Wrestling-IL

גרסה מלאה: תוצאות| AEW Dynamite 11.8.21
הינך צופה בגרסה קלה (ארכיון) של התוכן כרגע. צפה בגרסה המלאה עם העיצוב המלא.
עמודים: 1 2 3
[Image: pUBrnBQ.png]

קרב 1:
דנטה מרטין והאחים סיידל נגד האליט (קני אומגה והיאנג באקס)

דון קאליס מצטרף לצוות השדרנים לקרב. 
מנצחים: האליט אחרי וואן ווינגד אנג'ל ואז BTE-V טריגר לדנטה מרטין.
אחרי הקרב, טוני שובאני נכנס לזירה לראיין את האליט, אבל דון קאליס לא מאפשר לו לדבר. קאליס מתחיל לחתוך פרומו על הקהל של פיטסבורג ואומר שהם מעולם לא ראו אלופים כמו האליט.
כריסטיאן קייג' יוצא החוצה וקוטע את קאליס. קאליס אומר שכריסטיאן לא טיפש והוא צריך להסתכל על המספרים ולהבין שאין לו סיכוי. ג'אנגל בוי ולוצ'זאורוס יוצאים החוצה לגבות את כריסטיאן.

אחרי הפסקת פרסומות קצרה, טוני שובאני מנסה לראיין את כריסטיאן וג'וראסיק אקספרס, אבל קאליס שוב לא נותן לו לדבר. דון קאליס אומר שכולם יודעים למה כריסטיאן כאן - הוא הN1C ויקבל את השוט שלו באול אאוט. קאליס אומר שכריסטיאן הוא חתיכת מתאבק עם פינישר מרשים, והוא לא יכול לחכות לראות את קני משתחרר ממנו. קאליס לא מבין מה כריסטיאן עושה כאן עכשיו - קרב האליפות שלו יגיע בעוד 3 שבועות ובינתיים הוא צריך לשבת מאחורי הקלעים ולחכות לתורו, כי הוא בטוח לא יקבל את הקרב שלו נגד קני אומגה בפיטסבורג.
כריסטיאן מתעצבן על קאליס ומשתיק אותו. הוא אומר שהוא דיבר עם טוני קהאן, שבמקרה היה בשיחה עם נשיא אימפקט רסלינג, סקוט ד'אמור. כריסטיאן אומר שהוא אכן יקבל את הקרב שלו על אליפות AEW באול אאוט, אבל לאומגה יש תארים נוספים, והוא כן יאלץ להגן על אחד מהם בפיטסבורג. כריסטיאן מודיע שביום שישי הוא יתמודד נגד קני אומגה בתוכנית הראשונה של ראמפייג' - בקרב על אליפות העולם של אימפקט.
אומגה מתעצבן. הפייסים נראים כאילו הם עומדים לעזוב, אבל ג'אנגל בוי מסתובב ואומר שגם הוא דיבר עם טוני קהאן. ג'אנגל בוי מודיע ליאנג באקס שהוא ולוצ'זאורוס יתמודדו נגדם בקרב על אליפות הזוגות בשבוע הבא.
הקהל שר את השיר של ג'אנגל בוי, אבל קני אומגה בטוח שהם צועקים "Noooo" לחדשות על קרב האליפות.

מראים וידאו פאקג' על מלאכי בלאק. בלאק מדבר על הספקות שהיו לכולם בנוגע אליו, רק בשביל להבין שזה כמו להתווכח עם אלוהים.

מראים פרומו מוקלט של מירו. מירו אומר שבתור גבר הוא חי בשביל לשרת את האל הנקמן שלו ולספק את אישתו. מירו אומר שבשבוע שעבר הוא סלח ללי ג'ונסון - אחרי שהוא כיסח אותו, אבל שאר הרוסטר מלא בפחדנים שמדברים על כמה שהם אוהבים את AEW ומוכנים למות בשביל הארגון, אבל לא מוכנים להתמודד נגדו. מירו אומר שAEW היו צריכים לשחד את היריב הבא שלו, פואגו דל סול, עם הבטחה לחוזה במידה ויצליח להביס אותו.

