Wrestling-IL

גרסה מלאה: הפספוס הגדול של AEW
הינך צופה בגרסה קלה (ארכיון) של התוכן כרגע. צפה בגרסה המלאה עם העיצוב המלא.
עמודים: 1 2 3 4 5 6 7
אז לאחרונה נודע לנו שגייבל סטיבסון, המדליסט האולימפי האמריקאי מטוקיו 2020 בהיאבקות פריסטייל בקטגוריה 125 קילו, בן 21, מגה-סלבריטי כרגע בחו"ל, חתם בWWE.

למי שלא מכיר: https://www.youtube.com/results?sear...gable+steveson - פה יש קצת דברים שלו.

הוא התלבט בין UFC לWWE ובחר בסופו של דבר בWWE. הוא אמר שלהיות מתאבק מקצועי זה החלום שלו מגיל קטן, משמע הוא מאוד אוהב את הביזנס ויש לו כנראה תשוקה רבה להצליח.

מה שמצער אותי באמת זה שAEW, שהכי היו צריכים לקפוץ על ההזדמנות להחתים אותו, לא היו איתו אפילו במשא ומתן. זה היה אידיאלי בשבילם: מישהו מאוד מפורסם עכשיו, מדליסט אולימפי HEAVYWEIGHT, סופר צעיר עם תשוקה ורעב ללמוד ולהצליח שלא היה בWWE עדיין!!! שזה הכי חשוב לדעתי, ולא עשו כלום. העדיפו לתת מיליונים לאדם קול וCM פאנק שבואו נגיד את האמת - לא באמת כאלה רלוונטים בעולם הגדול.
לפי דעתי הם היו צריכים להציע לו מלא כסף ולשאוב אותו לחברה ולעשות ממנו כוכב על שהוא AEW אוריג'ינל. זה היה שיחוק מדהים אם כן. זה משול לקורט אנגל (שהתחיל בערך בגיל 28-29) מתחיל בגיל 21, שזה גיל של עובר במונחים של פרו רסלינג, במשקל יותר כבד ומפורסם מאוד שהיה מביא להם באז במיין סטרים. קיצר חבל.

מה אתם חושבים? האם טוני קאן היה צריך לפתוח את הפנקס צ'יקים ולהשקיע בו במקום מתאבקי עבר שסמארקים והקהל הטיפוסי של AEW מפנטז עליו בלילות, או ללכת בכיוון שאמרתי?
אני לא יודע אם אפשר להגדיר ״פספוס״ מישהו שעוד לא הוכיח את עצמו בשום צורה ברסלינג.

אם כבר, אולי סטיבנסון צריך לשאול את עצמו האם למתאבק מקצועי כמוהו יש מקום בחברה שמתכחשת בכל צורה אפשרית למילה ״היאבקות״. ב-2021 יש לו יותר סבירות להפוך לגייבל החדש מאשר לקורט אנגל הבא. ועם השם האמיתי שלו, האירוניה צורחת.
גייבל סטיבנסון היה נעול על WWE, אז אני אפילו לא יודע כמה זה היה אפשרי בשביל טוני.

חוץ מזה, הוא הימור. הימור גדול.
כן, יש לו רקע אתלטי מרשים. מדליסט אולימפי והכל, אבל זה ממש לא אומר שהוא קורט אנגל. זה נורא נורא מוקדם להכתיר אותו לתואר "קורט אנגל החדש". אנגל הצליח כי הוא היה כריזמטי ומבדר. זה שהייתה לו את הלגיטימיות שבאה עם מדליית זהב אולימפית עזר כמובן, אבל זה לא הדבר שהביא אותו לטופ.
אולי הוא יהיה סופר ביג דיל, אולי הוא יגלה שרסלינג זה לא בשבילו - הבאמפים, הפציעות, החיים בדרכים - הדברים האלה שבאים נלווים לקריירת רסלינג והם ממש לא לכל אחד. 

