10-19-2021, 01:00 AM
- נתחיל עם מה שהעסיק את כולם ביום שישי, המספרים בין סמאק לראמפייג':
ראמפייג' משכה 578 אלף צופים, בזמן שסמאק (בFS1) משכה 866 אלף צופים.
נעבור לדמו: הדמו של 18-49 עומד על תיקו 0.24 בין התוכניות. יש ניצחון קל של ראמפייג' בדמו של 18-49 גברים עם 0.34 על 0.32.
- ראו ודיינמיט יופיעו באיצטדיון UBS החדש בלוג איילנד, ראו ב29 בנובמבר ודיינמיט ב8 בדצמבר. כרגע יש קושי של ראו למלא את האולם גם כשרומן ריינס מפורסם להופיע שם,בעוד שדיינמיט בקצב מכירה טוב. בגלל הקושי של ראו הם החליט לעשות הנחות על הכרטיסים, הנחות שמגיעות עד 50% הנחה על מקומות מסויימים.
בנתיים ראו מכרה 3,130/7,100 (44%) בזמן שדיינמיט מכרה 7,639/9,699 (79%).
- היה דיבור על רוקי להופיע בSVS השנה כדי לציין 25 שנה מהדיביוט שלו ובנוסף היו שמועות שהוא יהיה נגד ריינס ברסלמניה הקרובה. כרגע יש דיבור על זה שרוקי יהיה באוסטרליה בזמן של SVS, כרגע לא ידוע מה יהיה איתו האם הוא יגיע או אולי יהיה סרטון של הרוק. בנוסף לזה יש דיבור על לדחות את הקרב של ריינס- רוק מרסלמניה השנה(2022 בדלאס) לרסלמניה שלנה הבאה(2023 בלוס אנג'לס). יש אנשים בחברה שבעד לדחות את הקרב לשנה הבאה בעוד שיש אנשים שמעדיפים שזה יקרה השנה. במידה ואכן הקרב ידחה לשנה הבאה ככל הנראה ריינס נגד לסנר יהיה המאיין איבנט של רסלמניה השנה.
- מי שהיה אחראי על הסגמנטים וקרבות בסמאק:
האפי טוק- שון דאוורי.
הפרומו של רולינס- אדם פירס.
כרמלה נגד זלינה ווגה- X פאק..
באלור נגד זיין- אביס.
- WV מדווחים שקאריון קרוס עומד לעבור שינוי. הפעם WWE מתכננים לעשות את קרוס יותר "פסיכי" אבל רגוע וקול. מה שישתנה זה גם השיר כניסה וגם הכניסה עצמה אך מה שישאר זה הקסדה לבנתיים, סקארלט עדיין לא תהיה לצידו.
- במהלך הופעה בפודקאסט Out of Character של ראיין סאטן, ג'ף הארדי סיפר על ריצת ה- WWE הנוכחית שלו ונשאל אם יהיה מעוניין לעבוד כהיל.
- במהלך האוס שואו בטקסס האוהדים ציינו שטיגן נוקס ושוטזי עבדו כטאג הילי. כידוע ה2 התפצלו בדראפט אבל הוא עדיין לא נכנס לתוקף כך, אך יש תמיד סיכוי שהWWE ישנו דברים וישאירו אותן ביחד. כרגע לא ידוע אם הטרן יהיה בקרוב או שזה משהו שהם בודקים לראות איך עובד.
- במהלך הדראפט ראו וסמאק קיבלו כמה מתאבקים מNXT אך 2 שמות לא עלו והם: סנטוס אסקובר וקמרון גריימס.
אסקובר כנראה לא עלה בגלל שהוא בן 37 והWWE רוצים להשקיע במתאבקים צעירים שלבסוף יהיו מאיין איבנטרים של רסלמניה.
לגבי גריימס, וינס רוצה לשנות את הדמות שלו לפני ההגעה לראשי.
- סמאק בתאריך 29.10 תשודר שוב בFS1 בגלל משחק בייסבול. מדווח שאחרי סמאק הם יבצעו ספיישל של שעה שלמה של טוקינג סמאק שיתחרה ראש בראש עם ראמפייג' שהפעם תהיה מוקלטת.
