Wrestling-IL

גרסה מלאה: תוצאות | WWE Friday Night SmackDown 15.10.2021
הינך צופה בגרסה קלה (ארכיון) של התוכן כרגע. צפה בגרסה המלאה עם העיצוב המלא.
עמודים: 1 2
[Image: 20211008_SDMatchPrev_Brock_tonight_FC--6...2e79ae.jpg]

אדג' פותח את התוכנית, אדג' אומר שמה שהולך בינו לרולינס התחיל לפני 7 שנים, הוא מספר שרולינס עלה לו בקרב על האליפות האוניברסאלית, אדג' עובר לדבר על ההפסד שלו לרולינס ב-MSG ועל זה שרולינס מאתגר אותו במשך מספר שבועות, אדג' אומר שרולינס הגיע לבית שלו איפה שהוא מאכיל את המשפחה ומרדים את הילדות שלו, אדג' אומר שרולינס השתין על כל זה אבל הוא היה צריך לראות את זה מגיע, אדג' מזכיר שבעבר הוא סטר לאבא של ג'ון סינה, אדג' אומר שהוא המעיט בערכו של רולינס והוא לא היה צריך לעשות את זה, אדג' אומר שרולינס המעיט בערכו בסאמרסלאם והוא ניצח אותו, ב-MSG זה היה הפוך ורולינס וניצח וגרם לזה שיוציאו אותו על אלונקה, אדג' אומר שרולינס לא כמו אדג' והוא מודה שהוא טעה, רואים את סת' רולינס מאחורי הקלעים צופה באדג' ומרוצה, אדג' אומר שהוא יכל להגיע לביתו של רולינס ולדבר עם בקי לינץ' אבל הוא לא יעשה זאת, אדג' אומר שהוא ישנה את המבט של רולינס, אדג' אומר שהוא לא יהסס, אדג' אומר שהטרילוגיה תסתיים ב-HIAC, אדג' אומר שב-HIAC הוא יצלק את הנשמה של סת' רולינס והוא לעולם לא יחלים מזה.

חצי גמר טורניר מלך הזירה
פין באלור ניצח את סמי זיין, באלור הצמיד את זיין לניצחון אחרי קופ דה גראס.

דרו מקנטייר יופיע בשבוע הבא בסמאקדאון.

נעומי נגד סוניה דוויל, נעוני יוצאת ראשונה לזירה, סוניה דוויל יוצאת אחריה ואומרת לנעומי שהיא הזהירה אותה במשרד בשבוע שעבר, היא אומרת שהיא לא סיימה את מה שהיה לה להגיד, סוניה דוויל אומרת לנעומי שהיא תיהיה נגדה ו... שיינה בייזלר, שיינה בייזלר יוצאת החוצה וזה מוביל לקרב האנדיקאפ הבא :

קרב האנדיקאפ
סוניה דוויל ושיינה בייזלר ניצחו את נעומי, שיינה בייזלר חונקת ומעלפת את נעומי, סוניה דוויל מניחה את רגלה על נעומי ומצמידה אותה לניצחון.

היט רו מגיעים בקרוב לסמאקדאון.

סת' רולינס יוצא לזירה, רולינס צוחק ואומר שאדג' ניסה לשכנע את כולם שיש לו סיכוי מולו בקראון ג'ול, רולינס אומר שהוא לא פוחד לפגוש את אדג' ב-HIAC, רולינס אומר שסוף סוף אדג' הודה שהוא לא כמוהו, רולינס אומר שכולנו יודעים שהוא יותר טוב מאדג' בכל דרך אפשרית, רולינס חוזר על זה שהוא לא מאוים או מפחד לפגוש את אדג' ב-HIAC, רולינס אומר שיש הבדל אחד בינו לאדג', רולינס אומר שהוא היה יותר זמן ב-HIAC מאשר אדג', רולינס אומר שהוא יודע מה הכלוב הזה עושה לאנשים ומה זה עשה לו, הוא אומר שהוא צולק על ידי הכלוב והוא מי שהוא היום בגלל HIAC, רולינס אומר שאדג' צודק ושזה יסתיים בקראון ג'ול אבל לא כמו שהוא חושב, רולינס אומר שהוא יודע את זה בגלל שהוא סת' פריקינג רולינס.

חצי גמר טורניר כתר המלכה
זלינה וגה ניצחה את כרמלה, לקראת סוף הקרב כרמלה רוצה לשים את המסיכה, היא מסתובבת אך ליב מורגן עומדת שם ומחזיקה אותה, ליב מורגן מאיימת על כרמלה שחוזרת לזירה, זלינה וגה מצמידה את כרמלה לניצחון ברולאפ.