מראים פרומו מוקלט של דניאל גרסיה ו2.0. גרסיה אומר שהוא יכל להביס את דארבי אלן בכוחות עצמו בשבוע שעבר, אבל ג'ון מוקסלי ואדי קינגסטון דחפו את האף לעניינים שלו. גרסיה מבטיח לסיים את העבודה הערב. 2.0 מזהירים את סטינג שלא יתערב בקרב. 

קרב 2:
דארבי אלן (ע' סטינג) נגד דניאל גרסיה (ע' 2.0)
מנצח: 
דארבי אלן אחרי קופין דרופ.
אחרי הקרב, 2.0 מנסים לתקוף את דארבי אלן, אבל סטינג מונע מהם. סטינג ודארבי מורידים את 2.0. 

דת' טריאנגל חותכים פרומו מאחורי הקלעים. ריי פיניקס שואל את פאק אם הוא שמע את כל הדברים שאנדראדה אל אידולו אמר בשבועות האחרונים. פנטגון רוצה חתיכה מאנדראדה ואומר כמה דברים בספרדית. אלכס אברהנטז לא מספיק לתרגם, כי הוא נקטע ע''י פאק. פאק אומר לפיניקס ופנטה שיתנו לו לטפל באנדראדה בזמן שהם מתמקדים באליפות הזוגות, כי הגיע הזמן שהם יחזיקו בזהב. 
פאק אומר שהם לא מכירים את אנדראדה, לא אוהבים אותו ולא יודעים למה הוא אובססיבי אליהם, אבל זה יפסק עכשיו, ואם יש לו בעיה - הוא יודע איפה למצוא אותו.

קרב 3:
צ'אק טיילור, ווילר יוטה ואורנג' קאסדי (ע' קריס סטטלנדר) נגד מאט הארדי ופרייבט פארטי (ע' HFO)

במהלך הקרב, יש עימות בין קריס סטטלנדר לבאני לצד הזירה. ניילה רוז מגיעה ותוקפת את סטטלנדר. 
מנצחים: מאט הארדי ופרייבט פארטי. הארדי הצמיד את ווילר יוטה אחרי טוויסט אוף פייט לאחר מספר הסחות דעת מחברי הHFO.

מאחורי הקלעים, אלכס מארבז מראיין את אנדראדה אל אידולו וצ'אבו גאררו בנוגע לדבריו של פאק מוקדם יותר. צ'אבו גאררו חושב שפאק הוא כפוי טובה אחרי כל מה שאנדראדה עשה בשביל דת' טריאנגל. צ'אבו מציע שאנדראדה צריך להתמודד נגד פאק באול אאוט בשביל להראות לו מי הבוס ואנדראדה מסכים עם הרעיון, כי הוא הבוס.

מראים וידאו פאקג' על הפיוד של FTR נגד סנטנה ואורטיז.

קרב 4:
קריס סטטלנדר (ע' אורנג' קאסדי) נגד ניילה רוז (ע' ויקי גאררו)
מנצחת: 
קריס סטטלנדר אחרי אריאה 451.

היאנג באקס חותכים פרומו מאחורי הקלעים. מאט ג'קסון מחזיק בכדורסל. הבאקס מזכירים את התקיפה של האליט על האנגמן פייג' בשבוע שעבר ואת הניצחון שלהם בקרב הפותח הערב. הם מדברים על כך שהם עברו את כל המחלקה והם הטאג הכי טוב בעולם, וגם ההגנה בשבוע הבא תהיה קלילה. ניק ג'קסון מנסה להטביע את הכדור לתוך סל שנמצא מאחוריהם, אבל לוצ'זארורוס מופיע משום מקום וחוסם אותו. ג'אנגל בוי מטביע את הכדור. מאט ג'קסון מתלונן שזה היה פאול.

