01-29-2021, 01:50 PM
- למרות שאין לנו פרטים בנושא כרגע, WrestleVotes ציין שבמהלך שיחה עם אחד המקורות שלו, המקור אמר שWWE שוקלים ברצינות סיום "שמפחיד אותו למוות" לרויאל ראמבל של הגברים.
- לפי שון רוס סאפ, הWWE הכריזו על החזרה של אדג' מראש בשביל לבנות באז לרויאל ראמבל ולמשוך צופים ותיקים לחזור לצפות עם שם שהם מכירים. SRS ציין שWWE שקלו לשמור את החזרה של אדג' כהפתעה, אבל הגורם המכריע היה העובדה שהאירוע ייערך ללא קהל.
לפי SRS, שיקולים דומים משפיעים גם על ההחלטה של הWWE להכריז על נכנסות 1 ו-2 ברויאל ראמבל של הנשים ונכנס מספר 30 ברויאל ראמבל של הגברים במהדורה מיוחדת של באקסטייג' בFS1 ביום שבת. SRS ציין שהמטרה של ההכרזה היא בעיקר להעלות את הרייטינג של הספיישל.
- בראיון לפודקאסט של קורי גרייבס השבוע, ביל גולדברג פתח את הפה המסריח שלו והגיב להערות של אנדרטייקר בפודקאסט של ג'ו רוגן מלפני שבוע:
Bill Goldberg כתב:"אנחנו שומעים את ההערות על זה שאני חוזר ועושה קרב או שניים בשנה ו'זה לא מגיע לו, הוא לא שילם את החובות שלו ולא היה בדרכים'. אנשים שוכחים מהר מאוד שכל מה שעשינו בזמנו היה בשביל להרוויח את הספוט שלנו עכשיו. אני אחד האנשים עם הכי הרבה מזל בעולם. אני מאמין שבהשוואה, הביזנס רך. הביזנס ב2021 חייב להשתנות. יש כוכבים שהם גדולים מהחיים, זה קשה לבנות כאלה בדור הזה. מסוג האנשים שהעלו את עצמם למעלה בכוח והרוויחו את הספוט הזה. דרו מקנטייר הוא אחד מהם. כשדיברתי לדרו בראו, דיברתי לחדר ההלבשה. הוא המנהיג. אנחנו בזמנים שונים ממה שהיינו פעם, אנשים רכים ונעלבים מהר מידי. תגדלו עור עבה יותר ילדים וילדות, זה מה שיש לי לומר. כשאגדות הגיעו בזמן שאני הייתי בביזנס, אני הערכתי מאוד את העיניים שהם הביאו למוצר. יום אחד הילדים האלה יהיו באותו מעמד כמוני, ואני מקווה שהקארמה תנשך אותם בתחת. זה ממש מייאש, זה שובר את האחווה בחדר ההלבשה. אתה לא יכול לתת אמון באף אחד בלי שהוא יעלה את זה לרשתות החברתיות."
- מתאבק שלקח עמדה אחרת בדיון ונתן את דעתו בטוויטר הוא מיק פולי, שסיכם את דעתו במשפט אחד:
Mick Foley כתב:"המתאבקים של היום קשוחים בדיוק כמו שהמתאבקים בעידן שלי היו. זו דעתי."
- לפי האינסיידר, הWWE הגישו ביום שלישי האחרון תביעה נגד משרד האזרחות וההגירה של ארה''ב. נכון לעכשיו פרטי התביעה אינם גלויים לציבור, אך הספקולציות הן שהיא נוגעת לויזות עבודה וקושי של הWWE להכניס מתאבקים לארה''ב.
- לפי רינגסייד ניוז, המצב בצוות הקריאטיב והתחושה לגבי התהליך מאחורי הקלעים כרגע הן שהמצב מעולם לא היה גרוע יותר, כאשר רוב האצבעות המאשימות מופנות כלפי ברוס פריצ'ארד.
אחד האנשים הותיקים בצוות אמר לRSN שזרימת המידע בחברה כרגע היא במצב הכי גרוע בהיסטוריה.
