שם נוסף שאפשר להוסיף לרשימת החוזים שעומדים להסתיים - אלוף NXT לשעבר, ג'וני גרגאנו.
לפי שון רוס סאפ, החוזה של גרגאנו בWWE יגיע לסיומו ב3/12/21. נכון לעכשיו WWE עדיין לא התחילו משא ומתן עם ג'וני גרגאנו בנוגע לדיל חדש.
במקרה של גרגאנו, לעומת קווין אואנס ואדם קול, לא מדובר במשהו שתופס אנשים בהפתעה וWWE היו מודעים שהתאריך מתקרב כבר זמן מה.
לדעתי הוא צריך לחתום מחדש
(09-14-2021, 02:09 AM)DarkArts כתב: [ -> ]לדעתי הוא צריך לחתום מחדש
מסכים אני לא רואה לו עתיד בaew או כול חברה אחרת
אני מחבב את זה שכל אנשי האינדי נמצאים בכוננות גבוהה לחזרה למקומם הטבעי.
בכל אופן - אצל ג'וני זה יותר מורכב. אישתו נמצאת בחוזה שם גם, אני מניח שWWE לא יצליחו להישאר מקצועיים בנוגע לבוקינג שלה אם הוא יבחר לעזוב - ככה שזו בחירה משותפת, ולא נראה כאילו הם בדיוק סובלים מבחינת בוקינג (לפחות כרגע).
ג'וני כבר מבין שהוא לא יתקרב למיין איבנט של רסלמניה, השאלה היא אם הוא רואה בעצמו עדיין כטאלנט שצריך לשאוף לזה - או שלקדם צעירים מנופחים וגבוהים בNXT זה דבר שהוא יסתפק בו.
בעיניי המקום הטבעי שלו הוא לא בהכרח AEW. פשוט לא מרגיש לי מתאים.
אני חושב שהוא יהיה טאלנט מושלם לכל ארגון. ג'וני גרגאנו באימפקט, ג'וני גרגאנו בסטרונג, ג'וני גרגאנו בNJPW-רבתי - כל אלה משנים את פני הארגונים הללו.
(09-14-2021, 02:40 AM)SwitchBlade כתב: [ -> ]ג'וני גרגאנו באימפקט, ג'וני גרגאנו בסטרונג, ג'וני גרגאנו בNJPW-רבתי - כל אלה משנים את פני הארגונים הללו.
אימפקט או NJPW יכולים להיות אופציות טובות בשבילו, גם סטרונג וגם אימפקט מוקלטות. ככה הוא יוכל להיות בבית יותר בשביל קנדיס (לקראת ההרריון)
וגם להתאבק בו זמנית
מניח שהוא לא ימהר לחתום עד שיבין מה זה NXT החדשה בפועל. נראה איך יתפתח העניין שלו.
מוזר לי קצת ההייט שיש כאן לגרגאנו לאחרונה. אמנם הפיק שלו כנראה מאחוריו והוא לא נוצץ כמו אדם קול או בריאן דניאלסון, אבל הוא עדיין אחד הפרפורמרים הכי טובים בעולם עם כמה שנים טובות לפניו, והוכיח שהוא יכול להיות אובר גם כהיל וגם כפייס. אם אני ארגון היאבקות, אני רוצה שיהיה לי ג׳וני גרגאנו ברוסטר. אחד שיכול להוציא קרב מצוין עם כל מי שתשימו איתו בזירה, יכול לשדרג משמעותית את המידקארד ולבצע גיחות למיין איבנט במידה וזה מרגיש מתאים.
הוא יכול להיות בAEW אבל אני לא רוצה מגה דביוט מטורף בשבילו כמו קול ובריאן, לא כל מי שמגיע מיין איבנטר.
מתי התרחש השיפט הזה בקונצנזוס על גרגאנו כאן? הוא ליטרלי אחד הוורקרים הכי טובים בעולם, הוא תמיד היה טוב על המייק, הוא הראה שהוא לא חד גוני מבחינת הדמות שלו או הסיפור שהוא יכול לספר והוא יכול להיות אובר בלי קשר לבוקינג, ליטרלי המקום היחיד שהוא לא יכול להיות מיין איוונטר בו זה הרוסטר הראשי ב WWE.
ממש מוזר לי איך הדעה של כולם ככה אחידה עליו.
מצטרף לרועי וג'נריקו.
זה נראה שאנשים שכחו שמדובר בג'וני פאקינג גרגאנו, והוא בסך הכל בן 34, לא 43, למה הוא צריך להיות על תקן קידום צעירים?
תמיד ראיתי בג'וני אחד שיכול לעשות את המסלול של בריאן ברוסטר הראשי.
מתחיל מקטן, אבל לאט לאט מתפתח ועם הזמן עולה על דרך המלך והופך לדבר הכי חם בWWE.
ג'וני הוכיח שהוא יודע להיות לא רק הפייס האולטימטיבי, אלא גם היל נהדר. ביחד עם יכולות הזירה המושלמות שלו והעבודה הטובה על המיקרופון ומאחורי הקלעים, מבחינתי יש לנו כאן את הטוטאל פאקג'. אז הוא "קטן", אבל זאת בעיה של הזקן הטיפש, לא של ג'וני ולא שלנו.
מרגיש לי שג'וני הוא דווקא כן WWE גאיי באיזשהו מקום, במיוחד כשקנדיס גם נמצאת שם, אבל אין לדעת.. ראינו הפתעות הרבה יותר גדולות מאלו.
אני כבר ממזמן לא צופה לו עתיד ורוד בWWE (כמובן שלא באשמתו), ואפילו יותר מזה, אני גם לא צופה עתיד ורוד לWWE.
אני לא רוצה לדבר מהמקום של ג'וני, הרי בסופו של דבר הוא יעשה מה שהכי טוב, נוח ומתאים לו - אבל בתור הצופה, המעריץ - אני ממש רוצה לראות את ג'וני בAEW. כמו שרועי אמר, אם אני ארגון האבקות, אני לא יכול לוותר על אחד כמו ג'וני גרגאנו ברוסטר שלי. אז אולי כרגע זה נשמע קצת "עמוס" עם כל השמות של פאנק, קול, בריאן, בקרוב אולי גם וויאט וסטין, אבל נראה לי שטחנו מספיק מים על הנושא הזה של "רוסטר עמוס".