Wrestling-IL

גרסה מלאה: תוצאות | WWE Royal Rumble 2021
הינך צופה בגרסה קלה (ארכיון) של התוכן כרגע. צפה בגרסה המלאה עם העיצוב המלא.
עמודים: 1 2 3 4
[Image: 6.png]

קיקאוף :

ניה ג'קס ושיינה בייזלר ניצחו את שארלוט פלייר ואסקה וזכו באליפות הזוגות של הנשים, לקראת סוף הקרב ריק פלייר יצא החוצה והסיח את דעתה של שארלוט, לייסי אוונס הפריעה לשארלוט וזה הוביל לניצחון של ניה ג'קס שמצמידה את שארלוט פלייר.

קארד מרכזי :

דרו מקנטייר ניצח את גולדברג ושמר על אליפות ה-WWE, מקנטייר הצמיד לניצחון את גולדברג אחרי קליימור, אחרי הקרב השניים לחצו ידיים וגולדברג הרים את ידו של מקנטייר.

סשה בנקס ניצחה את כרמלה ושמרה על אליפות הנשים של סמאקדאון, במהלך הקרב רג'ינל הורחק, סשה הכניעה את כרמלה.

רויאל ראמבל נשים :
מנצחת - ביאנקה בלאייר.
[Image: 321.jpg]

סדר כניסות :
1 - ביילי
2 - נעומי
3 - ביאנקה בלאייר
4 - בילי קיי
5 - שוטזי בלאקהארט
6 - שיינה בייזלר
7 - טוני סטורם
8 - ג'יליאן הול
9 - רובי ריוט
10 - ויקטוריה
11 - פייטון רויס
12 - סאנטנה גרט
13 - ליב מורגן
14 - ריה ריפלי
15 - שארלוט פלייר
16 - דנה ברוק
17 - טורי וילסון
18 - לייסי אוונס
19 - מיקי ג'יימס
20 - ניקי קרוס
21 - אלישה פוקס
22 - מנדי רוז
23 - דקוטה קאי
24 - כרמלה
25 - טאמינה
26 - לאנה
27 - אלכסה בליס
28 - אמבר מון
29 - ניה ג'קס
30 - נטליה

סדר הדחות :
1 - שיינה בייזלר הדיחה את שוטזי בלאקהארט
2 - בילי קיי הדיחה את ג'יליאן הול
3 - רובי ריוט וליב מורגן הדיחו את בילי קיי
4 - ריה ריפלי הדיחה את טוני סטורם
5 - שיינה בייזלר הדיחה את ויקטוריה
6 - ריה ריפלי הדיחה את סאנטנה גרט
7 - ביילי הדיחה את רובי ריוט
8 - פייטון רויס הדיחה את ליב מורגן
9 - ריה ריפלי הדיחה את דנה ברוק
10 - שארלוט פלייר הדיחה את פייטון רויס
11 - שיינה בייזלר הדיחה את טורי וילסון
12 - ביאנקה בלאייר הדיחה את ביילי
13 - מנדי רוז הדיחה את אלישה פוקס
14 - לייסי אוונס הדיחה את מיקי ג'יימס
15 - ריה ריפלי הדיחה את דקוטה קאי
16 - ריה ריפלי הדיחה את מנדי רוז
17 - כרמלה הדיחה את ניקי קרוס
18 - כרמלה הדיחה את עצמה אחרי שנפלה מרג'ינל שהותקף
19 - ריה ריפלי הדיחה את אלכסה בליס
20 - שיינה בייזלר הדיחה את לייסי אוונס
21 - ניה ג'קס הדיחה את אמבר מון
22 - ניה ג'קס ושיינה בייזלר הדיחו את נעומי
23 - ניה ג'קס ושיינה בייזלר הדיחו את טאמינה
24 - ניה ג'קס הדיחה את שיינה בייזלר
25 - לאנה הדיחה את ניה ג'קס
26 - נטליה הדיחה את לאנה
27 - ביאנקה בלאייר הדיחה את נטליה
28 - ריה ריפלי וביאנקה בלאייר הדיחו את שארלוט פלייר
29 - ביאנקה בלאייר הדיחה את ריה ריפלי וניצחה את הקרב

