Wrestling-IL

גרסה מלאה: תוצאות | WWE NXT 2.0 - 28.9.2021
הינך צופה בגרסה קלה (ארכיון) של התוכן כרגע. צפה בגרסה המלאה עם העיצוב המלא.
[Image: 20210921_NXT_Match_Gonz_tues_FC--ac4a59c...0f6fcc.jpg]

היט רו פותחים את התוכנית, הם מקדמים את הנשים ומדברים על הקרבות שיש להם הערב, ראקל גונזאלס נגד פרנקי מונט, איו שיראי וזואי סטארק נגד טוקסיק אטרקשן, אייזה סוורב סקוט אומר ששוב פעם אליפות צפון אמריקה שלו לא מוגנת כי אין אף אחד שיהיה נגדו חוץ מאסקובר והוא רואה אותו, הם מדברים על סטרונג נגד וולר ובסוף בי פאב מדברת על הקרב שלה נגד אלקטרה לופז, היא אומרת שהיא תנצח אותה, לגאדו דל פנטזמה יוצאים וזה מוביל לקרב הבא.

קרב בלי פסילות
אלקטרה לופז ניצחה את בי פאב, היט רו ולגאדו דל פנטזמה נכנסו לברול אל מאחורי הקלעים, לופז הצמידה את בי פאב לניצחון אחרי סיטדאון פאוורבומב.

ירח הדבש של דקסטר לומיס ואינדי הארטוול, השניים נמצאים על חוף הים, ג'וני גרגאנו וקנדיס לריי מרגלים אחריהם מרחוק, ג'וני גרגאנו מבריח אותם מהים אחרי שמתחזה לכריש.

ג'ו גייסי נותן פרומו בזירה, הוא אומר שזה עדיין המקום הבטוח שלהם, הוא אומר שהוא עשה אימפקט יותר גדול מצ'אמפה, סטורנג וברייקר ועדיין לא בוטל, גייסי אומר שהוא חזר אל מאחורי הקלעים הוא ראה פרצופים עצבניים והוא לא מבין למה, גייסי אומר שאפשר לפתור הכל אחרי דיונים, הוא אומר שאף בנאדם אחד לא יכול לשנות את העולם, הוא אומר שהוא פה כדי להוביל את העולם לנורמליות חדשה.

זאיון קווין ניצח את אוני לורקן, קווין הצמיד את לורקן לניצחון אחרי פלייניג קלוזליין.

סמנתה ארווין בזירה מראיינת את אלופי הזוגות של MSK - NXT, היא שואלת אותם מה הלאה בשבילם, הם אומרים שהם ימשיכו לחסל את כל דיוויז'ן הזוגות, הם אומרים שהם ישארו פייטינג צ'מפיונס, GYV יוצאים החוצה ואומרים שהריין שלהם לא שווה כלום עד שהם יגנו את האליפות נגדם, כרמלו הייז וטריק וייליאמס יוצאים החוצה, כרמלו אומר שיש לו את כרטיס הזהב ואולי הוא רוצה קרב על אליפות הזוגות, ג'וש בריגס וברוקס ג'נסן יוצאים החוצה וגם רוצים לדבר על אליפות הזוגות, טריק וייליאמס ישר מתחיל לרדת עליהם, מתפתח ברול גדול בו MSK קופצים על הייז, וילייאמס ו-GYV.

מקנזי מיטשל מראיינת את אלופת הנשים של NXT ראקל גונזאלס, היא אומרת שפרנקי מונט תיהיה עוד שם ברשימה שלה, ג'יג'י דולין חולפת על פניה, ג'ייסי ג'יין אחריה, מנדי רוז מגיעה אחרונה ואומרת לראקל שהאליפות נראית טוב עליה... אבל תראה הרבה יותר על עצמה.

קרב על אליפות זוגות הנשים של NXT
איו שיראי וזואי סטארק ניצחו את טוקסיק אטרקשן ושמרו על אליפות זוגות הנשים של NXT, איו שיראי הצמידה את ג'ייסי ג'יין לניצחון אחרי מונסולט.

משודר סרטון על ברון ברייקר, ברייקר אומר שהוא לא שם זין, אם אתה רוצה חבר תשיג כלב, הוא אומר שהמטרה שלו היא לזכות באליפות NXT, הוא אומר לצ'אמפה שהוא לא בחור סבלני.

