Wrestling-IL

גרסה מלאה: פרסום | תחרות הימורים All Out 2021 - התוצאות!
הינך צופה בגרסה קלה (ארכיון) של התוכן כרגע. צפה בגרסה המלאה עם העיצוב המלא.
עמודים: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
[Image: D4mNdxx.png]

במקור כבר התכוונתי לכתוב איזה כיף זה שסוף סוף יש אירוע שקט וקליל, בלי תוצאות בולשיט שגורמות לי לשבור את הראש לגבי מה עושים וכמה נותנים. אבל ערב אחד של חוסר ריכוז מצידי גרם לכך ששני ליצנים אחרים שמנהלים פה את העסק שלפו ממוחם הקודח את השאלה (המטומטמת) על כמות הסופרקיקס בקרב הזוגות, מה שלא רק הוביל ליותר מדי בלבול ושאלות טרחניות שגרמו לי לעבור התמוטטות עצבים קלה (אני רק זוכר במעורפל משהו על סנאדה), אלא גם הכריח אותי לצפות בקרב בפעם השנייה ולספור בעיטות כמו דביל. מזל שזה לפחות היה קרב טוב.

נתחיל כרגיל מהשורה התחתונה, הנה הטבלה הסופית לאחר התחשבות בשובר השוויון (איפה שיש מיקום זהה זה בגלל שהיה תיקו גם שם):

[Image: Untitled.png]

אז כן, אנחנו בפתחה של תקופה לא קלה בכלל, אז לקראת כל המשמעויות הנלוות למשפט הבא, קחו כולם נשימה עמוקה - מזל טוב ללידור שהוא המנצח הרשמי של ההימורים ל-All Out 2021!!!

ועכשיו לחלק שכולכם ציפיתם לו יותר מאשר לבריאן דניאלסון ואדם קול:

-32 משתתפים שלחו את ההימורים שלהם ל-9 הקרבות השונים. כמות מכובדת בהחלט.

-לידור ניצח בהימורים בזכות הימור מדויק על שובר השוויון - 19 סופרקיקס. סלביק ספר פעמיים, אני הוספתי וידוא נוסף. ערעורים אפשר לשלוח לגיא בפרטי.

-מלבד לידור היו עוד שלושה משתמשים שניחשו במדויק את כמות הסופרקיקס - master of doom, DvirTal ו-Kamigoye, שפעם נוספת מככב בשובר השוויון, ופעם נוספת זה לא עוזר לו יותר מדי.

-שימו לב לחוסר המזל המטורף של GuyN98 - בפעם השנייה ברציפות הוא מסיים ראשון בכמות הנקודות, אבל מאבד את הניצחון בגלל שובר השוויון. ההימור שלו היה 9 סופרקיקס.

-תנו כבוד גם ל-KB24, שאחרי מקום 33 ברסלמניה ומקום 21 בסאמרסלאם הצליח לקפוץ עד למקום השני. ההימור שלו בשובר השוויון היה 15 סופרקיקס, כל כך קרוב לניצחון. 

-מילה טובה מגיעה גם ל-TheRedScarf, שאחרי המקום האחרון בסאמרסלאם הצליח לקפוץ מקום אחד למעלה. Keep it up.

-control שלח את ההימורים שלו אחרי שטכנית כבר סגרנו אותם, וסיים אחרון. זה בערך המקביל למתאבק שנכנס מספר 30 ברויאל ראמבל ומודח ראשון מהקרב. הלקח? פעם הבאה תקפידו על הכללים.

-ממוצע הנקודות הסופי למשתמש הוא 11, וכך גם החציון.

-בממוצע, כל משתתף הימר על דרך ניצחון ב-8 קרבות והעדיף להיות זהיר בקרב אחד.

-המשתתפים הכי זהירים היו Raven, WhoIsYourHero, DGRI96, Nirm08 ו-ParadigmShift עם שלושה קרבות כל אחד, כאשר מעל כולם עומד Go2SleepClub עם ארבעה. למישהו מהם זה עלה ביוקר, כפי שנראה בהמשך.

-הקרב שבו הכי הרבה משתתפים נמנעו מלהמר על דרך היה קרב כלוב הזוגות עם שישה, מה שכנראה נבע מחוסר בהירות לגבי האופציה של בריחה מהכלוב, כי כל שאר ההימורים האחרים היו הצמדה. הקרבות הבאים אחריו הוא ג'ריקו-MJF ופול וויט-QT מארשל, עם חמישה אנשים שבחרו לא להמר על דרך בכל אחד מהם.

-כולם הימרו נכון על ההופעה של בריאן, במה שהייתה כנראה בו זמנית ההפתעה הכי צפויה בעולם, וגם כזו שבאמת הצליחה בסוף להפתיע. היו כמה אמיצים שבמקור הימרו שהוא לא יגיע, אך שינו את הבחירה שלהם בהמשך.

