Wrestling-IL

גרסה מלאה: תוצאות| AEW Dynamite 18.8.21
הינך צופה בגרסה קלה (ארכיון) של התוכן כרגע. צפה בגרסה המלאה עם העיצוב המלא.
עמודים: 1 2
[Image: pQKb1wi.png]

ג'ון מוקסלי ואדי קינגסטון יוצאים החוצה, אבל הם מותקפים מאחור ע''י 2.0 ודניאל גרסיה שמשאירים אותם על הרצפה. השלושה נכנסים לזירה ומאט לי אומר שהם חיסלו את הגיבורים של הקהל, ועכשיו הם קוראים לדארבי אלן וסטינג לצאת החוצה ולקבל טעימה ממה שיש להם להציע. 

קרב 1:
טקסס טורנדו
דארבי אלן וסטינג נגד 2.0 (ע' דניאל גרסיה)

במהלך הקרב, אדי קינגסטון תוקף את גרסיה וגורר אותו אל מאחורי הקלעים.
מנצחים: דארבי אלן וסטינג. סטינג הכניע את 2.0 עם דאבל סקורפיון דת' לוק.

מראים קטע שהוקלט לפני דיינמייט - סמי גווארה מציע נישואים לבת הזוג שלו, פאם, במרכז הזירה.

מאחורי הקלעים, שון ספירס וטולי בלנצ'ארד לועגים לסמי גווארה. שון ספירס אומר שיש לו מתנה מיוחדת בשביל פאם - היא יכולה להיות חברת כבוד בפינאקל לערב אחד בלבד. טולי מוסיף שהם יתנו לה להיות בטופ.

סמי גווארה יוצא החוצה לקרב שלו נגד שון ספירס, אבל ספירס תוקף אותו מאחור במהלך הכניסה. השניים נכנסים לברול מסביב לזירה שמסתיים בכך שספירס מוריד את גווארה בפיילדרייבר עם עזרה מטולי בלנצ'ארד. ספירס מכניס את גווארה לזירה לתחילת הקרב.
קרב 2:
סמי גווארה נגד שון ספירס (ע' טולי בלנצ'ארד)
מנצח: 
סמי גווארה אחרי 3 ברכיות לפנים עם ברך חשופה וGTH לסיום.

מאחורי הקלעים, טוני שובאני מראיין את כריסטיאן. דון קאליס נכנס לתמונה, הוא מתנהג כאילו הוא שמח לראות את כריסטיאן. קאליס מזכיר שהוא נתן לכריסטיאן את הפריצה הראשונה שלו ברסלינג לפני 25 שנה, וכל השנים אחרי קאליס הוא עדיין שולט בכל הדברים ברסלינג וכריסטיאן הוא עדיין מתאבק. קאליס אומר שהוא מצפה לראות את קני אומגה נותן לכריסטיאן קרב 5 כוכבים כמו שהוא תמיד חלם עליו לפני שהוא יגמור אותו עם הOWA. כריסטיאן קוטע את קאליס ואומר שקאליס מתנהג כאילו הוא מנסה להכנס לראש שלו, אבל האמת היא שהוא עמוק בתוך הראש של קני אומגה וזה מה שיאפשר לו לנצח באול אאוט. כריסטיאן מסכים עם קאליס שדברים לא משתנים - כל השנים אחרי הוא עדיין חתיכת חרא קארני.

מראים סרטון ריקאפ על ההופעה של דנטה מרטין בקרב השלשות בשבוע שעבר, עם פרומו שלו מאחורי הקלעים שבו הוא מדבר על כך שהוא לקח את קני אומגה לקצה גבול היכולת שלו.

