Wrestling-IL

גרסה מלאה: חדשות| הסטטוס של אוריילי וגרגאנו, הפוש של ת'אורי, שינויים בלו''ז של סמאקדאון ועוד
הינך צופה בגרסה קלה (ארכיון) של התוכן כרגע. צפה בגרסה המלאה עם העיצוב המלא.
עמודים: 1 2 3 4
[Image: c3c86a656779bbff944eb6ec0a7acbdaca30735e.gifv]

- השאלה הגדולה שעולה אחרי וואר גיימס היא כמובן לגבי הסטטוס של קייל אוריילי ושל ג'וני גרגאנו.
החוזים של השניים מגיעים לסיום החודש. לפי שון רוס סאפ, WWE פועלים כרגע מתוך הנחה ששניהם לא יהיו בחברה בשבוע הבא.
WWE הציעו לאוריילי וגם לגרגאנו חוזים לטווח ארוך. שניהם הובאו לסמאקדאון לפני כמה שבועות בשביל פגישה מאחורי הקלעים, בה הובהר לשניהם שWWE מעוניינים להשאיר אותם כחלק מהחברה, בדומה לפגישה שהייתה לאדם קול עם וינס מקמה'ן.
SRS ציין שהוא שמע ממקור בכיר בNXT שWWE מצפים שגם אם שניהם ישארו בחברה, לפחות אחד מהם יתן לחוזה שלו להסתיים ויבחן את האופציות שלו בחוץ.

- לפי דייב מלצר, הקרב של אוסטין ת'אורי נגד ביג E בראו היה הצלחה גדולה ברייטינג בקרב צופים צעירים, מה שככל הנראה שכנע את החברה להמשיך עם הפוש של אוסטין ת'אורי והוביל לאנגל שלו עם וינס מקמה'ן בראו השבוע.

- WWE ערכו שינויים משמעותיים בלו''ז ההקלטות לתוכניות של סמאקדאון עד לסוף השנה.
התוכנית של סמאקדאון ל-24/12 תוקלט בשבוע הבא. שיקאגו יקבלו בעצם שתי תוכניות של סמאקדאון, אחת שתשודר לייב ואחת שתוקלט לשבוע אחרי.
ב-31/12 לא תהיה בכלל תוכנית של סמאקדאון. במקום זה תשודר תוכנית סיכום שנה ברשת FS1. 
לפי דייב מלצר, הביטול ב31/12 היה החלטה של ניק קהאן שנובעת מכך שWWE לא יוכלו לשדר ברשת פוקס באותו יום ומצפים לרייטינג נמוך במיוחד ב-FS1 בגלל החג, לכן הוחלט שעדיף פשוט לבטל את התוכנית לגמרי ולא לטרוח.

- בשבועות האחרונים, היו המון ספקולציות שאנדראדה אל אידולו ושארלוט פלייר סיימו את מערכת היחסים שלהם, לאחר שאנדראדה הפסיק לעקוב אחרי שארלוט ברשתות החברתיות ומחק תמונות שלהם ביחד מהאינסטגרם.
לפי באדיסלאם, השניים אכן נפרדו, ונאמר שזו לא הייתה החלטה משותפת, אלא שארלוט שנפרדה מאנדראדה.

- בראיון לדיילי DDT, ברון ברייקר חשף ששם הזירה שלו בWWE היה רעיון שלו:
Bron Breakker כתב:"ישבנו יום אחד ואמרתי 'כשהייתי חוסם אנשים בפוטבול, הייתי מנסה לשבור אותם לחצי. זה מילולית מה שהייתי עושה. אז מה אם אני אהיה השובר? אני שובר אנשים, ברייקר, ואז זה נחת עליי. ברון זה חלק מהשם הפרטי שלי, זה מה שהלכנו איתו. מה שאבא שלי ודוד שלי עשו לפניי עם הפרומואים שלהם והדברים שהם עשו, הם הניחו את כל היסודות. יש המון דברים שאני יכול להשתמש בהם אם ארצה. אני רוצה לבנות שם לעצמי ולעמוד בפני עצמי, אבל יש דברים מסויימים שנוכל להשתמש בהם."

- לפי דייב מלצר, AAA רצו במקור את בריאן דניאלסון בתור המחליף של קני אומגה לקרב האליפות נגד אל היחו דל ויקינגו בטריפלמניה רגיה, אך הדיל לא הסתדר מסיבות כלשהן.
AEW שלחו את בובי פיש וג'יי לית'ל כנציגים של הארגון בקרב האליפות המחומש, שהסתיים בסופו של דבר בניצחון של ויקינגו שהפך לאלוף AAA הצעיר בהיסטוריה בגיל 24.

