Wrestling-IL

גרסה מלאה: תוצאות | WWE Monday Night RAW 19.7.2021
הינך צופה בגרסה קלה (ארכיון) של התוכן כרגע. צפה בגרסה המלאה עם העיצוב המלא.
עמודים: 1 2 3 4
[Image: 20210718_Raw_Cena_FC_Tonight--08eabf9432...51fdbd.jpg]

ג'ון סינה פותח את התוכנית, סינה אומר לקהל שהוא התגעגע, סינה אומר שהוא פה הערב כדי להסביר את החזרה שלו ב-MITB, סינה אומר שהוא הרס את החגיגה של רומן ריינס, סינה אומר שלכולם היו שאלות והוא יענה עליהן, סינה שואל מי החזיר אותו ל-WWE ועונה שהקהל... וגם רומן ריינס. סינה עונה שהוא פה בשביל האליפות האוניברסאלית, סינה שואל מתי ועונה שבסאמרסלאם בלאס וגאס, סינה שואל למה ואומר שפה זה מעניין, סינה אומר שהוא יכול לדבר על סאמרסלאם, על להיות בקרב המרכזי באיצטדיון מלא, הוא יכול לדבר על לעשות היסטוריה ולהפוך לאלוף בפעם ה-17, סינה אומר שזה לא קשור לשום דבר מזה... סינה אומר שזה בגלל שרומן ריינס מניאק והוא מאמין שצריך להפיל אותו, סינה אומר שריינס יהיר, מרוכז בעצמו, אובר-הייפד, מוגן יותר מידי והגימיק שלו לא אובר כמו שהוא אומר... סינה אומר שזה מגיע ממנו. סינה אומר שבמידה ואתה טוב אתה תדרוש שהם יכירו בך, במידה ואתה מעולה הם(הקהל) יגידו לך, סינה אומר שהוא יהיה ביום שישי בסמאקדאון והוא לא יכול לחכות לראות אותו, סינה אומר שהגיע הזמן לעסקים, רידל יוצא החוצה... סינה אומר לרידל שהוא סוף סוף מבין את זה, סינה אומר לרידל 'אחי', רידל עונה לו בחזרה 'אחי', אחר כך השניים צועקים את זה ביחד וסינה הולך.

רידל והוייקינג ריידרס ניצחו את ג'ון מוריסון, AJ סטיילס ואומוס, לקראת סוף הקרב רידל לקח את הדריפ סטיק מהכיסא גלגלים של מיז והשפריץ מים על אומוס, רידל ברח בזמן, אומוס חשב שזה מיז והתחיל ללכת לכיוון שלו, מוריסון מגן על מיז, אומוס מעיף את מוריסון לזירה, וייקינג ריידרס מצמידים את מוריסון לניצחון אחרי וייקינג אקספירינס.

קרב ספירות בכל מקום - סימפוניה של הרס, מסביב לזירה כלי נגינה
ג'קסון רייקר ניצח את אליאס, רייקר העיף את אליאס בסופרפלקס מהטופ רופ אל 2 שולחנות שהיו מחוץ לזירה ונשברו, רייקר הצמיד את אליאס לניצחון.

אדם פירס, סוניה דוויל ומאנסור מאחורי הקלעים, עלי מגיע, סוניה אומרת לעלי ששבוע הבא יהיה להם קרב זוגות ביחד, עלי שואל את מאנסור מה הוא עושה, מאנסור אומר לעלי שהוא צודק והוא רוצה אותו לצידו, עלי מסכים ואומר למאנסור שזה רק לפעם אחת ושלא ידפוק אותו. שיימוס מגיע ומתלונן שהוא שוב צריך לפגוש את קאריו למרות שניצח אותו שבוע שעבר, אדם פירס אומר לשיימוס שהוא לא צריך להיות גאה בניצחון הזה כי הוא תקף את קאריו מאחורי הקלעים, סוניה אומרת לשיימוס שלקאריו מגיע הזדמנות להרוויח עוד קרב אליפות, שיימוס בסופו של דבר מסכים.

אלופת הנשים החדשה של ראו שארלוט פלייר יוצאת לזירה, שארלוט אומרת שזה מרגיש טוב והיא גאה לעמוד פה בתור המלכה והאלופה החדשה של ראו, שארלוט אומרת שהיא לא צריכה לקחת דף מספר של מישהו אחר כי היא זאת שכתבה את הספר, שארלוט אומרת שריפלי בחיים לא תיהיה היא, הקהל נותן צ'אנטים של בקי לינץ', שארלוט פלייר אומרת שבקי בבית מניקה בעוד היא שולטת בכל המחלקה, שארלוט אומרת שהיא היחידה בהיסטוריה להחזיק ב-11 אליפויות עולם(1 דיוות, 5 סמאקדאון, 5 ראו), שארלוט אומרת שהיא יכולה לנצח את ריה ריפלי בכל לילה בשבוע, ריה ריפלי יוצאת החוצה, ריה אומרת לשארלוט שבמידה והיא חושבת שהיא יכולה לנצח אותה כל לילה... אז שתנסה הערב. שארלוט מדברת על MITB ואיך רילפי החזיקה את הברך, שארלוט אומרת שלטובת ריה ריפלי היא תוותר, אדם פירס וסוניה דוויל יוצאים החוצה, אדם פירס מכריז שזה רשמי והערב נקבל קרב חוזר על אליפות הנשים של ראו, שארלוט פלייר תוקפת את הברך הפצועה של ריפלי ויוצאת מהזירה.