רומן ריינס ניצח את קווין אואנס בקרב מי שעומד אחרון ושמר על האליפות האוניברסאלית, קווין אואנס אזק את ריינס, השופט התחיל לספור וכשהגיע ל-9 ריינס העיף אותו, ריינס נתן לואו בלו לאואנס, פול היימן הגיע ושחרר את ריינס מהאזיקים, ריינס חנק את אואנס, שופט נוסף הגיע וספר ל-10, ריינס עדיין האלוף האוניברסאלי.

רויאל ראמבל גברים :
מנצח - אדג'.
[Image: 123.jpg]

סדר כניסות :
1 - אדג'
2 - רנדי אורטון
3 - סמי זיין
4 - מוסטפה עלי
5 - ג'ף הארדי
6 - דולף זיגלר
7 - שינסקה נקאמורה
8 - קרליטו
9 - אקסבייר וודס
10 - ביג אי
11 - ג'ון מוריסון
12 - ריקושט
13 - אליאס
14 - דמיאן פריסט
15 - מיז
16 - רידל
17 - דניאל בריאן
18 - קיין
19 - קינג קורבין
20 - אוטיס
21 - דומיניק מיסטריו
22 - בובי לאשלי
23 - ההוריקן
24 - כריסטיאן
25 - AJ סטיילס
26 - ריי מיסטריו
27 - שיימוס
28 - סזארו
29 - סת' רולינס
30 - ברון סטרומן

סדר הדחות :
1 - דולף זיגלר הדיח את ג'ף הארדי
2 - ביג אי הדיח את סמי זיין
3 - מוסטפה עלי הדיח את אקסבייר וודס
4 - ביג אי הדיח את מוסטפה עלי
5 - אליאס הדיח את קרליטו
6 - דמיאן פריסט הדיח את אליאס
7 - דמיאן פריסט הדיח את מיז
8 - דמיאן פריסט הדיח את ג'ון מוריסון
9 - קיין הדיח את דולף זיגלר
10 - קיין הדיח את ריקושט
11 - דמיאן פריסט הדיח את קיין
12 - קינג קורבין הדיח את שינסקה נקאמורה
13 - קינג קורבין הדיח את אוטיס
14 - דומיניק מיסטריו הדיח את קינג קורבין
15 - בובי לאשלי הדיח את דומיניק מיסטריו
16 - בובי לאשלי הדיח את דמיאן פריסט
17 - ביג אי ובובי לאשלי הדיחו את ההוריקן
18 - ביג אי, כריסטיאן, דניאל בריאן ורידל הדיחו את בובי לאשלי
19 - אומוס הדיח את ביג אי מחוץ לזירה
20 - אומוס הדיח את ריי מיסטריו מחוץ לזירה
21 - ברון סטרומן הדיח את סזארו
22 - ברון סטרומן הדיח את שיימוס
23 - ברון סטרומן הדיח את AJ סטיילס
24 - סת' רולינס הדיח את דניאל בריאן
25 - סת' רולינס הדיח את רידל
26 - אדג' וסת' רולינס הדיחו את ברון סטרומן
27 - סת' רולינס הדיח את כריסטיאן
28 - אדג' הדיח את סת' רולינס
29 - אדג' הדיח את רנדי אורטון וניצח את הקרב, רנדי היה 'פצוע' במהלך כל הקרב, רנדי חזר לקרב מיד אחרי שאדג' הדיח את רולינס, רנדי נתן RKO לאדג', רנדי הרים את אדג' ובא להדיח אותו, אדג' התחמק ומיד הדיח את רנדי וניצח
[Image: giphy.gif][Image: giphy.gif]
תקופת מבחנים ושיט אז די צפיתי בכל הקרבות עד הראמבל גברים בריפרוף

פשוט אדג'
גם אחרי עשור הוא מביא קרבות מדהימים ונהנתי מכל רגע.
הסיפור היה מדהים וזה שאדג' ואורטון היו האחרונים זה הוסיף הרבה.
אני חושב שמגיע לאדג' ובתאכלס במבט לאחור זה היה ברור שיתנו לו כי לא היה למי לתת.
אחרי הרבה זמן שאני מתאכזב מהWWE אני קיבלתי קרב מצויין ומנצח מעניין ואני מקווה שלא יהרסו את זה.
נהרס לי כל האירוע, על הבוקר הדבר הראשון שקפץ לי בפייס זה הניצחון של אדג׳.