מראים וידאו פאקג' לקרב בין בריט בייקר לרד וולווט שיהיה המאין אבנט בתוכנית הראשונה של ראמפייג'.
טוני שובאני מציג את בריט בייקר, שיוצאת לראיון בזירה ומקבלת פופ חזק במיוחד מקהל הבית שלה בפיטסבורג. בייקר אומרת שזה לא יהיה פייר מצידה לדבר על העליה של רד וולווט, כי היא לא יכולה להזדהות עם זה. היא לא הייתה צריכה לעלות - כי היא תמיד הייתה בטופ ותמיד הייתה הפנים של המחלקה. בייקר אומרת שהיא כן מזדהה עם חוסר הפחד של רד וולווט, כי היא הייתה צריכה לקחת צעד כשהמחלקה הייתה צריכה אלופה חדשה, כשפיטסבורג היו צריכים אליפות. בייקר אומרת שזו הייתה שנה קשה לכולם והיא כאן בשביל להציג לפיטסבורג תקווה בדמות אליפות הנשים. בייקר אומרת שבכל עיר אחרת אולי היה לרד וולווט שבריר של תקווה, אבל אין לה שום סיכוי כשהן נפגשות בבריטסבורג. 
בייקר מסיימת את הראיון ומניפה את חגורת האליפות לאוויר, אבל רד וולווט מגיעה משום מקום ומתנפלת עליה. מספר שופטים מגיעים להפריד בניהן.

מראים וידאו פאקג' על הפיוד של בריאן קייג' וריקי סטארקס.

קרב 5:
אליפות הזוגות של אימפקט
הגוד בראדרס (א') (ע' בראנדון קאטלר) נגד דארק אורדר (איוול אונו וסטו גרייסון) (ע' קולט קבאנה) 

סקוט ד'אמור מצטרף לצוות השדרנים לקרב.
במהלך הקרב בראנדון קאטלר מנסה להתערב לטובת הגוד בראדרס, אבל קולט קבאנה מבריח אותו מצד הזירה. פראנקי קאזריאן מגיע מאחורי קאטלר וגורר אותו בכוח אל מאחורי הקלעים.
מנצחים: הגוד בראדרס אחרי מג'יק קילר לסטו גרייסון.

מראים וידאו פאקג' ופרומו מוקלט של אלופת הנשים של הNWA - קמיל. קמיל מציגה את עצמה לצופי AEW. היא מודעת לסגנון של ליילה הירש, אבל אומרת שהיא לא תצליח להרים אותה מהרצפה בגלל הבדלי הגודל. 

טוני שובאני מראיין את QT מרשאל וארון סולו בזירה. שובאני מזכיר שמרשאל הבטיח לו התנצלות לפני 3 שבועות. מרשאל אומר ששובאני הוא זה שצריך להתנצל בפניו על כל הדברים שהוא אמר עליו בשבועות האחרונים, אבל הוא יודע שהוא לא יכול לצפות להתנצלות ממנו. מרשאל אומר שהוא אכן כאן בשביל להתנצל, אבל לא על השייק שהוא שפך על שובאני, אלא על מה שיקרה עכשיו לבן שלו - כריס שובאני.
ניק קומורוטו גורר את הבן של שובאני מהקהל לתוך הזירה. חברי הפאקטורי תוקפים אותו. טוני שובאני מתנצל, אבל מרשאל אומר שההתנצלות לא התקבלה ומוריד את כריס שובאני עם קאטר. 
פול ווייט יוצא החוצה עם שיר כניסה חדש. הוא נעמד מול חברי הפאקטורי. מרשאל דוחף את ארון סולו לתוך פול ווייט בזמן שהוא וניק קומורוטו בורחים מהזירה. ווייט מוריד את סולו עם צ'וקסלאם. 

מוכרז לראמפייג':
אליפות הנשים - בריט בייקר (א') נגד רד וולווט
אליפות העולם של אימפקט - קני אומגה (א') נגד כריסטיאן קייג'
אליפות TNT - מירו (א') נגד פואגו דל סול - אם פואגו ינצח הוא יזכה בחוזה בAEW.

מוכרז לשבוע הבא:
אליפות הזוגות - היאנג באקס (א') נגד ג'ורסיק אקספרס
סמי גווארה נגד שון ספירס
קרב טקסס טורנדו - דארבי אלן וסטינג נגד 2.0

מראים ריקאפ על ההיל טרן של ג'ואי ג'אנלה בתוכנית האחרונה של אלביישן.

