שלום, שמי תומר ואני חדש פה
בעיקרון אני כבר חודשיים נמצא פה בפורום, פשוט צופה בכל התגובות פה ובכל האשכולות וממש נהנה מרמת התוכן בפורום פה
אני הייתי צופה אדוק לפני 10 שנים בערך שהייתי בתיכון ועזבתי את זה
ומשום מה בשנה האחרונה התאהבתי מחדש בהיאבקות והפורום הזה מאוד עוזר לי פה לקבל את המידע שצריך, כי אני מרגיש כמו מתחיל, וגם בזכות הפורום גיליתי על הAEW
אני לא יודע אם זה מותר או לא, אבל מאוד חשוב לי לשאול, אני רואה שאנשים פה מאוד מעודכנים בכל מה שקורה
עכשיו לגבי WWE, כבר יש לי מנוי לנטוורק שלהם, אבל זה תכלס עוזר רק לPPV
איך אנשים פה צופים בראו וסמאקדאון בלייב? אשמח לדעת
והשאלה עוד יותר מתגברת בקשר לAEW, כי פה בכלל לא ראיתי משהו בסגנון המנוי נטוורק כמו של WWE ואשמח לדעת איך כולם רואים את כל התוכניות וגם את הPPV שלהם
כמובן ששוב, אם זה לא חוקי לדבר על זה או לא נכון, אני מצטער, אבל אשמח להכוונה ככל האפשר, כי באמת כיף לראות פה את כולם כל כך מעודכנים ואני גם רוצה לקחת חלק בזה
תודה רבה
בנוגע לצפייה יש את הדרכים החוקיות לצפייה בתכני WWE בארץ שהם ערוץ ספורט 1 לראו וערוץ 5 לייב לNXT וסמאקדאון.
לדינמייט יש את ערוץ אגו שמשדר באיחור של מספר ימים. חוץ מזה יש את אתר FITE שאפשר לשלם על מיני-מנוי לצפייה בדינמייט (למרות שמתלוננים שיש בעיות איתו). יש גם 2 תוכניות שבועיות של כ10-15 קרבות קצרים כל אחד שהם מעלים ליוטיוב (דארק ואלביישן)
כמובן שיש גם דרכים לא חוקיות לצפייה באינטרנט, אבל לא מדברים עליהם מחשש שזה עלול לגרום לבעיות לבעלי האתר ולסגירתו חלילה.
(09-22-2021, 08:37 PM)tomer4321 כתב: [ -> ]שלום, שמי תומר ואני חדש פה
בעיקרון אני כבר חודשיים נמצא פה בפורום, פשוט צופה בכל התגובות פה ובכל האשכולות וממש נהנה מרמת התוכן בפורום פה
ומשום מה בשנה האחרונה התאהבתי מחדש בהיאבקות והפורום הזה מאוד עוזר לי פה לקבל את המידע שצריך, כי אני מרגיש כמו מתחיל, וגם בזכות הפורום גיליתי על הAEW
אני לא יודע אם זה מותר או לא, אבל מאוד חשוב לי לשאול, אני רואה שאנשים פה מאוד מעודכנים בכל מה שקורה
והשאלה עוד יותר מתגברת בקשר לAEW, כי פה בכלל לא ראיתי משהו בסגנון המנוי נטוורק כמו של WWE ואשמח לדעת איך כולם רואים את כל התוכניות וגם את הPPV שלהם
כמובן ששוב, אם זה לא חוקי לדבר על זה או לא נכון, אני מצטער, אבל אשמח להכוונה ככל האפשר, כי באמת כיף לראות פה את כולם כל כך מעודכנים ואני גם רוצה לקחת חלק בזה
תודה רבה
דבר ראשון, נחמד לראות עוד תומר כאן.
ראו, סמאקדאון וNXT משודרים בערוצי הספורט (לא זוכר בדיוק באילו ערוצים)
בנוגע לAEW, לפני כמה זמן היה אפשר לראות את AEW בפייט בעזרת AEW+.
לאחרונה הם מנעו ממשתמשים מישראל להשתמש בAEW+, ואפילו ביטלו את האופציה להזמין PPVs
אחד המנהלים פה (לידור, או אל עליון כפי שכולם מכירים בו) עלה על שיטה בעזרת VPN, כדאי לשלוח לו הודעה פרטית כדי שיעזור
(09-22-2021, 08:37 PM)tomer4321 כתב: [ -> ]שלום, שמי תומר ואני חדש פה
תודה רבה
קודם כל - ברוך הבא אחי!
אני שמח שהחלטת להצטרף לפורום באופן רשמי,
מחכה כבר לקרוא דעות ורשמים מהתכניות והכל.
אני אסביר לך איך אני אישית מתעדכן על רסלינג לפחות:
- WWE ראשי (ראו וסמאק) מודה שאני מתעדכן דרך יוטיוב.. יש להם היילייטס מכל תכנית, כל קליפ 3-5 דק', לרוב זה מספיק לי להבין את התוכן שלהם. אם יש משהו מיוחד בתכנית שבועית אני לרוב אגש לראות את הסגמנט המלא. ב90% מהמקרים זה לחלוטין מספיק לי, את הרסלינג אני כמעט ולא רואה שם גם ככה.
- NXT אני לרוב בודק תוצאות לפני ובהתאם מחליט מה לראות. לי אישית לא אכפת ספוילרים, אם יש קרב טוב אני אבדוק, יש גם כוכבים ספציפיים שאני עוקב אחריהם ורואה את כל הקטעים בהם הם מופיעים.
- AEW מחולק באמת כמו שאורי אמר לתכניות יוטיוב - דארק ואלביישן, זה כמה שעות של תוכן שאני לרוב רואה חלק דרך יוטיוב בקלות. מוסיף על כך BTE כל יום שני בערוץ היוטיוב של Being The Elite.
את דינמייט אני כמובן רואה בצורה חוקית וכמובן גם את NJPW.
חס וחלילה צפיות לא חוקיות.
ואני גם ממש לא הולך לשלוח לך לפרטית כמה אתרים שיהיה לך כי זה אסור כמובן.
ברוך הבא אחי!
(09-22-2021, 08:52 PM)Ori כתב: [ -> ]למרות שמתלוננים שיש בעיות איתו)
לא שיש בעיות איתו, פשוט הם ראשי תחת וביטלו את האופציה לראות AEW בפייט בישראל
קודם כל תודה רבה לכולם
לגבי יוטיוב, באמת אני משם מתעדכן על רוב הדברים, כי באמת WWE שולטים שם ביד רמה וגם לAEW יש אחלה תוכן אחרי תוכניות
כיף שאנשים פה ככה יורדים לפרטים הקטנים ובאמת עוזרים, נכנסתי לאחלה קהילה!