מתחילים בנייה לריינס-סינה, רולינס-אדג', ביג אי צריך להיות הדמות הבולטת בתקופה הקרובה כדי לטזר פדייה על ריינס/סינה (ושוב לדפוק את רולינס).
למה כרמלה מקבלת עוד שוט על האליפות?
(07-20-2021, 09:24 PM)master of doom כתב: [ -> ]למה כרמלה מקבלת עוד שוט על האליפות?
מבחינת סטוריליין היא התלוננה שלא היה לה מספיק זמן להתכונן לקרב הקודם, ביאנקה הסכימה לקרב נוסף.
לא סובל את סינה ואת כל שאר הצבועים האלה שחוזרים לקרב כל כמה שנים ומשחקים אותה "אנחנו אוהבים אתכם בחיים לא שכחנו אתכם" . במקרה של סינה הסוציומט האגואיסט הגדול בכל הזמנים, שקבר כ"כ הרבה מתאבקים מוכשרים- אני בכלל לא אתפלא אם הוא ינצח את ריינס וישלים את הביזיון הכי גדול בשנים האחרונות.
(07-20-2021, 09:29 PM)lidoradir כתב: [ -> ] (07-20-2021, 09:24 PM)master of doom כתב: [ -> ]למה כרמלה מקבלת עוד שוט על האליפות?
מבחינת סטוריליין היא התלוננה שלא היה לה מספיק זמן להתכונן לקרב הקודם, ביאנקה הסכימה לקרב נוסף.
זה מגוחך שחבל על הזמן, אבל בסדר. היה עדיף לתת את זה לליב
מה זה הפסטיבל הזה לא הבנתי
(07-20-2021, 09:48 PM)the beast כתב: [ -> ]מה זה הפסטיבל הזה לא הבנתי
יש פסטיבל מוזיקה ענקי באיצטדיון הארד רוק במיאמי, WWE עושים שיתוף פעולה איתם ויערכו שם 2 קרבות, נצטרך לחכות לראות איך זה יקרה בדיוק.
(07-20-2021, 09:35 PM)hbk כתב: [ -> ]לא סובל את סינה ואת כל שאר הצבועים האלה שחוזרים לקרב כל כמה שנים ומשחקים אותה "אנחנו אוהבים אתכם בחיים לא שכחנו אתכם" . במקרה של סינה הסוציומט האגואיסט הגדול בכל הזמנים, שקבר כ"כ הרבה מתאבקים מוכשרים- אני בכלל לא אתפלא אם הוא ינצח את ריינס וישלים את הביזיון הכי גדול בשנים האחרונות.
הביזיון היחיד פה הוא שיש אנשים כמוך שאשכרה פולטים כל כך הרבה שטויות, זה רק מעיד על חוסר הידע וההתעניינות שלך
אני לא אכנס לדיון כי זה נראה כמו לדבר לקיר, אבל סינה היה אחד הגדולים, גם עכשיו הוא אחד הגדולים והוא תמיד יישאר אחד הגדולים
כל אדם בעולם רוצה לדאוג לקריירה ולהתפתחות שלו ועם כל כמה שהיה לי מבאס שסינה עזב לפניי כמה שנים, הייתי מאוד שמח על ההתפתחות שלו לעולמות אחרים
ובלי קשר בלי ג'ון סינה הWWE לא היה אותו דבר