Wrestling-IL

גרסה מלאה: חדשות| אליפות נשים שניה בAEW, גראן מטאליק מבקש שחרור, עדכוני פציעות ועוד
הינך צופה בגרסה קלה (ארכיון) של התוכן כרגע. צפה בגרסה המלאה עם העיצוב המלא.
עמודים: 1 2 3 4
[Image: b775a9eb86f5a9bfa35bf7ab07cb92b19d7630f8.gifv]

- AEW אישרו שהשידורים של דיינמייט יעברו מרשת TNT לרשת TBS החל מה5 בינואר, 2022.
השינוי הוכרז במקור בחודש מאי והוא נעשה במטרה לאפשר לAEW שידורים רצופים בימי רביעי, בלי העברות לימי שבת בגלל כדורסל והוקי.
במקור הצפי היה שגם ראמפייג' תעבור לTBS, אך כעת הוכרז שראמפייג' תישאר ברשת TNT, באותו סלוט בימי שישי.

- לפי אנדרו זריאן, AEW מתכננים להוסיף אליפות משנית למחלקת הנשים לאחר המעבר. התוכנית כרגע היא לקרוא לאליפות "אליפות TBS", כך שהיא תהיה המקבילה לאליפות TNT.

- לפי מאס לוצ'ה, גראן מטאליק ביקש לקבל שחרור מהחוזה שלו בWWE. הסיבה לבקשה של מטאליק היא בגלל שהוא הרגיש לא מרוצה מהשימוש בו, חוסר הכיוון וההזדמנויות שקיבל במהלך תקופתו בחברה. נאמר שהמהלך הוא משהו שמטאליק שקל במשך זמן מה. 
החוזה הנוכחי של מטאליק בWWE יגיע לסיומו בשנת 2023.
כרגע לא ידוע אם WWE יכבדו את בקשתו של מטאליק או שהוא ישאר תחת חוזה.לפי האינסיידר, מטאליק ולינסה דוראדו רצו לדבר עם ההנהלה מאחורי הקלעים במספר תוכניות לאחרונה. כרגע לא ידוע אם דוראדו גם ביקש לעזוב ביחד עם מטאליק.

- WWE הכריזו בתוכנית האינטרנט שלהם "הבאמפ" שניה ג'אקס תזדקק לניתוח מרפק לאחר הקרב שלה נגד שיינה בייזלר בראו ותהיה בחוץ לפרק זמן לא מוגדר.
כרגע לא ידוע אם מדובר בפציעה לגיטימית לניה, או וורק בשביל להוריד אותה מהמסך מסיבה מסויימת. 

- בסרטון שהעלה לאינסטגרם שלו, MVP אישר שהוא יעבור היום (שישי) ניתוח ברך בשביל לטפל בפציעה שספג בפברואר. MVP מצפה לחזור לראו תוך 4-6 שבועות ומקווה שהניתוח יאפשר לו לחזור לזירה ולהתאבק מבלי שיזדקק למקל הליכה.

- המאין אבנט של ראו השבוע היה קרב משולש גדול של ביג E נגד בובי לאשלי נגד רומן ריינס שהוכרז לאחר אנגל בפתיחת התוכנית. WWE הריצו את הקרב המשולש בשלושה לייב אבנטים בסופ''ש שעבר, ולפי דייב מלצר ההחלטה לקיים את הקרב בראו התקבלה בשעות אחר הצהריים של יום שני לאחר שוינס מקמה'ן שמע ביקורות טובות על הקרבות מהסופ''ש. 
ההחלטה לפתוח עם קרב השלשות של הניו דיי נגד הבלאדליין התקבלה על מנת לפרסם את הקרב המשולש במאין אבנט לאורך התוכנית בשביל למשוך צופים.

- לפי דייב מלצר, הסיבה שAEW בחרו לפתוח את דיינמייט עם הקרב הגדול של קני אומגה נגד בריאן דניאלסון היא במטרה לאפשר לקרב כמה שיותר זמן של רסלינג רצוף, בלי הפסקות פרסומות. 