שיימוס יופיע בשבוע הבא בסמאקדאון.

האפי טוק - האפי קורבין ומאדקאפ מוס בזירה, מאדקאפ מוס מספר כמה בדיחות, אחר כך קורבין ומוס צוחקים על קווין אואנס, האלוף הביניבשתי קינג נקאמורה וריק בוגס יוצאים החוצה, עושים סיבוב ורוקדים עם פאט מקאפי, הם הולכים אל מאחורי הקלעים.

הניו דיי יופיעו בשבוע הבא בסמאקדאון.

קרב רחוב על אליפות הזוגות של סמאקדאון
האוסוס ניצחו את הסטריט פרופטס ושמרו על אליפות הזוגות של סמאקדאון, האוסוס נתנו דאבל סופרקיק לדוקינס ואז קפצו עליו אחד אחרי השני בפרוג ספלאש וניצחו את הקרב.

שארלוט פלייר תופיע בשבוע הבא בסמאקדאון.

סשה בנקס ניצחה את אלופת הנשים של סמאקדאון בקי לינץ', ביאנקה בלאייר ישבה בשולחן השדרנים, במהלך הקרב מחוץ לזירה בקי התכוננה לתת אגרוף לסשה אבל היא התכופפה ובקי פגעה בביאנקה בלאייר, לקראת סוף הקרב סשה מנסה להכניע את בקי, בקי תופסת במדרגות, ביאנקה בלאייר מנסה להצליף את היד של בקי אך היא מזיזה אותה בזמן, סשה בנקס מנצלת את זה ונותנת לבקי באקסטבר ומצמידה אותה לניצחון.

חתימת חוזה בין האלוף האוניברסאלי רומן ריינס וברוק לסנר - אדם פירס בזירה, רומן ריינס ופול היימן יוצאים ראשונים, ברוק לסנר יוצא שני, ריינס מזיז את הכסא ומעדיף לעמוד, לסנר יושב ושם את הרגליים שלו על השולחן, ריינס נותן להיימן את החוזה לעבור עליו, היימן אומר לראש השבט שזה כל מה שהוא ביקש והוא יכול לחתום על החוזה, ריינס חותם על החוזה, אדם פירס מביא ללסנר את החוזה, לסנר מסתכל על ריינס וחותם על החוזה מבלי להסתכל בכלל על הדף, ריינס צוחק ואומר ללסנר שהוא מפגר, ריינס שואל את לסנר מה לא בסדר איתו שהוא חתם על החוזה בלי לקרוא אותו, לסנר צוחק ואומר לרומן שהוא כבר קרא את החוזה בבוקר עם פול היימן, לסנר יוצא מהזירה והולך, ריינס בהלם ומסתכל על פול היימן והתוכנית מסתיימת.
[Image: image.jpg]
פרק ענק של סמאקדאון, ה-A שואו של כל עולם ההאבקות, דעות :
- גו הום שואו מצוין לקראון ג'ול מהצד של סמאקדאון, האירוע פשוט קיבל בנייה מצוינת ואני לא יכול לחכות.
- פרומו פתיחה מעולה של אדג', פרומו עוצמתי שלו, ככה נותנים פרומו, המבטים והרגש שאדג' מעביר, אי אפשר ללמד דבר כזה.
- באלור וסמי זיין נתנו קרב מעולה, אציין במיוחד את באלור שנתן ממש הופעה חזקה, היה נראה חד וכל המהלכים שלו היו כמו שצריך.
- סוניה דוויל מארגנת את שיינה בייזלר והן מחסלות את נעומי, מאוד מקווה שהסטוריליין הזה ימשיך ובסופו של דבר נעומי תקבל את הנקמה.
- סת' רולינס זהב, מילה על החליפה השבועית : מדהימה. עוד פרומו חזק מבית היוצר של רולינס, איזה הייפ פסיכי יש לרולינס-אדג' ב-HIAC. ואוו.
- זלינה וגה מעפילה לגמר טורניר כתר המלכה, בסדר מבחינתי... רק מפחד שדודרופ הקרינג' לא תזכה בטעות. ליב מורגן חייבת בסוף לצאת אובר על כרמלה.
- האפי טוק היה טראש השבוע, סתם ניסו להעביר כמה דקות ולא קיבלנו כלום בתאכלס.
- האוסוס נגד הסטריט פרופטס בקרב רחוב היה פשוט מצוין, הצגה של הטאגים הכי טובים בעולם היום, אווירה נהדרת במהלך הקרב, קרב קצבי, ספוטים חזקים, האוסוס עושים זאת שוב.
- סשה בנקס ובקי לינץ' בחתיכת קרב ענק, זה מועמד לקרב השנה של הנשים ללא ספק, עזר מאוד שראינו את הקרב בלי פרסומות, הם קיבלו הרבה זמן ופשוט הפציצו, שאפו. הסוף מובן כמובן לקראת הקרב המשולש בקראון ג'ול.
- רומן ריינס מעל כולם, ברוק לסנר קיבל פופים אדירים מהקהל, זה פשוט היה סגמנט מושלם, לסנר נותן שורה אחת... אבל איזה שורה גדולה, 'כבר קראתי תחוזה בבוקר עם פול היימן'. דאמ. זה קיבל תגובה ענקית מהקהל וריינס היה בהלם. מושלם.
פרק ענק של פריידי נייט