שולחן השדרנים מראיין את אלוף NXT תומאסו צ'אמפה בפייסטיים, הם שואלים אותו על מה שאמר ברון ברייקר, צ'אמפה אומר שיש משהו מיוחד לילד הזה אבל עדיין לא צריך לשים אותו בהיכל התהילה, צ'אמפה אומר שהוא קיבל את המסר חד וחלק, צ'אמפה אומר שלקח לו 908 ימים להשיג את האליפות הזאת בחזרה, האליפות שהוא לא הפסיד, צ'אמפה אומר שאף אחד לא ינצח אותו, צ'אמפה אומר שזה יקרה במוקדם או מאוחר... ושזה יקרה ברון ברייקר יטבע באוקיינוס של ניסיון.

בואה ניצח את אנדרה צ'ייס, מחוץ לזירה מיי יינג יורקת עשן בפנים של צ'ייס, בזירה בואה מצמיד אותו לניצחון.

ירח הדבש של דקסטר לומיס ואינדי הארטוול, ג'וני גרגאנו אומר לסדרנית שהוא שכח את הקוד לחדר שלו ובעצם נכנס לחדר של אינדי ולומיס, הוא מחפש דברים במזוודה והוא מוצא המון קונדומים, אינדי ולומיס חוזרים לחדר וג'וני מתחבא בארון, ג'וני שומע רעשים וחושב שהם שוכבים אבל הם עושים מלחמת כריות, ג'וני גרגאנו יוצא מהארון אחרי שהם נרדמים, דקסטר פותח את העיניים שלו ומסמן לו שהכל בסדר ומראה לו את הקונדומים.

קרב על אליפות משקל קל
רודריק סטרונג ניצח את גרייסון וולר ושמר על אליפות משקל קל, סטרונג הצמיד את וולר לניצחון אחרי ברכייה לראש.

מקנזי מיטשל מראיינת את אל איי נייט, אל איי נייט אומר שהוא האלוף הלא מוכרז, הוא אומר שהוא לא יתן למישהו חדש להגיד שטויות עליו, הוא אומר שיש לאודסי ג'ונס שבוע, אודסי ג'ונס נמצא מאחוריו, ג'ונס אומר לנייט שהוא בחיים לא ראה מישהו כמוהו, אנדרה צ'ייס עובר לידם וצועק שזה בולשיט ושהקרב שלו היה אמור להפסל, אל איי נייט מנצל זאת ותוקף את אודסי ג'ונס, הוא אומר לו שככה זה יהיה גם שבוע הבא.

משודר סרטון על דאנטה צ'ן, הוא אומר שהמסע שלו רק התחיל.

מקנזי מיטשל מראיינת את קורה ג'ייד וטריי בקסטר, ג'ייד אומר שהיא רק בת 20, היא הכי צעירה פה והיא מתרגשת לקראת העתיד, בקסטר אומר לה שהיא תיהיה מעולה רק שלא תעשה את מה שהוא עשה שבוע שעבר, הם מתנשקים והולכים.

לאשינג אאוט עם לאש לג'נד - היא מופיעה על במה ומדברת בפני צופים, היא מדברת על הדראפט ועל הניסיון שלה בעבר ב-WNBA, היא מדברת על קורה ג'ייד ואומרת לה שאם היא רוצה גבר אמיתי היא צריכה משהו כזה ואז מראה תמונה של איקמן ג'ירו, היא אומרת שפרס התפרצות השבוע הולך לאנדרה צ'ייס, היא אומרת שהוא לא יכול לעשות את זה לה כי היא תקרע אותו.

קייל אוריילי ניצח את רידג' הולנד, לקראת סוף הקרב פיט דאן עלה על האפרון, אוריילי העיף את הולנד על פיט דאן ואז הצמיד אותו לניצחון ברולאפ, אחרי הקרב רידג' הולנד ופיט דאן תוקפים את קייל אוריילי, ואן ואגנר יוצא ועושה את ההצלה.

מוכרז לשבוע הבא :
- אל איי נייט נגד אודסי ג'ונס.
- GYV, טריק וילייאמס וכרמלו הייז נגד MSK, בריגס וג'נסן.
- טוני דאנג'לו מגיע.