לפחות ניצחתי את הלוטו של הגברים ?

היה כיף לראות את קיין וקרליטו שנהיה קובייה.

ראמבל לא כלכך חזק לעומת השנים הקודמות, באסה שלא היו חזרות מעניינית יותר,
כל הכיף בראמבל אלו החזרות המפתיעות.
ללא ספק הורגש החיסרון של הקהל. הרגיש מאוד סינטטי וכמו פרק של ראו עם ראמבל. אבל אי אפשר שלא להינות, בתקופות כמו אלה יש רק שתי לילות שאקום אליהם ללייב כמובן שהראמבל יהיה אחד מהם. עם זאת, הבחירה בסה"כ הייתה לא רעה. לא בטוח שזו הבחירה האולטימטיבית שלי, אבל אני מקבל את זה.

בראמבל נשים קיבלתי את לייסי, ובאיזשהו מקום אמרתי שאם היא הייתה עוד קצת למעלה בקרב היה בט לתת לה לנצח, אבל ביאנקה היא חד משמעית ה-בחירה לנצח את הראמבל. אמרתי את זה באשכול לייב ואני אומר את זה גם פה, אם אי פעם יהיה מנצח מנקסט זה יהיה בראמבל הנשים וזה יהיה במספר שנים הקרובות, באיזשהו מקום כשחשבתי על זה התאכזבתי שריה לא לקחה בסוף.

לצערי קמתי ב-3 (ממתי אירועים מתחילים ב-2 והם 4 שעות? אני זקן ממש אני מבין. גולדברג ומקינטייר אני משלים תוך כדי צפייה, אני משער שעד שאסיים לכתוב אני אספיק לסיים. גם כאן בחירה טובה והנכונה. אדג' יאתגר את הסקוטי? אולי הוא יפיל את האליפות עד המניה?

נשבע קרליטו נראה בכושר נהדר ואני יכול לראות אותו נותן ראן קצר (סטייל MVP) וקיין אשכרה ממשיך להדיח מהראמבל ב-2021, הקטע עם בריאן היה צפוי. אני לא מת על האיחודי טאגים האלה (כן אני יודע, אבל מי לא מארק כש-E&C מתחבקים?) בקרבות ראמבל ובסוף יש איזו בגידה.
ביג אי ולאשלי היה פייסאוף שלא ידעתי שאני רוצה עד היום. היה חזק ביותר, אומוס שהוציא את ביג אי שבר אותי קצת.

LMS היה מוגזם, אהבתי, אבל לשים אותו בין שתי ראמבלים לא היה חכם. אני הייתי הופך את הקרבות אליפות. ריינס עם אקט נדיר כשהוא תפס את השופט, אוואנס צריך החייאה אחרי קרב כזה. 

אכן הספקתי לסיים את מקינטייר וגולדברג, לא ציפיתי ליותר. מה שנקרא thank you next.
זה מצחיק, כי במשך כל הקרב רק חיכיתי שאורטון יחזור, זה היה שאלה של זמן, ועדיין, כשזה קרה לרגע שכחתי שהוא בכלל בקרב
כשאורטון חזר והרגשתי שאדג' עומד לעוף התבאסתי כמו הילד הקטן שמתבאס שהכוכב שלו עף. אני שמח שאדג' ניצח. מעניין לאן זה יילך
ראמבל בלי קהל עדיין יכול להיות ראמבל מסתבר, גם אם האווירה לא 100.