אלופות זוגות הנשים נטליה וטאמינה ניצחו את שיינה בייזלר וניה ג'קס לצד רג'ינלד, רג'ינלד עלה על האפרון, נטליה הורידה אותו, בייזלר בעטה בנטליה, טאמינה נתנה לבייזלר סופרקיק והצמידה לניצחון. אחרי הקרב בזירה בייזלר אומרת לניה ג'קס שנמאס לה מזה והם היו בלתי ניתנות לעצירה, ניה ג'קס מחבקת את רג'ינלד ואחר כך נוגחת בו, שיינה בייזלר וניה ג'קס עוזבות.

רג'ינלד נשאר בזירה, אלוף 24/7 אקירה טוזואה רץ ואחריו רודפים דרו גולאק, לינסה דוראדו ור' טרות', הם מחליקים וטוזואה נכנס לזירה, רג'ינלד קופץ על טוזואה, מצמיד אותו וזוכה באליפות 24/7, אחרי הקרב מנסים לרדוף אחרי רג'ינלד אבל הוא מתחמק מהם.

אלוף NXT קאריון קרוס יעשה את הדביוט שלו בראו הערב.

אלוף ארה"ב שיימוס ניצח את הומברטו קאריו, דמיאן פריסט צפה בקרב מאחורי הקלעים, שיימוס נגח בקאריו כאשר המסיכה על פניו, אחר כך שיימוס נתן לקאריו ברוג קיק והצמיד לניצחון.

אלוף ה-WWE בובי לאשלי ו-MVP יוצאים החוצה, לאשלי אומר שאתמול הוא עשה את כל מה שהוא אמר שיעשה כאשר הוא הרס את קופי קינגסטון, לאשלי אומר שנגמרו הדיבורים והוא מעביר תמיקרופון ל-MVP, MVP אומר לקהל שיש להם מזל שהם עדים לאלוף הכל יכול בובי לאשלי,  MVP אומר שקופי זילזל באלוף, הוא אמר שהוא איבד את זה כאשר הוא התעסק בחיים הטובים, בנשים ובשמפניה, MVP אומר שהוא מודה שקופי צדק, MVP מתנצל בפני האלוף, MVP מזהיר כל אחד שינסה לאתגר את לאשלי לקרב על אליפות ה-WWE, הוא אומר שהוא מצטער בשביל כולם כי היה חלון קטן שלאשלי היה פגיע אבל זה הסתיים,  MVP אומר שאף אחד לא הולך לקחת את אליפות ה-WWE מלאשלי, לאשלי מציב אתגר פתוח ושואל מי יקבל אותו, קית' לי עושה את החזרה שלו, קית' לי נכנס לזירה וזה מוביל לקרב הבא.

בובי לאשלי ניצח את קית' לי, לאשלי הצמיד את קית' לי לניצון אחרי ספיר, אחרי הקרב לאשלי חוגג את הניצחון שלו... גולדברג יוצא החוצה והקהל משתגע, גולדברג נכנס לזירה ונעמד מול אלוף ה-WWE בובי לאשלי, גולדברג צוחק ואז צועק שהוא הבא בתור, לאשלי מנסה לריב אבל MVP מרגיע אותו ובסופו של דבר הם יוצאים מהזירה.

אחרי הפרסומות קווין פטריק מנסה לראיין את בובי לאשלי ו-MVP, MVP אומר שגולדברג זלזל בלאשלי והם לא יכבדו אותו בתשובה.

ג'ינדר מאהל בזירה לצד שאנקי וויר, ג'ינדר מאהל אומר שהיום זה יום ההולדת שלו, ג'ינדר אומר שמקנטייר לא מיסטר מאני אין דה בנק, על המסך ג'ינדר מראה את כל מה שקרה בינו למקנטייר בשבועיים האחרונים, ג'ינדר אומר שמקנטייר לא יקבל שום קרב אליפות כל עוד לאשלי מחזיק באליפות ה-WWE, ג'ינדר אומר לקהל להצטרף לשאנקי שמתחיל לשיר לג'ינדר שיר יום הולדת שמח, דרו מקנטייר מגיע מאחורה ומכה את ג'ינדר מאהל בעזרת כיסא, מקנטייר מכה את ויר שיוצא מהזירה, מקנטייר מפציץ את שאנקי בלי הפסקה ואז שובר את הכיסא, הקהל צועק למקנטייר 'עוד פעם אחת', מקנטייר יוצא מהזירה ולוקח כיסא נוסף, מקנטייר מכה את שאנקי בעזרת הכיסא 20 פעמים.

ג'ף הארדי ניצח את אלוף NXT קאריון קרוס, ג'ף הארדי נתן לקרוס TOF, ג'ף הארדי ניסה סאונטון אבל קרוס זז, קאריון קרוס מתכונן לתת ג'ף הארדי מרפק לעורף, ג'ף הארדי מתחמק, ג'ף נמצא בפינה של הזירה, קאריון קרוס מנסה לעלות לטופ רופ, ג'ף הארדי מפיל את קרוס ואז מצמיד אותו לניצחון כאשר הוא שם את הרגליים שלו על החבלים, ג'ף הארדי הופיע בשיר הישן שלו No More Words. אחרי הקרב קווין פטריק מראיין את קרוס, קרוס אומר שג'ף הארדי עשה את הטעות הכי גדולה בחיים שלו, קרוס אומר שבסופו של דבר כולם יפלו ויתפללו.

