Wrestling-IL

גרסה מלאה: חדשות| טריפל H עובר אירוע לב, אואנס בדרך החוצה? הרעיון של וינס לאדם קול ועוד
הינך צופה בגרסה קלה (ארכיון) של התוכן כרגע. צפה בגרסה המלאה עם העיצוב המלא.
עמודים: 1 2
[Image: 6b71bb98869dda05308af1729749151c3d87d299.gifv]

- WWE פרסמו שטריפל H עבר בשבוע שעבר ניתוח מוצלח כתוצאה מאירוע לב שעבר. המקרה נגרם מבעיית לב גנטית שהוא סובל ממנה. טריפל H צפוי לעבור החלמה מלאה.

- בהמשך לידיעה על קווין אואנס, שהחוזה שלו בWWE יגיע לסיומו בחודש ינואר - ג'ון אלבה מדווח כרגע שיש מספר אנשים בWWE שבטוחים שאואנס כבר החליט לגבי הצעד הבא שלו ומתכוון לעזוב את החברה לטובת AEW עם סיום הדיל.

- לפי דייב מלצר, התוכנית של וינס מקמה'ן לאדם קול ברוסטר הראשי הייתה לצמד אותו לקית' לי כהיל, כשקול היה מתפקד בעצם בתור המנג'ר שלו. בדומה לשילוב של ליאו ראש ובובי לאשלי לפני כ3 שנים, כשאדם קול הוא בתפקיד ליאו ראש וקית' לי הוא בתפקיד בובי לאשלי.

- לפי שון רוס סאפ, יש היט בWWE על מספר אנשים בהנהלה על כך שהם "נרדמו על ההגה" כשזה מגיע לחוזים שמגיעים לסיומם ולא טיפלו בנושא הזה בזמן. 

- במהלך הקזינו באטל רויאל באול אאוט, חלק מהקהל באולם התחיל צ'אנט של "We Want Tessa" לטסה בלנצ'ארד. החצי השני של הקהל הגיב להם ב"No We Don't". הצ'אנט הוביל פעם נוספת לדיון בנוגע לחתימה של בלנצ'ארד בAEW.
טסה עצמה עשתה בשבוע שעבר טיזינג לחתימה בNXT לאחר שהעלתה לאינסטגרם תמונה של עצמה עם שטרות של טד דיביאסי.
לפי קאסדי היינס, הארגון היחיד שהיה במגעים עם טסה מאז שהיא עזבה​​​​​​​ את אימפקט רסלינג היה NWA. הארגונים האחרים לא מעוניינים בה בכלל ואין שום תוכניות להופעות שלה בAEW או בWWE. 
בעלה של טסה, דאגה, היה מאחורי הקלעים בAEW מספר פעמים, אך בלנצ'ארד מעולם לא הייתה שם ביחד איתו. 

- בסרטון שהעלה לאינסטגרם, קושידה חשף שהסיבה להעדרות שלו מהמסך בשבועות האחרונים היא בגלל שהוא ומשפחתו אובחנו כחיוביים לקורונה. 

- במהלך Q&A בערוץ שלהם ביוטיוב, 2.0 חשפו שהם קיבלו הצעת חוזה מאימפקט רסלינג לאחר השחרור שלהם מWWE, לפני שנחתו בסופו של דבר בAEW.