נתחיל מהסוף - קרב הראמבל גברים היה מצוין. הדחות במקום לדעתי, לא משכו מתאבקים מסוימים יותר ממה שהם היו צריכים לקבל (כן ג'ף, אני מסתכל עלייך, תפרוש כבר או תשנה סגנון, הגוף שלך לא סוחב). תהיתי לעצמי אם הם ילכו על מתאבק שמנצח פעם ראשונה קרב או יתנו למישהו ניצחון שני בגלל המחסור בקהל. אני שמח שהם הלכו על אדג' ולא עם אורטון, מגיע לו להיות ברשימת הזוכים הכפולים ואם לא הפציעה ב-2011 הוא היה שם כבר מזמן. קיוויתי מאוד שנאקמורה יהיה לפחות דומיננטי בקרב, לא קרה אבל לא נורא, שמח שרידל קיבל ספוט טוב, רולינס עשה מעט והיה מצוין בזה, טוב שחזר. משהו שמפריע לי בקרב הזה, או יותר נכון בנתונים של הראמבל, אי אפשר להתייחס ל"המנצח ממספר 1" ולהתעלם פשוט מהעובדה שמי שמנצח ממספר 2 עשה בדיוק את אותו הדבר. אין הבדל בין מספר 1 ל-2, אפילו לא 90 שניות. הקרב מתחיל כששניהם בזירה, אז למה מתייחסים רק למי שלקח ממספר 1? זה מעצבן אותי.

קרב ה-LMS היה מעולה. זו אולי לפעמים סטיפולציה שגורמת לך לתהות על האמינות של כל העניין אבל כשעושים את זה טוב, זה מוכר כמו סוכריות לילדים בפסטיגל. לא אהבתי את הסיום, רואים בבירור שהשופט פשוט עוצר את הספירה כי הוא יודע שהיימן אמור לפתוח את האזיקים וזה התחרבש ואין לו מושג מה לעשות. זה עדיין עדיף על שחזור סינה-בטיסטה כי קרב LMS לא אמור להסתיים כשהיריב נעול/קשור/לפות אלא שהוא באמת חסר כוחות ומותש. ריינס מעולה, לקח זמן אבל הWWE פיצחו את הנוסחה של מה שהוא אמור לעשות והבן אדם סוף סוף הפך להיות מה שוינס תמיד חלם שהוא יהיה.

ראמבל נשים - התוצאה היחידה שמתקבלת על הדעת. הסיומת הייתה מצוינת, ריפלי מדהימה, בלאייר הדבר הכי טוב בדיוויז'ן ואין שום סיבה שמישהי אחרת תיקח את הקרב הזה. זה לא הראמבל נשים הכי טוב שהיה, אבל הוא לחלוטין יכול להיות במקום השני אחרי 2019. נ.ב. - לא רוצה לראות את ג'יליאן על המסך שלי בשנת 2021, זה לא עבד ב2006, זה לא יעבוד 15 שנים אחרי. בילי קיי לא מובן מה קורה שם, היא יכולה בכיף גם לרדת מהמסך.

אליפות הWWE - בפרי שואו חשבתי שהם ספיילרו את התוצאה, אבל תודות לאל עליון הבנתי שטעיתי. התוצאה היחידה שמתקבלת על הדעת פה, לא מתכוון להרחיב על גולדברג. מניח שמקינטייר יאבד את התואר בצ'יימבר לאורטון, אבל אם לא אז אשמח לראות דווקא ריינס-אדג' ולא מקינטייר-אדג'.
היה אירוע דיי בינוני, הקרב של גולדברג מקנטייר היה הדבר הכי צפוי שראיתי. כאילו לקחו פלסטר ושמו.
שמח שאדג' לקח תמיד היה מס 1 אצלי אם כי ציפיתי ליותר הפתעות בראמבל. קיין היה מרגש, קרליטו אח יקר!!!
בדיוק צפיתי ברויאל ראמבל ישן וקרליטו נכנס ואמרתי לעצמי איזה כיף היה קרליטו ואז פתאום הוא הופיע.
מעבר לזה כל הראמבל היה צפוי.
אדג' אחרי שראיתי מי נכנס הייתי די בטוח שייקח כי בובי עף . וביאנקה בלייאר אני שמח שהיא לקחה אם כי לדעתי היו צריכים להראות אותה הרבה יותר חזקה. היא אשת הברזל בגברים יש את לאשלי ובנשים יש את בלאייר ובחבל לי שכל סמרטוטה יכולה לתת לה מכות.
היו צריכים להראות אותה שווה לניה ג'קס ומפוצצת אותה ולא מפסידה לביילי הלוזרית
וואו הסיום של הראמבל היה פשוט אדיר, האמת גאונות מה שעשו שם
שמח מאוד שאדג' ניצח חד משמעית מגיע לו