AEW על דרך המלך. במגמת עליה בכל פרמטר אפשרי. עקפו את ראו בדמו של 18-49 השבוע, הPPV עשה מכירות ברמה של WCW ב99. 
המספרים מראים שההשקעות שלהם הן בדיוק איפה שהן צריכות להיות.
(09-11-2021, 02:26 PM)Roger כתב: [ -> ] העדיפו לתת מיליונים לאדם קול וCM פאנק שבואו נגיד את האמת - לא באמת כאלה רלוונטים בעולם הגדול.

צודק.
כי למה לAEW להביא את הפרי אייג'נטס הכי חמים בעולם הרסלינג, ולהשקיע במוצר שלהם שמתעסק ברסלינג, כשמסתבר שהם "לא רלוונטיים בעולם הגדול". מה זה בכלל העולם הגדול?
(09-11-2021, 02:33 PM)RoeeHardy כתב: [ -> ]אני לא יודע אם אפשר להגדיר ״פספוס״ מישהו שעוד לא הוכיח את עצמו בשום צורה ברסלינג.

חחחחחחח בוא..

מכל בחינה אפשרית זה פספוס. אם "להוכיח את עצמך ברסלינג" אומר להיות באינדיז 400 שנה ולקבל כוכבים בעיתון מטופש, או להיות כוכב עבר בWWE
אז זו הנחה מאוד שגויה. קורט אנגל וברוק לסנר ורוק וריינס וסינה גם הם לא "הוכיחו את עצמם ברסלינג", הם פשוט היו טובים והם שמות פי מיליון יותר גדולים ממי שלשיטתך אני מניח כן "הוכיח את עצמו".
הפספוס שאני מדבר עליו זה קצת מעבר לזה. הרי אם הם היו מחתימים אותו - כבר היו מקבלים כותרות ראשיות בעיתונים (מלצר זה לא עיתון זה שפחה),
היה להם אוצר ביד לעתיד שאפשר לבנות עליו בגלל כל מה שאמרתי שהיה HOME GROWN של AEW וזה הכי חשוב. היה אפשר לפתח אותו תוך שניה כי הוא הרבה יותר LEGIT והרבה יותר אתלטי ומוכשר מכל מתאבק מקצועי כיום בכל מקום בעולם (מדליה אולימפית בכל זאת, בספורט אמיתי). זו הייתה אחלה הזדמנות להביא משהו מרענן אבל כל עוד AEW שקועים בבועה שלהם זה לא יקרה, וחבל.
(09-11-2021, 02:43 PM)Roger כתב: [ -> ]חחחחחחח בוא..

מכל בחינה אפשרית זה פספוס. אם "להוכיח את עצמך ברסלינג" אומר להיות באינדיז 400 שנה ולקבל כוכבים בעיתון מטופש, או להיות כוכב עבר בWWE
אז זו הנחה מאוד שגויה. קורט אנגל וברוק לסנר ורוק וריינס וסינה גם הם לא "הוכיחו את עצמם ברסלינג", הם פשוט היו טובים והם שמות פי מיליון יותר גדולים ממי שלשיטתך אני מניח כן "הוכיח את עצמו".
הפספוס שאני מדבר עליו זה קצת מעבר לזה. הרי אם הם היו מחתימים אותו - כבר היו מקבלים כותרות ראשיות בעיתונים (מלצר זה לא עיתון זה שפחה),
היה להם אוצר ביד לעתיד שאפשר לבנות עליו בגלל כל מה שאמרתי שהיה HOME GROWN של AEW וזה הכי חשוב. היה אפשר לפתח אותו תוך שניה כי הוא הרבה יותר LEGIT והרבה יותר אתלטי ומוכשר מכל מתאבק מקצועי כיום בכל מקום בעולם (מדליה אולימפית בכל זאת, בספורט אמיתי). זו הייתה אחלה הזדמנות להביא משהו מרענן אבל כל עוד AEW שקועים בבועה שלהם זה לא יקרה, וחבל.

להוכיח את עצמך ברסלינג = להיות טוב ברסלינג.
גייבל סטיבנסון עדיין לא לקח באמפ. 