- NJPW מפרסמים שקאצויורי שיבאטה יופיע באירוע גמר הוורלד טאג ליג והBOSJ ב15/12 בשביל הכרזה גדולה.
ההכרזה של שיבאטה מגיעה זמן קצר לאחר שחזר לזירה לקרב ראווה של 5 דקות נגד זאק סייבר ג'וניור בגמר הG1. שיבאטה עדיין לא כשיר להתאבק פול טיים, אבל אמר בראיון מאז שהקרב הזה הוא לא הסוף ויש לו תוכנית לחזרה מלאה לזירה בעתיד.

- לפי רסלינג DVD ניוז, החל משנת 2022 הWWE יפסיקו רשמית לשחרר תכנים בDVD ובלו ריי.
האירוע האחרון שישוחרר למדיה פיזית יהיה SVS 2021. בנוסף לכך WWE ישחררו אוסף קרבות של דרו מקנטייר ב14/12.

- בחודש ינואר, WWE תכננו לצאת לטור של ארבעה ימים בקנדה, שהיה אמור להסתיים בתוכנית של ראו באדמונטון ב24/1 - התוכנית האחרונה לפני הרויאל ראמבל.
ביום חמישי האחרון WWE הכריזו על ביטול הטור ודחיה שלו לחודש ספטמבר.
לפי דייב מלצר, הטור התבטל בגלל שWWE לא רצו לקחת את הסיכון שמשאיות ההפקה והציוד שלהם עלולות להיתקע בקנדה במקרה של סופה.

- דיבון דאדלי, שעובד כרגע כאייג'נט בWWE, חשף בפודקאסט שלו שהוא יעבור ביום רביעי הקרוב ניתוח גב, על מנת לטפל בפציעה שהטרידה אותו מאז שנת 2010.
(12-06-2021, 07:34 PM)EVIL Rainmaker כתב: [ -> ]NJPW מפרסמים שקאצויורי שיבאטה יופיע באירוע גמר הוורלד טאג ליג והBOSJ ב15/12 בשביל הכרזה גדולה.

הוא הולך להיות בלילה השלישי של WK, אני מניח
(12-06-2021, 07:34 PM)EVIL Rainmaker כתב: [ -> ]- בשבועות האחרונים, היו המון ספקולציות שאנדראדה אל אידולו ושארלוט פלייר סיימו את מערכת היחסים שלהם, לאחר שאנדראדה הפסיק לעקוב אחרי שארלוט ברשתות החברתיות ומחק תמונות שלהם ביחד מהאינסטגרם.
לפי באדיסלאם, השניים אכן נפרדו, ונאמר שזו לא הייתה החלטה משותפת, אלא שארלוט שנפרדה מאנדראדה.

[Image: 1*40ZIPDSSUCQ8H5l-vrQoWw.jpeg]
אף אחד לא באמת מתנגד לפוש לת'אורי, לא משנה אם הסיבה היא השם, החיבור לקהל הצעיר או שאנשים פשוט הבינו שהוא טאלנט טוב.

אני פשוט מתעייף מלחשוב על העתיד של גרגאנו ואוריילי, כל כיוון שאני חושב עליו מוביל אותי למבוי סתום.
אחרי אירוע שהרגיש כמו פרידה ופוסטים מרגשים מקולגות להישאר בNXT יהיה ויתור רשמי על התקדמות בקריירה.
עלייה לראשי מגיעה בטיימינג גרוע של מתאבקים גדולים פיזית ופארט טיימירים.
הם מגיעים באיחור לרכבת ההייפ של AEW כשהקהל כבר נחנק משמות גדולים ונוצצים ובשלב הזה הצעד המתבקש של מעבר ליפן כנראה ינחית אותם בסטרונג השומם.

ויקינגו מתאבק טוב, הקרב המחומש היה פחות טוב, אין ספק שהיה עדיף קרב 1 על 1 בשביל רגע כזה, למרות כל הבאז שפיש הביא איתו משום מה.
(12-06-2021, 08:53 PM)orgibor כתב: [ -> ]הם מגיעים באיחור לרכבת ההייפ של AEW כשהקהל כבר נחנק משמות גדולים ונוצצים ובשלב הזה הצעד המתבקש של מעבר ליפן כנראה ינחית אותם בסטרונג השומם.

אני חושב שאוריילי יהיה בסדר. הוא יתאחד עם פיש וקול בAEW. כל הסטוריליין שלהם מרגיש בכנות כאילו הוא נבנה בשביל להכניס את אוריילי בצורה כלשהי. פיש אפילו משתמש בשיר הישן של רדרגון.