- לפי PWInsider אדם שר(ברון סטרומן) נצפה יושב בבר של מלון יחד עם הEVP של אימפקט סקוט ד'אמור.
- באדי מאטיוז(באדי מארפי) שיחרר וידאו ובוא כתוב כי יופיע בNJPW סטרונג באירוע Battle In the Valley ב13.11.
- בריי וואייט ככל הנראה יופיע בשם Windham מחוץ לWWE.
- סקורפיו סקיי אישר כי חתם על חוזה של 5 שנים עם AEW.
- נשיא AEW טוני קהאן ערך לאחרונה ראיון עם ברנדון ווקר ודיבר על הפוטנציאל של אדם קול:
טוני דיבר גם על 4 העמודים מהפרומו של MJF:
- במהלך ראיון ליאו ראש אמר שהוא רוצה להיות האלוף AEW השחור הראשון של החברה.
- דייב מלצר מדווח שסמי קאליהאן נפצע במהלך הקלטות אימפקט, שבר את הרגל ובעוד כמה פציעות כשביציעה קפיצה מבין החבלים(tope suicida).
קאהליהן עבר ניתוח ושוחרר לביתו וצפוי להיות בחוץ עד אמצע 2022.
- אדם קול היה בראיון עם כריס ואן ולייט הוא נשאל על הביייבייי של קול:
ראמפייג' משכה 578 אלף צופים, בזמן שסמאק (בFS1) משכה 866 אלף צופים.
נעבור לדמו: הדמו של 18-49 עומד על תיקו 0.24 בין התוכניות. יש ניצחון קל של ראמפייג' בדמו של 18-49 גברים עם 0.34 על 0.32.
- ראו ודיינמיט יופיעו באיצטדיון UBS החדש בלוג איילנד, ראו ב29 בנובמבר ודיינמיט ב8 בדצמבר. כרגע יש קושי של ראו למלא את האולם גם כשרומן ריינס מפורסם להופיע שם,בעוד שדיינמיט בקצב מכירה טוב. בגלל הקושי של ראו הם החליט לעשות הנחות על הכרטיסים, הנחות שמגיעות עד 50% הנחה על מקומות מסויימים.
בנתיים ראו מכרה 3,130/7,100 (44%) בזמן שדיינמיט מכרה 7,639/9,699 (79%).
- היה דיבור על רוקי להופיע בSVS השנה כדי לציין 25 שנה מהדיביוט שלו ובנוסף היו שמועות שהוא יהיה נגד ריינס ברסלמניה הקרובה. כרגע יש דיבור על זה שרוקי יהיה באוסטרליה בזמן של SVS, כרגע לא ידוע מה יהיה איתו האם הוא יגיע או אולי יהיה סרטון של הרוק. בנוסף לזה יש דיבור על לדחות את הקרב של ריינס- רוק מרסלמניה השנה(2022 בדלאס) לרסלמניה שלנה הבאה(2023 בלוס אנג'לס). יש אנשים בחברה שבעד לדחות את הקרב לשנה הבאה בעוד שיש אנשים שמעדיפים שזה יקרה השנה. במידה ואכן הקרב ידחה לשנה הבאה ככל הנראה ריינס נגד לסנר יהיה המאיין איבנט של רסלמניה השנה.
- מי שהיה אחראי על הסגמנטים וקרבות בסמאק:
האפי טוק- שון דאוורי.
הפרומו של רולינס- אדם פירס.
כרמלה נגד זלינה ווגה- X פאק..
באלור נגד זיין- אביס.
- WV מדווחים שקאריון קרוס עומד לעבור שינוי. הפעם WWE מתכננים לעשות את קרוס יותר "פסיכי" אבל רגוע וקול. מה שישתנה זה גם השיר כניסה וגם הכניסה עצמה אך מה שישאר זה הקסדה לבנתיים, סקארלט עדיין לא תהיה לצידו.