מגרש המשחקים של אלכסה - אלכס מציגה את האורחת שלה... לילי. אלכסה אומרת שלילי הבטיחה שהפעם היא תתנהג יפה, אווה מארי ודודרופ מופיעות, אלכסה מתעלמת בהתחלה מאווה מארי, אלכסה אומרת לאווה שזה מסוכן להגיד דברים רעים על לילי, אווה מארי יורדת על לילי, אלכסה אומרת לאווה מארי שהפעם דודרופ תיהיה בצד ונראה מה היא מסוגלת לעשות בלי עזרה, אווה מארי אומרת שהיא לא תבזבז עוד זמן פה, אווה מארי הולכת, בדרך היא נופלת, אחר כך אלכסה צוחקת.

מוכרז לשבוע הבא :
- הוייקינג ריידרס נגד AJ סטיילס ואומוס בקרב על אליפות הזוגות של ראו.

קרב על אליפות הנשים של ראו
ריה ריפלי ניצחה בפסילה את שארלוט פלייר, לקראת סוף הקרב שארלוט לקחה את האליפות שלה ויצאה מהזירה, ריפלי יצאה אחריה, שארלוט דפקה לריפלי את החגורה בפנים והקרב נפסל, שארלוט חוזרת לזירה ומכריזים עליה שהיא עדיין האלופה, ריה ריפלי נכנסת לזירה ותוקפת את שארלוט, השניים רבות מחוץ לזירה, רילפי נותנת לשארלוט ריפטייד מחוץ לזירה, ניקי A.S.H יוצאת החוצה ! ריפלי מכניסה את שארלוט פלייר לזירה, ניקי נותנת לשופט את המזוודה, ניקי פודה את המזוודה וזה מוביל לקרב הבא.

קרב על אליפות הנשים של ראו
ניקי A.S.H ניצחה את שארלוט פלייר וזכתה באליפות הנשים של ראו, ניקי עלתה ישר לטופ רופ וקפצה בקרוס באדי על שארלוט פלייר והצמידה אותה לניצחון, אחרי הקרב ניקי חוגגת את הזכייה שלה בקהל.
[Image: 20210719_RAW_final--3424ee6c2e7150670b36...1de78f.jpg]
חחחחחחחחחחחחחח וינס נלחם והחתים את קרוס. וינס רצה שהוא יגיע ישר לראשי ולא יעבור בnxt...
בנתיים בnxt ה2 פיודים האחרונים של קרוס עסקו בזה שקרוס לא מתאבק אמיתי ואיך אדם קול בייביי אמר, אתה רק הייפ שהחברה מתאמצת כדי שיהיה רלוונטי.
הגיע הרגע וקרוס עולה לראשי, והינה מפסיד לג'ף הארדי ב1:30 חחחחחחחחחח קרוס היה בלתי מנוצח במשך 379 והארדי שבר את זה.
עכשיו אין לי חלילה בעיה עם הארדי אבל הסיטואציה מצחיקה אותי.
מצד אחד עוד מוקדם להספיד את קרוס.
מצד שני הבוקינג של המיין רוסטר הרוויח מוניטין שלא משאיר הרבה מקום לחמת הספק
האמת? חבל.
חבל שתקראו את התגובה הזו. 

באופן כללי אני לא חושב שיש איזשהו ביקוש גבוה לתגובות מהסוג הזה במציאות העכשווית. הרי אם אתם לא נמנים על הקהל הקבוע של תוכנית הדגל הנקראת Monday night RAW, כנראה שכבר נטשתם את הסיפון מזמן כמו רוב הצופים שפעם לקחו בה חלק, והרי אין טעם לשכנע את המשוכנעים, ואם אתם עוד פה, כנראה ששום דבר שאומר כבר לא יגרום לכם לעזוב.
בקיצור, אני שוב לא קורא את החדר והתגובה הזו בתכל׳ס מיותרת לגמרי. היא לא תגרום לשום דבר טוב, היא לא יותר מאוסף של מרמורים חסרי פואנטה שלא יעשו נעים לאף אחד, אבל אל דאגה, אני מבטיח שאחריה יבואו מספיק תגובות על כמה הפרק הזה היה מעולה-אדיר-פסיכי-גדול-מטורף-הייפ שיחזירו אתכם לבועה של מה שאתם רוצים לשמוע. ה-Safe space יעמוד איתן לכל זעזוע.

ראו היא תוכנית ללא סצנת מיין איבנט. האמת, אני לא בטוח שיש בה איזשהי סצנה. ראו היא תוכנית האוס שואו שבטעות מצולמת לקהל הרחב, כזו שבאה לענות על צורך מיידי ורדוד ככל האפשר ללא שום מחשבה על העתיד. כמו חיה שרואה נתח בשר עסיסי ומסתערת עליו ללא מחשבה שנייה, גם כשבבירור מדובר במלכודת.

האליפות הראשית, הסטנדרט העליון של הרוסטר, זו שממנה נגזרים כלפי מטה המעמד והסטאטוס של כל שאר המתאבקים השואפים לעמוד בראש הארגון - הולכת להיות מוגנת באירוע הגדול ביותר מזה שנה וחצי בקרב בין גוש בשר איטי, זקן, משעמם, שחוק, חסר זהירות, חסר יכולות זירה או איזשהם יכולת באופן כללי, שמסתמך אך ורק על לוק ומעטפת מרשימים עם אפס תוכן ממשי, לבין גולדברג.

