaker כתב: [ -> ][Image: 0a924c795ee70bcdd079ea6370e1d01a3d39adef.gifv]

- לפי דייב מלצר, הצפי בWWE כרגע הוא עדיין שקווין אואנס יעזוב את החברה לטובת AEW עם סיום החוזה שלו ב31/1. הסיבה שהוא הוכנס לקרב על אליפות הWWE בדיי 1 היא ככל הנראה בשביל לקחת את ההצמדה ולהגן על שאר המשתתפים.
mount rushmore אמן !
טוני קהאן חכם עם חג המולד. זה יהיה תסביך גדלות אם הוא ילך נגד סנטה ראש בראש
תודה רבה על החדשות, שמח לשמוע שג'ים דאגן החלים מסרטן, לא ידעתי שיש לו, אבל העיקר שהוא מאחורי זה.
תודה רבה על החדשות