Wrestling-IL

גרסה מלאה: תוצאות | WWE Monday Night RAW 4.10.2021
הינך צופה בגרסה קלה (ארכיון) של התוכן כרגע. צפה בגרסה המלאה עם העיצוב המלא.
עמודים: 1 2 3
[Image: 20211001_RAW_MatchPrev_Draft_FC_Tonight-...8fa800.jpg]

אלופת הנשים של סמאקדאון בקי לינץ' פותחת את התוכנית, היא אומרת שזה מרגיש טוב לחזור לראו אבל היא אומרת שעכשיו היא תעשה מה שהיא רוצה ולא אכפת לה, היא אומרת שההעברה הראשונה לראו הערב היא... היא. בקי אומרת שראו עכשיו התוכנית שלה, היא אומרת שטכנית היא מעולם לא הפסידה את אליפות הנשים של ראו, בקי מדברת על היריבות שלה נגד שארלוט פלייר, אלופת הנשים של ראו שארלוט פלייר יוצאת החוצה, שארלוט אומרת לבקי שלפניה היא הייתה בפרי שואו והיא זאת שעשתה אותה מפורסמת, שארלוט אומרת שהיא המתאבקת הכי מעוטרת בהיסטוריה, ביאנקה בלאייר יוצאת החוצה, היא מדברת על התקיפה של שארלוט ובקי עליה בסמאקדאון האחרון, ביאנקה אומרת שהיא עכשיו בראו, שארלוט יורדת על ביאנקה ואומרת לה שהדבר היחידי שהיא צריכה לעשות זה לבקש את החתימה שלה, בקי מחממת אותן ואומרת לביאנקה שבמקומה היא הייתה רבה נגד שארלוט, בקי אומרת להן שהן מעולם לא היו אחת נגד השנייה... שארלוט אומרת שהיא נותנת רק הזדמנויות ולא תרומות, ביאנקה מתכוננת לריב, סוניה דוויל ואדם פירס יוצאים החוצה וקובעים את הקרב המרכזי להערב : שארלוט פלייר נגד ביאנקה בלאייר.

סיבוב ראשון של הדראפט :
ראו - אלופת הנשים של סמאקדאון בקי לינץ'
סמאקדאון - אלופי הזוגות של סמאקדאון האוסוס, מאחורי הקלעים האוסוס שמחים ופול היימן מסתכל למעלה ואומר 'תודה'
ראו - בובי לאשלי
סמאקדאון - סשה בנקס

קרב על אליפות ארה"ב
דמיאן פריסט ניצח את ג'ף הארדי ושמר על אליפות ארה"ב, ג'ף הארדי נתן סאונטון לפריסט והצמיד אותו, בשנייה האחרונה פריסט הסתובב לתוך רולאפ וניצח את ג'ף הארדי, אחרי הקרב שרה שרייבר מראיינת את ג'ף הארדי, ג'ף אומר שלהגיע לסמאקדאון זאת הזדמנות מושלמת להראות צד אחר מג'ף הארדי, אוסטין ת'אורי יוצא החוצה, ת'אורי מציג את עצמו בפני ג'ף ואומר שהחלום שלו התגשם, הוא אומר לג'ף שהוא עבר לראו ועכשיו הוא עומד בזירה עם האגדה ג'ף הארדי, ת'אורי אומר לג'ף שהוא גדל עליו ונתן לו השראה ושיראה לאן הוא הגיע, ת'אורי מבקש מג'ף סלפי, ג'ף מסכים, השניים מצטלמים ואז אוסטין ת'אורי תוקף את ג'ף הארדי, הוא נותן לו קלוזליין ואז TKO, ת'אורי שוכב ליד ג'ף ומצלם אותו וצוחק.

קווין פטריק מראיין את אלופי הזוגות של ראו רנדי אורטון ורידל, הוא מודיע להם שהם יגנו על אליפות הזוגות של ראו נגד סטיילס ואומוס בקראון ג'ול, רנדי אומר שיש להם הזדמנות להשתיק את סטיילס ואומוס אחת ולתמיד, רנדי אומר שזה ערב מיוחד כי יש לו הצעה, רנדי מאתגר את אומוס לקרב.