-ההתפלגות בשאלת הבונוס השנייה הייתה מאוד מגוונת, כל הקרבות למעט אומגה-כריסטיאן ובייקר-סטייטלנדר קיבלו לפחות קול אחד בהימור על קרב הפתיחה. הקרבות שקיבלו הכי הרבה קולות הם מוקסלי-קוג'ימה והבאטל רויאל עם 7, ומעליהם הבאקס-לוצ'ה ברוס עם 8. בסופו של דבר זה לא היה אף אחד מהם.

-שלושת האנשים שכן הימרו נכון על קרב הפתיחה הם EVIL Rainmaker, ParadigmShift ו-Go2SleepClub.

-נעבור לקארד עצמו. בדומה לסאמרסאלם, מרבית הקארד היה חד משמעי מבחינת זהות המנצח. בשישה קרבות היה פייבוריט מובהק שקיבל לפחות 28 קולות מתוך 32. שלושת הקרבות המפוצלים היחידים שלמעשה הכריעו את ההימורים היו ג'ריקו-MJF, עם יחס 22-9 לג'ריקו ומשתמש אחד שבחר בללא הכרעה (היי karusi), קרב הכלוב שהיה הקרב הכי צמוד בקארד עם התפלגות 17-15 לטובת הבאקס, והבאטל רויאל.

-לא פחות מ-9 מתאבקות שונות קיבלו לפחות קול אחד בבאטל רויאל. שתי הפייבוריטיות היו גם שתי הפיינליסטיות, רוזה (8 קולות) ורובי (6 קולות).

-הבאנקר הכי גדול בקארד, ולדעתי הכי גדול שהיה אי פעם בהימורים שערכנו פה, היה אומגה-כריסטיאן. 32 איש הימרו על אותו מתאבק. 32 איש הלכו על ניצחון באותה דרך. באיזשהו שלב קיבלתי הודעה מאמא של כריסטיאן שגם היא מהמרת על אומגה בהצמדה.

-אז למרות שמבחינת תוצאות רוב הקארד היה די צפוי, היו שני קרבות שבהם למרות מי שניצח היה זה שהרוב הימרו עליו, רבים מהמשתתפים איבדו נקודות מאחר והדרך הייתה הפוכה ממה שהם חשבו. הקרב שהפיל הכי הרבה משתמשים הוא מירו-קינגסטון. מירו הוביל בגאון עם יחס 28-4, אבל לא היה אפילו אחד שהימר על ניצחון שלו בהצמדה, ולכן רק שני משתתפים קיבלו נקודה בקרב הזה מאחר והם בחרו לא להמר על דרך - Nirm08 ו-Go2SleepClub. לפעמים הזהירות משתלמת.

-הקרב הטריקי השני היה ג'ריקו-MJF. כאמור, אמנם 22 איש הימרו על ג'ריקו, אבל הוא ניצח לבסוף בהכנעה, מה שרק חמישה משתתפים חזו בהצלחה (orgibor, Triple T, matan55, SwitchBlade ו-control), בעוד 12 משתתפים הימרו על ניצחון שלו בהצמדה ואיבדו 2 נקודות. ארבעה נוספים בחרו להיזהר בדרך הניצחון, ובכך גרפו נקודה מההפקר, ואחד בודד הימר על ג'ריקו בפסילה (Nirm08).

-אם בא לכם לצחוק על הימורים הזויים/אמיצים נוספים של אנשים - master of doom ו-WhoIsYourHero היו הצמד חמד שהימרו על דארבי אלן, Kamigoye היה הקול הבודד לסטייטלנדר, Triple T היה התומך היחיד של קוג'ימה, בעוד NoamRR ו-SwitchBlade שמו את מבטחם ב-QT מארשל.

-עוד על הליכה נגד הזרם - המשתמשים שהימרו בהכי הרבה קרבות נגד הזרם באופן כללי היו Tower of Darkness, Triple T, matan55 ו-control. לאף אחד מהם זה לא השתלם, כפי שתוכלו לראות בטבלה המסכמת. 

-זמן לדבר על זהירות. בהימורים האלו ספציפית לא לגמרי היה ברור אם משתלם או לא להיות זהיר, אבל אפשר לבחון זאת לעומק דרך המשתמש הכי סנסציוני/טראגי של ההימורים - Go2SleepClub, או בשמו המוכר, עומר אימפקט. הפתיחה של עומר הייתה מדהימה - הוא היה גם אחד מהשלושה שהימרו נכון על מירו-קינגסטון כקרב הפתיחה, וגם אחד מהשניים היחידים שזכו בנקודות בקרב זה בזכות הימנעות מהימור על דרך הניצחון של מירו. בהמשך הוא גם היה אחד מהארבעה שלקחו נקודה בניצחון של ג'ריקו בעוד רבים אחרים נפלו שם, ואפילו הימר נכון על רובי סוהו בבאטל רויאל. לכאורה, ניצחונות בכל כך הרבה צמתים משמעותיים היו אמורים להביא לו את המקום הראשון. אלא שעומר בחר בנוסף לא להמר על דרך ניצחון של מוקסלי ופול וויט, כאשר ניצחון בהצמדה היה קונצנזוס די מוחלט בקרב שאר המשתתפים, ובכך איבד שתי נקודות סופר קריטיות שהיו מעניקות לו את המקום הראשון באופן חד משמעי, בלי צורך בשובר שווין.