טוני שובאני בזירה עם דן למברט ולוחמי UFC - ג'וניוס דוס סנטוס ואנדריי ארלובסקי. למברט אומר שהוא לא חשב שהוא יחיה לראות את היום שבו ארה''ב מפסיקה להיות מקום שמכבד את חופש הביטוי ונותן לעשירים ובעלי הכוח להשתיק את כולם. למברט אומר שAEW קפצו על רכבת תרבות הביטול ושלחו את לאנס ארצ'ר לתקוף אדם בן 52 בגלל שהוא פגע ברגשות שלהם. למברט אומר שAEW עשו את זה כי הם חשבו שהלוחמים שלו לא יוכלו להכנס לזירה, אבל שיחה אחת לדיינה ווייט פתרה את הבעיה הזאת. למברט אומר שאם יש מישהו שיש לו משהו להגיד, הוא מוזמן לקפוץ לזירה עכשיו. 
למברט ממשיך ללכלך על המעריצים של AEW והרוסטר - הוא אומר שAEW זו לא התשובה לתפילות המעריצים, זה ארגון שמלא במתאבקים קשוחים מזוייפים. למברט אומר שהמעריצים מגיעים לאולמות של AEW ותומכים בהם עם צ'אנטים, כי אין להם שום דבר טוב יותר לעשות חוץ מלשבת במרתף של ההורים ולשחק מבוכים ודרקונים. 
לאנס ארצ'ר יוצא החוצה, אבל לפני שהוא מספיק להגיע לזירה הוא מותקף מאחור ע''י אית'ן פייג' וסקורפיו סקיי. השניים משאירים את ארצ'ר על הרצפה. למברט, JDS וארלובסקי נראים מרוצים.

כריס ג'ריקו חותך פרומו מאחורי הקלעים. הוא אומר שהוא התגבר על כל האתגרים שMJF הציב בפניו. הוא שילם מחיר על כך, אבל הוא שרד והערב יקבל את הפרס האולטימטיבי - הוא יוכל לשים את הידיים שלו על MJF. ג'ריקו אומר שאולי אין לו את הג'ודס אפקט או את שיר הכניסה שלו, אבל כן יהיו לצידו 5,000 מעריצים שישירו בדרכו לזירה.

קרב 3:
אליפות הזוגות
היאנג באקס (א') (ע' סופר אליט) נגד ג'וראסיק אקספרס (ע' מארקו סטאנט)

במהלך הקרב קני אומגה מנסה לעזור ליאנג באקס עם כסא. כריסטיאן קייג' יוצא החוצה ותוקף את אומגה, השניים ממשיכים בברול אל מאחורי הקלעים.
מנצחים: היאנג באקס אחרי BTE טריגר.
אחרי הקרב, לוק גאלוס גורר את כריסטיאן לזירה בכוח. האליט ממשיכים בביטדאון על כריסטיאן, ג'אנגל בוי ולוצ'זאורוס. אומגה מוריד את כריסטיאן עם OWA ודון קאליס סופר את ההצמדה ל3.

מאחורי הקלעים, טוני שובאני מראיין את בריט בייקר, רבל וג'יימי הייטר. בייקר אומרת שהיא ידעה שרד וולווט תביא גיבוי כשהיא ניסתה להרוס את הערב בעיר הבית שלה, אבל וולווט עשתה בחירה גרועה עם קריס סטטלנדר. ג'יימי הייטר מציגה את עצמה ואומרת שהיא ובריט בייקר מכירות המון זמן, אז כאשר בייקר פנתה אליה היא מייד הייתה מוכנה לעזור וללמד את רד וולווט וקריס סטטלדנר לקח. הייטר מאתגרת את רד וולווט לקרב בשבוע הבא.
בריט בייקר אומרת שרד וולווט אמרה שאדום זה לא הצבע שלה, אבל אף אחד לא מסכים עם זה, לעומת זאת כולם יודעים עכשיו שזהב זה לא הצבע של רד וולווט.

מראים פרומו מוקלט של מאט הארדי. הארדי אומר שבסט פריינדס חושבים שהוא מטרגט את ווילר יוטה כי הוא הכי צעיר וחסר ניסיון בניהם, אבל הוא יכול באותה מידה לכסח ככה את צ'אק טיילור או אורנג' קאסדי.
אורנג' קאסדי מקבל פרומו תגובה שבו הוא אומר שהם יראו לגבי זה.