סיבוב שני של הדראפט :
ראו - סת' רולינס
סמאקדאון - האלוף הביניבשתי קינג נקאמורה וריק בוגס
ראו - אלוף ארה"ב דמיאן פריסט
סמאקדאון - שיימוס

שיינה בייזלר ניצחה את דנה ברוק, בייזלר הכניעה את דנה ברוק, אחרי הקרב בייזלר רוצה לתקוף את דנה ברוק ולדרוך לה על המרפק כמו שעשתה לניה ג'קס ואווה מארי, דודרופ יוצאת בזמן ומונעת זאת, לפני שהיא הולכת שיינה בייזלר נתנה מכה לדודרופ.

האוסוס ופול היימן הולכים מאחורי הקלעים, קווין פטריק מגיע ומראיין אותם, הוא אומר להיימן שהאוסוס בסמאקדאון בזכות ההשפעה שלו, קווין פטריק שואל את היימן לגבי הסטטוס של ברוק לסנר כפרי אייג'נט, האוסוס מתעצבנים על פול היימן והולכים.

הומברטו קאריו ואנג'ל גארזה ניצחו את מוסטפה עלי ומאנסור, קאריו תוקף את עלי כאשר השופט לא רואה, אחר כך בזירה אנג'ל גארזה מצמיד את עלי לניצחון.

סיבוב שלישי של הדראפט :
ראו - AJ סטיילס ואומוס
סמאקדאון - שיינה בייזלר
ראו - קווין אואנס
סמאקדאון - זאיה לי

אלוף ה-WWE ביג אי יוצא לזירה, ביג אי מדבר על הניצחון שלו בקרב כלוב על בובי לאשלי, הוא אומר שהוא הראה שהוא האלוף הראוי, ביג אי אומר שאחרי הקרב דרו מקנטייר יצא החוצה, ביג אי אומר שמקנטייר לא בדיחה, הוא פעמיים אלוף עולם לשעבר, ביג אי מזמין את מקנטייר החוצה, מקנטייר אומר שהוא עבר בדראפט לסמאקדאון אבל עדיין יש לו כמה דברים לא סגורים בראו, מקנטייר אומר לביג אי שמגיע לו להיות אלוף ה-WWE, מקנטייר מאתגר את ביג אי לקרב על אליפות ה-WWE, דולף זיגלר ורוברט רוד יוצאים החוצה, זיגלר מראה על המסך את העבר שלו לצד ביג אי ודרו מקנטייר, הוא אומר להם שבזכותו הם התקדמו, אחרי החלפת מילים זה מוביל לקרב זוגות הבא.

אלוף ה-WWE ביג אי ודרו מקנטייר ניצחו את דולף זיגלר ורוברט רוד, ביג אי התכונן לתת ביג אנדינג לזיגלר, מקנטייר נתן לו טאג, מקנטייר נתן לזיגלר קליימור והצמיד אותו לניצחון, אחרי הקרב ביג אי נתן ביג אנדינג לרוד, ביג אי עומד מול מקנטייר, הוא אומר לו שהוא רוצה את האליפות הזאת כל כך, הוא מסכים לקרב נגדו בקראון ג'ול.

אלוף 24/7 רג'י הולך מאחורי הקלעים, הוייקינג ריידרס נעמדים מולו ואחר כך הולכים, טרות', טוזואה, גולאק ומאבריק מנסים לתפוס אותו ולא מצליחים, רג'י פוגש את אפולו קרוז וקומנדר עזיז, קרוז אומר לרג'י שטוב לראות אותו שוב, רג'י בורח מכולם, קרוז פונה לעזיז ואומר לו שזה יהיה מרגש להיות בראו.

קווין אואנס יוצא לזירה, לפני שהוא מתחיל לדבר אקירה טוזואה יוצא החוצה, טוזואה מצטער בפני אואנס שהוא מפריע לו, טוזואה אומר שהוא לא רוצה לריב נגדו, הוא רוצה להיות נגד רג'י על אליפות 24/7 והוא רוצה שזה יקרה עכשיו, קווין אואנס נותן לטוזואה סטאנר.

סיבוב רביעי של הדראפט :
ראו - הסטריט פרופטס
סמאקדאון - וייקינג ריידרס
ראו - פין באלור
סמאקדאון - ריקושט

קרב על אליפות זוגות הנשים
ריה ריפלי וניקי A.S.H ניצחו את נטליה וטאמינה ושמרו על אליפות זוגות הנשים, ריפלי נתנה לטאמינה ריפטייד, ניקי קפצה בספלאש מהכתפיים של ריפלי על טאמינה והצמידה אותה לניצחון.