שארלוט פלייר בשלב הזה מתייחסת לאליפות הנשים כסוג של זונה, אם היא רוצה אותה ללילה היא פשוט צריכה לדרוש. שיא הריינים שלה הוא בשלב הזה כמו הפרצוף והגוף שלה - פייק. ריה ריפלי לא יותר טובה, כי אם לשארלוט לפחות יש איזשהו רקורד להסתובב איתו, נראה שריפלי מנסה להגשים בכוח את כל הקלישאות הרעות על מילניאלס. היא ילדה בכיינית עטופה בפוזה שיודעת בעיקר להתלונן. ובסוף, מי שמסיימת את הערב עם החגורה זו גיבורת העל שכנראה הייתה הקונצנזוס הכי גדול ביציאה מ-MITB, ולא במובן החיובי. מה עוד יש לומר, האישה הכי אובר בדיוויזיה כרגע יושבת ומניקה בבית.

זוכרים את ג'קסון רייקר?
ג'קסון רייקר הופיע.
אני בכזה הייפ על ג'קסון רייקר.
ראיתם איזה קרב אדיר היה לו?
פשוט משוגע.
ואיך הקהל התפוצץ בספוט של השולחן.
ענק.
מחכה כבר שיאכילו אותו ללאשלי וגולדברג.

קית' לי היה פעם אובר.
ברצינות, היו ימים שבהם הוא הלך ראש בראש עם ריינס ולסנר וקיבל תגובות יותר טובות מהם.
נשבע לכם, זה קרה.
היום הוא מידקארד שעשוה ג'ובים למידקארדים בכירים ממנו.

הנה עוד כמה דברים שהיו בתוכנית:
ג'ינדר מאהל.
שאנקי.
קרב על אליפות הזוגות לנשים. מכירים את הכלל המתמטי שמינוס ועוד מינוס זה מינוס גדול יותר? אז מה שנקרא, זוגות ונשים.
קרב של הומברטו קאריו.
אליפות ה-24/7 החליפה ידיים.
מגרש המשחקים של אלכסה בליס.
מדהים.

יש כל מיני סוגים של צופים ב-WWE. יש כאלה שפשוט מוכרחים להכניס לגוף שלהם כל סוג של חומר, גם כשהם יודעים שהוא לא בריא. אל תאשימו אותם, זה לא בשליטתם. הם צריכים עזרה. הם לא באמת יודעים מה הם עושים. יש נגיד את המארקים של גולדברג, שימשיכו להריע לו בכל הזדמנות שרק תינתן להם, לא משנה כמה פעמים הוא יטיח את המוצר בדלת של לוקר ויגרום לו לדמם. לצידם תוכלו למצוא את המותג המקביל וההרסני לא פחות, שכל ההבדל בינו לבין המקור הוא בערך 10 שנים בגיל, במקום נוסטלגיה ל-1998 תהיה להם נוסטלגיה ל-2008 - לרוב הם יהיו מוכרים בתור מארקים של ג'ף הארדי.
ג'ף הארדי הוא החבר הזה שאתה לא מבין שמשפיע עליך לרעה. הילד שמסרב להתבגר. העלאק מודל לחיקוי שמצליח להישאר עם שתי רגליים על הקרקע ולצאת בחיים לא משנה כמה פעמים הוא מתרסק. יש תקופה שבה זה מגניב, בשלב מסוים זה נהיה מעורר רחמים.
יש משהו כמעט קוסמי בקשר הזה בין ג'ף הארדי לאוהדיו. יצר ההרס העצמי הזה שגורם להם להמשיך ולהינות מאותם דברים מזיקים שוב ושוב בלי יכולת לצאת מזה. אלו אנשים שיכולים לנתח לעומק מורכבויות פסיכולוגיות, שינויים טקטוניים בעולם הרסלינג, משמעויות כאלו ואחרות או סתם לחלוק רצון ברסלינג איכותי וגדול מהחיים, ואז להשליך את כל אלו הצידה ברגע שהם שומעים את NMW. זו כל תכליתם, זהו כל רצונם. הנוסטלגיה תשבש להם כל חלקה טובה במוח. מודל 2008 כאן ובגדול, גם אם מונה הק"מ שלו כבר עבר את ה-500,000 והוא לא סוחב בעלייה של יותר מ-10 מעלות. כמו כלב השב אל קיאו, כמו ילד קטן חסר אחריות, אין שיקול דעת, אין ראש, אין מחשבה, יש רק דחף וסיפוק. כמו איזו חיה קדמונית. תנו להם את ההארדי שלהם והכל מוש. להארדי מותר הכל.
לפני כמה שנים היה אלוף NXT אחד שהופיע באמצע השנה ברוסטר הראשי. אותו אלוף השפיל את ג'ון סינה והשאיר אותו שוכב על הקרשים. בתקופה האחרונה קראתי פה כמה פעמים כמה NXT אדירים. תוכנית מעולה אחרי תוכנית אדירה אחרי עוד פרק מפחיד עם קהל חם ותגובות ענקיות. הכל כל כך טוב ומלא הייפ. בראש הברנד יש איזו מפלצת רצחנית אחת, קאריון קרוס, כך סיפרו לי. הוא האלוף, הוא המיין איבנט. יש אמנם כאלו שאומרים שהוא אוברייטד, אבל האנשים שבאמת מבינים טוענים שהוא פשוט מטורף. חיסל את כל הרוסטר, לא הפסיד באף קרב, השמיד את פין באלור, ג'וני גרגאנו וסמואה ג'ו. כמו בובי לאשלי, הוא מגדיר את הסטנדרט העליון בברנד. 
אבל שלא תטעו, קאריון קרוס החליט לזנוח את המסורת הישנה, לאמץ את גישת קית' לי, ולייצג בכבוד את NXT בגרסתה הנוכחית ואת מה שהיא שווה באמת - הברנד שמפתח ג'וברים לעגלות של הרוסטר הראשי. אל תבנה על תמיכת הקהל קאריון, אני בטוח שהם דווקא נהנו, הם בטח גם עסוקים בלשיר NMW.