הסיטואציה שנוצרה עם פריצ'ארד מעמידה אותו בעצם בתור "שומר הדלת" לוינס מקמה'ן, וכל מי שרוצה להגיד משהו לוינס - צריך לעבור דרכו, למעט קבוצה מצומצמת של אנשים: טריפל H, סטפאני מקמה'ן, רומן ריינס, פול היימן, קווין דאן, דניאל בריאן וג'ון סינה.
- המתאבקת היפנית הוותיקה מייקו סאטומורה חתמה רשמית על חוזה בWWE ותעבוד כמאמנת ומתאבקת בNXT UK.
הWWE הכריזו בתוכנית האחרונה של NXT UK שמייקו תערוך את הדביוט שלה בקרב אליפות נגד קיי לי ריי, שאמרה לאחרונה שהיא רוצה להתמודד מול המתאבקת הטובה בעולם.
סאטומורה עבדה עם WWE בעבר ולקחה חלק בMYC בשנת 2018 וגם כמאמנת אורחת בPC.
- ביילי מת'יוז, הבן של וויליאם ריגל, גם חתם בWWE ויהיה חלק מNXT UK. ביילי התחיל להתאמן בדוג'ו של NJPW ביפן בתחילת 2020, אך נראה שמסיבות כאלה ואחרות זה לא הסתדר בשבילו.
- בראיון לרסלזון, מאט קרדונה אישר שנכון לעכשיו הוא לא נמצא תחת חוזה באימפקט רסלינג, אבל מאמין שהוא ישאר בחברה לעתיד הקרוב:
Matt Cardona כתב:"אני לא תחת חוזה כרגע. אנחנו בודקים מה יקרה, אבל בינתיים הכל טוב. היה לי כיף השבוע, בין אם זה בחדר ההלבשה או בזירה. ממש הייתי צריך את זה. הייתי צריך להיות בזירה. המייג'ור פודקאסט מעולה ונותן לי פורקן יצירתי, אבל אני צריך לעצב גיר או לחשוב על רעיונות לקרבות שלי. רסלינג זו האהבה הראשונה שלי וזה משהו שתמיד אהבתי והייתי אובססיבי אליו. היה לי דביוט בPPV והתאבקתי באימפקט השבוע, עכשיו אני צריך לקנות גיר חדש, כי אני לא אוהב ללבוש את אותו גיר שוב ושוב. אני חושב על העתיד שלי, ואימפקט נראה כמו העתיד שלי כרגע."
- לפי דייב מלצר, עובדים של הWWE שעובדים ספציפית בנטוורק היו נורא לחוצים לאחר ההכרזה על הדיל החדש של החברה עם פיקוק. מלצר אמר שלצוות של הנטוורק לא היה מושג לגבי הדיל וציין שהייתה להם ישיבת צוות גדולה שבוע לפני ולא היו בה אפילו רמיזות בנוגע למשהו בסדר גודל כזה.
באשר לתגובות המתאבקים, שון רוס סאפ אמר שמתאבק אחד שהוא דיבר איתו אמר שהוא נמצא תחת הרושם שהדיל יהיה חיובי, בגלל שהוא יביא יותר עיניים למוצר. מתאבק שנמצא במעמד מאוד בכיר בחברה שדיבר עם SRS אמר שהוא מאמין שהדיל הוא מהלך גדול לחברה, אבל הבהיר שלא אכפת לו מפלטפורמת השידור של WWE כל עוד זה לא משפיע על השכר שלו.
- לפי האינסיידר, סרינה סנדהו שעשתה את הדביוט שלה בספיישל סופרסטאר ספקטקל ההודי בקרב זוגות לצידה של שארלוט פלייר לא הייתה אמורה במקור להיות בספוט הזה. המתאבקת שהייתה אמורה לשתף פעולה עם שארלוט במקור הייתה קאביטה דבי, שהופיעה בעבר בMYC ובבאטל רויאל ברסלמניה, אך היא נאלצה להחמיץ את האירוע בגלל עניין משפחתי בהודו.
למזלם של WWE, אף על פי שסרינה לא העבירה המון זמן בPC, היא מתאבקת עם ניסיון באינדיז שאפילו עבדה בקרב אחד באימפקט רסלינג בשנת 2018.