סיבוב חמישי של הדראפט :
ראו - קאריון קרוס
סמאקדאון - הומברטו קאריו ואנג'ל גארזה

ראו - אלכסה בליס
סמאקדאון - סזארו

גולדברג יוצא לזירה, גולדברג אומר שמה שלאשלי עשה לבן שלו היה בכוונה, גולדברג מזמין את לאשלי לזירה כדי שהוא בכוונה יוכל לשבור לו את הצוואר, בובי לאשלי יוצא החוצה ומדבר מהסטייג', לאשלי אומר שמה שקרה לבן של גולדברג לא היה בכוונה, לאשלי אומר שהוא לא יגיע לזירה ויסכן את החליפה שלו כדי לקרוע אותו שוב, לאשלי אומר לגולדברג שהוא חייב לו התנצלות, לאשלי אומר לגולדברג שהוא יתן לו את הקרב בקראון ג'ול בתנאי שהקרב יהיה בלי חוקים, גולדברג אומר שקרב בלי חוקים נותן לו רישיון להרוג, גולדברג אומר שהוא משוגע, גולדברג אומר שהוא יתנצל בפני הילדים של לאשלי אחרי מה שהוא יעשה לו, גולדברג אומר ללאשלי שהוא הבא בתור והוא מת, לאשלי אומר לגולדברג שיגיד לבן שלו שאם הוא יחליט לעשות שוב את מה שעשה... הפעם זה יהיה מכוון, לאשלי שואל את גולדברג מה הוא יעשה בזירה במידה ומישהו יקפוץ עליו, סדריק אלכסנדר ושלטון בנג'מין תוקפים את גולדברג, גולדברג תוקף אותם, הוא נותן לסדריק אלכסנדר ברכיה ואז נותן ספיר לשלטון בנג'מין.

קווין פטריק מראיין את סת' רולינס, רולינס אומר שהוא חזר לראו והוא יותר טוב מתמיד, קווין פטריק רוצה להזכיר לרולינס מי עוד עבר לראו... רולינס אומר לו לא להזכיר את שמו, הוא אומר שהוא יטפל בזה בסמאקדאון, רולינס אומר שהוא ברמה אחרת, הוא סת' פריקינג רולינס.

הניו דיי ניצחו את שלטון בנג'מין וסדריק אלכסנדר, וודס הצמיד את אלכסנדר לניצחון אחרי פלייניג אלבו, אחרי הקרב הסטריט פרופטס יוצאים החוצה ונכנסים לזירה, הם מקדמים את הסרט של הניו דיי ואנדרטייקר בנטפליקס, אחר כך הם חוגגים כולם בזירה.

אלופי הזוגות של ראו רנדי אורטון ורידל יוצאים לזירה, רנדי אומר לאומוס שהוא כאן ושהוא מוכן ומחכה לתשובה, רנדי שואל האם אומוס העוזר של סטיילס או הזונה שלו, AJ סטיילס ואומוס יוצאים החוצה, סטיילס אומר שהם יזכו באליפות הזוגות של ראו בקראון ג'ול, הוא אומר שהם כולם בראו ואחרי שהם ינצחו אותם הם ידחפו להם אותם בפנים שבוע אחרי שבוע, אומוס בא לענות על האתגר של רנדי, רנדי תוקף את סטיילס, רידל קופץ על אומוס אבל אומוס מעיף אותו, רנדי ואומוס עומדים אחד מול השני, אומוס מנסה לתקוף את רנדי, רנדי מתחמק ונותן RKO לסטיילס ויוצא מהזירה.

סיבוב שישי ואחרון של הדראפט :
ראו - כרמלה
סמאקדאון - רידג' הולנד
ראו - גייבל סטיבסון
סמאקדאון - סמי זיין