האמת? זה די מתאים.
Don't you see the writing on the wall
(Don't you see the writing on the wall)
You're in way over your head
You're gonna drown in the things that you said

לא פלא שאדם קול כל כך לחוץ להישאר ב-NXT. בשלב הזה אני אפילו לא יכול להאשים אותו בפחדנות, זה נטו יצר הישרדות.

טוב נו, אבל בכל זאת היה גם משהו טוב בתוכנית - הסגמנט שדיבר על האלוף הראשי של הברנד השני.

לסיכום, כמעט שכחתי,
היה פרק מ-ע-ו-ל-ה!!!!!!!

QVC1930

(07-20-2021, 12:08 PM)RoeeHardy כתב: [ -> ]האמת? חבל.

באופן כללי אני לא חושב שיש איזשהו ביקוש גבוה לתגובות מהסוג הזה במציאות העכשווית. הרי אם אתם לא נמנים על הקהל הקבוע של תוכנית הדגל הנקראת Monday night RAW, כנראה שכבר נטשתם את הסיפון מזמן כמו רוב הצופים שפעם לקחו בה חלק, ואם לא, כנראה ששום דבר כבר לא יגרום לכם. בקיצור, אני שוב לא קורא את החדר ולא יודע להתלהב כמו כולם, כך שהתגובה הזו מיותרת לגמרי. היא לא תגרום לשום דבר טוב, היא לא יותר מאוסף של מרמורים חסרי פואנטה שלא יעשו נעים לאף אחד שנמצא פה, אבל אני מבטיח שאחריה יבואו מספיק תגובות על כמה הפרק הזה היה מעולה-אדיר-פסיכי-גדול-מטורף-הייפ שיחזירו אתכם לבועה של מה שאתם רוצים לשמוע. ה-Safe space יעמוד איתן לכל זעזוע.

ראו היא תוכנית ללא סצנת מיין איבנט. האמת, אני לא בטוח שיש בה איזשהי סצנה. ראו היא תוכנית האוס שואו שבטעות מצולמת לקהל הרחב, כזו שבאה לענות על צורך מיידי ורדוד ככל האפשר ללא שום מחשבה על העתיד. כמו חיה שרואה נתח בשר עסיסי ומסתערת עליו ללא מחשבה שנייה, גם כשבבירור מדובר במלכודת.

האליפות הראשית, הסטנדרט העליון של הרוסטר, זו שממנה נגזרים כלפי מטה המעמד והסטאטוס של כל שאר המתאבקים השואפים לעמוד בראש הארגון - הולכת להיות מוגנת באירוע הגדול ביותר מזה שנה וחצי בקרב בין גוש בשר איטי, זקן, משעמם, שחוק, חסר זהירות, חסר יכולות זירה או איזשהם יכולת באופן כללי, שמסתמך אך ורק על לוק ומעטפת מרשימים עם אפס תוכן ממשי, לבין גולדברג.

שארלוט פלייר בשלב הזה מתייחסת לאליפות הנשים כסוג של זונה, אם היא רוצה אותה ללילה היא פשוט צריכה לדרוש. שיא הריינים שלה הוא בשלב הזה כמו הפרצוף והגוף שלה - פייק. ריה ריפלי לא יותר טובה, כי אם לשארלוט לפחות יש איזשהו רקורד להסתובב איתו, נראה שריפלי מנסה להגשים בכוח את כל הקלישאות הרעות על מילניאלס. היא ילדה בכיינית עטופה בפוזה שיודעת בעיקר להתלונן. ובסוף, מי שמסיימת את הערב עם החגורה זו גיבורת העל שכנראה הייתה הקונצנזוס הכי גדול ביציאה מ-MITB, ולא במובן החיובי. מה עוד יש לומר, האישה הכי אובר בדיוויזיה כרגע יושבת ומניקה בבית.

זוכרים את ג'קסון רייקר?
ג'קסון רייקר הופיע.
פשוט משוגע.
ענק.

קית' לי היה פעם אובר.
ברצינות, היו ימים שבהם הוא הלך ראש בראש עם ריינס ולסנר וקיבל תגובות יותר טובות מהם.
נשבע לכם, זה קרה.

ג'ינדר מאהל.
שאנקי.
קרב על אליפות הזוגות לנשים. מכירים את הכלל המתמטי שמינוס ועוד מינוס זה מינוס גדול יותר? אז מה שנקרא, זוגות ונשים.
קרב של הומברטו קאריו.
מגרש המשחקים של אכלסה בליס.
הייפ.

