עוד חדשה מרעישה מהשעה האחרונה, קאסידי היינס מבאדי סלאם הראשון לדווח שלפי מקור דניאל בריאן 100 אחוז סגור ב-AEW וכבר חתם על חוזה, בנוסף פורסם שדניאל בריאן רוצה לעבוד פחות תאריכים ולהרוויח את אותו סכומים כמו שקיבל בעבר, רוצה לעבוד ביפן ורוצה שיהיה לו את ההחלטות בקריאטיב על הדמות שלו, נאמר שהוא קיבל את זה, עוד בנושא פורסם כי התוכניות לדביוט שלו היא להופיע בתוכנית הגדולה ב-22 בספטמבר בניו יורק באיצטדיון ארתור אש.
נחכה לעוד פרטים מעוד מקורות.
וואו האמת שמאוד מפתיע אותי שבWWE וויתרו עליו ככה דיי בקלות, נכון שאת הפריים שלו הוא כבר עבר אבל תמיד ישאר מתאבק האהוב על הקהל
טוב נו, לפחות יהיה אפשר לסמן עוד חזרה גדולה של מתאבק האהוב לעתיד (:
(07-22-2021, 03:39 AM)Cenation כתב: [ -> ]וואו האמת שמאוד מפתיע אותי שבWWE וויתרו עליו ככה דיי בקלות, נכון שאת הפריים שלו הוא כבר עבר אבל תמיד ישאר מתאבק האהוב על הקהל
טוב נו, לפחות יהיה אפשר לסמן עוד חזרה גדולה של מתאבק האהוב לעתיד (:
איזה ויתרו, עד לפני יומיים הם ניסו להחתים אותו, בראיין סרב אז לא היה לwwe שום דבר לעשות...
אני לא יודע האם החדשות על דניאל בריאן וCM פאנק עושות טוב ל-AEW, כי אם אחד מהם לפחות לא נכון זה סתם יצור באז שלילי על החברה, ומצד שני אם שניהם נכונים זה יתן דחיפה אדירה, אבל בכל מקרה הם בכותרות מאתמול וזה נותן עוד חשיפה לארגון, אז אולי איפשהו שם זה כן הצלחה.
אני ממליץ מכאן בחום לברי בלה לא לחזור להתאבק ב-WWE. אף פעם. בעד שום סכום. פשוט שתיקח בחשבון שברגעים אלו ממש נרכשים כמה עשרות שולחנות שדרנים חדשים וניה ג׳קס נצפתה מגיעה לתדרוך אישי מוינס.
אפשר להגיד WWE דינמייט וכל זה, אבל כל הטאלנט שAEW החתימו מהם היו החתמות שאם הייתי בעלים של ארגון הייתי עושה הכל להחתים אצלי. שיהיה ברור שהשם הכי פחות "מוערך" שחתם שם היה באותו הרגע ברודי לי, ומה שהוא עשה שם היה מעולה.
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
יום עצוב, יום אבל לאומי, איך המתאבק הכי גדול בכל הזמנים מופיע בארגון כזה פח

פשוט לא יאמן שהוא הולך לארגון הפחחחחחח הזה פשוט חבל
להסתובב מאחורי הקלעים בAEW מתחיל להרגיש קצת כמו להסתובב בבית מפואר של נובוריש.
הנובוריש שאני מדמיין הוא פסודו-ערס עם אולם אירועים מוצלח, המון כסף בפתאומיות, 0 ידע באומנות. כמו הפרק ב'חברים' עם ג'ואי והדירה החדשה שלו (עונה 2).
אתה מסתובב בין האומנות, הכל מכוער וטיפשי, ונתקל בפומה מפוחלצת. במבט של אימה אתה מסתכל על הנובוריש, והוא לא מסביר לך על המשמעות האומנותית של הפומה המפוחלצת - אלא מספר לך כמה כסף היא עלתה ושהיה צריך לייבא אותה במיוחד מאיטליה. במטוס פרטי.
יש בדיחה קבועה על נובורישיים שעוסקת בטעם האומנותי שלהם - הם לא באמת יודעים מה לעשות עם הכסף, אבל הם מרגישים צורך לפצות על העובדה שהם חדשים בשוק החברתי העליון ומתמודדים מול אנשי הכסף הישן - שמלאים בהיסטוריה רבת שנים, עם המון משמעות וידע מצטבר (לרוב של כמה דורות).
כשם שאני יכול לדמיין את עצמי רואה פומה מפוחלצת בבית חדש בקיסרייה, אני יכול לדמיין את עצמי מסתובב מאחורי הקלעים בדינמייט, ורואה את סטינג. מאט ג'קסון מגיח מאחוריי, ומספר לי כמה הוא עלה, ושהיה צריך לייבא אותו במיוחד במטוס פרטי. ניק ג'קסון מגיע מהצד השני, ואומר בקול רם ש"סטינג הוא עוד רכישה מוצלחת שלהם". ודארבי אלין נמצא בצד, שומע הכל, וכואב על הריין האבוד שלו, שנהרס ע"י סטינג.
זה מרגיש לפעמים שבAEW אין מבוגר אחראי. מבוגר אחראי היה מזמן מעדן את השיגעון האקלקטי אליו האליט נכנסו.
לא כל דבר שעולה כסף צריך לקנות. אי אפשר לקנות יוקרה רבת שנים בכסף. וחבל לנסות כל כך קשה.
With that said, דניאל בריאן הוא נכס לכל ארגון. אני בטוח שהוא מגיע לעבוד ושכבר לפני החתימה הוא סידר לעצמו בראש רשימה דו-ספרתית של טאלנטים צעירים שהוא רוצה לקדם. אבל הטאלנטים, ככלל, שנרכשו ע"י AEW - הגיעו מתוך אלגוריתם פשוט שלוקח כל דבר של WWE שהוא מספיק גדול ברדאר.
המחיר האמיתי של כל טאלנט שמגיע הוא לא רק הכסף - אלא גם זמן המסך שהוא דורש לעצמו.
מאט הארדי הוא מתאבק רע. הוא היה כזה במשך 95% מהקריירה שלו. ישנה חובה מסוימת לשמור אותו בזירה כדי להשאיר אותו מרוצה, על מנת להשתמש בשכל המבריק שלו ולעזור לטאלנטים צעירים. דברים דומים ראינו עם סטינג, כריסטיאן (שהוא מתאבק מוצלח) וטאלנטים נוספים שהגיעו עם שם. אילוצי זמן-מסך, עבור ארגון עם תכנית טלוויזיה אחת בינתיים - זה דבר שיכול להרוג את העסק.
שלא לדבר על כך שברי בלה היא בן אדם מסומן מאחורי הקלעים בשלב הזה, אחרי שהיא בנתה לעצמה "קריירה" ושם בWWE.