- במהדורה השבועית של הפודקאסט שלו, ארן אנדרסון חשף שהוא היה מאוד חולה לפני מספר שבועות לאחר שבא במגע עם חולה קורונה מאומת:
Arn Anderson כתב:"בשבועות האחרונים למדתי כמה דברים באופן אישי. גיליתי שיש דבר כזה בדיקה שלילית-חיובית ובדיקה חיובית-שלילית. יכול להיות שיהיו לך כמה בדיקות ברצף שייצאו שליליות, כמו שהיה לי, ואני מתכוון באופן מוגזם, אחת כל יומיים, כי הייתי ממש חולה למשך 10 ימים בערך. תודה לאל שזה היה בתקופת הפגרה של AEW ולא נחשפתי לאף אחד, הייתי בבידוד בבית. אני יודע שהתסמינים משתנים מאדם לאדם ולפי קבוצות גיל, ואני אומר לכם שהייתי נורא חולה. זה הפחיד אותי למוות. הייתי במיטה בערך שבוע. לא יכולתי לשתות, לא יכולתי לאכול, היו לי הזיות. הסתכלתי על התקרה וראיתי קרח נוצר על התקרה. היה יום אחד שלא הצלחתי לנשום למשך דקה, ואלה דברים שלא חוויתי בחיי. זה הפחיד אותי למוות. מה שאני רוצה להבהיר לכולם שם בחוץ זה שהדבר הזה רע. זה ממש רע ומשתנה מאדם לאדם. ממש לא עשינו שום תפנית לשיפור של זה, אם כבר אנחנו נכנסים כרגע לתקופת השיא, ואפילו לא התחלנו לדבר על השפעת. אני מתחנן בפניכם, כחלק מהמשפחה שלנו, תגידו לכל מי שאתם מכירים ללבוש מסיכות. תשמרו על ריחוק חברתי. תשמרו על הבריאות של עצמכם."
- השבוע היה שבוע חזק לרשת הפודקאסטים של קונרד ת'ומפסון, שהכריז על תוכניות חדשות בהנחייתם של כריס הירו וקורט אנגל.
במהדורה הראשונה של הפודקאסט שלו שעלתה ביום רביעי, כריס הירו דיבר על המעבר של NXT לרשת USA בשנת 2019 ועל כך שלדעתו זה גרם לWWE לאבד פוקוס עם הבראנד וספציפית הPC:
Chris Hero כתב:"ברגע שהם עברו לשדר לייב ברשת USA על בסיס שבועי הם איבדו פוקוס בנוגע למה שהם רוצים מהטאלנט. המטרה הראשונה של NXT הייתה להיות תוכנית טלוויזיה שתכין אנשים לרוסטר הראשי. הם השיגו דיל יוקרתי עם פול סייל והם ניצלו את זה עם המעריץ הנישתי, לא המעריץ המזדמן. ההצלחה של NXT העכירה את המים עם הPC. האם הם מלמדים אנשים להתאבק בשביל להכין אותם לרוסטר הראשי או בשביל NXT? אנשים אומרים שזה אותו דבר, זה ממש לא אותו דבר. התוכניות מנוהלות ע''י אנשים שונים שרוצים דברים שונים. אחת הסיבות שאלה שבאים עם רקע עם היאבקות באינדיז מצליחים כל כך היא בגלל שהם יכולים להתאים את עצמם לזה. ברגע שכל מה שאתה יודע זה מה שלמדת בPC, זה הרבה יותר קשה להתמודד עם מכשולים בדרך. בסופו של דבר זה מסתכם במה שהבוס רוצה. אם הוא אוהב את מה שאתה עושה, אז אתה עושה עבודה טובה. יש להם כל כך הרבה אנשים בPC וכל כך הרבה כיתות. כשאתה נכנס לשם, זה הכי חשוב להבין את מי אתה מנסה לרצות ומה אתה מנסה לעשות. אתה צריך למצוא מישהו שאתה סומך על דעתו. יש לך מאמנים, מאמן ראשי ואת טריפל H. כשאתה עובר לכיתה אחרת עם מאמן אחר, אתה צריך להבין מה הוא או היא רוצים, כי יכול להיות שזה שונה לגמרי. זה מאוד מעמיס על המתאבקים החדשים."הירו סיפר שבזמן שהוא היה בNXT - ג'וני מוס ורובי ברוקסייד היו מלמדים את הבסיס בכיתת המתחילים, סרינה דיב ונורמן סמיילי היו עובדים על עבודת רגליים וטכניקה, סקוטי 2 הוטי וסטיב קורינו היו עובדים עם אנשים על פיתוח אישיות ועבודה מול קהל ולבסוף - שון מייקלס וטרי טיילור היו מלמדים את הכיתה המתקדמת ומכינים אנשים לטלוויזיה.