אני גם לא חושב שהוא יעשה דביוט כבר בדצמבר. לדעתי זה נשמר ל2022 בTBS ובינתיים אוריילי יקח הפסקה.
אוריילי לא מדבר על זה הרבה, אבל הוא חולה סכרת. זה והסטייל שלו בזירה ממש קשים על הגוף שלו. הוא גם איש משפחה, פשוט שומר את הצד הזה מאוד פרטי, כמו פאק. 
אחרי ROH הוא לקח כמה חודשים בחוץ לפני שהוא חתם בWWE, להיות עם המשפחה ולהחלים. הוא לא קפץ מאחד לשני.

תודה על החדשות סלביק!

- בשלב הזה רק לחכות ולראות.
גרגאנו הוא לא טיפש, מניח שאם הוא מסיים חוזה - הוא מחזיק באיזו הצעה אחרת בשלב הזה.
אוריילי בניגוד לגרגאנו יכול להיות טיפש לפעמים, אולי הוא מחזיק בהצעה מאימפקט רסלינג בשלב הזה. 
גרגאנו ברבולושן יהיה מגה-הייפ.
אוריילי בAEW זה כבר 3/4 מהUE ותכף משלימים סרייה.

- זה ככ מתסכל שWWE מסתכלים על הרייטינג בסגמנט בודד כדי להחליט אם להמשיך או להפסיק פוש.
AEW תכננו במשך שנתיים את הפוש של אדם פייג' למיין איבנט, עם עליות ומורדות - בעלילה וברייטינג ובאיכות העלילה ובתגובות הקהל ובהכל, וזה עבד. WWE הם אצבע ברוח, הם מחליטים החלטות הרות גורל עם הטלת מטבע, טוב שלא ניקח את כל מתאבקי הפיתוח, נטיל קובייה ולפי המס' מ1 עד 6 נחליט על גודל הפוש שלהם - כש1 עד 4 זה גלי שחרורים שונים, 5 זה אקט קומי בראו, 6 זה אקט קומי בראו-כחול.
גם אם ת'אורי היה מקבל 0 צפיות בסגמנט הזה - הוא עדיין טאלנט ששווה כל פוש. הוא גם נראה טוב יותר מהומברטו קאריו המכוער. 

- מצחיק שWWE נותנים חופש לסמאקדאון בגלל ש"רייטינג חרא למה לטרוח" במקום כדי לתת להם חופשה של שבוע לנוח.

- וואלה תודה שארלוט לא ידעתי שאפשר להיות הילית ועדיין לעשות מגה היל טרן ולהפוך לאפילו יותר הילית. 

- ברייקר לא רק נראה אידיוט, הוא באמת כזה.
הוא מתאר את זה כאילו נפל לו תפוח על הראש והוא עלה על הקיום של כוח הכבידה, כולה הבין שהוא "שובר" אנשים וזה יהיה שם משפחה בשבילו. ממש "שבר" את הראש על הסוגייה הזאת. 
כבר עדיף להשתמש במחולל השמות של WWE לטאלנטים צעירים. 

-  לרצות בריאן דניאלסון ולקבל בובי פיש זה המקביל של לרצות אייפון ליומולדת ולקבל פאזל משומש. 

- אם הולכים לפי אינדוקציה, ניתן רק לשער ששיבאטה יכריז שהוא אלוף העולם הרביעי של IWGP. 
אוריילי יכול להיות בייביפייס *מדהים* במידה והוא הולך לכל חברה אחרת
(12-06-2021, 09:16 PM)SwitchBlade כתב: [ -> ]-  לרצות בריאן דניאלסון ולקבל בובי פיש זה המקביל של לרצות אייפון ליומולדת ולקבל פאזל משומש. 

אתה צוחק, אבל בובי פיש היה המתאבק הכי אובר בPPV.
הקהל במקסיקו ממש ממש מת עליו משום מה. 
(12-06-2021, 09:19 PM)EVIL Rainmaker כתב: [ -> ]אתה צוחק, אבל בובי פיש היה המתאבק הכי אובר בPPV.
הקהל במקסיקו ממש ממש מת עליו משום מה. 

ראית את השפם שלו? איך אפשר לא לאהוב אותו
(12-06-2021, 09:19 PM)EVIL Rainmaker כתב: [ -> ]אתה צוחק, אבל בובי פיש היה המתאבק הכי אובר בPPV.
הקהל במקסיקו ממש ממש מת עליו משום מה

אז אתה מסכים עם הגישה שלי. 

כאילו.. בובי פיש עדיין יותר אובר כרגע, אבסולוטית, גם מרודריק סטרונג וגם מקייל אוריילי.. אז fair play ללא ספק. 
עמודים: 1 2 3 4