יש כל מיני סוגים של צופים ב-WWE. יש כאלה שפשוט מוכרחים להכניס לגוף שלהם כל סוג של חומר, גם כשהם יודעים שהוא לא בריא. אל תאשימו אותם, זה לא בשליטתם. הם צריכים עזרה. הם לא באמת יודעים מה הם עושים. יש נגיד את המארקים של גולדברג, שימשיכו להריע לו בכל הזדמנות שרק תינתן להם, לא משנה כמה פעמים הוא יטיח את המוצר בדלת של לוקר ויגרום לו לדמם. לצידם תוכלו למצוא את המותג המקביל וההרסני לא פחות, שכל ההבדל בינו לבין המקור הוא בערך 10 שנים בגיל, במקום נוסטלגיה ל-1998 תהיה להם נוסטלגיה ל-2008 - לרוב הם יהיו מוכרים בתור מארקים של ג'ף הארדי.
ג'ף הארדי הוא החבר הזה שאתה לא מבין שמשפיע עליך לרעה. הילד שמסרב להתגבר. העלאק מודל לחיקוי שמצליח להישאר עם שתי רגליים על הקרקע ולצאת בחיים לא משנה כמה פעמים הוא מתרסק. יש תקופה שבה זה מגניב, בשלב מסוים זה נהיה מעורר רחמים.
יש משהו כמעט קוסמי בקשר הזה בין ג'ף הארדי לאוהדיו. יצר ההרס העצמי הזה שגורם להם להמשיך ולהינות מאותם דברים מזיקים שוב ושוב בלי יכולת לצאת מזה. אלו אנשים שיכולים לנתח לעומק מורכבויות פסיכולוגיות, שינויים טקטוניים בעולם הרסלינג, משמעויות כאלו ואחרות או סתם לחלוק רצון ברסלינג איכותי וגדול מהחיים, ואז להשליך את כל אלו הצידה ברגע שהם שומעים את NMW. זו כל תכליתם, זהו כל רצונם. הנוסטלגיה תשבש להם כל חלקה טובה במוח. מודל 2008 כאן ובגדול, גם אם מונה הק"מ שלו כבר עבר את ה-500,000 והוא לא סוחב בעלייה של יותר מ-10 מעלות. כמו כלב השב אל קיאו, כמו ילד קטן חסר אחריות, אין שיקול דעת, אין ראש, אין משחבה, יש רק דחף וסיפוק. כמו איזו חיה קדמונית. תנו להם את ההארדי שלהם והכל מוש. להארדי מותר הכל.
לפני כמה שנים היה אלוף NXT אחד שהופיע באמצע השנה ברוסטר הראשי. אותו אלוף השפיל את ג'ון סינה והשאיר אותו שוכב על הקרשים. בתקופה האחרונה קראתי פה כמה פעמים כמה NXT אדירים. תוכנית מעולה אחרי תוכנית אדירה אחרי עוד פרק מפחיד עם קהל חם ותגובות ענקיות. הכל כל כך טוב ומלא הייפ. בראש הברנד יש איזו מפלצת רצחנית אחת, קאריון קרוס, כך סיפרו לי. הוא האלוף, הוא המיין איבנט. יש אמנם כאלו שאומרים שהוא אוברייטד, אבל האנשים שבאמת מבינים טוענים שהוא פשוט מטורף. חיסל את כל הרוסטר, לא הפסיד באף קרב, השמיד את פין באלור, ג'וני גרגאנו וסמואה ג'ו. כמו בובי לאשלי, הוא מגדיר את הסטנדרט העליון בברנד. 
אבל שלא תטעו, קאריון קרוס החליט לזנוח את המסורת הישנה, לאמץ את גישת קית' לי, ולייצג בכבוד את NXT בגרסתה הנוכחית ואת מה שהיא שווה באמת - הברנד שמפתח ג'וברים לעגלות של הרוסטר הראשי. אל תבנה על תמיכת הקהל קאריון, אני בטוח שהם דווקא נהנו, הם בטח גם עסוקים בלשיר NMW.

האמת? זה די מתאים.

לא פלא שאדם קול כל כך לחוץ להישאר ב-NXT. בשלב הזה אני אפילו לא יכול להאשים אותו בפחדנות, זה נטו יצר הישרדות.

טוב נו, אבל בכל זאת היה גם משהו טוב בתוכנית - הסגמנט שדיבר על האלוף הראשי של הברנד השני.

לסיכום, כמעט שכחתי,
היה פרק מ-ע-ו-ל-ה!!!!!!!

חבר, אתה הקול השפוי.
היחיד שכותב כמה ראו מדהים ואדיר ואפי זה לידור שנדמה כאלו מקבל מהWWE סנט עבור כל פעם שהוא כותב את המילה "הייפ".
התכנית רדודה, בלי קו קוהרנטי של עלילה ועם נסיון זול לקבל תמיכה של הקהל על ידי דחיפה של כוכבי עבר 15 שנים אחרי השיא.
כרגע סצנת המיין איבנט בשתי התכניות מורכבת מ50% פארט טיימרים (אחרי שגם באירוע החולף וכל הבנייה לקראתו כללה פארט טיימר עבור סמאק).

אתה צודק לחלוטין בדבריך.
יש מי שמכור למוצר, ולא משנה כמה התכנית יורקת לו בפנים יכתוב "פרק מעולה, דעות: פרק מעולה. הייפ.".
אבל המוצר הזה רקוב כבר שנים. עלילות מביכות (רוסב ולאנה), חיתוכים של מתאבקים מוכשרים (בלאק, אחרי שחרבנו עליו שנתיים), מיין איבנט שלא הסתיים נקי כבר חצי יובל, ובעיקר עצלנות.
עצלנות מלפתח דמויות מעניינות לאורך הרוסטר.
במקום זה, הם דוחפים באדי בילדרים שלא יודעים להשתמש במיקרופון למיין איבנט ושמים נגדם אגדת עבר רנדומלית.
תגידו מה שתרצו , גם אני לא אוהד את סינה אבל הבן אדם נכנס לזירה ואי אפשר להתעלם ממנו גם אם אתה שונא אותו אתה תצעק בוז אבל אתה תגיב לו.
לדעתי הקרב בין סינה לריינס דווקא לא יגמר בהכרעה אלא יסתיים בפסילה של ריינס או משהו בסגנון.

שארלוט...היא סינה בנשים תאהב אותה תשנא אותה אתה תגיב לה..יצאה מהקריאות לבקי יפה..מעניין למה לא הזכירה את ה האליפויות NXT מה זה לא נחשב?

די לדחוף את הונברטו לאליפות חוץ ממוסיקת פתיחה אין לו כלום.