- רודריק "רוד" מקמה'ן, אחיו היחידי של וינס מקמה'ן, הלך לעולמו ביום שני בגיל 77.
וינס מקמה'ן החמיץ את התוכנית של ראו השבוע מהסיבה הזאת, והתוכנית נוהלה ע''י ברוס פריצ'ארד, קווין דאן וטריפל H ששמרו איתו על קשר טלפוני. הרושם מאחורי הקלעים הוא שוינס יחזור ויהיה נוכח ברויאל ראמבל.
- אלמנתו של ברודי לי, אמנדה הובר, התארחה בפודקאסט הרשמי של AEW וחשפה את הפרטים לגבי מחלתו של ברודי וחודשים האחרונים. הראיון היה משהו שאמנדה עצמה רצתה לעשות בשביל להבהיר דברים ובשביל המעריצים של ברודי שרצו תשובות.
הסימנים הראשונים שמשהו לא בסדר הופיעו ביום שני באוקטובר כאשר ברודי לא הצליח לסיים אימון אופניים בגלל קוצר נשימה, זו הפעם הראשונה שזה קרה לו. אמנדה הייתה מודאגת, אבל לא היו שום תסמינים לקורונה. זה חזר על עצמו גם ביום למחרת. ברודי נסע לדיינמייט ביום רביעי ועבר בדיקת קורונה שיצאה שלילית, אבל נשלח הביתה ע''י הרופא כי הוא לא הרגיש בטוח לחשוף את ברודי לסגל. ברודי נכנס לבידוד בבית כאמצעי זהירות. יום למחרת החום שלו עלה והוא לא יכל לאכול. ברודי ואמנדה נסעו לבית החולים ביום שישי והוא אובחן עם ברונכיטיס ואלרגיות וקיבל מרשם לתרופות. ברודי ואמנדה לא הסכימו עם האבחון הזה וברודי חשב שזו דלקת ריאות.
המצב של ברודי המשיך להחמיר במהלך הסופ''ש. ביום ראשון החום ירד וברודי הצליח לאכול, אבל אמנדה ראתה שהוא נראה רע והם נסעו שוב לבית החולים. ברודי התקשה ללכת בלי התמיכה שלה, אבל סירב לקחת כסא גלגלים. בבדיקות בבית החולים יצא שרמות החמצן בדם של ברודי הן חצי מאדם בריא, ואפילו נמוכות יותר מחולה אסטמה בזמן התקף. הוא עבר בדיקת קורונה נוספת שיצאה שלילית. ברודי חובר למכונת הנשמה ואושפז, בימים הבאים היו לו עליות וירידות עד שהוא הועבר לטיפול נמרץ, אבל המצב המשיך להחמיר.
בסוף חודש אוקטובר, ברודי ג'וניור רצה שאמנדה תקנה לו מעיל ג'ינס בשביל להתחפש לאורנג' קאסדי בהאלווין. אמנדה לא הייתה בטוחה לגבי זה, כי היא חששה שאנשים לא יזהו את התחפושת. היא התייעצה לגבי זה עם ברודי וחשפה שבין המילים האחרונות שהיא שמעה ממנו היו "לכי תקני לו פאקינג מעיל ג'ינס". ג'ון היה מתוסכל, כי זו הייתה הפעם הראשונה שהוא היה אמור להעביר את החג בבית. בנקודה הזאת אנשים בAEW ידעו שברודי נשלח הביתה בגלל בעיה בריאותית והיו אנשים שהציעו לעזור, אבל אמנדה סירבה ורצתה לשמור את העניין פרטי.