ביאנקה בלאייר ניצחה בפסילה את שארלוט פלייר, בקי לינץ' ישבה בשולחן השדרנים, ביאנקה בלאייר נתנה לשארלוט KOD, בקי הוציאה את ביאנקה מהזירה ותקפה אותה, היא מעיפה אותה על הברקייד, בקי מכניסה את ביאנקה לזירה ונותנת לה מן האנדל סלאם, סשה בנקס נכנסת לזירה ותוקפת את בקי לינץ' וביאנקה בלאייר, סשה נותנת לבקי לינץ' באקסטבר.
[Image: 084_RAW_10042021RF_28248--659621632cbd29...5cea3d.jpg]
מביך!!!!!! וינס יזין
תוכנית פח.
דווקא אני חושב שההעברות בדראפט הגיוניות. כלומר, רק זו של רולינס מספיקה לאיזון, כי רולינס הוא המתאבק היחיד שאפשר לסמוך על הבוקינג שלו שיהיה סביר והוא ייצור ממנו עלילה טובה. אני אמרתי מההתחלה שאני בעד להעביר את הסחלה של סמאק לראו ולהעביר את הטוב של ראו לסמאק (שיימוס, מקינטייר ו-RKBRO), כדי למקסם את סמאק, אבל מבחינת ה-WWE המעברים הגיוניים. לשני הרוסטרים יש מספיק סטארפאוור, בסוף אם אחת התכניות תכשל/תהיה טובה זה רק עניין של בוקינג.

נקרעתי מצחוק כשהעבירו את אואנס. לא בגלל משהו מיוחד, פשוט כי התייחסו אליו כמו אפס בסמאק וזה נראה כאילו הגיע הזמן להתייחס אליו כמו אפס בראו.

אני מת על מקינטייר, אבל אפשר לעשות אותו קצת יותר קשוח לדעתי. הסגמנט והקרב שלו ושל ביג E היו טובים, אבל כן רציתי שזה יסתיים בקליימור/ביג אנדינג של אחד מהם על השני.

אוסטין ת'יאורי מעולה.

עוד קרדיט לפול היימן על תצוגת משחק טובה. אהבתי גם את המשפט שהוא נתן למראיין "אתה בלי ספק יותר יפה מקיילה". אני מאמין שלא יהיה כאן איזשהו סוורב, אני גם קונה את זה שהיימן פשוט מפחד מלסנר ולכן הוא עוזר ולא כי הוא מתכנן לבגוד בריינס. ובאופן כללי אני מאוד לא רוצה שיפרידו בין ריינס להיימן, השילוב הזה מצוין.

רידל שפך אותי מצחוק. "האם יש לך נחש בכיס או שאתה שמח בדיוק כמוני?" ענק. הם צריכים לקבל שעה שלמה על המסך כל תכנית.

גולדברג ולאשלי היה הסגמנט המביך של הערב. גולדברג נראה מדהים חייב לציין, הוא בן 54, לא עניין של מה בכך. ופה נגמרים הדברים שצריכים לקשור אותו לזירת היאבקות ב-2021. פרומו חרא, לא אמין, רבאק תסתכלו על איך הוא זז בזירה ואיך לאשלי, אני אמור לקנות את זה שהפלוץ הזקן הזה מאיים על אחד כמו לאשלי? תחסכו לי את הזמן מהשטות הזאת. ואם זה לא מספיק, לאשלי ממשיך לנסות להגן על עצמו ולומר שהוא לא התכוון לפגוע לו בילד וכו' וכו'. מה אתם באים לעשות צחוק? הייתי משלם בשביל לשמוע את לאשלי אומר לו "אני שם אלף זין עליך ועל הילד שלך ותביא אותו לקראון ג'ול כדי שאני אוכל לשבור לו את כל הגוף שוב". ככה זה היה צריך להיות.

כל מה שקשור בנשים ב-WWE זה חרא. ים טאלנט, כל כך הרבה כישרון, בוקינג שלנגב איתו את התחת. את הפרומו של בקי הרצתי כי היא לא מעניינת, השאר היה בסדר. הקרב בין ביאנקה לשארלוט לא. זה כל כך קשה לתת למישהי להצמיד נקי אחרי פינישר? מה כואב לכם? ועוד פאקינג אותו חרא, התערבות ואז חיסול מצד שלישי. אפס הייפ לקראון ג'ול בגזרה הזאת. מאמין שהקרב המשולש יסתיים בפסילה.

תודה לידור על התוצאות. מעריך אותך שאתה רואה את כל התכנית ומסכם פה אחד לאחד. בטח בסמאק ובדיינמייט זה יותר זורם.
(10-05-2021, 05:21 PM)master of doom כתב: [ -> ]מאמין שהקרב המשולש יסתיים בפסילה.