קיית לי נתן פייט טוב ללאשלי , בטח ישימו אותו מול שיימוס על האליפות...לא הפתיע שגולדברג חזר היה ברור כבר תקופה...בטח לאשלי כמו ריינס ינצח גם בסאמר סלאם ואז בהמשך יהיה לאשלי-לסנר , ריינס-רוק...מקווה רק שהוא בכושר טוב שלאשלי בטעות לא ישבור אותו.

ההודים לא מעניינים ( סליחה מהגולשים ההודים) בטח יהיה פונג'אבי פריסון בסאמר סלאם חח

קרוס עולה ל RAW עם החגורה לדביוט , קצת באסה מקווה שיסגרו קצוות ב NXT , האליפות שלו , העימות עם ג'ו ולמה בלי סקארלט המדהימה.
ג'ף מנצח ברמאות את קרוס שמפסיד בקרב הראשון שלו ב RAW , מעניין אם זה איזה שינוי רוח בגימיק של ג'ף.

אלכסה זהב טהור...גרין השבוע עשתה דביוט באימפקט ותחזור להיות המופרעת נוסח אלכסה מעניין אם יהיה זריקות מחברה לחברה כמו פעם...אווה מארי צריכה לעבור לארגון היאבקות של חירשים,עיוורים.

המיין איבנט כמו שחשבתי ריפלי שלטה עד ששארלוט ניצלה את הרגל הפגועה שלה , ובסוף פסלה את עצמה , ריפלי תקבל עוד קרב אליפות בהמשך.

והבעיטה לפנים היתה הזכייה של ניקי באליפות אחרי שפדתה את MITB שלה...אלופה חדשה.
אין ספק שקרוס ייצא אובר מהפיוד הזה אבל החזרה לשיר הישן, הניצחון על מתאבק בסדר גודל כזה והמומנטום שצבר בשבועות האחרונים מראה שהWWE לא ויתרו לגמרי על ג'ף וזה נחמד לראות כי למרות שבזירה הוא נראה בעיקר כמו צל של עצמו הוא עדיין אחד מהמתאבקים האלה שתמיד תהנה לראות מעורבים בסטוריליינים.

החדשות הרעות הן שגולדברג חזר וניקי אלופת הנשים אבל החדשות הטובות הן שכבר ידענו את זה מראש וזה טוב שהפלסטר הזה הוסר בהקדם האפשרי.

אני אוהב את הכיוון החדש של אלכסה ואווה ודודרופ, הן המתאבקות המעניינות ביותר ברוסטר של ראו מחוץ לתמונת האליפות אז עדיף שיהיו עסוקות אחת בשנייה ובשלישית.

החזרות של קית' לי וסינה הן ככל הנראה ההיילייטס שלי מהפרק, תוספת כוח משמעותית ביותר, למרות שעם המעבר של סינה לסמאקדאון והחזרות של אדג' ובאלור יחד עם ההעלאות של שוטזי, טיגן וטוני+מר כסף בבנק זה מרגיש שמאזן הכוחות נוטה בבירור לטובת סמאקדאון בכל אחת מהמחלקות, מניח שהדראפט ינחית לא מעט מהם בראו.
(07-20-2021, 12:08 PM)RoeeHardy כתב: [ -> ]האמת? חבל.

באופן כללי אני לא חושב שיש איזשהו ביקוש גבוה לתגובות מהסוג הזה במציאות העכשווית. הרי אם אתם לא נמנים על הקהל הקבוע של תוכנית הדגל הנקראת Monday night RAW, כנראה שכבר נטשתם את הסיפון מזמן כמו רוב הצופים שפעם לקחו בה חלק, ואם לא, כנראה ששום דבר כבר לא יגרום לכם. בקיצור, אני שוב לא קורא את החדר ולא יודע להתלהב כמו כולם, כך שהתגובה הזו מיותרת לגמרי. היא לא תגרום לשום דבר טוב, היא לא יותר מאוסף של מרמורים חסרי פואנטה שלא יעשו נעים לאף אחד שנמצא פה, אבל אני מבטיח שאחריה יבואו מספיק תגובות על כמה הפרק הזה היה מעולה-אדיר-פסיכי-גדול-מטורף-הייפ שיחזירו אתכם לבועה של מה שאתם רוצים לשמוע. ה-Safe space יעמוד איתן לכל זעזוע.

זוכרים את ג'קסון רייקר?
ג'קסון רייקר הופיע.
פשוט משוגע.
ענק.

קית' לי היה פעם אובר.
נשבע לכם, זה קרה.

ג'ינדר מאהל.
שאנקי.
קרב של הומברטו קאריו.
מגרש המשחקים של אלכסה בליס.
מדהים.

ג'ף הארדי הוא החבר הזה שאתה לא מבין שמשפיע עליך לרעה. הילד שמסרב להתגבר. העלאק מודל לחיקוי שמצליח להישאר עם שתי רגליים על הקרקע ולצאת בחיים לא משנה כמה פעמים הוא מתרסק. יש תקופה שבה זה מגניב, בשלב מסוים זה נהיה מעורר רחמים.
יש משהו כמעט קוסמי בקשר הזה בין ג'ף הארדי לאוהדיו. יצר ההרס העצמי הזה שגורם להם להמשיך ולהינות מאותם דברים מזיקים שוב ושוב בלי יכולת לצאת מזה. אלו אנשים שיכולים לנתח לעומק מורכבויות פסיכולוגיות, שינויים טקטוניים בעולם הרסלינג, משמעויות כאלו ואחרות או סתם לחלוק רצון ברסלינג איכותי וגדול מהחיים, ואז להשליך את כל אלו הצידה ברגע שהם שומעים את NMW. זו כל תכליתם, זהו כל רצונם. הנוסטלגיה תשבש להם כל חלקה טובה במוח. מודל 2008 כאן ובגדול, גם אם מונה הק"מ שלו כבר עבר את ה-500,000 והוא לא סוחב בעלייה של יותר מ-10 מעלות. כמו כלב השב אל קיאו, כמו ילד קטן חסר אחריות, אין שיקול דעת, אין ראש, אין מחשבה, יש רק דחף וסיפוק. כמו איזו חיה קדמונית. תנו להם את ההארדי שלהם והכל מוש. להארדי מותר הכל.