- במהדורה האחרונה של NXT, ג'ו גייסי הציג גימיק חדש. גייסי חתך פרומו על כך שהוא רוצה להפוך את NXT ל"מקום מוגן" שבו הוא לא יצטרך להשתמש בפריביליגיה הגברית שלו על מנת לקבל מה שהוא רוצה, לפני שהפסיד קרב לקמרון גריימס.
הדמות החדשה קיבלה סקירה תקשורתית קטנה לאחר הדביוט, כשפוקס ניוז והניו יורק פוסט העלו כתבות שאומרות שWWE "צוחקים על השמאל" או "מצמידים את השמאל" עם הדמות החדשה.
מאז, WWE הסירו כל אזכור לגימיק החדש של גייסי מהרשתות החברתיות שלהם, הסירו את הסרטון של הקרב מערוץ היוטיוב שלהם וכרגע האזכורים היחידים לגימיק באתר הם תמונות.

- AEW הכריזו רשמית שהם החתימו את סנטם סינג, שחקן הכדורסל ההודי הראשון לשחק בNBA, לחוזה פיתוח בחברה. סינג יתחיל את אימוני הרסלינג שלו בנייטמר אקדמי, אקדמיית הרסלינג של קודי רודס וQT מרשאל.
סינג מתנשא לגובה מרשים של 2.20 מטר (אותו גובה כמו אומוס), מה שהופך אותו אוטומטית לאדם הכי גבוה שחתום בAEW.
סינג לא זר לגמרי לפרו רסלינג. בשנת 2017 הוא לקח חלק בטרייאאוט בWWE, שסימנו אותו בתור יורש פוטנציאלי לגרייט קאלי והציעו לו חוזה, אך הוא דחה את ההצעה במטרה להתמקד בקריירת הכדורסל שלו.

- היום (שישי, 24/9) הוא היום שבו עברו 90 יום מאז גל השחרורים של WWE ב26/6. 
כלומר מתאבקים שהיו חתומים על חוזים של הרוסטר הראשי יהיו חופשיים כעת להתאבק ולחתום בארגונים אחרים - טוני ניס, אריה דיווארי, האחים סינג, טיילר בריז, פאנדנגו וקיליאן דיין.

- תגידו מזל טוב לקאריון קרוס וסקרלט בורדו, שפרסמו שהם מאורסים עכשיו. השניים יוצאים במשך כמה שנים, לפני שהם מצאו את עצמם בWWE.

- לפי דייב מלצר, WWE דיברו לאחרונה עם ההנהלה של איצטדיון AT&T בנוגע למספר רעיונות סביב הפיצול של רסלמניה 38 לשני לילות וכל הפרטים הנוגעים לכך (אבטחה, ביטוחים, עלות ההפקה וכו').
בנוסף לרעיון של פיצול האירוע לשני לילות, עלה רעיון אחר שראו תתקיים באיצטדיון ביום שני אחרי רסלמניה, עם אותו סט-אפ של 40 אלף מקומות.
בנוסף, מלצר ציין שWWE לא בטוחים כרגע לגבי התוכנית של סמאקדאון לפני רסלמניה ומחפשים אולם שיארח את התוכנית. האמריקן איירליינס ארינה בדלאס - האולם שבדרך כלל מארח את התוכניות של WWE בעיר - לא יהיה זמין ביום שישי לפני רסלמניה בגלל משחק כדורסל. בעבר WWE היו מקליטים תוכניות של סמאקדאון לפני רסלמניה, אך פוקס מעוניינים שהתוכנית תשודר בלייב.
WWE בדקו את האופציה של איצטדיון ג'רלד פורד כאפשרות למיקום של סמאקדאון לפני רסלמניה וראו אחרי רסלמניה. האיצטדיון מכיל 32 אלף מקומות. WWE מאמינים שיוכלו למלא אותו בגלל כמות התיירים שיהיו בעיר לרסלמניה.

