09-29-2021, 08:35 PM
- בשבועות האחרונים, רצו המון שמועות בנוגע לדביוט של בריי וויאט בAEW בתוכנית של היום ברוצ'סטר.
דייב מלצר ציין בפורום שלו שהוא שמע שזה לא קורה נכון לעכשיו, אלא אם כן משהו השתנה ב24 השעות האחרונות.
שון רוס סאפ גם מדווח שכרגע אין שום סימן לכך שבריי וויאט יערוך את הדביוט שלו ברוצ'סטר. הוא שמע מגורם מקורב לוויאט שהרושם הוא שוויאט עדיין תחת סעיף סטנדרטי של 90 יום ולא יופיע בשום מקום עד שהוא יסתיים.
- רנדי אורטון לא נראה בשום מקום בתוכנית האחרונה של ראו. בנוסף לכך, דייב מלצר מדווח שאורטון החמיץ ביום שבת לייב אבנט שהוא פורסם אליו. כרגע לא ידוע מה הסיבה להעדרות של אורטון ומתי הוא צפוי לחזור לWWE.
- שיימוס פרסם בטוויטר שהוא עבר ניתוח בשביל לטפל בפציעת האף שלו. שיימוס שבר את האף בפעם השניה במהלך הקרב שלו נגד ג'ף הארדי בשבוע שעבר לאחר שאיבד את מסיכת המגן שלו.
כרגע לא ידוע כמה זמן שיימוס יעדר לאחר הניתוח.
- לפי דייב מלצר, הWWE כבר החליטו לאן יילכו השמות הגדולים בחברה בדראפט ויידעו את רשת USA ורשת פוקס בנוגע לכיוון שלהם. מתאבקים שנמצאים נמוך בקארד עדיין נמצאים בסימן שאלה ונכון ליום שלישי רובם עדיין לא יודעים באיזה בראנד ימצאו את עצמם.
- במהלך הכניסה של קיירה הוגאן לקרב שלה במהדורה האחרונה של דארק, אקסקליבור ציין שהיא חתמה לאחרונה על חוזה בAEW.
AEW עדיין לא הכריזו באופן רשמי על החתמה של הוגאן, אך היא הפכה לפרצוף קבוע בתוכניות שלהם וצברה מספר ניצחונות בדארק.
- בראיון לפודקאסט של רנה פאקט, ביג E דיבר על התגובה שהוא קיבל לאחר שהזכיר את ברודי לי בפרומו הראשון שלו כאלוף הWWE:
Big E כתב:"אנשים צעקו את שמו, היה לי רגע שהסתכלתי על וודס וסוג של... אני מקבל צמרמורת מלדבר על זה, הייתה לי צמרמורת אז. זו הייתה אחת מהשורות האלה שלא הייתי צריך תגובה של אף אחד, כי לפעמים אתה זורק שורה וזה בשבילך ובשביל האנשים בבית ולא ציפיתי שאנשים יבינו, אבל זה היה כל כך מחמם את הלב ומדהים לשמוע את הצ'אנטים ולדעת שהאנשים יודעים על מי אני מדבר ושהזכרון שלו עדיין חי. אני גם אוהב את זה, וזה דבר קטן, אבל אף פעם לא קראתי לו 'לוק', אולי רק בפרומואים. זה תמיד היה 'ברודי'. כשאתם צועקים 'ברודי', אתם לא מדברים על המתאבק שמת, זה החבר, האח שלי. הערכתי את זה כל כך, זה היה משמעותי עבורי. רק רציתי להשאיר את הזכרון שלו חי, שנמשיך לזכור אותו. מה שעוזר, כשאני מרגיש עצוב או מדוכדך בגללו, זה שהוא היה כל כך מצחיק. יש לי כל כך הרבה זכרונות, תמונות וסרטונים, כל כך הרבה סיבות לחייך איתו ועם המשפחה שלו. אמנדה ושני הבנים שלו עדיין שם ועדיין משגשגים. ידעתי שברודי היה אחד האנשים הראשונים שניגשו לקופי ובירכו אותו כשהוא זכה באליפות. אני יודע שהוא היה עושה אותו דבר בשבילי."
