מה לא נאמר עליה? המתאבקת הטובה ביותר בעולם, המלכה, הבת של (לחובבי הז'אנר). אבל בסוף בסוף, שארלוט פלייר שנמצאת ב-WWE בסך הכל 9 שנים, חלקן בכלל עוד ב-PC ו-NXT, בדרך הבטוחה להיות לא רק חברה של כבוד בהיכל התהילה, אלא גם כשיאנית הזכיות באליפויות הנשים ברוסטר הראשי, כשעד כה היא מחזיקה ב-11 כאלו.
ולכן הגיע הזמן ל-זמן של מספרים:
1. פלייר היא הראשונה להחזיק גם באליפות הדיוות של הרוסטר הראשי, גם באליפות הנשים של RAW וגם באליפות הנשים של סמאקדאון. היא גם היחידה בהתחשב בזה שהיא הפרישה את אליפות הדיוות. היא גם היחידה להחזיק בשלושת האליפויות הללו ובאליפות NXT.
2. פלייר מחזיקה ב-11 אליפויות עולם ברוסטר הראשי, שיא של כל הזמנים. החלוקה? פעם אחת אלופת דיוות, 5 פעמים אלופת הנשים של RAW ו-5 פעמים אלופת הנשים של סמאקדאון.
3. פלייר מחזיקה בשני שיאים שליליים: הכהונה הכי קצרה כאלופת הנשים של RAW והכהונה הכי קצרה כאלופת הנשים של סמאקדאון.
4. פלייר מחזיקה במספר הניצחונות הרצופים הגבוה ביותר באירועים - 16 ניצחונות.
5. פלייר היא האישה הראשונה שהפסידה 3 קרבות אליפות נגד פודות מזוודת ה"מאני אין דה באנק": היא הפסידה לכרמלה וביילי בקרבות על אליפות הנשים של סמאקדאון, בעוד ניקי ASH פדתה עליה את החוזה על מנת להפוך לאלופת הנשים של RAW.
אפשר להביא עוד הרבה מספרים כמובן, אבל אלו הבולטים ביותר (לדעתי). אני חושב שסביר מאוד להניח שהיא תשבור תוך מספר שנים את השיא של אביה ותחזיק ב-17 אליפויות עולם. השאלה היחידה היא אם היא תעשה את זה לפני ג'ון סינה?
אהבתי את האשכול, לא את המתאבקת.
מה הטעם להחזיק באליפות כלשהי - אם הערך שלה ברצפה?
R טרות', הנכס הלאומי, מחזיק באליפות 24/7 כבר.. כמה? 30 ריינים?
אבל כשמביאים את אליפות 24/7 בחשבון, הטענה הראשונה שעולה היא "אבל זו אליפות זבל".
אם כך - למה אנחנו לא מביאים את הדיון הזה לפה? לריינים של שארלוט?
שארלוט הפרישה את אליפות הדיוות - מעולה, אליפות הדיוות הייתה סמל שחור על תקופה שחורה שהסתיימה עם ההגעה שלה ושל טאלנטים נוספים טובים לא פחות ממנה. האליפות עצמה... לא יוקרתית כמו אליפות העולם של IWGP באותה התקופה, אם ננסח בעדינות.
אני לא אעבור ריין-ריין, רק אומר ששארלוט היא שם נרדף למתאבקת שהערך האישי שלה לא מחמיא לאליפות שהיא מחזיקה. והכל עניין של יחס.
שארלוט יכולה להיות המתאבקת הכי טובה בזירה, אבל עדיין עם זלזול כזה גדול בכל מה שמסביבה, ועם רגשי נחיתות מביכים כלפי בקי לינץ', מה הערך של 'ריין' באמת עבורה?
בקי היא כוכבת פי אלף יותר מהותית משארלוט - עם חצי מהריינים.
המתאבקת הכי גדולה בהיסטוריה של הנשים.
תודה שזכינו.
(07-20-2021, 06:51 PM)SwitchBlade כתב: [ -> ]אהבתי את האשכול, לא את המתאבקת.
מה הטעם להחזיק באליפות כלשהי - אם הערך שלה ברצפה?
R טרות', הנכס הלאומי, מחזיק באליפות 24/7 כבר.. כמה? 30 ריינים?
אבל כשמביאים את אליפות 24/7 בחשבון, הטענה הראשונה שעולה היא "אבל זו אליפות זבל".
אם כך - למה אנחנו לא מביאים את הדיון הזה לפה? לריינים של שארלוט?