כרגע, לצורך העניין, יש סיכוי שאני יותר טוב מגייבל סטיבנסון בפרו רסלינג. שנינו מוכחים בדיוק באותה המידה. 
(09-11-2021, 02:40 PM)Adam Cole כתב: [ -> ]צודק.
כי למה לAEW להביא את הפרי אייג'נטס הכי חמים בעולם הרסלינג, ולהשקיע במוצר שלהם שמתעסק ברסלינג, כשמסתבר שהם "לא רלוונטיים בעולם הגדול". מה זה בכלל העולם הגדול?

כי זה תופס רק לטווח הקצר ואין הרבה איך לנצל אותם והרסלינג הזה שאתם מדברים עליו שווה לתחת. הבאז שנוצר כתוצאה מALL OUT נוצר כתוצאה מרגעים דרמטיים שקרו באירוע ולא מפאקינג רסלינג מזויף.

העולם הגדול זה המיין סטרים האמריקאי והעולמי שהוא לא כולל אנשים שלדוגמא נמצאים בפורום הזה או שומעים פודקאסט של של PW Torch או איך שלא קוראים לזה. לדוגמא: מישהו שיכול כן לאהוב היאבקות וכן אולי פעם יקנה כרטיס או חולצה אבל לעולם לא יכנס לאינטרנט ויקרא מאמרים של דייב מלצר, למשל סתם דוגמא.
סטייבנסון היה נעול על הWWE, אולי אפילו לפני האולימפיאדה. הוא בדיוק הטייפ שוינס אוהב ורוצה, ובעצם גם מקושר לחדשות האחרונות שהWWE רוצים להחתים אנשים עם נתונים פיזיים כמו שלו ולאמן אותם שיהיו מתאבקים טובים.

אתה לא יכול לצפות מAEW בהכרח להתחרות על מישהו שלא הראה אפילו פעם אחת את היכולות שלו כמתאבק מקצועי. הסיכוי שאולי בעתיד יתחרטו על אי ההחתמה שלו לא ברור, יכול להיות שהוא בכלל לא יהיה טאלנט ששווה את זה.
(09-11-2021, 02:46 PM)EVIL Rainmaker כתב: [ -> ]להוכיח את עצמך ברסלינג = להיות טוב ברסלינג.
גייבל סטיבנסון עדיין לא לקח באמפ. 

כרגע, לצורך העניין, יש סיכוי שאני יותר טוב מגייבל סטיבנסון בפרו רסלינג. שנינו מוכחים בדיוק באותה המידה. 

וואו ברצינות..? נראה לך שאחרי קריירה עם מדליית זהב בהיאבקות פריסטייל, הספורט הכי קשה בעולם בערך מבחינה פיזית, תהיה לו בעיה לקחת באמפ על מזרן או לעשות מהלכי גראפלינג בסיסיים..?

דיי נו. לא להגזים. לא ללכת רחוק מידי. לצורך העניין, אתה לא מדליסט אולימפי, אין לך הייפ מהמדיה הרלווטית, אין לך את הרקע האתלטי שמאוד מאוד רלוונטי לפרו רסלינג ולגייבל יש (ראה קורט אנגל ורונדה ראוזי וכל מי שבא מהיאבקות או MMA כמה הוא טוב בפרו-רסלינג). שוב, היית יכול להגיד אותו דבר על אנגל ולסנר, שלחלוטין לא הוכיחו את עצמו ברסלינג לשיטתך. פאק, ברוק לסנר לא ידע אפילו מה זה פרו רסלינג ותראה מה הוא נהיה.
גייבל סטיבסון בחר במקום הנכון, כמו שאתה עשית זאת רוג'ר.

זכה במדליית זהב, מאוד מרשים, יש לו את כל הנתונים להפוך לדבר הגדול הבא, הבנאדם הגשים את החלום שלו.
שיהיה לו בהצלחה בליגה של הגדולים.

[Image: Screenshot-1.png]
עמודים: 1 2 3 4 5 6 7