- בראיון לפודקאסט של רנה פאקט, אדם קול דיבר על התקופה שהוא ובריט בייקר היו "בצדדים המנוגדים" של מלחמת יום רביעי, כששני הארגונים היו מעוניינים להחתים אותם:
Adam Cole כתב:"בריט הייתה בספוט כל כך מעניין, בגלל AEW ובגלל שהיא כל כך מוכשרת, דברים פשוט התפוצצו בשבילה בין לילה. ככה זה הרגיש. היא עשתה עבודה טובה באינדיז ופיתחה יחסים עם המתאבקות האחרות והפרומוטרים ופתאום היא בארגון החדש והלוהט והיא פשוט שיחקה אותה בענק. ידעתי בוודאות שNXT היו מעוניינים ואמרו לי 'היי, אם בריט תהיה זמינה תעדכן אותנו' וידעתי שAEW היו מעוניינים בי. זו הייתה שיחה מעניינת של 'יהיה מגניב אם את תבואי לכאן' או 'יהיה מגניב אם אני אלך לשם', אבל שנינו היינו תחת חוזים. לא היה המון שיכולנו לעשות, אבל כן פנטזנו על הדברים האלה."
רנה שאלה את קול האם הוא יהיה מעוניין לעבוד בקרב זוגות מעורב עם בייקר - קול כמובן נתן תשובה חיובית:
Adam Cole כתב:"אני מקווה שזה יקרה בהקדם האפשרי. זכינו לעשות כמה קרבות זוגות באינדיז לפני שהלכתי לNXT, זה היה פיצוץ. היא צמחה המון כמתאבקת. אני צמחתי המון כמתאבק. אני אעוף על זה."

- במהלך מסיבת העיתונאים אחרי אול אאוט, בריאן דניאלסון ציין שאחת הסיבות שהוא חתם בAEW היא בגלל שוינס מקמה'ן היה "מגונן יתר על המידה". בריאן הרחיב על הנושא בראיון לספורטס אילוסטרייטד וחשף שWWE ראו אותו בתור מישהו "עם נטיה להיפצע":
Bryan Danielson כתב:"הסיפור שהם האמינו לו הוא שאני נוטה להיפצע. המציאות היא שאני מתאבק כבר 21 שנה והיה לי רק ניתוח אחד, זה היה ניתוח הצוואר שאחריו הייתי בחוץ 9 חודשים. ואז אולצתי לפרוש בגלל מספר זעזועי מוח, אבל כל הרופאים שמטפלים בזעזועי מוח מצאו אותי כשיר ואלה היו זעזועי מוח שבאותה נקודה הצטברו במשך 15 שנים. אז לא היו לי כל כך הרבה פציעות, אני ממש עמיד, במיוחד אם נניח משווים אותי לטריפל H או ג'ון סינה. לא היו לי שום בעיות ברכיים או משהו כזה. עם זאת, וינס מקמה'ן היה מגונן עליי בדרך כמעט אבהית. התאבקתי נגד דרו גולאק בPPV אלימיניישן צ'יימבר, ממש לפני שהמגיפה התחילה ב2020. לקחתי ג'רמן סופלקס שהתפקשש קצת ונפלתי על הראש. כשחזרתי אל מאחורי הקלעים, וינס ממש כעס עליי וזה בכלל לא היה קשור להופעה. אחרי שהוא התעצבן עליי שאלתי 'אבל הקרב היה בסדר?' והוא אמר 'כן, הקרב היה מצויין, אבל אתה לא יכול לעשות את זה יותר'. הוא לא רצה שאפצע ואתה לא רוצה להכעיס את הבוס שלך, אבל ראיתי את זה כמשהו שבא מתוך אהבה."

- בראיון אחר, לניו יורק פוסט, האמריקן דרגון הסביר למה הוא לובש רק חולצות לבנות פשוטות מאז הדביוט שלו בAEW:
Bryan Danielson כתב:"אני לא מעוניין למכור דברים לאנשים, חולצות מרצ'נדייז או שום דבר כזה. הרעיון הנוסף, שהוא קונספט כללי בחיים שלי... אם אתה מתאמץ מידי להיראות בצורה מסויימת, אתה מתמקד בדבר הלא נכון. לסטיב ג'ובס היו רק חמישה סוודרים שחורים, הוא לא היה צריך לבחור. אני אוהב את הרעיון של פשטות. אני אוהב את המחשבה שאנשים צופים בשביל מה שאני אומר ומה שאני עושה, לא בגלל שזו חולצה מגניבה שאני לובש. אני מקווה ומאמין שמה שאני אומר ומה שאני עושה זה מספיק בשביל לגרום לאנשים לצפות."