טוני שובאני מראיין את פול ווייט בזירה. ווייט אומר שהוא נהנה כל כך להכנס לזירה שוב בשבוע שעבר ועדיין בהייפ מזה. ווייט אומר שיש לו הכרזה גדולה, אבל הוא נקטע ע''י QT מרשאל שיוצא החוצה ביחד עם ארון סולו וניק קומורוטו.
מרשאל אומר שהם רוצים לצאת החוצה ולעצור את פול לפני שהוא יבטיח משהו שהוא לא יכול לקיים, כי בAEW לא מאכזבים את המעריצים. פול ווייט קורא למרשאל להכנס לזירה, אבל מרשאל לא מסכים.
מרשאל אומר שיש סיבה טובה שטוני קהאן העסיק את פול ווייט כשדרן ולא כמתאבק. הוא אומר שבתור מפיק יש לו גישה לפרטים מסויימים ומעלה על המסך תמונות רנטגן וצילום של הצלקת מהניתוחים של פול ווייט בשנים האחרונות. מרשאל אומר שווייט עבר את כל הטיפולים האלה בשנה וחצי האחרונות וזה נס שהוא יכול לעמוד, שלא נדבר על להתאבק.
פול ווייט שואל את מרשאל אם הוא חשב שלהראות תמונות של התחת שלו בTV יביך אותו. הוא אומר שבשביל מישהו שאמור לדעת דברים, מרשאל לא יודע שום דבר. ווייט מודיע למרשאל שהוא דיבר עם טוני קהאן, ויהיה לו קרב באול אאוט - והיריב שלו יהיה QT מרשאל.

ג'ייד קארגיל ומארק סטרלינג חותכים פרומו מאחורי הקלעים. מארק סטרלינג אומר שהוא התרשם מההופעות של קיירה הוגאן בדארק נגד היקארו שידה וקריס סטטלנדר, ולכן הוא החליט להעניק לה הזדמנות בראמפייג' נגד ג'ייד קארגיל. סטרלינג אומר שאולי קיירה אפילו תוכל להרוויח חוזה כמו פואגו דל סול בשבוע שעבר. ג'ייד אומרת שהיא נהנתה לראות את מירו מכסח את פואגו דל סול בראמפייג', וזה בדיוק מה שמצפה לקיירה הוגאן ביום שישי.

מאחורי הקלעים, טוני שובאני מראיין את האליט לאחר הניצחון של היאנג באקס. דון קאליס אומר שהיאנג באקס הוכיחו פעם נוספת שהם הטאג הכי טוב בעולם, ויכולים עכשיו לקחת חופשה לחודשיים. טוני שובאני מעדכן את האליט שטוני קהאן מאס בהתנהלות שלהם וקבע טורניר שיקבע את היריבים של הבאקס לאול אאוט - והקרב באול אאוט יהיה קרב כלוב. האליט עוזבים בכעס.

טאז והוק בזירה וטאז מציג את אלוף FTW, ריקי סטארקס. סטארקס יוצא החוצה ואומר שהוא ובריאן קייג' מפספסים אחד את השני שוב ושוב, אבל הערב הוא רוצה לסיים את זה וקורא לקייג' לצאת לזירה בשביל לדבר אחד על אחד.
קייג' לא יוצא החוצה. המצלמה עוברת אל מאחורי הקלעים ורואים את קייג' על הרצפה עם פאוורהאוס הובס מעליו. קייג' מנסה לתת פייט, אבל סטארקס פוקד להפסיק את הפיד וטים טאז הולכים אל מאחורי הקלעים.

