Wrestling-IL

גרסה מלאה: חדשות | בריי ואייט לאימפקט? , Halloween NXT , פירוק זוג
הינך צופה בגרסה קלה (ארכיון) של התוכן כרגע. צפה בגרסה המלאה עם העיצוב המלא.
מתאבקים\מתאבקות רבים לא נכנסו לדראפט ויהפכו לשחקנים חופשיים ויוכלו להיכנס לכול בראנד בהמשך, כך הארגון יוכל לשחק עם הדראפט גם יותר מאוחר , אלו חלק מהשמות המוכרים יותר

ביילי – פצועה
לייסי אוונס – חופשת לידה
אסקה – יצאה מהאקשן מאז MITB ביולי 2021
לוצ'ה האוס פארטי – על פי הדיווחים גראן מטאליק ביקש את השחרור שלו מהארגון בספטמבר ולא היה ב TV מאז 13 בספטמבר , לינס דוראדו לא היה ב TV מאז 20 בספטמבר.
טייטוס אוניל – עבר ל RAW ב 2020 אך לא נכנס לזירה בכלל ב 2021 .
שיין ת'ורן\סלפג'ק – עלה ל RAW ב 2020 ועבר בשקט לסמאקדאון ב 2021 למרות שעדיין לא הופיע .
אליאס – לא הופיע מאז אוגוסט שעלו הפרומואים ש "אליאס מת"
אווה מארי – הופיעה בפעם האחרונה אחרי ששינה בייזלר תקפה אותה והוצאה מה TV
דקוטה קאי – מחוץ ל TV מאז ההפסד לראקל גונזאלס ב NXT ב 22 באוגוסט .
הארי סמית – עדיין לא הופיע ב TV

גולדברג וגון סינה ככול הנראה כמו לסנר הם – "FREE AGENT" ויכולים להופיע בכול אחד מהבראנדים.

לנה שהשתחררה לא מזמן מ WWE וככול הנראה מועדות פנייה ל AEW סיפרה באירוע "אגדות בזירה" שנערך בניו ג'רזי שניסתה לשנות את המראה שלה כמה פעמים ( צבעה את השיער לחום וכחול ושינתה גיר) אך בכול פעם מחדש מנהלי הארגון ביקשו ממנה לחזור ולהיות הלנה שכולם מכירים עם השיער הבלונדיני והגיר הורוד.

הפרק המיוחד של NXT Halloween Havoc special הוכרז ל 26.10.21 , בפרק המיוחד יאתגר ברוק ברייקר את תומאסו צ'אמפה לקרב על התואר.

RAW קיבלה רייטינג של 1.857 מליון צופים עם דירוג של 0.52 בדמוגרפיה בפרק האחרוןשזוהי עלייה של 8 אחוז משבוע שעבר.

בראיין דניאלסון ציין הששבוע 22 שנים להופעה הראשונה שלו ב 4 באוקטובר 1999 כשסיים בשיוויון לאחר 10 דקות מול בראין קנדריק .

לאחר ההערות של קורי גרייבס על דנה ברוק ב RAW דנה הגיבה באינסטגרם בתגובה אליון , קורי אמר ב RAW "אני רוצה לתת זמן לאנשים להתפתח , לתת לאנשים זמן לממש את הפונטציאל שלהם , אבל על ציר זמן מספיק ארוך אתה חייב לצמצם את ההפסדים שלך , אתה יכול לתת לי חזה מלא כלים אבל זה לא אומר שאני יכול לבנות בית , זה עניין של להרכיב דברים ודנה ברוק לא בדיוק עשתה את זה" דנה הגיבה "אתה לא יכול לבדר הכול בלי קשר אם הוא ישיר או לא , תנו לאנשים לעשות מה שהם עושים הכי טוב . "

פין באלור מתחיל חזק לאחר הדראפט ב RAW כשהוא מאתגר בטוויטר את סטיילס סת רולינס וצאד גייבל לקרב , הקרב היחיד בין סטיילס ובאלור היה ב 2017 בקרב יחידים עם ניצחון של באלור , ב 2008 הם השתתפו בקרב 6 אנשים ב NJPW .

היה רעיון מאוד חזק בהנהלה לפרק את סטריט פורפיט ולתת לפורד ודוקינס ריצות בסינגל , הרעיון היה שפורד יעבור לבד ל RAW והשבוע השיחות פחתו והרעיון לפצל את הזוג עבר ל T-BAR ו MACE , פורד זכה לשבחים רבים ברשת לאחר הקרב שלו מול רומן ריינס בסמאקדאון האחרון.

