Wrestling-IL

גרסה מלאה: לקראת ראו | 6.12.2021 - ליב-בקי על אליפות הנשים של ראו, אואנס-ביג אי קרב כלוב, אדג'..
הינך צופה בגרסה קלה (ארכיון) של התוכן כרגע. צפה בגרסה המלאה עם העיצוב המלא.
עמודים: 1 2
[Image: Screenshot-1.jpg]

לקראת ראו | 6.12.2021
ממפיס, טנסי, פדקס פורום

קרב על אליפות הנשים של ראו
ליב מורגן נגד בקי לינץ'(אלופה)
[Image: 20211129_Raw_BeckyLiv_FC_Mon--dba5baa12b...a7c565.jpg]

קרב כלוב
קווין אואנס נגד אלוף ה-WWE ביג אי
[Image: FFv-ESPw-WYAoj-TTh.jpg]

מיז TV, מיז יארח את אדג'
[Image: 20211203_Raw_MizEdge_FC_Mon--64ad944d64c...40c310.jpg]
לא מגיע לליב 8 שעות אשכול בלי תגובה, אז הנה. אינשאללה היא תפרק את רבקה ותיקח את האליפות שלא הייתה צריכה להיות שלה מלכתחילה. מזעזע מבחינתי איך הם טיאטאו את ביאנקה החוצה. הריין הזה של בקי מבחינתי תמיד יהיה עם אות קלון, גם אם זה יהיה ריין סטייל רומן ריינס ב-300 יום הראשונים שהיו כנראה הריין הארוך הטוב ביותר שראיתי. כדאי שהיא תתחיל מחדש.
כמו שרשמתי בתוצאות של ראו השבוע יש לי תחושה שבגלל שזה בפרק רגיל ליב תפסיד
(12-02-2021, 08:00 PM)master of doom כתב: [ -> ]לא מגיע לליב 8 שעות אשכול בלי תגובה, אז הנה. אינשאללה היא תפרק את רבקה ותיקח את האליפות שלא הייתה צריכה להיות שלה מלכתחילה. מזעזע מבחינתי איך הם טיאטאו את ביאנקה החוצה. הריין הזה של בקי מבחינתי תמיד יהיה עם אות קלון, גם אם זה יהיה ריין סטייל רומן ריינס ב-300 יום הראשונים שהיו כנראה הריין הארוך הטוב ביותר שראיתי. כדאי שהיא תתחיל מחדש.

"אינשאללה היא תפרק את רבקה ותיקח את האליפות שלא הייתה צריכה להיות שלה מלכתחילה. מזעזע מבחינתי איך הם טיאטאו את ביאנקה החוצה."

הרגת אותי איך הזכרת את השם הפרטי שלה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
מגיע כל כך לליב לזכות.. מאז הריוט סקווד היא הלכה לבד לRaw ולסמאקדאון והיא הצליחה לשמור על עצמה. קדימה ליב !
הוכרז :

קרב כלוב
קווין אואנס נגד אלוף ה-WWE ביג אי
[Image: FFv-ESPw-WYAoj-TTh.jpg]

מיז TV, מיז יארח את אדג'
[Image: 20211203_Raw_MizEdge_FC_Mon--64ad944d64c...40c310.jpg]

---

מעולה, שוב קארד חזק.
איזה בזבוז לשים את אדג' מול הנקניק הזה...
במקום שיפרק את ביגי הליצן ויהיה אלוף עולם סוף סוף אחרי שנתיים ארוכות.
(12-04-2021, 12:12 PM)hbk כתב: [ -> ]איזה בזבוז לשים את אדג' מול הנקניק הזה...
במקום שיפרק את ביגי הליצן ויהיה אלוף עולם סוף סוף אחרי שנתיים ארוכות.
שלא תבין אותי לא נכון, אני מאוד אשמח לראות את אדג׳ אלוף עולם אבל כרגע יש לאליפות סטוריליין טוב מאוד שכולל את ביג אי, רולינס ואואנס. אין צורך להכניס לשם גם את אדג׳ עד שזה יסתיים ומה שאדג׳ עושה עכשיו אפילו אם זה לא מה שציפינו עדיף מאשר הוא לא יעשה כלום.
לא התגעגעתי למיד TV.
- 2 קרבות כלוב בוור גיימס.
- קרב כלוב בראו.
- קרב כלוב בנקסטי.

OK.

כל מה שהוכרז לתוכנית נשמע מעולה, מצפה לעוד תוכנית חזקה ובמיוחד לקרב של בקי לינץ' נגד ליב מורגן.
עמודים: 1 2