- במהלך הופעה בפודקאסט Out of Character של ראיין סאטן, ג'ף הארדי סיפר על ריצת ה- WWE הנוכחית שלו ונשאל אם יהיה מעוניין לעבוד כהיל.
ציטוט:הארדי: כן, זה ממש קשה לגרום לאנשים לשנוא אותי ואני חושב שזה יהיה נחמד לעשות את זה בצורה אחרת אבל זה בהחלט יהיה משהו שמעולם לא התעמקתי בו קודם. זה סופר מוזר כי אני יודע שאני לא מהיר כמו פעם, במיוחד מאז ששברתי את הרגל שלי בשנת 2015 ובסופו של דבר עברתי ניתוח בברך. אני פשוט לא יכול לקפוץ כמו פעם, אז כן, הדברים הרבה יותר איטיים אבל זה פשוט מגניב. אני חושב שיש משהו שאני צריך להבין כי אני לא יודע כמה זמן אני עוד אתאבק אבל צד אפל יותר של ג'ף הארדי אני חושב שזה צריך לצאת החוצה ועדיין לא הבנתי את זה אבל יש לי את הרעיונות המטורפים האלה, רשמתי כמה מהם, אבל כן, הגיע הזמן שלי להתמקד יותר בדמויות במקום במהלכים המסוכנים וספוטים בTLC וכל הדברים האלה כי אני חושב שיש משהו שמחכה להשתחרר בתוכי.
- במהלך האוס שואו בטקסס האוהדים ציינו שטיגן נוקס ושוטזי עבדו כטאג הילי. כידוע ה2 התפצלו בדראפט אבל הוא עדיין לא נכנס לתוקף כך, אך יש תמיד סיכוי שהWWE ישנו דברים וישאירו אותן ביחד. כרגע לא ידוע אם הטרן יהיה בקרוב או שזה משהו שהם בודקים לראות איך עובד.
- במהלך הדראפט ראו וסמאק קיבלו כמה מתאבקים מNXT אך 2 שמות לא עלו והם: סנטוס אסקובר וקמרון גריימס.
אסקובר כנראה לא עלה בגלל שהוא בן 37 והWWE רוצים להשקיע במתאבקים צעירים שלבסוף יהיו מאיין איבנטרים של רסלמניה.
לגבי גריימס, וינס רוצה לשנות את הדמות שלו לפני ההגעה לראשי.
- סמאק בתאריך 29.10 תשודר שוב בFS1 בגלל משחק בייסבול. מדווח שאחרי סמאק הם יבצעו ספיישל של שעה שלמה של טוקינג סמאק שיתחרה ראש בראש עם ראמפייג' שהפעם תהיה מוקלטת.
- לפי PWInsider אדם שר(ברון סטרומן) נצפה יושב בבר של מלון יחד עם הEVP של אימפקט סקוט ד'אמור.
- באדי מאטיוז(באדי מארפי) שיחרר וידאו ובוא כתוב כי יופיע בNJPW סטרונג באירוע Battle In the Valley ב13.11.
- בריי וואייט ככל הנראה יופיע בשם Windham מחוץ לWWE.
- סקורפיו סקיי אישר כי חתם על חוזה של 5 שנים עם AEW.
- נשיא AEW טוני קהאן ערך לאחרונה ראיון עם ברנדון ווקר ודיבר על הפוטנציאל של אדם קול:
ציטוט:טוני: "זה בכלל לא מטורף מה שאמרת. אני חושב שלאדם קול יש פוטנציאל גדול ויש לו סיכוי גדול להיות הכוכב מספר 1 בכל ההיאבקות כרגע. אנחנו מדברים על האנגמן פייג', שיש לו אותו פוטנציאל והרבה אנשים אחרים - MJF, דארבי אלן, סמי גווארה, כל כך הרבה אנשים. אני לא יכול להדגיש מספיק שיש לנו את הסגל הצעיר הנהדר הזה ואת קהל האוהדים הצעיר והנהדר הזה. זה זמן מצוין עבור כל אחד בכל גיל להיכנס ל- AEW כי יש לנו גם את סטינג, שהיה האיש האחרון של אותו דור. אולי יש חבר'ה אחרים, אבל סטינג עדיין מופיע בטלוויזיה ב- TNT ".