- בראיון לספורטס אילוסטרייטד, אלוף ROH לשעבר, רוש, חשף שהחוזה הנוכחי שלו בחברה יגיע לסיומו בחודש ינואר:
Rush כתב:"החוזה שלי מסתיים בחודש ינואר. בינתיים לא דיברנו על הארכה. אני אסיר תודה לROH, אבל אני גם אדם של אתגרים ומטרות, ואני פתוח לשמוע מכולם."
- בראיון לפודקאסט של רסלינג INC, אריאן אנדרו (AKA קמרון) חשפה שהיא יצרה לאחרונה קשר עם וינס מקמה'ן והביעה עניין בחזרה לWWE.
Ariane Andrew כתב:"אני לא בטוחה אם אני רוצה לספר את זה, אבל יצרתי איתם קשר לאחרונה ואמרתי 'אני רוצה לחזור'. האם אחזור? נחכה ונראה, אבל יצרתי קשר עם וינס עצמו. אמרתי שאני אפנה לאדם בטופ. אני מתגעגעת לעולם הרסלינג. ראיתי את נעמי לפני 3 חודשים וחשבתי לעצמי שמעולם לא זכיתי באליפות, אני מרגישה שלזכות באליפות הזוגות יהיה מדהים. אני מרגישה לא מסופקת. אני מרגישה שאקבל את תחושת ההישגיות הזאת, כי הפאנקדקטילס היו מדהימות, אבל עדיין יש איזשהו חלל שאני מרגישה שאוכל למלא אם אחזור. וחוץ מזה, נוכל לעשות היסטוריה. נהיה המתאבקות השחורות הראשונות להחזיק בתואר הזה. הוא (וינס) הגיב לי, שזה מטורף. אני יודעת כמה הוא עסוק. הוא אמר 'אני אעביר את זה לג'ון לורנייטיס', שהוא אחראי קשרי הטאלנטים.
- בראיון עם פייטפול, אלכס שלי דיבר על היחסים הנוכחיים שלו עם אימפקט רסלינג, לאחר שלא הופיע בארגון מאז חודש דצמבר בגלל עבודתו הנוספת כפיזיותרפיסט:
Alex Shelley כתב:"הכל בסדר, אני פשוט לא עובד בשבילם. לא יכולתי לעבוד במאין אבנט של אחד האירועים שלהם כשמספרי הקורונה זינקו, ובגלל העיסוק שלי מחוץ לרסלינג, החברה שאני עובד בה הגבילה נסיעות עם הנחיות חדשות, חיסונים וכו'. בכנות, לא התכוונתי להתאבק באימפקט לעוד המון זמן. לא סיכמנו על זה, נגיד את זה ככה. לא שיש לי משהו נגדם. שמחתי לחזור והייתי מאוד מרוצה מהתקופה שהייתי שם והקרבות נגד הנורת'. אני חושב שהנורת' אדירים. ג'וש אלכסנדר ואית'ן פייג' שניהם, וזה עזר לכריס סייבן לחזור ולהתאקלם בקלות אחרי שיקום ACL. אבל באותו הזמן, יש להם כל כך הרבה חבר'ה ברוסטר שלהם. בשבילי, מבחינת לו''ז, זה מסתדר הרבה יותר טוב להתאבק רק בסופ''שים בגלל שיש לי קריירה מחוץ לרסלינג. אני יכול לומר שאני יכול רק לשבח את אימפקט בגלגול הנוכחי שלהם. הם עושים הכל בצורה טובה. סקוט ד'אמור מנהל הכל באופן מדהים. אני אוהב להיות שם ואני אשמח לחזור, באמת, אבל אני מוגבל בזמן. יש רק 24 שעות ביום."
![[Image: Cameron_bio.png]](https://www.wwe.com/f/styles/og_image/public/rd-talent/Bio/Cameron_bio.png)