מאחורי הקלעים, טוני שובאני מראיין את דת' טריאנגל. פאק אומר שאנדראדה אל אידולו רוצה קרב נגדו באול אאוט וזה מושלם - כי זה אותו אולם ואותו אירוע שבו הוא הביס את קני אומגה בהתראה של שבועיים. פאק שמח שאנדראדה הראה שיש לו ביצים, אבל אין לו סיכוי נגד ממזר כמוהו. 
אנדראדה וצ'אבו גאררו נכנסים לתמונה ואנדראדה אומר שאם פאק רוצה את הקרב, הוא צריך להסכים לתנאים שלו ומגיש לו ערימה של ניירת. צ'אבו מאחל ללוצ'ה בראדרס בהצלחה בטורניר הN1C לאליפות הזוגות, אבל אומר שהם לעולם לא יהיו האלופים כשהם עובדים בשביל פאק.

קרב 4:
ת'אנדר רוסה נגד פנלופה פורד
מנצחת: 
ת'אנדר רוסה בהכנעה עם מודפייד סליפר הולד.

מאחורי הקלעים, טוני שובאני מראיין את ארן וברוק אנדרסון. ארן אומר שהוא מנסה לא להתרגש יותר מידי, אבל בAEW הכל קורה מהר מידי, דברים מתרסקים סביבך ולפעמים יוצאים מתוך החשיכה. מלאכי בלאק הגיע משום מקום והפך את עולמו, ועכשיו הוא מגלה שברוק רוצה קרב נגד בלאק בשבוע הבא. ארן אומר שהוא מבין את הרצון של ברוק לנקמה, אבל מזהיר אותו שבלאק הוא מסוכן ויפגע בו. ברוק מבהיר לארן שהקרב כבר חתום, והוא לא מבקש ממנו רשות.

מוכרז לשבוע הבא:
טורניר הN1C לאליפות הזוגות - לוצ'ה בראדרס נגד וארסיטי בלונדס
רד וולווט נגד ג'יימי הייטר
אורנג' קאסדי נגד מאט הארדי
ברוק אנדרסון נגד מלאכי בלאק

מוכרז לראמפייג':
טורניר הN1C לאליפות הזוגות - ג'וראסיק אקספרס נגד פרייבט פארטי
קיירה הוגאן נגד ג'ייד קארגיל
ג'ון מוקסלי נגד דניאל גרסיה

פרומו מוקלט של מירו. מירו אומר שהוא לא סולח לפואגו דל סול שקיבל הזדמנות, ואז לקח בכל זאת משהו שלא שייך לו. מירו מזהיר שאם היריבים לא יבואו אליו - הוא יגיע אליהם ומזהיר את אדי קינגסטון שהוא רוצה לדבר איתו. 

ג'ון מוקסלי חותך פרומו מאחורי הקלעים. הוא אומר שכולם רוצים להיות בAEW עכשיו כשהם הארגון הכי חם בעולם, ומשוכנעים שהדרך לטופ תהיה קלה. מוקסלי אומר שקני אומגה צריך צבא שלם בשביל לשמור על האליפות והאנגמן פייג' חושב שהוא קאובוי אבל לא יכול להתגבר על דרמה מהתיכון. מוקס מעלה את כריסטיאן ואומר שהוא ידרוס אותו ויחזיר אותו לפרישה אם צריך.
מוקס אומר שהוא סחב את הארגון בתקופות של חוסר וודאות, ועכשיו אנשים חושבים שהם יכולים לבוא ולאתגר אותו, אבל הגיע הזמן להזכיר לכולם איך בנויה שרשרת המזון ולמה הוא נמצא בראשה. ג'ון מוקסלי רואה שדניאל גרסיה רוצה טעימה מהמאין אבנט ואומר שהוא יתן לו אחת בראמפייג', אבל גרסיה צריך לעצור ולחשוב טוב טוב אם זה באמת מה שהוא רוצה.

