Wrestling-IL

גרסה מלאה: לקראת דיינמייט | חגיגות השנה השנייה לתוכנית 6.10.2021
הינך צופה בגרסה קלה (ארכיון) של התוכן כרגע. צפה בגרסה המלאה עם העיצוב המלא.
עמודים: 1 2 3 4
AEW DYNAMITE 6.10.2021
The Liacouras Center, פילדלפיה, פנסילבניה.

[Image: FAqeiCcX0AEpVe_?format=jpg&name=small]
- האליט (אלוף הAEW קני אומגה, אדם קול והיאנג באקס (מאט וניק ג'קסון)) נגד בריאן דניאלסון, ג'ורסיק אקספרס (ג'אנגל בוי ולוצ'אזורס) וכריסטיאן קייג.

[Image: FAqerNFXMAMO4So?format=jpg&name=small]
- היקארו שידה נגד סרינה דייב.

[Image: FAqeldVWQAMwUOz?format=jpg&name=small]
- אליפות TNT: סמי גווארה (א') נגד בובי פיש.

[Image: FAqen__WUAUiwsR?format=jpg&name=small]
- קרב קזינו סולם כשהמנצח מקבל קרב אליפות: פאק נגד אנדראדה אל אידולו נגד לאנס ארצ'ר נגד ג'ון מוקסלי נגד אורנג' קאסידי נגד מאט הארדי נגד הג'וקר.
מעניין אם הג'וקר זה האנגמן אדם פייג'
אחלה קאדר, הקרב רביעיות הולך להיות מטורף, וכך גם הקרב סולם, ואם כבר הקרב סולם - יש שמועות חזקות באינטרנט שמדובר בהאנגמן פייג', מה שיוביל לקרב בפול גיר מול אומגה.
לגבי היקארו שידה - קצת מוזר לי שהחזירו אותה לתוכנית ראשית ולא את בריט בייקר שגם השבוע לא הייתה בתוכנית, אז מעניין לראות איך ישלבו את אלופת הנשים בתוכנית.
לגבי סמי גווארה מול בובי פיש - אני לא מכיר את בובי פיש, אבל הייתי שמח לראות את סמי גווארה בקרב מול מישהו מהארגון כקרב ראשון, אבל גם זה מתקבל כל עוד בובי פיש יהיה אחלה וימכור את סמי גווארה כאלוף ראוי.
אם הם רוצים להצליח עם הג'וקר, יש להם מספר אפשרויות בלבד: 
האנגמן אדם 'הגיע הזמן' פייג', מירו או איבליס. 
לא קודי.

אני בעיקר מצפה לקרב הN1C, לצערי קצת פחות לאליט מול ג'ורסיק אקספיריאנס נטו כי אני באמת לא אוהב קרבות עם 18 מתאבקים בו"ז בזירה. 

גווארה מול פיש יהיה סביר, צריך פשוט לחכות 10 דק' עד שפיש יתעייף ויוצמד, זה נטו טובה שעושים לו. 

מאוד מקווה שנראה משהו חדש ומעניין ממלאכי בלאק שלא כולל את הפאקטורי

הייפ לA-שואו. 
שנתיים מאז שהם כבשו בסערה את עולם הרסלינג והפכו לארגון מס' 1 בעולם לפני WWE. 
ממתי בובי פיש הגיע? לא ראיתי איזכור שלו עד הרגע הזה.

זה רק נדמה לי או שכמעט כל תוכנית מרגיש לי שיש פה כמה קרבות PPV ?
(10-02-2021, 08:15 PM)SwitchBlade כתב: [ -> ]אם הם רוצים להצליח עם הג'וקר, יש להם מספר אפשרויות בלבד: 
לא קודי.

אני בעיקר מצפה לקרב הN1C, לצערי קצת פחות לאליט מול ג'ורסיק אקספיריאנס נטו כי אני באמת לא אוהב קרבות עם 18 מתאבקים בו"ז בזירה. 

גווארה מול פיש יהיה סביר, צריך פשוט לחכות 10 דק' עד שפיש יתעייף ויוצמד, זה נטו טובה שעושים לו. 

הייפ לA-שואו. 
אפרופו אדם פייג', למה הוא לא מופיע? יש איזשהי סיבה?
(10-02-2021, 08:49 PM)master of doom כתב: [ -> ]אפרופו אדם פייג', למה הוא לא מופיע? יש איזשהי סיבה?

אני חושב שזה כי נולד לו ילד. 
יכול להיות שאפילו השבוע הוא לא יחזור, זה הגיוני. 
(10-02-2021, 08:15 PM)SwitchBlade כתב: [ -> ]אם הם רוצים להצליח עם הג'וקר, יש להם מספר אפשרויות בלבד: 
לא קודי.
אולי בריאן יצטרף לקרב וינצח
לא קודי.

הייפ לA-שואו. 

אם אני לא טועה, לקודי אסור לאתגר על האליפות.
(10-02-2021, 09:03 PM)Triple T כתב: [ -> ]אם אני לא טועה, לקודי אסור לאתגר על האליפות.

אסור לו לאתגר באופן ישיר, מה עוצר אותו מלהיות הג'וקר, לנצח ולאתגר את קני בזמן שפרעה הכלב הולך להיות המנג'ר החדש שלו?
עמודים: 1 2 3 4