קרב 6:
כריס ג'ריקו נגד וורדלו (ע' MJF)
מנצח: 
כריס ג'ריקו אחרי תקיפה עם אלת בייסבול מאחורי גבה של השופטת וג'ודס אפקט לסיום.
אחרי הקרב, כריס ג'ריקו מותקף ע''י שון ספירס. סמי גווארה מנסה לעשות את ההצלה, אבל וורדלו עוזר לספירס להתגבר עליו. MJF נכנס לזירה ונועל את ג'ריקו בארמבאר על היד הפצועה שלו. ג'ייק הייגר מגיע וחברי הפינאקל נסוגים מפניו.
MJF לוקח מיק' ואומר שג'ריקו אולי הגיע לאתגר החמישי והרימאץ' שהוא רצה נגדו, אבל הוא עדיין לא יודע מה תהיה הסטיפולציה. MJF אומר שהוא יקח מג'ריקו את מה שעזר לו לנצח בכל הקרבות שלו עד עכשיו - הג'ודס אפקט יהיה אסור, ואם ג'ריקו ישתמש בו MJF ינצח אוטומטית. בנוסף לכך, לג'ריקו אסור יהיה להכנס עם שיר הכניסה "ג'ודס" והוא יכנס לאולם בדממה מוחלטת. MJF אומר שכשזה מגיע אליו - ג'ריקו מצא את היורש שלו, ויש מלך חדש בעיר ושמו הוא מקסוול ג'ייקוב פרידמן.
אופנר מעולה. מה זה הדנטה מרטין הזה? מתעופף כאילו הוא במשקל נוצה, מדהים. מהרגע הראשון שראיתי את טופ פלייט היה ברור שהוא המארק קוואן של הטאג טים הזה, אני אפילו לא זוכר איך השותף שלו נראה. הייתי משלם הרבה בשביל לראות אותו בפריים של PWG.
הייתי בהייפ על כריסטיאן-אומגה בדביוט של כריסטיאן. מאז הם ציננו אותו ודחפו בכל הכוח את האנגמן-אומגה. נחכה ונראה אם זה באמת יהיה המיינאיבנט באולאאוט כי יש ריח של סוורב באוויר.

יופי של קרב של דארבי עם גרסיה, יופי של שואוקייס לגרסיה.
אנדרדה-פאק = SUATMM.
הקהל היה כ"כ שקט בטריוס השני שהיה אפשר לשמוע את הצופים בבית לוחצים על השלט כדי להעביר ערוץ.

מאוד מקווה ששואו ידרוס את QT בקרב קצרצר וקליל. אגוגו אמור לחזור בקרוב? אם כן אז לנצח את שואו יהיה אחלה סיפתח בשבילו אחרי הסטינקר עם קודי.
מיינאיבנט צפוי. MJF חייב לנצח את הפיוד הזה. מקווה שהפיוד הבא שלו יהיה עם מישהו שיתאפשר לו לתת איתו קרבות טובים. דניאל בריאן?

כמו בשבועות האחרונים- היה בתוכנית לא מעט טוב, אבל לא מעט חלקים משעממים.
הבוקינג שחזר קצת לשפיות והקהל כמובן מוסיפים למוצר. אם התוכנית הייתה במתכונת קורונה כנראה שהדעות שלי היו יותר חמוצות.
הקרב על האליפות זוגות של אימפקט היה פשוט זוועה, הדארק אורדר היו החלק היחידי שהיה טוב בכל בקרב הזה.
לא מזיז פסטוס ומיני פסטוס, שיחזרו לאימפקט זון מול ה1000 מעריצים שרק מחכים לראות את ג'יי וויאט וכריס ביי
דאנטה מרטין נראה כאילו כוח הכבידה פסח עליו. פאק בטח כועס
הקרב פתיחה היה מצוין, התחיל טיפה חלש אבל הקהל בסוף קנה את הפייסים וקני עשה עבודה מדהימה.
הסיפור היה מצוין שכל פעם שסיידאל ודנטה תפסו תאוצה קני בא וסידר את הכל.
ההוט טאג של מאט היה מצוין ואז בסוף דאנטה עשה עבודה מצוינת, לגמרי קנה אותי כי לא אהבתי אותו בכלל עד הקרב הזה. יש לו עוד מקום לשיפור עם דברים קטנים כמו הבעות פנים והמכירה שלו לדעתי, אבל יש פה כוכב בעתיד, לפחות מתאבק שכיף לראות על בסיס שבועי.