הקרב של הראמבל בגדול היה טוב מאוד, החזרה של כריסטיאן הייתה לא צפויה בכלל ואדירה (בטח כשהיה איחוד עם אדג' במהלך הקרב)
קצת אכזב אותי שלא הייתה חזרה יותר מעניינת כמו סינה\לסנר או מישהו דומה אבל בסך הכל היה קרב טוב מאוד 

אגב הייתי בטוח שאורטון הולך להדיח את אדג', ודווקא שהוא שאדג' הצליח להעיף את אורטון אחריי הRKO זה עשה את כל הקרב
בדקות האחרונות כל הסופרסטארים היו בזירה שזה גם היה מעניין ויפה כי בתכלס לא באמת היה ידוע מי יכול לזכות בשלב שבריאן הודח, זה היה בגדר ניחוש 

ובנוגע להפתעות תכלס לא היה קהל ונכון שכל הקטע של הראמבל זה לפחות כניסה אחת משוגעת אבל כשיש אירוע בלי קהל זה הרבה יותר מוריד מהערך של להחזיר מישהו בהפתעה לגמרי
אבל לא צריך להוריד מהחזרה של כריסטיאן, אני הייתי מופתע מאוד שהוא נכנס
אורטון חזר לזירה? מי היה מאמין
מקנטייר גולדברג בסדר, זה לא שציפיתי לקרב באורך רגיל, דווקא חשבתי שגולדברג יביס אותו ויזכיר לכולנו את יחסי הכוחות בארגון, מקנטייר רושם ניצחון מרשים אחד מ2 הגדולים שלו בדרך להיות מאיין איבנטר קלאסי, אולי אם לג'ינדר היו נצחונות כאלו הוא לא היה חוזר לרצפה.
ראמבל נשים עם סיום גדול ומרגש, לגמרי מגיע לה מתאבקת מוכשרת.הייתי רוצה לראות חזרות כמו איי ג'יי לי וקייטלין השנה התקמצנו לא מילאו מספיק סטארפאוור היה צריך גם להכניס את בנקס ואסקה, אלכסה בליס סתם נכנסה לראמבל, הגימיק עם הפינד כבר בדיחה לפחות ציפיתי שהוא יכנס לגברים, חבל נותנים לו קרב פעם בחודשיים שלוש בראו הוא לא מופיע ככה יעברו שנים לא נראה ממנו כלום.
ריינס אוונס התוצאה היתה צפויה כרגיל ועדיין הביאו קרב טוב.
זה גובל בבושה מה שעושים להארדי, גם פה היה חוסר, מרגישים שונה בלי לסנר ציפיתי לו מהכניסה ה20 ככה, גם הסדר והעניין בראמבל לא היה מעניין במיוחד, לאשלי היה צריך לשלוט ולהישאר יותר זמן במקום לזרוק מיז ומוריסון בלי קשר לקרב לחזק את לאשלי עם הארט ביזנס או אפילו שג'ו יכנס מהשדרנים.
אם אוטיס נכנס אז לפחות באופן מצחיק. לא ציפיתי לאדג' חשבתי בריאן ינצח ואם לא אז רולינס שבא מרענן, אני גם לא הכי שמח מהתוצאה, שלא ייצרו לנו פה עוד גולדברג, הכימיה של בריאן ריינס נשמעת לי יותר טובה הקהל יגיב בטירוף. לא יודע לאן אדג' ילך ולא נשמע מעניין, רק שזה לא יהיה נגד אורטון זה יהיה מאולץ ויצא מכל החורים
עמודים: 1 2 3 4