פתיחה מעולה כמובן עם פופ מטורף לאדג' ושאדג' והמיק נפגשים זה תמיד יוצא מעולה הבנייה לקרב הזה פשוט מדימה

פין באלור נתן פשוט קרב ענק אבל ברח לי השם נגד מי

דרו מקנטייר מגיע לסמאק יאללה

וואלה כל הסיפור הזה של סונייה ונעמי עובר לי מזה סבבה אחלה פיוד

היט רו מגיעים לסמאק מעניין

סת' רולינס גם הוא כמו אדג' עם פרומו מעולה נותן עוד קצת הייפ לקרב הפסיכי שבדרך

מה לעזאזל נסגר זלינה ווגה מנצח שבוע שני ברציפות מה!

שיימוס מגיע לסמאק מעולה אני ממש רוצה שהוא יכנס לפיוד עם נאקמורה

פאט מאקפי מסביר עוד הפעם לכולנו כמה שהוא זהב

קרב רחוב פשוט קרב הערב יותר נכון איזה קרב מטורף באמת הפציצו כמובן מעולה שהאוסוס שמרו

שארלוט בסמאק שבוע הבא נו טוב

סשה בקי היה מעולה אין יותר מידי מה לומר פו כי בחמישי סשה בנקס הופכת בפעם השני לאלופת הנשים של סמאקדון

חתימת חוזה הייתה קצרה אבל הרגיש ענק רומן ריינס צוחק על ברוק שהוא לא רואה מה כתוב בחוזה וישר חותם מבלי להסתכל שזה היה זהב ופשוט ברוק אומר לו שהוא ראה את החוזה בבוקר עם פול חחחחח יפה

בקיצור הייפ פסיכי לקראון ג'ול בשעה נוכה ביום הולדת שלי דאמ זה הולך להיות טוב
צפוי שפול יבגוד
סשה נגד בקי היה מצוין, אני תמיד שוכח כמה סשה טובה, אבל היא באמת מדהימה, טופ טיר טאלנט.
סאמי נגד פין היה טרגי. אבל גם קרב אדיר מן הסתם.
אני באמת לא סומך עליהם להביא לוודס את הW בטורניר הזה, הפיתוי של להפוך את פרינס דוויט לקינג דוויט חזק מידי.
נראה כמו פרק סביר לשם שינוי למרות ששני פרומואים בנפרד של רולינס ואדג נשמע קצת מתיש, הם גם ככה אומרים את אותם דברים גנריים שוינס מכתיב להם.
אני ממש מקווה שלסנר לא הולך לנצח פה...
אני חושב שריינס היה ממש ממש טוב עכשיו אם היו לו קונטנדרים אמיתיים, ולא כאלה בייבוא אישי כי הוא כבר חיסל את כולם.
ריינס עם הפרצוף הנבגד היה טוב, אבל..
אני יודע שריינס/לסנר זה הlast resort שלהם, אין להם משהו נוסף בשרוול, ליטרלי 0, אז מן הסתם שיימשכו את זה עד רסלמניה עם איזו עלילה מסובכת שלא תהיה שווה את הזמן שלנו. 

(10-16-2021, 04:32 PM)SwitchBlade כתב: [ -> ]אני חושב שריינס היה ממש ממש טוב עכשיו אם היו לו קונטנדרים אמיתיים, ולא כאלה בייבוא אישי כי הוא כבר חיסל את כולם.
ריינס עם הפרצוף הנבגד היה טוב, אבל..
אני יודע שריינס/לסנר זה הlast resort שלהם, אין להם משהו נוסף בשרוול, ליטרלי 0, אז מן הסתם שיימשכו את זה עד רסלמניה עם איזו עלילה מסובכת שלא תהיה שווה את הזמן שלנו. 

אחרי שרוק ריינס 2 יגמר וינס יצא החוצה יסתכל למצלמה ויגיד that's all folks וימכור את החברה לאמזון
ברוק יוצא אובר על ריינס בכל מפגש - ריינס ינצח בקארון ג׳ולס
עמודים: 1 2