קרב על אליפות הנשים של NXT
ראקל גונזאלס ניצחה את פרנקי מונט ושמרה על אליפות הנשים של NXT, ראקל הצמידה את מונט לניצחון אחרי צ'ינגונה בומב, אחרי הקרב טוקסיק אטרקשן יוצאים החוצה ומחסלים את פרנקי מונט, רוברט סטון וג'סי קמיאה, טוקסיק אטרקשן מקיפים את ראקל גונזאלס, ראקל לוקחת את האליפות ומעיפה אותה על הפנים של ג'יג'י דולין, בסופו של דבר טוקסיק אטרקשן משתלטות על ראקל ותוקפות אותה, ג'יג'י דולין וג'ייסי ג'יין מחזיקות את ראקל ומנדי בועטת בה, מנדי רוז מחזיקה את אליפות הנשים של NXT.
[Image: 20210928_NXT_FC--bdea91660a7ae5d9720bac9ef1b1edfa.jpg]
(09-29-2021, 03:56 PM)lidoradir כתב: [ -> ]מנדי רוז מחזיקה את אליפות הנשים של NXT.

הפעם היחידה שהיא כנראה תחזיק באליפות הזאת, עדיין עדיף אותה מאשר את רחל ספידי גונזאלס
בסדר.

בגדול התכנית הזאת היא NXT זורקים דברים על הקיר ומחכים לראות מה יידבק.
אני דווקא חושב שזו גישה נכונה בהתחשב במצב שלהם כרגע, עם רוסטר פחות או יותר חדש + כמה ותיקים, עם המון מתאבקים שצמאים לתשומת לב ולהייפ סביבם ועם טאלנט שהרגע יצא מהPC ונחוש לקבל ממלצר 5 כוכבים. 

הספין הפמיניסטי לפרק הזה היה בסדר. אבל בחירת הטאלנט לא נכונה.
בי-פאב לא מסוגלת לקחת סקופ-סלאם בצורה חלקה, אז למה לעזאזל לדחוף אותה לקרב ללא חוקים מול מתאבקת נוספת שלא עושה רושם של in ring veteran? 
בגדול את בי-פאב אני מאוד לא מחבב כרגע. הם דחפו אותה לספוט שגדול עליה בכמה מידות וזה היה בולט מידי.
הפרומו של היט-רואו בתחילת התכנית שוב היה פארודיה של מה שהוא צריך להיות באמת, והיט רואו מתחילים להצטנן ומהר. במיוחד כשבי-פאב היא הנציגה שלהם בזירה כרגע. אליפות צפון אמריקה נמצאת בשפל, ולגאדו דל-פנטאזמה נגררים ביחד איתם לתהום עצומה בתוך הקארד.
אני מניח שבי-פאב תנקום על ההפסד הזה בקרוב, אבל זה לא באמת מעניין אותי. אני בעיקר אשמח שהיא תחזור לPC ותבלה שם עוד כמה חודשים או אפילו שנה.

זואי סטאק/ ג'יג'י דולין וג'ייסי ג'יין היה בסדר.
זואי סטארק אתלטית, אבל היא לא תהיה כוכבת. אין לה את זה. לא יעזור לה שהיא צורחת אחרי כל מהלך אתלטי שהיא עושה, רסלינג זה עניין של אישיות. 
איו שיראי צוננת מאוד וסיימה את הדברים שהיא יכולה עוד להשיג בNXT. הגיע הזמן ללכת לראשי. אבל מפחיד בראשי, היא הרי יפנית. מלכוד 22. כנראה שנישאר בNXT ונקדם צעירים עד שיימאס או עד גל הפיטורים הבא. אולי נתקשר לקאירי סיין ונבקש ממנה טיפים מקצועיים.

ג'יג'י דולין וג'ייסי ג'יי היו בסדר. אולי אפילו יותר מבסדר.
דולין יותר מעניינת מג'יין, הלוק שלה יותר בולט, היא יותר גבוהה, היא אולי מתאבקת קצת פחות טובה, אבל לא בהרבה. ג'יין בסופו של דבר תצטרך לשכלל את הדמות שלה כדי להישאר בקצב של השתיים האחרות. מצד שני - דולין צריכה לעבוד יותר על הפרומואים שלה. 
הבעיה שלי בעיקר נמצאת בשמות שלהן - יותר מידי J's. ג'יג'י ג'וג'ו ג'ייסי ג'יי. לקח לי 3-4 מעברים על השמות שלהן כדי לעשות סדר בכל זה. רק חסר לי שיצרפו את ג'ואי ג'אנלה לסטייבל ואני פשוט אחלק לכולם מספרי ברזל כמו בדארק אורדר.

אני חיבבתי את העובדה שהם הכניסו בקרב אלמנטים של ניסיון וככה בנו את ההפסד של השתיים החדשות. דולין רצתה להיכנס לטאג, ג'יין לא הייתה מספיק מנוסה כדי להבין שהיא עייפה, לכן היא המשיכה וזה עלה להן בניצחון. בינתיים שיראי וסטארק ידעו לעבוד יותר טוב כצוות וניצחו כמו גדולות.