-משתמש נוסף שהיה רחוק שתי החלטות לא ברורות מהפסגה הוא WhoIsYourHero. הוא בחר לא להמר על דרך ניצחון בקרב הכלוב למרות שהימר נכון על הלוצ'ה ברוס, והיה אחד מהשניים שהלכו נגדו הזרם ובחרו בדארבי אלן, לעומת 30 שבחרו בפאנק. 3 נקודות שהלכו לעזאזל והיו מביאות לו את המקום הראשון.

-ומה לגבי הרפתקנות יתר? שני המשתמשים שאיבדו יותר נקודות מכולם בגלל הימור לא נכון על דרך היו m0tti ו-matan55, כל אחד בשלושה קרבות שונים. מוטי נפל כמו רבים אצל מירו וג'ריקו, אבל החליט להתחכם והוסיף ניצחון של בייקר בהצמדה, בעוד מתן דווקא היה מאלו שקלעו לניצחון של ג'ריקו בהכנעה, אבל נפל אצל מירו, ובהימורים שגויים נוספים על מוקסלי בהכנעה ופול וויט בפסילה. 

-חכמת ההמונים הפעם לא נחלה הצלחה גדולה במדד הכולל, בעיקר בגלל דרך הניצחון השגויה של ג'ריקו ומירו, נוסף על היתרונות הקטנים של הבאקס על פני הלוצ'ה ברוס ושל רוזה על פני רובי, שלא התגשמו. לצורך העניין, שלושת המסיימים במקומות הראשונים הימרו רק בשני קרבות נגד הזרם, וקלעו בשניהם (רובי, לוצ'ה ברוס).

-ואיך עשתה חכמת ההמונים בשאלת שובר השוויון? כרגיל, כמו קסם. ממוצע ההימורים שלנו היה 18 סופרקיקס, כאשר הפעם, בניגוד לסאמרסלאם, גיא החליט להיות דווקא זה שדופק אותנו, מאחר ואם הייתי מתעלם מההימור המגוחך שלו על 0 סופרקיקס היינו מגיעים ל-19 וקולעים בול. מגיע לו שפעם נוספת הוא סיים אחרון בקרב האדמינים. כך יעשה לאיש שיהמר על QT מארשל.

זהו זה. אצרף כרגיל את הטבלה המסכמת שבה תוכלו לראות את הביצועים שלכם ביחס לכלל. נתראה בפעם הבאה.

שנה טובה!
[Image: Untitled2.png]
כנראה יש לי יותר מזל בהימורים של wwe
מזל טוב ללידור שהוא המנצח הרשמי של ההימורים ל-All Out 2021!!!

בבקשה שלח לי בהודעה פרטית את כתובת המשלוח לפרס שלך ( אני רציני ) שבוע הבא זה כבר אצלך
[Image: Matt-Cardona-GCW-Champion-696x392.jpg]

לידור אדיר. זוכה בתחרות הימורים של AEW. 
מקום 2 ב-G1, מקום 2 בסאמרסלאם, מקום 3 ב-ALL OUT. בתמימותי חשבתי שיאנג באקס ולוצ'ה ברוס לא יספימו את הסופר קיקס... ריספקט רועי
(09-07-2021, 07:40 PM)GuyN98 כתב: [ -> ]מקום 2 ב-G1, מקום 2 בסאמרסלאם, מקום 3 ב-ALL OUT. בתמימותי חשבתי שיאנג באקס ולוצ'ה ברוס לא יספימו את הסופר קיקס... ריספקט רועי

ההירוקי גוטו של הפורום.
תודה רבה על זה אל סטטיסטיקו!

הייתי ממש קרוב הפעם, חששתי לבחור דרך ניצחון אצל ג'ריקו כי ידעתי שיש סבירות שינצח בהכנעה. לא נורא, יש מגמת שיפור, הפעם מקום 5 פעם הבאה נתקדם.
(09-07-2021, 07:55 PM)EVIL Rainmaker כתב: [ -> ]ההירוקי גוטו של הפורום.

אני אקח את זה לכל חיי
באירוע הבא אני אסמן הפוך ממה שאני חושב
עמודים: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14