דארבי נגד גארסיה היה ממש אחלה, אני לא כזה אוהב את הפרומואים של גארסיה אבל הוא אחלה של מתאבק, ואני לגמרי מת על 2.0, הם פשוט זהב, תביאו להם חוזה בבקשה.
שבוע הבא יהיה אפילו יותר טוב בפיוד הקטן הזה.

סוף סוף אנחנו מקבלים משהו מהפיוד של דת' טריאנגל ואנדרדה משהו שאנחנו רוצים, קרב היאבקות.
די כבר עם הפרומואים המוזרים חצי ספרדית חצי אנגלית, אנחנו רק רוצים לראות אותם בזירה כי אנחנו יודעים שיהיה קרב נהדר.

אהבתי את הקרב טריוס השני גם, אני פשוט אישית חולה על צ'אקי טי וכל מה שהוא עושה אני נהנה, וכמצופה הקטע הכי טוב בקרב היה ההוט טאג שלו.
גם הקהל מת עליו אז אני יודע שאני לא לבד, קצת מבאס שהפייסים הפסידו פה, במיוחד מבאס שווילר יוטה פשוט שעיר לעזאזל לקרבות כאלה עם כמה שהוא מוכשר.
אני מקווה שהאנגל של הHFO הזה יוביל לאנשהוא כי אחרת זה יבאס.

ההחלטה לעשות את הניצחון של סטטלנדר דומיננטי הייתה.. מעניינת? אני לא יודע למה לגרום לניילה להראות ככה אלא אם כן תוריד מבריט את האליפות אחר כך, וסטטלנדר גם פייס? אני לא כזה מבין.
אם לקחתי משהו מהקרב הזה זה שקריס נראתה מדהים, אולי הכי טוב שראיתי אותה מאז תחילת דיינמאייט, היא התאבקה מצוין.

אגרסיבית לא אכפת לי מרד ולווט אז שיסיימו עם זה מהר בבקשה.
גם אגרסיבית לא אכפת לי מהקטע של QT וביג שואו וכל זה זה היה די קרינג'י.
גם כל סצנת הFTW לא כזה מעניינת.

אף אחד לא אוהב את הגוד בראדרס אבל אם הייתה לי מחשבה אחרי הקרב הזה, היא שכשהדארק אורדר יזכו באליפות הזוגות, הקהל הולך להתחרפן, יהיה כיף.

המיין איבנט היה אחלה ושבוע הבא יהיה מסקרן, אני מת על כמה שג'ריקו אובר ואני מת לראות איך הקהל יתמודד עם הכניסה שלו שבוע הבא, האם הם יצליחו לעשות סינק? יהיה כיף. לא יודע מי ינצח אבל זה כל הכיף.

אני מקווה שרמפייג' יהיה טוב, אני מקווה שJR יפרוש, ואני מקווה לטוב לכולנו.