זאיון קווין מגיע עם אחלה לוק, אוני לורקן נמצא כבר 18 שנה בפיתוח, מבאס.
העיקר יש דיבורים על להעלות את בי-פאב לראשי, ואוני לורקן? למי אכפת ממנו בכלל.
העיקר שבי-פאב תוכל להתקשות לקחת סקופ-סלאם בראו או בסמאקדאון או אפילו (חלילה) במיין איבנט של רסלמניה, אבל לורקן צריך עוד כמה חודשים/שנים בPC.

פרומו טאג היה אחלה.
אני לא מחבב את MSK, חושב שהם לא מגניבים בעליל. הם אתלטים, אבל להיות אתלט זה כנראה התכונה הבולטת ביותר של מתאבקים צעירים ב2021, אז מה באמת מעניין פה?
אני הרבה יותר מחבב את GYV. עוד מהימים בNXTUK עם המעריצים שמחזיקים את הנעליים שלהם למעלה. גיבסון במיוחד הוא היל נפלא שחייב להגיע כבר לראשי. הם הטאג הכי שלם מבין כל הטאגים האחרים.
כרמלו הייז שוב יוצר לעצמו אויבים במחלקה נוספת. אני מחבב את האנגל המתמשך הזה בו הייז מגיע לכל מחלקה ומאיים על האלוף. מרגיש כאילו הייז יכול ליפול כרגע בכל מחלקה ולקחת את האליפות. אישית אני מקווה שהוא ייקח את אליפות צפון אמריקה, אבל מצפה שהוא ילך עם וויליאמס למחלקת הזוגות, עד שוויליאמס יתהפך עליו. 
שני הקאובויז היו הכי משעממים, אחלה לוק אבל צריכים להוכיח שהם הרבה יותר מעוד שני רדנקס שכנראה יקבלו יותר מבטא דרומי כשיגיעו לראו. 

בואה מול צ'ייס היה נקודה חלשה.
שוב לוקחים אסיאתי ומצמידים לו מיסט. 
איזה יופי.
בסופו של דבר אתחיל לחשוב שכל האסיאתים מסתובבים עם צבע מאכל בכיס שלהם כדי לירוק עליך בעת צרה.
צ'ייס מכר רע את המיסט, אשכרה פשוט קפץ לזירה ואכל את ההצמדה, כאילו מרצון. ביצוע רע מאוד.

גרייסון וולר, תסלח לי, האם אתה יוצא לקרב היאבקות, או הוצאת קיש מהתנור?
מה זה הכפפות הלבנות האלה?
כשנותנים לך קרב מול רודריק סטרונג, כדאי שתביא את הA-game שלך. 
וולר הביא בעיקר כפפות לתנור.
וגם קצת מהA-game שלו.
בגדול קרב נחמד, רודריק סטרונג הוא המתאבק הכי דומיננטי בNXT כרגע. אהבתי את הניצחון ובכללי זה היה הקרב המוצלח של הערב. 

תסבירו לי אם וויתרנו על הגימיק של גייסי או לא?
כי אני בעד להמשיך את זה.

קייל אוריילי מול רידג' הולנד היה קרב שרפרפתי דרכו.
אם אני רוצה לראות קרב טוב של רידג' הולנד - אני פשוט אחפש קרב ממוצע של ג'ף קוב.
אם אני רוצה לראות קרב טוב של קייל אוריילי - אני פשוט אחפש קרב כלשהו בעבר, בו הוא לא היה הדמות שהוא עכשיו.

רידג' הולנד הוא כמו הילד של ג'ק סוואגר וברוק לסנר - רק שיצא להם ממש ממש גרוע. פרצוף מטופש עם הבעה מטופשת, אה-לה ג'ק סוואגר, והבילד של לסנר בלי השרירים והכישרון. ואולי גם המוח של וויל אוספריי.
אני מניח שוואגנר יהיה ביג דיל בNXT. אולי הביגמן הענק הראשון של הבראנד. לטעמי הוא מכוער מכדי להיות באמת טופ-טאלנט. ואני לא חושב שהוא חכם מספיק. אבל נחיה ונראה. אוריילי בכל מקרה צריך הפסקה או רענון, דחוף. 
ופיט? פיט צריך להיות אלוף NXT. 