- בראיון עם סטפאני צ'ייס, כריס ג'ריקו חשף שהוא הציע שהאינר סירקל יתפרקו בצורה שלווה בDON 2021, אך טוני קהאן הרגיש שאין צורך בפירוק רשמי של הקבוצה:
Chris Jericho כתב:"הרעיון שלי היה שנתפרק בצורה מכובדת וכל אחד יילך לדרכו. טוני קהאן לא רצה לעשות את זה. הוא אמר 'למה שתרצו להתפרק? אתם לא חייבים להיות ביחד כל הזמן, אבל אתם עדיין האינר סירקל'. אחרי השנה הזאת, כל הסטוריליין שהיה מבוסס על זה שMJF רוצה להצטרף, וורדלו נכנס לIC, הפינאקל, 5 נגד 5 וכל הדברים האלה. זה היה סטוריליין של שנה שסופר בצורה טובה עם חמשתנו, אז זה טוב שכל אחד יילך לדרכו ולא נהיה אחד בעניינים של השני כל הזמן, אבל זה טוב שאנחנו עדיין באותו צד. אני הרגשתי שהגיע הזמן שכל אחד יילך לדרכו, אבל אנחנו יכולים לעשות את זה בלי לפרק את הלהקה. אני אוהב את זה שהיינו קבוצה מהיום הראשון של AEW ומעולם לא באמת נלחמנו בנינו. היו דברים קטנים, אבל אף פעם לא התהפכנו אחד על השני. חצי מהקבוצה לא עשתה היל טרן והחצי השני לא עשה פייס טרן בשביל להלחם. מעולם לא עשינו את זה. אני חושב שזה מגניב, במיוחד ברסלינג כשקבוצות באות והולכות כל כך מהר ולפעמים זה נראה שהן מורכבות רק בשביל שאפשר יהיה לפרק אותן לפיוד של 2-3 שבועות. לא רצינו לעשות את זה, רצינו שזה יהיה משהו לטווח ארוך. חמישה חבר'ה שאוהבים אחד את השני. התחלנו כהילים, הפכנו לפייסים ביחד ואנחנו נשארים חברים ובאותו הצד. אשמח להשאיר את זה ככה."

- באותו ראיון, כריס ג'ריקו חשף שAEW שקלו את כריס הירו כאחד היריבים שלו ב"5 האתגרים של ג'ריקו", אחרי הקרב נגד ניק גייג', אך בסופו של דבר החליטו ללכת על חובנטוד גאררה כמחווה לעבר שלו.

- אחרי תקופה ארוכה מחוץ לעניינים - מרטי סקורל הוכרז למופע בסן חואן, פורטו ריקו ב23/10. 
סקורל כרגע הוא פרי אייג'נט לאחר שעזב את ROH בחודש ינואר. לפני העזיבה סקורל היה מושעה, לאחר שהשם שלו עלה בפרשת Speaking Out והוא הואשם בתקיפה מינית על בת 16. 
סקורל הופיע בהקלטות של NJPW סטרונג בחודש ינואר ולקח חלק בסגמנט עם רוקי רומרו, אך הסגמנט לא שודר לאחר ביקורות ממעריצים ומתאבקים ברוסטר שלא היו מעוניינים לעבוד עם סקורל. 

- ריו מיזונאמי פרסמה בטוויטר שהיא טסה לארה''ב ותתאבק שוב בAEW בתקופה הקרובה. 
למיזונאמי היה ראן קצר בAEW בתחילת השנה, לאחר שזכתה בטורניר N1C לאליפות הנשים והתמודדה נגד היקארו שידה ברבולושן. 
(09-24-2021, 07:42 PM)EVIL Rainmaker כתב: [ -> ]- באותו ראיון, כריס ג'ריקו חשף שAEW שקלו את כריס הירו כאחד היריבים שלו ב"5 האתגרים של ג'ריקו", אחרי הקרב נגד ניק גייג', אך בסופו של דבר החליטו ללכת על חובנטוד גאררה כמחווה לעבר שלו.