אני לא יודע איך להגיב על התכנית כי מצד אחד הקרבות עצמם היו טובים אבל כל הקרבות הרגישו חסרי משמעות.
הקרב של האליט היה טוב אבל למה הוא קרה בעצם? סתם חיפשו קרב לשים אך עם זאת היה קרב מצוין, דנטה מרטין היה מדהים בקרב הזה. שמח שכריסטיאן וקני באול אאוט אבל אני לא מבין למה קרב אליפות הזוגות לא באול אאוט? זה האופציה המושלמת לקחת מהם את אליפות הזוגות כי אני באמת מאמין שאם לא הם אז אף אחד כבר לא יצליח לעשות את זה, אף אחד לא נשאר.
דארבי - דניאל גארסיה הפתיע אותי לטובה ואני עדיין מנסה להתחבר ל-2.0, כרגע קשה לי לקנות אותם רק בגלל הבוקינג ב-nxt אבל אני אתן להם צ׳אנס.
הקרב של השפוטים של הארדי נגד בסט פרינדס היה טוב אבל לא מעניין בשום צורה. הארדי נמאס מזמן ופרייבט פארטי נהפכו מחיות מסיבה למאבטחי מסיבה. אני אוהב את הבסט פרינדס אבל לא מעניין אותי הפיוד הזה.
קריס סטטלנדר - ניילה רוס היה... היה. ציפיתי לקצת יותר זמן מסך מקרב שהיה לפני על אליפות הנשים.
אליפות הזוגות של אימפקט - קרב מיותר. לא היו אמורים לצפות לשינוי אליפות בהתחשב בזה שנקבע ל"אחים הטובים" קאב אליפות לאירוע הקרוב של אימפקט. באופן כללי אין לי בעיה בשיתוף פעולה עם חברות אחרות אבל מפריע לי שאליפות של ארגון אחד תוגן בארגון אחר. למה לעשות את זה? לא עדיף לרכז את תשומת הלב שלכם באליפויות שלכם? נגיד אולי להתחיל לבנות עלילה אמיתית למירו כי כרגע למרות שהוא אלוף ונראה כמו חיה בזירה הוא בלי שום פיוד ואין יותר מדי עניין בקרבות שלו כרגע (לפחות לדעתי).
ג׳ריקו - וורדלו היה חלש לטעמי, ג׳ריקו לא עשה כלום בקרב הזה. וורדלו פשוט עשה הכל בקרב ואז פתאום ג׳ריקו מנצל את זה שהשופטת לא מסתכלת מרביץ עם המחבט ונותן ג׳ודס אפקט וזה מספיק?! למה? חוץ מזה הוא באמת לא עשה כלום בקרב הזה. בכל אופן סטיפולציה צפויה אבל ממש טובה. אני אוהב כרגע את כל מה ש-mjf עושה וממש אהבתי את הפיוד שלו עם ג׳ריקו עד עכשיו ואני מחכה לראות איך יהיה הקרב האחרון ביניהם שלג׳ריקו אין את הג׳ודס אפקט.
(08-12-2021, 03:57 PM)ANYS כתב: [ -> ]אני לא יודע איך להגיב על התכנית כי מצד אחד הקרבות עצמם היו טובים אבל כל הקרבות הרגישו חסרי משמעות.
הקרב של האליט היה טוב אבל למה הוא קרה בעצם? סתם חיפשו קרב לשים אך עם זאת היה קרב מצוין, דנטה מרטין היה מדהים בקרב הזה. שמח שכריסטיאן וקני באול אאוט אבל אני לא מבין למה קרב אליפות הזוגות לא באול אאוט? זה האופציה המושלמת לקחת מהם את אליפות הזוגות כי אני באמת מאמין שאם לא הם אז אף אחד כבר לא יצליח לעשות את זה, אף אחד לא נשאר.
דארבי - דניאל גארסיה הפתיע אותי לטובה ואני עדיין מנסה להתחבר ל-2.0, כרגע קשה לי לקנות אותם רק בגלל הבוקינג ב-nxt אבל אני אתן להם צ׳אנס.
הקרב של השפוטים של הארדי נגד בסט פרינדס היה טוב אבל לא מעניין בשום צורה. הארדי נמאס מזמן ופרייבט פארטי נהפכו מחיות מסיבה למאבטחי מסיבה. אני אוהב את הבסט פרינדס אבל לא מעניין אותי הפיוד הזה.
קריס סטטלנדר - ניילה רוס היה... היה. ציפיתי לקצת יותר זמן מסך מקרב שהיה לפני על אליפות הנשים.
אליפות הזוגות של אימפקט - קרב מיותר. לא היו אמורים לצפות לשינוי אליפות בהתחשב בזה שנקבע ל"אחים הטובים" קאב אליפות לאירוע הקרוב של אימפקט. באופן כללי אין לי בעיה בשיתוף פעולה עם חברות אחרות אבל מפריע לי שאליפות של ארגון אחד תוגן בארגון אחר. למה לעשות את זה? לא עדיף לרכז את תשומת הלב שלכם באליפויות שלכם? נגיד אולי להתחיל לבנות עלילה אמיתית למירו כי כרגע למרות שהוא אלוף ונראה כמו חיה בזירה הוא בלי שום פיוד ואין יותר מדי עניין בקרבות שלו כרגע (לפחות לדעתי).
ג׳ריקו - וורדלו היה חלש לטעמי, ג׳ריקו לא עשה כלום בקרב הזה. וורדלו פשוט עשה הכל בקרב ואז פתאום ג׳ריקו מנצל את זה שהשופטת לא מסתכלת מרביץ עם המחבט ונותן ג׳ודס אפקט וזה מספיק?! למה? חוץ מזה הוא באמת לא עשה כלום בקרב הזה. בכל אופן סטיפולציה צפויה אבל ממש טובה. אני אוהב כרגע את כל מה ש-mjf עושה וממש אהבתי את הפיוד שלו עם ג׳ריקו עד עכשיו ואני מחכה לראות איך יהיה הקרב האחרון ביניהם שלג׳ריקו אין את הג׳ודס אפקט.

