מגזין הרסלינג PWI הוציא את רשימת הPWI 500 לשנת 2021. רשימה המדרגת את הטופ 500 מתאבקים בעולם, מדובר ברשימת קייפייב המתבססת על הישגים של מתאבק ורגעים גדולים במהלך השנה. מן הסתם שתמיד יהיו את הדיונים על יכולות אישיות, אז.. דונו.
10 - ריץ' סוואן
9 - שינגו טקאגי
8 - פין באלור
7 - וייל אוספריי
6 - ג'ון מוקסלי
5 - קוטה איבושי
4 - דרו מקנטייר
3 - בובי לאשלי
2 - רומן ריינס
1 - קני אומגה
קני מעל רומן זה החלטה קורעת, לא יכול לחכות לתגובות לזה כי הם בוודאות יהיו זהב.
אם הייתם אומרים לי לפני 3 שנים שריץ' סוואן יהיה במקום 10, הייתי צוחק עליכם.
מחכה לתגובות שכועסות שאומגה מעל ריינס, אני אהנה מהצד.
מבחינת קייפייב, זה לא היה צפוי שקני יהיה במקום הראשון?
אני כועס על זה שאומגה נמצא מעל ריינס, כן. WTF
אני קצת מבואס שקני עוקף את רומן אבל אני מבין את זה לחלוטין ואני יותר שמח שפין באלור בטופ 10
עם כל הכבוד לאומגה, בסופו של דבר יש לו בוקינג של היל פחדן שבקושי מסוגל לנצח קרבות לבד,לא מסוגל להיכנס לברוח לבד,פשוט ההגדרה הטבעית של היל.
אבל ריינס? או או הוא לא סתם היל רגיל!
The tribal chief
The head of the table
The guy
הוא סוחב תוכנית שלמה על הגב שלו, הוא האחד עם הסטוריליינים הכי מושקעים ארוכי טווח והגיון בריא, הוא זה שהופך מתאבקים כמו ג׳יי אוסו וסזארו ולוקח אותם לקרבות במאיין איבנט בppv ,הוא ניצח מספר קרבות בפרופיל גבוה נקי ללא התערבות.
היכולת שלו להעביר פיוד ולהיות דמות היא ברמה אחרת מעל השאר.
הוא בנה לעצמו סופר-ליג בתוך הארגון בזכות עצמו
וכל השינוי העצום הזה שהוא עשה אחרי כל השנים הספיק לו למקום שני לקני אומגה שעם כל הכבוד להישגים שלו השנה,אלה היו בעיקר מומנטים ופחות סחיבה והוספת ערך לאורך זמן,וזה לא כי הוא לא מסוגל אלא כי הבוקינג הפחדני שלו עם דון לא היה נחוץ כי אנחנו יודעים למה קני מסוגל לבדו הוא מספיק גדול ומוכח.
זאת רשימת קייפייב, קני החזיק בכל אליפויות האינדיז במקסיקו, המתנסים של אימפקט ודינמייט, בגלל זה הוא ראשון ברשימה, כל הריינים שלו גרועים.
בלי קשר לזה רומן ריינס הוא המתאבק מספר 1 בעולם, הכי דומיננטי בעולם, ריין מפחיד כאלוף עולם, ראש השבט, תודה שזכינו.
זה משעשע, כי אם שופטים נטו מבחינת קייפייב, יותר מגיע לאומגה השנה מאשר ב-2018 שבה הוא גם זכה, כי אז זו הייתה שנה כמעט מלאה של אוקדה עם אליפות ה-IWGP, והפעם קני החזיק ב-3 אליפויות שונות לאורך זמן. מבחינת יכולות לעומת זאת, אומגה של 2018 > כל אחד בערך, ורומן ריינס 2021 > רומן ריינס 2016 (שבה הוא זכה) בפער די גדול.
326. דנטה מרטין
256. כרמלו הייז
233. דניאל גרסיה
69. ג'אנגל בוי
66. סמי גווארה
43. ג'וני גרגאנו
14. דארבי אלן
קצת ממה שראיתי בטוויטר, נחכה לעוד שמות.