וואלה, קרב ביניהם נשמע יותר מעניין
(09-24-2021, 07:42 PM)EVIL Rainmaker כתב: [ -> ]- באותו ראיון, כריס ג'ריקו חשף שAEW שקלו את כריס הירו כאחד היריבים שלו ב"5 האתגרים של ג'ריקו", אחרי הקרב נגד ניק גייג', אך בסופו של דבר החליטו ללכת על חובנטוד גאררה כמחווה לעבר שלו.

מה? זה קרב הרבה יותר גדול.
וואי, כריס הירו הוא מתאבק כל כך טוב עם כל כך מעט מזל בתעשייה.
המתאבק היחידי שעולה לי לראש עם פחות מזל מכריס הירו זה קאסיוס אונו. 
(09-24-2021, 09:19 PM)SwitchBlade כתב: [ -> ]מה? זה קרב הרבה יותר גדול.
וואי, כריס הירו הוא מתאבק כל כך טוב עם כל כך מעט מזל בתעשייה.
המתאבק היחידי שעולה לי לראש עם פחות מזל מכריס הירו זה קאסיוס אונו. 

כריס הירו וקלאודיו קסטניולי נגד קאסיוס אונו וסזארו, בוק איט!
תודה על ההתחשבות שיהיה כמה שפחות הפסקות פרסומות. הייתה הפסקה אחת וזה מספיק וככה הקרב לא ירד ברמה.

גיא אפשר עזרה, אם השחקן כדורסל התאמן בנייטמר פאקטורי של קודי ומארשל 2 האהובים שלך. כשהוא יעשה דייביוט הוא יהיה שייך לנייטמר פאמילי? פאקטורי? גאן קלאב שהם גם נייטמר פאמלי? יעשו איחוד של הנייטמר פאקטורי בשבילו?
(09-25-2021, 12:51 AM)Jon_M0xley כתב: [ -> ]גיא אפשר עזרה, אם השחקן כדורסל התאמן בנייטמר פאקטורי של קודי ומארשל 2 האהובים שלך. כשהוא יעשה דייביוט הוא יהיה שייך לנייטמר פאמילי? פאקטורי? גאן קלאב שהם גם נייטמר פאמלי? יעשו איחוד של הנייטמר פאקטורי בשבילו?

זה אכן נורא מורכב, אז אשתדל לעשות סדר:
- סינג מתאמן בבית הספר של QT מארשל, AKA: הפאקטורי.
- סינג מתאמן יחד עם קודי, AKA: נייטמר פאקטורי.
- התלמידים שמתאמנים עם QT ומגיעים לAEW שייכים לפאקטורי.
- החבר'ה שנמצאים בAEW עם החותמת של קודי שייכים לנייטמר פמילי.
- אוסטין גאן הוא הבן של השכן.
- קודי רודס לא שייך לאליט, כמו כן - גם סינג לא יהיה שייך לאליט, אבל הוא כן יהיה אליט, כי הוא יהיה מתאבק באול-אליט-רסלינג.
- סינג הוא נורא גבוה אז הוא יהיה מיין איבנטר בוודאות. 

ככה יצא לנו: סנטם סינג Is ALL-ELITE, נון אליט, פאקטורי נייטמר-פאקטורי פאקטורי נייטמר-פמילי אוסטין-גאן פרעה הכלב לא אליט מיין איבנטר. 
סנטם סינג הוא בחור גדול, יש מספיק ממנו לכל הסטייבלים בארגון של קודי רודס.
(09-25-2021, 01:34 PM)SwitchBlade כתב: [ -> ]פרעה הכלב לא אליט מיין איבנטר.

פרעה הכלב יכול להיות מיין איבנטר בראו, בAEW הוא רק בפתיח
(09-25-2021, 02:35 PM)DarkArts כתב: [ -> ]פרעה הכלב יכול להיות מיין איבנטר בראו, בAEW הוא רק בפתיח

יש מקום רק לכלב גדול אחד במאין אבנט של WWE.
(09-25-2021, 02:36 PM)EVIL Rainmaker כתב: [ -> ]יש מקום רק לכלב גדול אחד במאין אבנט של WWE.

צודק, פרעה הכלב יכול להיות מיין איבנטר באימפקט או בROH
עמודים: 1 2 3 4