למירו יש סטוריליין מאוד ברור.
אליפות TNT היא אליפות עם גימיק של אתגר פתוח, אבל אף אחד לא רוצה להתעסק איתו כי הוא מונסטר היל מסוכן. אז הוא מקבל אתגרים מהמתאבקים שאין להם מה להפסיד כמו לי ג'ונסון או פואגו דל סול, שאפילו חוזה אין לו.

הם בונים למשהו. לא יודע מה בדיוק הפייאוף שלהם, אבל זה סטוריליין שמקבל זמן מסך על בסיס שבועי.
(08-12-2021, 04:31 PM)EVIL Rainmaker כתב: [ -> ]
(08-12-2021, 03:57 PM)ANYS כתב: [ -> ]אני לא יודע איך להגיב על התכנית כי מצד אחד הקרבות עצמם היו טובים אבל כל הקרבות הרגישו חסרי משמעות.

למירו יש סטוריליין מאוד ברור.
אליפות TNT היא אליפות עם גימיק של אתגר פתוח, אבל אף אחד לא רוצה להתעסק איתו כי הוא מונסטר היל מסוכן. אז הוא מקבל אתגרים מהמתאבקים שאין להם מה להפסיד כמו לי ג'ונסון או פואגו דל סול, שאפילו חוזה אין לו.

הם בונים למשהו. לא יודע מה בדיוק הפייאוף שלהם, אבל זה סטוריליין שמקבל זמן מסך על בסיס שבועי.
לא ראיתי את זה ככה, אני מקווה שאתה צודק. בכל אופן הייתי שמח לראות אותו מול מישהו שיגרום למירו להאמין שהפעם הוא עלול להפסיד (בסטוריליין כמובן).
מי זה לעזאזל דנטה החייזר הזה ומאיפה הפליצו אותו?
הבן אדם כוכב, פשוט ריתק אותי למסך. הפך את הקרב לכל כך מהנה.

אפשר כבר לקבל פאק נגד אנדראדה וכמה שיותר מהר?
תודה.

לא אהבתי את המאיין אבנט. זה היה קרב שחוץ מפאוור בומב אחרי פאוור בומב, לא היה בו באמת תוכן. פחדתי שתסריט הסופרמן יקרה וג'ריקו פתאום משום מקום יתן לו ג'ודס אפקט וינצח, אז זה קרה, אבל זה קרה בדרך שקצת יותר מחליקה בגרון איכשהו.
אני סומך על הקהל שידע להכניס את ג'ריקו כמו שצריך בשבוע הבא.
דנטה מרטין בגיל 20 גורם לי להאמין שהוא יכול להצמיד את קני אומגה, בזמן שדומיניק מסטריו בגיל 24 לא מוצא את התחת שלו בזירה.
עמודים: 1 2 3