יום למחרת, ברודי חובר למכונת לב-ריאה ונאמר לאמנדה שהוא יזדקק להשתלת ריאות ושזה עניין של חיים ומוות. הוחלט להעביר אותו לבית החולים בג'קסונוויל, בגלל שהיו להם קשרים בעיר דרך AEW. אמנדה הלכה הביתה לארוז וצילמה את הילדים בתחפושות שלהם בשביל לשמח את ברודי, אבל כשהיא הייתה בדרכה חזרה היא קיבלה שיחת טלפון ונאמר לה שמצבו של ברודי קרס והוא חובר לצינורות. ברודי הוטס לג'קסונוויל יום למחרת ועבר ניתוח חירום. למרות שאמנדה רצתה לטפל בהכל לבד, AEW התעקשו לכסות את כל ההוצאות הרפואיות וכיסו גם את חדר המלון שהשכירה בזמן הזה. בשלב הזה אמנדה הייתה ממש מודאגת שדברים ידלפו לרשת ונכנסה לרדיט על בסיס יומי בשביל לוודא שכלום לא דלף. הרופאים עדיין האמינו שברודי חולה בקורונה והוא עבר עוד בדיקה מעמיקה יותר, אבל התוצאה הייתה שלילית פעם נוספת.
בסוף נובמבר המצב של ברודי התחיל להשתפר, הוא יכל לתקשר עם אמנדה בלי לדבר עם סימנים והבעות פנים, אבל הוא עבר התקף חרדה ומשם הדברים התחילו להתדרדר שוב, והמצב המשיך להחמיר יותר ויותר במהלך דצמבר. הרופאים אמרו לאמנדה שברודי צריך השתלת ריאות, או להתחיל בטיפולים של סוף החיים. ברודי פיתח גם זיהום בריאות, דבר נפוץ בגלל שהמערכת החיסונית שלו הייתה מוחלשת.
כריס ג'ריקו רצה לשמח את ברודי ג'וניור לכבוד חג המולד והביא אותו לדיינמייט במטוס הפרטי שלו. באותו יום אמנדה הייתה אמורה לקבל את ההחלטה הסופית בנוגע להשתלת הריאות, היא רצתה לוודא שהם מיצו את כל האופציות, אבל במהלך השבוע הבא קיבלה סירובים ממספר מרכזי השתלות. אמנדה טסה הביתה בשביל להעביר את חג המולד עם הילדים, ולמרות שביקשה לא להטריד אותה, אחד הרופאים שהיא לא חיבבה במיוחד התקשר אליה בשביל להודיע שהם מתחילים בטיפולי סיום חיים. הלב והכליות של ברודי התחילו לקרוס בשלב הזה. אמנדה התעקשה לא לטוס בחזרה לג'קסונוויל ולהעביר את החג עם הילדים, גם אם זה אומר שהיא לא תהיה שם ברגעים האחרונים של בעלה. היא טסה לג'קסונוויל ביום למחרת ויצרה קשר עם קודי רודס, שהיה קרוב אליהם לאורך כל התהליך, וביג E (המתאבק האהוב על ברודי ג'וניור) וביקשה מהם להיות שם כשהיא תצטרך לספר לברודי ג'וניור שאבא שלו נפטר.
קודי רודס, ביג E, שון ספירס, פייטון רויס, טיילר בריז ו-מגה ומרגרט מהסגל של AEW הגיעו לבית החולים בשביל להפרד מברודי ברגעיו האחרונים. קודי וביג E נסעו יחד עם אמנדה בשביל לדבר עם ברודי ג'וניור. סיבת המוות הרשמית של ברודי היא צילוק ריאות בעקבות מחלה לא מזוהה. אמנדה עדיין מחכה לתוצאות הנתיחה לאחר המוות ומקווה לקבל תשובות.
לא הייתה הלוויה רשמית לברודי בגלל הקורונה, מבחינתה של אמנדה תוכנית המחווה של דיינמייט הייתה ההלוויה שלו. היא סירבה לצפות בסרטון המחווה מראש וראתה אותו בפעם הראשונה כשהיא הייתה בזירה וזה שבר אותה.
אמנדה נורא כועסת כשהיא שומעת אנשים שאומרים שAEW "מנצלים את המשפחה" כשהם נותנים לברודי ג'וניור לחיות את הדבר האהוב עליו ולהתחבר לאבא שלו.