קרב 5:
כריס ג'ריקו לא יכול להשתמש בג'ודס אפקט
כריס ג'ריקו נגד MJF

ג'ריקו נכנס בלי מוזיקת כניסה. הקהל עדיין שר את ג'ודס.
מנצח: MJF בהכנעה עם מלח הארץ. 
פרק פשוט מצוין וכיפי לצפייה, דעות :
- קהל חם ביוסטון לאורך כל הפרק, שאפו.
- דארבי אלן וסטינג נגד 2.0 היה מעולה, יופי של קרב, פשוט כיף לראות את סטינג ככה זז בזירה בגיל 62, מדהים. דארבי אלן כמובן משוגע ושוב נתן כמה ספוטים מגניבים, הקטע שהם העיפו את סטינג על השולחן והוא פאקינג קם תוך שנייה היה זהב והקהל הגיב בהתאם, סיום גדול של סטינג.
- סמי גווארה נגד שון ספירס היה ממש טוב, לדעתי הקרב הכי טוב של ספירס בדינמייט... אבל הכוכב פה הוא כמובן סמי גווארה שקיבל פופים מפחידים מהקהל הביתי, עוד הופעה גדולה של סמי גווארה הכוכב, היה מוגזם הקטע הזה שסמי העיף את ספירס על המעקה מברזל ואז עשה עליו 630 וספירס יוצא מזה ב-2... סיום חזק לקרב, מברוק לסמי על הניצחון וכמובן על הנישואין.
- אשכרה GDS וארלובסקי בזירה של דינמייט... דאמ. מעניין האם בסופו של דבר זה יוביל לאיזה קרב משוגע כזה של לוחמי UFC לשעבר נגד מספר מתאבקים מדינמייט בהובלת ארצ'ר, יכול להיות גדול.
- יאנג באקס נגד ג'וראסיק אקספרס היה מצוין כמובן, קרב זוגות כמו שבספר, היאנג באקס בליגה משלהם, הם יודעים את העבודה על עיוור, מתגרים בקהל, פשוט מושלמים. הקרב עצמו היה ברמה גבוהה מאוד, לרגעים בסוף חשבתי שנקבל אלופים חדשים, אבל כל הפמליה של האליט שוב עוזרים להם להגן בהצלחה, הוכרז להם קרב כלוב באול אאוט וזה יהיה אדיר. חיסול טוב של קני על כריסטיאן.
- אחלה פופים לפול וייט, שמח שהוא מקבל קרב באול אאוט, צריך לחסל במהירות את QT מארשל השמוק.
- קצת מוזר הסגמנט של ריקי סטארקס ובריאן קייג'/הובס, בכל מקרה מחכה לקרב סינגלס שלהם מתי שזה לא יהיה, זה כמובן יהיה טוב.
- פופים חזקים לת'אנדר רוזה אבל חוץ מלהסתכל על פנלופה הקרב לא באמת עניין אותי.
- הפרומו של מוקסלי מאחורי הקלעים היה חזק, חיסל בערך את כולם ומזכיר מי הוא.
- הקרב המרכזי היה נפלא, ההתחלה הייתה מדהימה איך הקהל שר את שיר הכניסה של ג'ריקו, זה כריס ג'ריקו שאני רוצה לראות, הופעה פשוט מצוינת שלו, בלי בוצ'ים, איזה פופ גדול קיבל הליינסולט ! הקהל קם על הרגליים בשביל זה. MJF גם נתן הופעה מאוד טובה, הבחור מומחה בלשחק ולעצבן את הקהל, כולם עושים לו זין, הוא מחזיר להם, קטע מצחיק של המצלמה מחוץ לזירה, הסיום היה נכון ומעולה, ג'ריקו מוציא אובר את MJF ופאקינג נכנע. דבר אחד קטן ויחידי שהפריע לי, ג'ריקו כבר הצליח לרמות ונתן ל-MJF מכה בעזרת המחבט, אז למה לעצור ולא לתת את הג'ודס אפקט ? גם ככה אוברי לא הסתכלה בכלל לכיוון שלו.
(08-19-2021, 04:33 AM)lidoradir כתב: [ -> ]דבר אחד קטן ויחידי שהפריע לי, ג'ריקו כבר הצליח לרמות ונתן ל-MJF מכה בעזרת המחבט, אז למה לעצור ולא לתת את הג'ודס אפקט ? גם ככה אוברי לא הסתכלה בכלל לכיוון שלו.