- בראיון עם דניס סאלסדו, ג'ייק אטלס חשף שהוא ביקש שחרור מWWE כחודשיים לפני שהוא שוחרר בגל השחרורים מNXT:
ציטוט:"אני לא אכנס לפרטים בנוגע לשיחות עצמן, אבל אתן קצת הצצה למה שקרה מאחורי דלתות סגורות. חתמתי על חוזה של 3 שנים עם WWE, אז ביוני-יולי קיבלתי הצעה להארכת חוזה מקניון סימן, דחיתי אותה מהסיבות שלי. הייתה לנו שיחה ואמרתי שנוכל לחזור לזה בעוד 6 חודשים. מה שלא ידעתי בזמן השיחה הזאת זה שהיו המון שינויים שקרו בחברה הזאת, והתחלתי להלחץ. כל הראן שלי בWWE היה - אני לא יודע איך לנסח את זה - הכי רע שהייתי מבחינה מנטלית. בריאות הנפש שלי כנראה הייתה במצב הכי גרוע איי פעם בשנתיים שהייתי בWWE. אז כשדחיתי את ההצעה, חזרתי אליהם עם כמה תנאים משלי ויותר מכל רציתי פגישה עם טריפל H. הדיונים שלנו הגיעו למבוי סתום וכידוע קניון סימן שוחרר בעצמו. זה שם אותי במקום מוזר, כי ביקשתי מקניון שיחרור באחת השיחות שהיו לנו. זה לא היה 'אני רוצה לעזוב', זו הייתה שיחה שהסתכמה ב'אני רוצה להיות כאן ואני מרגיש שיש לי המון ערך, אבל אני מרגיש שאף אחד לא שומע אותי'. ביקשתי פגישה עם טריפל H במשך 6 חודשים ולא קיבלתי אחת. אני חושב שזה הדבר שהכי הדאיג אותי, לא ידעתי איך הם רואים אותי או איך הם מעריכים אותי. היו המון דברים שרציתי לעשות ולדבר עליהם וקיבלתי דחיה. אז אמרתי 'אני רוצה לבקש את השחרור שלי. לא רציתי לעשות את זה, אני רוצה להישאר, אבל בריאות הנפש שלי באה במקום הראשון ואני סובל'. נאמר לי שאקבל את הפגישה שלי עם טריפל H, אבל עברו כמה שבועות. נסעתי ללוס אנג'לס בשביל להירגע ושבוע אחרי שחזרתי הם שחררו אותי. אני לא יודע אם כבר הייתי על קרש החיתוך, בגלל זה היססתי להודות שכבר ביקשתי את השחרור שלי, כי אני יודע שיהיו אנשים שיגידו 'אתה כפוי טובה'. אני מבין את הנראטיב שאנשים יבנו סביב זה שאמרתי שאני רוצה להתפטר, אבל אתם חייבים להבין שהמצב הנפשי שלי היה ממש רע. אני חזק יותר עכשיו, אבל כל התקופה הזאת לא הייתה טובה. הרגשתי שאני צריך לעזוב למען עצמי, לשים את עצמי במקום הראשון. אני בוחר בבריאות הנפש, השפיות והחיים שלי על פני עבודה. עד היום אני לא יודע אם כבר הייתי ברשימה הזאת, או שהם עברו על האימיילים של קניון אחרי שהוא שוחרר וראו שלא רציתי להיות שם. הלוואי שהייתי יודע, אבל אני לא רוצה לשאול. התקדמתי הלאה."

- ביום שבת, ג'ון מוקסלי ערך הופעה מפתיעה בGCW והביס את מאט קרדונה בקרב על אליפות העולם של הארגון.
לאחר הקרב, היה סטיירדאון בין ג'ון מוקסלי לניק גייג'. מוקסלי אמר לגייג' שהוא יודע איפה למצוא אותו אם הוא רוצה קרב אליפות, והקרב בניהם נקבע כדת'מאץ' שייערך ב9/10.
לפי קאסדי היינס, המפגש של מוקס וגייג' לא יהיה עניין חד פעמי, וGCW מתכננים פיוד ארוך טווח בין השניים שיסתכם באחד המופעים של GCW בסופ''ש רסלמניה. 

- בראיון לקולטהוליק, מוג'ו רולי חשף שהתוכנית לראן של רוב גרונקובסקי בWWE הייתה קרב זוגות ביחד איתו בסאמרסלאם נגד המיז וג'ון מוריסון, או נגד ג'ינדר מהאל ושותף היל נוסף. מוג'ו היה מתהפך על גרונק לאחר הקרב בשביל לבנות לקרב יחידים בניהם בערב הסעודית.
כל הרעיון בוטל לאחר שגרונק החליט לחזור לNFL והראן שלו בWWE נגמר לפני שהוא הספיק להתחיל באמת.

- כריסטופר דניאלס, שלא התאבק מאז ההפסד שלו ושל פראנקי קאזריאן ליאנג באקס בקרב על אליפות הזוגות - מפורסם כעת לקרב נגד דניאל גרסיה בארגון האינדי DEFY ב14/10.

- גאנגרל חשף בראיון לStraight to Hell שהוא זקוק לניתוח החלפת ברך מלאה, שהוא שוקל לעשות בחודש דצמבר הקרוב. הניתוח כנראה ישבית את קריירת הרסלינג של הערפד המפורסם לפרק זמן ארוך, ועלול לסיים אותה לגמרי.