טוני דיבר גם על 4 העמודים מהפרומו של MJF:
ציטוט:"יש יותר מארבע. ארבעת אלה היו הרשימה האישית שלו. הוא צודק שארבעת אלה הם אבני הבניין של החברה הזו. MJF ודרבי אלן ג'נגל בוי וסמי גווארה אבל יש הרבה אחרים שאני יכול לרשום. דיברנו על אורנג' קאסידי, ד"ר בריט בייקר, ריקי סטארקס והאנגמן פייג'. יש כל כך הרבה כוכבים צעירים ".
- במהלך ראיון ליאו ראש אמר שהוא רוצה להיות האלוף AEW השחור הראשון של החברה.
- דייב מלצר מדווח שסמי קאליהאן נפצע במהלך הקלטות אימפקט, שבר את הרגל ובעוד כמה פציעות כשביציעה קפיצה מבין החבלים(tope suicida).
קאהליהן עבר ניתוח ושוחרר לביתו וצפוי להיות בחוץ עד אמצע 2022.
- אדם קול היה בראיון עם כריס ואן ולייט הוא נשאל על הביייבייי של קול:
ציטוט:אדם קול: אז אני עושה את "אדם קול בייביי" מאז 2009, אבל זה לא התחיל עד 2014 בערך. זה התחיל בשלב מוקדם בקריירת ההיאבקות שלי כשעשיתי הופעה בMaryland Championship Wrestling. ג'ואי מתיוס [ג'ואי מרקורי ב- WWE] היה בהופעה, והוא היה בגמר גביע. הוא היה ההיל, והוא פשוט הסתובב שם וצעק "ג'ואי מתיוס" והרים את אגרופיו באוויר, והוא אמר זאת כל כך הרבה פעמים. אני זוכר שישבתי שם וחשבתי שזה כל כך חכם כי אם אתה לא באמת חובב היאבקות הארדקור, אם אתה זוכר שם אחד מהתוכנית ההיא, זה יהיה ג'ואי מתיוס. אז חשבתי איך אני יכול לשלב את זה אצלי? אני מעריץ ענק של כריס ג'ריקו, וכשהוא היה עומד על מישהו, התכופף ואומר "come on baby" אמרתי לעצמי הוו אני אעשה את ה"אדם קול בייביי".קול נשאל לגבי ההחלטה לעבור לAEW:
ציטוט:"זה קרה כל כך מהר, כי שוב, כשגילו שהעסקה שלי מסתיימת בקרוב, זה היה רגע שכל המחשבות והרעיונות האלה התחילו להיכנס לראש שלי. אני רוצה להבהיר את זה ואני יודע שכולם יודעים את זה, היו לי 4 שנים נפלאות ב- WWE. באופן ספציפי ב- NXT עם טריפל H ושון מייקלס, 2 חבר'ה שאני מכבד. ואין לי מספיק מילים טובות על העזרה והאכפתיות שלהם. אני מרגיש שהפכתי למתאבק טוב יותר בגלל דברים קטנים שהם אמרו ועבדו איתי עליהם. ההחלטה הייתה קשה בהרבה מובנים, עם אני בן ה -9, המטרה שלי הייתה להיות מתאבק בWWE אבל עכשיו הייתה לי ההזדמנות הנוספת הזו, שבה אני רואה את החברה הזו כמו AEW, שרק צמחה באופן מאסיבי בשנתיים האחרונות. אני רואה בחור כמו טוני קהאן שהוא איש ממש נחמד עם התלהבות להיאבקות. היאנג באקס, קני אומגה ובריט כולם היו שם, זה היה נחמד. היה שלב שבו ראיתי את בריט במשך חצי יום פעם בשבוע, עכשיו אני יכול לראות אותה הרבה יותר וזה נהדר. לא קיבלתי את ההחלטה שלי להגיע ל- AEW באופן רשמי עד כמה ימים לפני All Out. אני זוכר ששכבתי במיטה ושקלתי את היתרונות והחסרונות וניסיתי להחליט מה אני רוצה לעשות. השעה הייתה אחת בלילה, בריט ישנה, וחשבתי להופיע ב- AEW, וקיבלתי פרפרים בבטן, הרגשתי כמו ילד בן 9. תמיד עקבתי אחרי הבטן שלי, ותמיד עקבתי אחר מה שהלב שלי רצה שאעשה. היו כל כך הרבה יתרונות ללכת ל- AEW.קול מספר על הרגע שהודיע על עזיבה:
ציטוט:"כן. אז אכן הבהרתי להם שאני רוצה לשקול את האפשרויות שלי, ורציתי לחשוב מה אני רוצה לעשות. הם לא יכלו להיות מקצועיים יותר. הם לא היו יכולים להיות יותר מגניבים בעניין והם מעולם לא לחצו עליי, הם היו מדהימים לאורך כל הדרך. אני חושב שמה שעזר, וזהו ידע ציבורי בשלב זה, עם כל מה שקורה. הייתה הארכה קצרה שסיימתי לחתום עליה. הם לא היו צריכים לשכנע אותי, הייתי באמצע משהו עם אחד החברים הכי טובים שלי, קייל אוריילי. היה לי מאוד חשוב שאגמור את זה ולא רק זה, אלא בגלל כמה שהם היו טובים אלי כל הזמן הזה. אני חושב שזה היה מאוד מועיל מבחינת הכבוד משני הצדדים, כי היפותטית, יכולתי בסופו של דבר לצאת החוצה ולהופיע לראשונה בדינמיט כעבור כמה ימים. אבל לא היה שום סיכוי שהייתי עושה את זה אי פעם ".על מלחמות יום רביעי:
ציטוט:" אז מבחינתי באופן אישי, וכך תמיד הייתי, כשהייתי ב- NXT והייתי ב- AEW, מעולם לא הייתי מישהו שממוקד במיוחד במלחמת הרייטינג. אם הייתי מתאבק אני רוצה שיהיה לי את הקרב הכי טוב שאפשר, אם אני חותך פרומו אני רוצה לעשות את הפרומו הכי טוב שאפשר ... כמובן שזה ממש מרגש לשמוע 'היי! 1.3 מיליון, זה מדהים! ’או שהייתי בקטע המדורג הגבוה ביותר בתוכנית, זה נהדר. אבל אם הקרב שלי לא טוב, או שהפרומו שלי לא טוב, לא אכפת לי כמה אנשים צפו בו, אני יהיה מדוכא. זו הייתה תקופה ממש מרגשת, ממש מגניבה, במיוחד בהתחלה. זו הייתה הפעם הראשונה של NXT בטלוויזיה, וזה היה ממש מדהים. עכשיו אני בצד השני ב- AEW ורואה את המומנטום ממשיך לגדול, זה מגניב. אני חושב שבסך הכל זה טוב להיאבקות. אני חושב שזה מגניב שאנשים יכולים לצפות בתוכניות ובדברים כאלה. לפעמים אני כן חושב שהאוהדים קצת יותר מדי קשים משני הצדדים. הייתי בצד ה- WWE, אבל עדיין אהבתי את WCW."האם הוא רוצה עלילה עם בריט בייקר:
ציטוט:"אני אוהב את הרעיון שבסופו של דבר לעשות משהו על המסך עם בריט. אני יודע שכבר שאלו אותי את זה בעבר, ואני יודע שיש אנשים שהם 'אה אולי אתה רוצה להשאיר את זה בנפרד' או 'אולי אתה רוצה לעבוד ביחד'. אני אוהב את הרעיון של זה. היה שלב קטן כשסיימתי עם Ring of Honor, שבו במשך 3 חודשים עשיתי הופעות עצמאיות. אני זוכר שעשיתי תוכניות שגם היא הוזמנה, ובכמה מהמשחקים האלה היינו צריכים לעשות כמה תגים מעורבים, או שהיא נכנסה או שנכנסתי, היה ממש כיף לעבוד איתה. בסופו של דבר, עושה דבר כזה על הבמה הגדולה שהיא AEW, אני בעד הכל ".