יש סיכוי שיהיה הייתה אמורה להסתובב מוקדם יותר ממה שהיא עשתה והיה קצת פשלה
העלילה בין ג'ריקו ל-MJF זה בדיוק מה שפייס נגד היל אמור להיות, הבלואו אוף כאן היה פשוט מעולה. מה שלא תעשו, MJF מרגיש עכשיו כוכב וזאת הייתה המטרה.

תע"ה.
היו דברים טובים מאוד, היו דברים פחות טובים, אבל אי אפשר שלא להיסחף לאווירה של התוכנית כשיש כ"כ הרבה באז סביב המוצר וקהל כזה חם.
AEW לוהטים כרגע.
קודם כול פרק אדיר

קהל פשוט מדהים , ידעתי שישירו את השיר של ג'ריקו אבל זה היה ענק , אני לא יכול לדמיין מה יקרה כשפאנק יכנס.

כול הקרבות היו מצויינים החל מהזוגות של סטינג לסמי גווארה לזוגות של יאנג באקס , אפילו הקרב נשים של פורד ורוסה היה טוב , פורד אחת הפצצות.

כול קטעי מאחורי הקלעים ופרומואים בזירה טובים , ביג שואו חוזר לזירה אחרי הרבה זמן ב PPV הקרוב.
גם מוקסלי רומז על חזרה לתמונת האליפות.

מיין איבנט מעולה שנבנה הרבה זמן , הקטע עם המצלמה היה ענק , הקהל דחף את ג'ריקו כול הקרב ולא הפסיק לעודד...מהפרקים שהיית רוצה לשבת בקהל.
הקרב היה אגב כול כך טוב לא רק בגלל ג'ריקו אלא בגלל MJF שהוא טוב גם בזירה ומעולה על המיקרופון הקהל אוהב לשנוא אותו , נבנה פה היל מעולה לשנים רבות קדימה .
אגב הניצחון הזה מאוד חשוב ל MJF שקיבל חותמת של כוכב גדול ולא הוריד מערך ג'ריקו שעבר עינוי של חודש להגיע לקרב הזה.
וואו.
תוכנית פשוט מצוינת.

האופנר היה מעולה. אני שמח שאבר רייס, או בשמם החדש 2.0, נכנסו ישר למים העמוקים של מחלקת הזוגות. לא כל כך התלהבתי מהם בNXT, אבל בסך הכל מדובר בטאג שיודע להופיע ועד עכשיו הם עושים עבודה טובה בAEW. אלן וסטינג מדהימים כמובן.

איזה פופ מדהים לסמי, הסמי היחידי שקיים בעולם הרסלינג. שבוע שעבר זו הייתה בריט בייקר, עכשיו זה סמי, פשוט כיף לראות מתאבקים מקבלים את הרגע המיוחד שלהם מהקהל. הקרב היה נהדר.

יאנג באקס נגד ג'וראסיק אקספרס היה גם כן קרב מדהים. אני אחד שיכול להתעייף מהר מאוד מהרבה קרבות TV, אבל בתוכנית הזאת מצאתי את עצמי פשוט נהנה מכל קרב ולא מריץ אפילו שנייה אחת. הביטדאון של האליט בסיום היה מעולה.

אני אהיה כנה - אין לי מושג מי זה QT מרשאל, אבל ממה שאני מבין ורואה מדובר בחתיכת שמוק, אז למה לא להנות קצת מפול וויט? אני בעד.