- פול לונדון, שלא התאבק מאז שנת 2018, פרסם בטוויטר שהוא חוזר לביזנס ולוקח עכשיו בוקינג כמתאבק וכאייג'נט.
הראן האחרון של לונדון בארגון מרכזי היה בLU בתור המנהיג של הסטייבל 'שבט הארנב', שכלל גם את קאריון קרוס בתור "הארנב הלבן".
(09-09-2021, 01:55 PM)EVIL Rainmaker כתב: [ -> ]- לפי דייב מלצר, התוכנית של וינס מקמה'ן לאדם קול ברוסטר הראשי הייתה לצמד אותו לקית' לי כהיל, כשקול היה מתפקד בעצם בתור המנג'ר שלו. בדומה לשילוב של ליאו ראש ובובי לאשלי לפני כ3 שנים, כשאדם קול הוא בתפקיד ליאו ראש וקית' לי הוא בתפקיד בובי לאשלי.

אוי, זה נשמע כמו זוועת עולם
וואו הכותרת הלחיצה אותו מקווה שיחלים במהרה.
תודה על החדשות סלביק.
קודם כל, לול הקדמתי אותך. דבר שני, אני גם קראתי שכביכול התפקיד של אדם קול היה בא עם שינוי שם.
דניאל גארסיה פשוט בכל מקום עכשיו, הבחור באמת הולך להיות כוכב. זה מרגיש שלא עלה אחד כזה גדול כבר תקופה הסצנת האינדיז.
אני גם אוסיף שלי מוריאריטי קיבל חוזה בAEW עכשיו, והוא חלק מהרוסטר.
חחחחח אז אדם קול הוא מנג'ר קטן שאולי עוד 5 שנים כשהוא יהיה בן 37 יתנו לו קרב במיין איוונט כדי שיעשה ג'וב?
אפשר להבין למה הוא חתם בAEW
עולם הרסלינג מפספס את טסה. היא בטופ 2 מתאבקות בעולם לצד שארלוט. כרגיל מתנהגים בצביעות טיפוסית כשמצד אחד מכילים את אורטון ועוד אלף חבר'ה בעייתים שעשו שטויות כשהם היו צעירים יותר אבל טסה היא פרסונה נון גרטה. אין לי ספק שברגע שיחזירו אותה למסכים אז כל ה-BS מסביב יישכח.

דניאל גרסיה גם נח לפעמים? וברצינות כיף לראות את החזרה לחיים של האינדיז ובעיקר שנראה שעברנו את ה-banter era הנוראי של ג'ואי ריאן וקרבות האינטרג'נדר.
לא מזמן חיפשתי במילון הגדרה של מילניאל נודניק והייתה שם תמונה של ג'ייק אטלס. קטע.

תודה על החדשות!
אדם קול בתור ליאו ראש. WTF. כמה טיפש יכול להיות בנאדם כדי לקחת אחד כמו אדם קול, ולשים אותו על משבצת ליאו ראש. אני בשוק פשוט, לא מבין מה לא בסדר איתם לפעמים. ועוד עם קית' לי... מה לעזאזל.

זה יהיה ממש מצחיק אם ב-WWE ינסו להילחם על הישארות של קווין אואנס. הוא חייב לעזוב את הארגון בלי קשר ל-AEW, הוא נראה כמו סמרטוט פשוט ב-WWE.

תע"ה.
מחכה לקאמבק של לונדון, אימפקט מושלמת בשבילו כרגע.
לפול לונדון יהיה המון ערך בתור מתאבק ומעבר בכל מקום שיחליט ללכת אליו.

אם אני הייתי האנטר גם אני הייתי עובר אירועי לב.

אם טסה לא תהיה בשליטה ב-AEW אני לא רוצה אותה.
אם היא תהיה בשליטה ותבוא להרים את המחלקה - פאק יה אני רוצה לראות אותה.
עכשיו התפקיד של AEW הוא לעשות את המקסימום כדי לראות שיש שיח טוב ביניהם ושהכל יהיה טוב איתה, אני מאמין שזה עניין של זמן עד שהיא תגיע לשם.
עד אז - רק שלא תרים ידיים ושתמשיך לנפח את השם שלה מחוץ לליגות הגדולות.

תודה על החדשות סלביק.
שמועות אומרות שאירוע הלב של טריפל הגיע ממש בסמיכות לחשיפת הלוגו החדש של NXT.
עמודים: 1 2