האמת? זה די מתאים.

לסיכום, כמעט שכחתי,
היה פרק מ-ע-ו-ל-ה!!!!!!!

עוד פעם אחת תכתוב משהו שלילי על הארדי, אני אחפש אותך, אני אמצא אותך, ואני אכריח אותך לשנות את הניק.
ג'ף הארדי של 2008 לא זכה בכל מה שהגיע לו, אז ב-2021/2022 בתור לג'נד מגיע לו לקבל את זה עכשיו, מבחינתי גם כפאטר-טיימר.
פרק בינוני מינוס.

הפרומו של סינה בהתחלה לא היה משהו בומבסטי, אבל כן נתן לנו מה שאנחנו רוצים לשמוע. וחוץ מזה, זה ג'ון סינה. יש הייפ ליום שישי ולמפגש עם ריינס.

רידל והריידרס נגד מוריסון סטיילס ואומוס הרצתי. קרב פילר בגדול, עד החזרה של רנדי (מישהו יודע מה נסגר עם הבנאדם?) הסצנה של רידל תקועה במקום.

רייקר-אליאס היה מצוין.

מגרש המשחקים של אלכסה הרצתי, אווה מארי היא פשוט בנאדם שכיף להסתכל עליו אבל לא יותר מזה כי המראה זה הדבר היחיד ששווה לצפות בו. חבל על הזמן.

קית' לי חזר שמן מתמיד, נתן קרב בסדר עם לאשלי, לאשלי כמובן שומר ואז הכבש הזה גולדברג יוצא החוצה כדי להבטיח עוד הפסקת שירותים לצופים בסאמרסלאם. גם אם זה בשביל הג'וב, לא ברור בשביל מה כי אני באמת לא מבין איזה ערך יש לגולדברג בשלב הזה של הקריירה, לפחות בספוט הזה. התגובה של הקהל אליו מילאה אותי בחלחלה.

עכשיו הגענו לזבל האמיתי.

ג'ף הארדי חוזר עם NMW, איזה נוסטלגיה מטורפת, סוף סוף אחרי כל כך הרבה זמן שציפינו לזה זה קורה. אבל... הם משבצים אותו לקרב נגד קרוס. למה? בשביל מה? בהתחלה הייתי בטוח שקרוס ינצח, אמנם החזירו להארדי את המוזיקה אבל עדיין, יתנו לו לתת פייט ואז קרוס יתגבר עליו וינצח. ו... זה לא קרה. הארדי ניצח את קרוס. הארדי ניצח את קרוס. רציתי לתת אגרוף למסך באותו רגע, בשביל מה זה טוב לעזאזל? למה מלכתחילה נתתם לו מקום בראו אם התכוונתם שהוא יג'בר לפאקינג הארדי?! הזייה מעבר לכל דימיון. קרוס מבחינתי היה האלוף השני הכי דומיננטי ב-WWE, ובזכות (למרות שאדם קול וגרגאנו נכנסו בו חזק על המיק, בזירה הוא תמיד הוכיח עליונות והיה מעולה). עכשיו הוא מפסיד ברולאפ מפגר לג'ף הארדי. מטומטם זה אנדרסטייטמנט לזבל כזה.

לגבי אליפות הנשים. אני חושב ששארלוט היא המתאבקת הכי טובה ב-WWE, אולי גם בעולם. עם זאת, המעורבות שלה באליפות עושה לי להקיא. הכל כל כך מלאכותי לגביה, ברור שהמטרה היא שהיא תשווה ותעבור את ריק פלייר בכמות הזכיות, אבל מה זה שווה אם הזכיות שלה פשוט חסרות ערך? כל העלילה לא שווה כלום אם היא נבנית סתם כדי להעביר את האליפות מיד ליד כדי להגדיל את כמות הזכיות של מתאבקת מסוימת. וזה עוד לא החלק הכי גרוע.

הייתה להם אפשרות לתת לליב מורגן את המזוודה. הם הלכו על ניקי קרוס והגימיק האידיוטי הזה, ונתנו לה את האליפות יום אחרי. וברור גם שהיא לא תחזיק בה אחרי סאמרסלאם. כל החרא הזה סתם בשביל להגדיל את כמות הזכיות של שארלוט ולא לחשוב על עלילה.
(07-20-2021, 02:45 PM)ser duncan the tall כתב: [ -> ]עוד פעם אחת תכתוב משהו שלילי על הארדי, אני אחפש אותך, אני אמצא אותך, ואני אכריח אותך לשנות את הניק.
ג'ף הארדי של 2008 לא זכה בכל מה שהגיע לו, אז ב-2021/2022 בתור לג'נד מגיע לו לקבל את זה עכשיו, מבחינתי גם כפאטר-טיימר.

תודה רבה על ההדגמה.

וג׳ף הארדי של 2008-2009 היה טיפש חסר אחריות שחירב לעצמו את הקריירה.
עמודים: 1 2 3 4