לאחר שהוכרז בובי לאשלי נגד גולדברג ל Crown Jewel שיערך ב 21.10.21 כבר יש לנו 7 קרבות מתוכננים.
ריינס נגד לסנר על האליפות האונברסלית
מקנטייר נגד ביג E על אליפות WWE
קרב משולש לאליפות הנשים בסמאקדאון בין שסה בנקס לביאנקה בל אייר לבקי לינץ'
קרב זוגות על אליפות הזוגות ב RAW בין אומס וסטיילס לאורטון ורידל
קרב ללא חוקים בין לאשלי לגולדברג
גמר טורניר כתר המלכה.
גמר טורניר מלך הזירה.

3 קרבות נקבעו ל NXT בשבוע הבא
קרב אליפות צפון אמריקה בין איישה סקוט לסנטוס אסקובר
ג'ואי גאסי נגד תומאסו צ'אמפה
קייל אוריילי וואן ואגניר נגד פט דאן ורידג' הולנד

=============================================================

טורנינג פוינט PPV שנתי של אימפקט יערך השנה ב 20.11.21 בלאס וגאס נבאדה.

בסוף השהוע אימפקט הודיעה שטאשה סטילס וג'יימי סנגל יהיו חלק מטורניר הנוקאאוט , השתיים חברו למרצדס מרטינז , רנה מישל , ליידי פרוסט וצ'לסי גרין , מנצחת הטורניר מקבלת הזדמנות לקרב מול אלופת הנשים דיאונה פראזו , טורניר הנוקאאוטס יערך ב 9.10.21 .

האם ברי וואיט יגיע לאימפקט ? נכון שיש שמועות על מעבר ל AEW אבל גם אימפקט בתמונה , רצות שמועות שהארגון פנה לאחד מעובדיו שהוא חבר קרוב של בריי וינסה לשכנע אותו להגיע לארגון ,מבחינת דמות בסגנון "הפינד" יהיה לו יותר קל ליישם זאת באימפקט מאשר ב AEW , הבעיה שכמות הקהל באימפקט היא קטנה וגם לא בטוח שתוכל לשלם לבריי את הסכומים שהוא יכול לקבל מארגונים אחרים.
ברי וואיט עדיין תחת סעיף 90 היום שלל WWE שיגמר ב 29 באוקטובר.

אימפקט השיקה אליפות חדשה שתקרא Digital Media Title וככול הנראה היא תהיה בסגנון של אליפות 24\7 אבל תהיה בעיקר ברשתות החברתיות , בחגורה יוכלו לזכות גם גברים וגם נשים הגמר יתקיים ב- Bound for Glory ב -23 באוקטובר.
עוד ב Bound for Glory יערכו הקרבות הבאים.
כריסטיאן נגד ג'וש אלכסנדר בקב על אליפות אימפקט
מיקי ג'ימס נגד דיונה פראזו על אליפות הנוקאאוט
קרב "תקבע את הבחירה" בו המנצח מקבל גביע ובחירה לקרב אליפות לבחירתו , ריק סואןנגד בראין מאיירס נגד ?
קרב על אליפות X Division בין טריי מיגל ל ? ל ?

לאחר שנודע שטסה בלאנצ'ארד תהיה חלק מההשקה של WOW ( Women of Wrestling ) מצטרפת חדשה מגיעה לארגון טוואנה ברנט לשעבר אלופת הארגון שלא הופיעה מאז 2019.
באמת שבריי וייאט אחד המשעממים ולא ברור לי למה יש כאלה שחושבים שהוא שווה משהו...

ריינס חייב לשמור מול לסנר ממש לא בא לי אלוף שמופיע פעמיים בשנה ובקושי מדבר, הייתי שמח גם שמקנטייר יקח את האליפות מביגי אבל לצערי הליצן הזה כנראה ימשיך את הריין העלוב שלו.
תודה על החדשות !

אם לסנר לוקח את החגורה מריינס אני מדריפ WWE
ומישהו יכול בבקשה להסביר לי למה ליצן הוא הפנים של הWWE?
לא מבין למה בכלל להכריז קרב על אליפות WWE נגד דרו מקנטייר כשזה שקוף שהוא יפסיד בגלל המעבר לסמאקדאון בנוסף לזה שביג E שרק בתחילת הריין העלוב והמשעמם ברמה מוגזמת שלו