שארלוט הפרישה את אליפות הדיוות - מעולה, אליפות הדיוות הייתה סמל שחור על תקופה שחורה שהסתיימה עם ההגעה שלה ושל טאלנטים נוספים טובים לא פחות ממנה. האליפות עצמה... לא יוקרתית כמו אליפות העולם של IWGP באותה התקופה, אם ננסח בעדינות.
אני לא אעבור ריין-ריין, רק אומר ששארלוט היא שם נרדף למתאבקת שהערך האישי שלה לא מחמיא לאליפות שהיא מחזיקה. והכל עניין של יחס.
שארלוט יכולה להיות המתאבקת הכי טובה בזירה, אבל עדיין עם זלזול כזה גדול בכל מה שמסביבה, ועם רגשי נחיתות מביכים כלפי בקי לינץ', מה הערך של 'ריין' באמת עבורה?
בקי היא כוכבת פי אלף יותר מהותית משארלוט - עם חצי מהריינים.
במשך שנים אני טוען שהיא לא הייתה מקבלת חצי מהיחס שהיא מקבלת אם היא לא הייתה הבת של. מישהו ניסח את זה נכון - מה הטעם לבקש שלא יסתכלו עלייך "כבת של ריק פלייר", אם אתה מתעקשת להתנהג כמוהו בזירה ומחוצה לה? באופן כללי, אני מסכים איתך מאוד. אבל עדיין, אני לא פוסח על הזדמנות לכתוב את הביטוי זמן של מספרים והפעם פשוט ניצלתי את זה לאשכול.
(07-20-2021, 06:55 PM)lidoradir כתב: [ -> ]![[Image: tenor.gif?itemid=16740020]](https://media1.tenor.com/images/0d910a3da097de04bf2daf1958a9a308/tenor.gif?itemid=16740020)
המתאבקת הכי גדולה בהיסטוריה של הנשים.
תודה שזכינו.
אתה תירגע.
תודה

הרגע הספקתי לזלזל בא באשכול תוצאות של ראו
(07-20-2021, 06:59 PM)ser duncan the tall כתב: [ -> ]אתה תירגע.
תמונת מצב עדכנית :
1. שארלוט פלייר
2. איו שיראי
3. סשה בנקס
4. בקי לינץ'
5. ביילי
(07-20-2021, 07:59 PM)lidoradir כתב: [ -> ] (07-20-2021, 06:59 PM)ser duncan the tall כתב: [ -> ]אתה תירגע.
תמונת מצב עדכנית :
1. שארלוט פלייר
2. איו שיראי
3. סשה בנקס
4. בקי לינץ'
5. ביילי
תיקון:
1. ברוק לסנר.
1.5 שארלוט פלייר.
כן, אם הוא רוצה הוא יהיה גם אלוף הנשים, נראה אותך עוצר אותו.
(07-20-2021, 08:15 PM)ser duncan the tall כתב: [ -> ]תיקון:
1. ברוק לסנר.
1.5 שארלוט פלייר.
כן, אם הוא רוצה הוא יהיה גם אלוף הנשים, נראה אותך עוצר אותו.
כמובן אח, תודה על התיקון.
ולא הכנסתי בכוונה לרשימה את האטרקציה הכי גדולה אי פעם אצל הנשים, רונדה ראוזי. שהיא כמובן מעל כולם אבל אני לא מחשיב אותה בשביל לתת צ'אנס גם לאחרות.
אהבתי את התמונות הפיראטיות שלה באינטרנט
סה"כ היא נחמדה אבל אין לה סטוריליין.
הריין על אליפות הדיוות היה 195 ימים עד שהיא הפרישה אותה.
הריינים על אליפות הנשים של ראו:
- אלופה ראשונה, ריין ראשון של 113 ימים.
- ריין שני 43 ימים.
- ריין שלישי: 29 ימים.
- ריין רביעי: 57 ימים.
- ריין חמישי: פחות מיום.
סך הכל: 243 ימים (וזה שהחשבתי לה יום אחד על הזכייה בMITB והפסידה בראו למחרות).
הריינים על אליפות הנשים של סמאק:
- ריין ראשון: 146 ימים.
- ריין שני: 27 ימים.
- ריין שלישי: 12 ימים.
- ריין רביעי: כמה דקות(זכתה בMITB וביילי עשתה עלייה קאש אין באותו האירוע).
- ריין חמישי: 4 ימים.
סך הכל: 189 ימים ו5 דקות.
סך כל הריינים על אליפות הנשים: 432 ימים ו5 דק.