Wrestling-IL

גרסה מלאה: לקראת סמאקדאון | 15.10.2021 - בקי לינץ' נגד סשה בנקס, ברוק לסנר חוזר, סוניה נגד נעומי
הינך צופה בגרסה קלה (ארכיון) של התוכן כרגע. צפה בגרסה המלאה עם העיצוב המלא.
עמודים: 1 2 3 4
לקראת סמאקדאון | 15.10.2021
אונטריו, קליפורניה, טויוטה ארנה

ברוק לסנר חוזר לסמאקדאון
[Image: 20211008_SDMatchPrev_Brock_fri_FC--51a0c...4fb92a.jpg]

חצי גמר טורניר מלך הזירה
סמי זיין נגד פין באלור
[Image: 20211008_SDMatchPrev_FinnSami_fri_FC--d3...1433cf.jpg]

חצי גמר טורניר כתר המלכה
זלינה וגה נגד כרמלה
[Image: 20211008_SDMatchPrev_CarmellaZelina_fri_...85ddf9.jpg]

סשה בנקס נגד אלופת הנשים של סמאקדאון בקי לינץ'
[Image: 20211008_SDMatchPrev_womens_fri_FC--c060...6a2536.jpg]

סוניה דוויל נגד נעומי
[Image: 20211008_SDMatchPrev_NaomiSonya_fri_FC--...afd217.jpg]

מה טוני קאהן צריך להגיד כדי שוינס ישים את ברוק נגד ריינס בסמאקדאון
קשה לי לראות איך ראמפייג' תנצח את סמאק.
גם החצי שעה הנוספת שתתחרה ברמפייג' תהיה בלי פרסומות בכלל.
בכללי הייתי שומר את הקרב hiac בין אדג' לרולינס לחצי שעה הזאת כי אין משהו יותר מעניין שיכול להיות שם.
(10-12-2021, 10:41 AM)Jon_M0xley כתב: [ -> ]קשה לי לראות איך ראמפייג' תנצח את סמאק.
גם החצי שעה הנוספת שתתחרה ברמפייג' תהיה בלי פרסומות בכלל.
בכללי הייתי שומר את הקרב hiac בין אדג' לרולינס לחצי שעה הזאת כי אין משהו יותר מעניין שיכול להיות שם.

בפעם הקודמת שסמאקדאון שודרה בFS1 הרייטינג היה על הפנים. הם הפסידו לדיינמייט בכל מדד באותו שבוע.
(10-12-2021, 10:52 AM)EVIL Rainmaker כתב: [ -> ]בפעם הקודמת שסמאקדאון שודרה בFS1 הרייטינג היה על הפנים. הם הפסידו לדיינמייט בכל מדד באותו שבוע.

אבל זה עדיין הרבה מעל המספרים של ראמפייג'.
אל תהיו במתח, סמאקדאון תנצח את ראמפייג'. המספרים של סמאק ב-FS1 נמוכים מאוד, אבל עדיין יותר טובים בפער משל ראמפייג', שגם נמצאת בסלוט פחות טוב (שעה מאוחרת). בתכל'ס, בסוף, אין לזה באמת יותר מדי משמעות לכאן או לכאן.

מה שכן, אני לא יודע למה הם החליטו להוסיף ככה משום מקום חצי שעה לתוכנית, אבל צריך כבר לשים את זה על השולחן - AEW מתחרים ב-WWE, והגיע הזמן שהם יפסיקו להכחיש את זה מצד אחד ואז להגיב בשליפה מהמותן פעם אחר פעם כדי שחס וחלילה AEW לא ישיגו איזה ניצחון תודעתי קטן.
(10-12-2021, 10:52 AM)EVIL Rainmaker כתב: [ -> ]בפעם הקודמת שסמאקדאון שודרה בFS1 הרייטינג היה על הפנים. הם הפסידו לדיינמייט בכל מדד באותו שבוע.

דיינמייט זה משהו אחר, לראמפייג' אין סיכוי לנצח גם אם זה יהיה לייב ולא מוקלט.
אגב, לא יודע מה מופיע כאן בתמונה של סשה, אבל זה לא אנושי בשום צורה. זה יותר דומה לדמות ממשחק מחשב. 
(10-12-2021, 12:32 PM)RoeeHardy כתב: [ -> ]אגב, לא יודע מה מופיע כאן בתמונה של סשה, אבל זה לא אנושי בשום צורה. זה יותר דומה לדמות ממשחק מחשב. 

זה לא דמות ממשחק מחשב, זה בחורה שמאופרת בכבדות.
(10-12-2021, 02:27 PM)master of doom כתב: [ -> ]זה לא דמות ממשחק מחשב, זה בחורה שמאופרת בכבדות.

בקי לינץ' זו בחורה שמאופרת בכבדות. סשה בנקס זה פוטושופ מוגזם. תחפש סתם תמונות שלה, גם מאופרת. היא לא נראית ככה.
עמודים: 1 2 3 4