אבל, קרב משולש לא יכול להסתיים בפסילה
(10-05-2021, 06:24 PM)DarkArts כתב: [ -> ]אבל, קרב משולש לא יכול להסתיים בפסילה

קרב HIAC לא יכול להסתיים בלי תוצאה
[Image: 610bb88d01e84af39c0003099d8a5a8b.gif]
(10-05-2021, 06:24 PM)DarkArts כתב: [ -> ]אבל, קרב משולש לא יכול להסתיים בפסילה

חביבי, הכל יכול לקרות ב-WWE.
תוכנית טובה מאוד השבוע, הדראפט בכללי היה מצוין אבל עליו ארחיב באשכול של רועי, דעות :
- פריסט נגד ג'ף הארדי היה טוב, הייתי בטוח שמשום מקום יהיה פה אפסט אחרי שהוא הצליח לפגוע בסאונטון, דמיאן פריסט ממשיך במומנטום החיובי, דביוט מצוין של אוסטין ת'אורי שישר הולך ותוקף את האגדה ג'ף הארדי, טוב לראות את ת'אורי בראשי, צעיר ואיכותי, מקווה שלא יפספסו אותו.
- זאת שיינה בייזלר שהיינו צריכים לראות במקום לשרוף תזמן בטאג, שיינה מחסלת את כולן אחת אחרי השנייה, רוצה לראות אותה גם מחסלת את דודרופ לפני המעבר הקבוע שלה לסמאקדאון.
- הקטע הקצר של פול היימן מאחורי הקלעים זהב.
- קאריו וגארזה ממשיכים לנצח זה דבר טוב, מאנסור ממשיך להפסיד לפני קראון ג'ול בערב הסעודית שזה חשוד, מקווה שלא עולה להם ראש איזה החלטה מטומטמת להביא לו לזכות במלך הזירה.
- ביג אי נגד דרו מקנטייר זאת אחלה יריבות ואנחנו צריכים לקבל חתיכת קרב מהם, אהבתי לראות את זיגלר השבוע בראו, הפרומו שלו היה טוב והסרטונים מהעבר לצד אי ומקנטייר העבירו את הנקודה כמו שצריך, הקרב זוגות גם היה סבבה לגמרי, עצוב על רוד שלא מתקדם לשום מקום, הבנאדם חומר למיינאיבנט.
- קווין אואנס עובר לראו... והדבר הראשון שעושים איתו זה אקירה טוזואה. MEH
- אליפות זוגות נשים הרצתי, קרינג' ניקי.
- לאשלי העביר את הפרומו בצורה טובה, בכללי לאף אחד לא אכפת מהילד המזדיין של גולדברג וחבל שלאשלי לא הרג אותו, הספיר של גולדברג על שלטון היה בסדר, הקרב בקראון ג'ול יהיה בלי חוקים, אני רוצה להגיד שאני מניח שזה ישחק לטובתו של גולדברג פה והוא לא יראה כמו גוש חרא במהלך הקרב... אבל מאמין שאחרי 2-3 דקות זה מה שנקבל. לאשלי צריך לרצוח אותו, אבל לצערי אני לא רואה אותם נותנים ללאשלי לצאת שוב אובר על גולדברג.
- ההארט ביזנס מפסידים לניו דיי, הם הגיעו לקרב אחרי שגולדברג חיסל אותם אז אתן להם את זה.
- רנדי ורידל כמו תמיד מעולים, אשכרה יש הייפ על רנדי-אומוס, כולם רוצים לראות איך הוא יקבל RKO, נראה מתי נקבל תקרב הזה, בכל מקרה עוד RKO נהדר על סטיילס, השילוב של רנדי ורידל ממשיך להיות אש.
- ביאנקה בלאייר נגד שארלוט פלייר היה מעולה, הם קיבלו בדיוק 10 דקות והם ניצלו את הזמן כמו שצריך והביאו יופי של קרב, ללא ספק אני ארצה לראות בעתיד את הקרב הזה שוב על במה יותר גדולה וכמובן סיום נקי, שארלוט פלייר-בקי לינץ'-סשה בנקס-ביאנקה בלאייר, המתאבקות הכי טובות בעולם היום, אחרי קראון ג'ול אני רוצה לראות סטוריליינים חדשים ומתאבקות אחרות שנכנסות לתמונת האליפות. יש המון מתאבקות מוכשרות שמגיע להם את הספוטלייט הזה.
(10-05-2021, 07:50 PM)lidoradir כתב: [ -> ]- קווין אואנס עובר לראו... והדבר הראשון שעושים איתו זה אקירה טוזואה. MEH

טרגי שזה המצב הנוכחי של אקירה טוזאווה, גם קווין אבל RIP טוזאווה.
תוכנית סבבה
עמודים: 1 2 3