המאיין אבנט.. אם עד עכשיו חשבתי שנהנתי מהקרבות לאורך התוכנית, המאיין אבנט היה הקינוח. 
קודם כל, הכניסה של ג'ריקו. זה היה ברור שהקהל הולך ללוות את ג'ריקו, אבל אף אחד לא תיאר לעצמו עוצמות כאלו. פשוט שאפו ענק לקהל, באמת שעברה בי צמרמורת לאורך כל הכניסה. כמה כוח יש לקהל... תנסו לקחת את הרגע הזה ולדמיין אותו בעידן הקורונה המסריח ללא הקהל. מוות.
הקרב היה מצוין. MJF עשה את תפקיד ההיל בצורה מושלמת, ג'ריקו עשה את תפקיד הפייס בצורה מושלמת, והסיום היה טוב מאוד בעיניי. בסופו של דבר MJF הכניע את ג'ריקו וזאת תהיה נקודה חשובה בקריירה שלו. 
אין צורך להרחיב חוץ מפרק מטורף
הבעיה היא שכל עוד אנחנו ממתינים לפאנק ההייפ הוא כבר לא על דיינמייט
פשוט כיף לצפות.
סוף סוף האבקות קלאסית ומעניינת, והפעם באמת לא ידעתי מי ינצח בין MJF לג'ריקו, בדרך כלל הדברים האלה ברורים מראש ב WWE!
אחלה תוכנית.

-הקרב טאג של 2.0 דארבי וסטינג היה אדיר, 2.0 מהר מאוד קופצים להיות בין האקטים האהובים עליי בתוכנית, מלא מלא כריזמה.
מלא רגעים יצירתיים ומיוחדים, מושלם לקרב כזה. גם דארבי היה מצוין וסטינג היה בייביפייס ענק, כל הכבוד.

-הקהל היה ממש חם לסמי, זה היה כיף לראות. הקרב עצמו היה

-אני לא יודע אם זה דעה לא פופולרית אבל כאילו, הפרומואים של כריסטיאן לא טובים לאחרונה? הוא פשוט אומר משהו וזה לא מרגיש כזה משכנע, ואז הוא מקלל, ואפשר לשמוע את הפאוזה שהוא משאיר לזה שאנשים יגיבו לזה שהוא קרא למישהו "פיס אוף שיט" או משהו בסגנון. פשוט לא כזה נהנתי ממנו השבוע.
דון קאליס היה מצוין.

- לא כזה אכפת לי מכל הקטע עם לאנס, אבל כשהתחיל הסגמנט הייתי כזה "רגע אמריקן טופ טים של הממא?" ואז פאקינג JDS ואורלובסקי היו שם והייתי בשוק מוחלט.
למה להביא אותם אם הוא לא יעשו כלום.
מצד שני אם מתאבק יעשה משהו לאחד מהם זה יהיה לא ריאליסטי.
פשוט רגע טיפה מוזר.

-הקרב אליפות על הטאג טים היה אחלה, הבאקס יצאו ממנו באמת כמו אלופים, למרות כל ההפרעות הם יודעים איך להשתמש בהם כדי לעשות את זה מותח אבל עדיין לגרום לעצמם להרגיש חזקים.
ג'וראסיק אקפסרס היו גם טובים.
קרב סבבה.

-ביג שואו פרומו טוב רק חבל שהוא ביג שואו

-התגובה לת'אנדר רוסה הייתה ענקית, איזה מלכה, לא אירונית אני מת עלייה.
אבל מבחינת היאבקות ממש הורשמתי מפנלופה, היא הייתה ממש טובה, תביאו לה גם אישיות ואני בטוח שהיא תוכל להיות כוכב.
אישיות כבר יש לרוסה, היא נעולה במחלקה הזאת.

-הפרומו של מוקס היה מושלם.

-המיין איבנט היה ממש מוצלח, היו כמה רגעים שהייתי כזה "אויש" אבל סך הכל זה היה מה שזה אמור להיות, עכשיו שMJF ניצח פעם שלישית אני מקווה שנקבל מהפיוד הזה מרחק, אולי עוד איזה שבוע שבועיים להתעסק בזה אבל לא אחרי.
אני יודע שהרבה אנשים לא נהנים לראות מג'ריקו מתאבק אבל אני חושב שיש לו את זה במאה אחוז עדיין, הבנאדם פשוט יודע לשלוט בקהל, הוא מקבל יותר תגובה מפרוג ספלאש שרוב המתאבקים ברוסטר מקבלים על 450 ספלאש, הוא מבין מה צריך לעשות ומתי והוא באמת מדהים.
עמודים: 1 2