מרצדס מרטינז מול טאיה וולקירי היה רע.
בחירת טאלנט גרועה משני הצדדים גם פה.
גונזלס היא טאלנט רע. אין לה המון להציע - לא כריזמה, לא פרומו, לא זירה. רק גודל. באותה המידה יכלתי לשים פאה על ג'קסון רייקר וזה היה עושה את העבודה. 
טאיה וולקירי תמיד הצחיקה אותי. פרנקי מונט זו דמות רעה ולא מובנת בעיניי, חבל שלא נשארה טאייה. עוד יותר חבל שהיא אשכרה מרשה לעצמה להיות ככה בזירה כשהבעל שלה זה ג'וני נייטרו.

ג'וני ככל הנראה עושה שלושה אימוני בטן ביום, ארבעה אימוני פארקור ושני אימוני זירה, בעוד שטאייה נמצאת באינסטה. חבל שהיא לא מנצלת את הקירבה שלה לטאלנט שהכי השתבח עם השנים בהיסטוריה של רסלינג.

הקרב היה רע ולא שווה צפייה, התקיפה הייתה ממוצעת מינוס.
בשלב הזה אני רק מחכה שמישהי כבר תיקח את האליפות מגונזלס. אפילו זואי סטארק. שיהיה בסקוואש מבחינתי, רק להוריד ממנה את האליפות.  

לא יודע מה יותר גרוע
קרב מאיין איבנט של גונזאלס נגד מונט או ראו.
(09-29-2021, 11:41 PM)Jon_M0xley כתב: [ -> ]לא יודע מה יותר גרוע
קרב מאיין איבנט של גונזאלס נגד מונט או ראו.
אל תגזים שום דבר לא יותר גרוע מראו
פרק סבבה השבוע, דעות :
- אלקטרה לופז נגד בי פאב היה נחמד, בי פאב אכן צריכה עוד להשתפר בזירה, אלקטרה לופז בבירור המתאבקת היותר טובה פה.
- הקטעים בירח דבש היו חזקים, ג'וני גרגאנו כהרגלו זהב.
- זאיון קווין מתחיל להראות ניצוצות אבל זה עוד מוקדם, צריך לראות עוד הרבה ממנו לפני שיהיה על מה להתלהב.
- סגמנט זוגות היה סבבה לגמרי, MSK אדירים וכל קרב שלהם אש, אשמח לראות אותם עולים לראשי בהמשך.
- אליפות זוגות נשים היה טוב, רציתי שטוקסיק אטרקשן יזכו, איו שיראי מצוינת בזירה, זואי סטארק מעולה, השילוב שלהם חרא.
- בואה נגד צ'ייס הרצתי, אחלה אנדרה צ'ייס שבעולם.
- רודריק סטרונג נגד גרייסון וולר MOTN, על סטרונג אין מה להרחיב הוא מעולה, גרייסון וולר נתן פה הופעה ממש טובה.
- לאשינג אאוט עם לאש לג'נד היה נהדר, אהבתי, קליל והעבירה את זה בצורה טובה, נראה שיש לה ביטחון על המיק, עכשיו נותר לראות מה היא שווה בזירה.
- קייל אוריילי נגד רידג' הולנד יכול להיות קרב שסוגר טייקאובר, במידה והם מקבלים מספיק זמן ובלי בולשיט מסביב זה חתיכת קרב... אבל פה בונים לקראת משהו אחר, בכל מקרה רידג' הולנד פאקינג אדיר ואני מת עליו, חתיכת מפלצת. נראה שבונים על ואן ואגנר הזה, יהיה מעניין איתו. וכמובן יש את פיט דאן האדיר שחייב לזכות כבר באליפות ראשית או לטוס לראשי.
- מרכזי... MEH. בעיקר בגלל פרנקי מונט שבקושי מצליחה לזוז בזירה וחבל, ראקל גונזאלס בריין מעולה ודומיננטי כמו שאני אוהב, קרבות חזקים לא חסר לה, נתנה יופי של קרבות נגד איו שיראי, ריה ריפלי, אמבר מון, דקוטה קאי. מילה רעה שצריך להגיד על ראקל... היא דפקה בחוסר אחריות את החגורה לג'יג'י דולין בפנים וגרמה לה לדמם, התקיפה של טוקסיק אטרקשן הייתה מעולה, אליפות הנשים על מנדי רוז ? יס פליז.
מיין איבנט לא צריך להיות גונזאלס נגד מונט...הסיבה היחידה שעשו את זה זה לתת למנדי את הרגע עם החגורה.
יתר הפרק סבבה הרבה פרצופים חדשים וישנים מתערבבים , בוא נראה עוד חודש אך הכול מסתדר.