Wrestling-IL

גרסה מלאה: תוצאות | AEW Fyter Fest 2021 Night 1
הינך צופה בגרסה קלה (ארכיון) של התוכן כרגע. צפה בגרסה המלאה עם העיצוב המלא.
עמודים: 1 2
[Image: Screen-Shot-2021-07-13-at-1-50-16-PM-0-696x464.jpg]

קרב 1:

קרב על אליפות IWGP ארה"ב
ג'ון מוקסלי(ע' אדי קינגסטון) נגד קרל אנדרסון(ע' לוק גאלוס)
לפני הקרב קינגסטון תוקף את גאלוס והם נכנסים לברול בקהל עד שנעלמים ונכנסים למאחורי הקלעים.
המנצח: ג'ון מוקסלי אחרי פארדיים שיפט.

רואים את ג'ייק רוברטס מדבר עם לאנס ארצ'ר מאחורי הקלעים, ארצ'ר אומר שמוקסלי לקח ממנו את התואר לפני שנה וחצי בטוקיו ביפן. ארצ'ר אומר שהוא נתן ריין טוב עם ניצחונות על שמות גדולים כמו סוזוקי, קנטה, יוג'י נגטה ועכשיו קרל אנדרסון, ארצ'ר אומר שעכשיו זה הזמן לקרב החוזר שלו. ארצ'ר אומר שבטוקיו היה להם קרב טקסס דף(Texas Death) ושבוע הבא הם נמצאים בדלאס שבטקסס והגיע הזמן שהם יעשו את זה שוב, ארצ'ר מאתגר את מוקסלי לקרב טקסס דף שבוע הבא.

רואים את אנדרדה אל אידולו עם אלכס אברהנטס, אלכס אומר שאנדרדה דיבר עם טוני קאהן וקיבל אישור לעבור בדלת האסורה ולזכות באליפויות בכל מקום. אלכס אומר שיש לו שאלה אך אנדרדה קוטע אותו ואומר שלאלכס אין שאלה בשבילו אלא לו יש שאלה לאלכס, אנדרדה לוקח את אייפד מהעוזר שלו ושואל את אלכס איפה דת' טריינגל ומראה את הסמל שלהם על האייפד. אלכס שואל אם הוא רוצה את הדת' טריינגל ואנדרדה אומר שיש לו מסר שאלגס יעביר בשבילם, הוא רוצה שהוא יעביר להם שאנדרדה מחפש אותם.

קרב 2:
קרב על אליפות FTW
ריקי סטארקס נגד בראיין קייג'
-הובס והוק נמצאים ברינגסייד
לקראת הסוף סטארקס רוצה לקחת את אליפות FTW אבל הובס לוקח לו אותה ושומר אצלו.
המנצח: ריקי סטארקס אחרי שהוק מעסיק את השופט, סטארקס מתחמק מפורארם והובס נותן לקייג' את האליפות בפנים ולאחר מכן מקבל ספיר מסטארקס לניצחון.
אחרי הקרב סטארקס, הוק, הובס וטאז חוגגים בסטייג'.

קודי רודס יוצא אל שולחן השדרנים ושם אוזנייה, קודי אומר כי שיחת טלפון אחת הייתה מספיקה כי למלאקאי בלאק יש הגודל, הרעב ואת הניסון בקיקבוקסינג, קודי אומר שמה שלא עושים פה זה לא בועטים בפנים של בן אדם בן 62. קודי אומר שהוא לא חושב שהוא מספיק מובן ודורש מיקרופון. קודי אומר שהוא אולי לא ינצח בכל קרב אבל יש לו יותר סיכוי כשהוא יודע שזה מגיע. קודי אומר שאולי זה ניצול של הכח שלו אבל הוא פונה לבלאק ואומר לו לענות לאתגר כי אנחנו בFtyer Fest והוא מרגיש שהוא רוצה להלחם. מלאכי בלאק מופיע על המסך ושואל את קודי אם הוא שמע את הקהל מריע לו כשהוא בעט לארן אנדרסון ולו בפנים? ולמה? בגלל האלימות, לא אכפת לו מקודי כמו שלא אכפת לקודי מהקהל. בלאק מספר שהוא ראה פעם איש הורג את הסוס שלו, בלאק אומר שהוא ניגש אליו ושאל אותו למה הוא עשה את זה והאיש אמר לו שזה היה הסוס מירוצים שלו שאיתו זכה בכל הפרסים שלו. האיש אמר שיום אחד הוא קם והסוס לא היה נראה אותו הדבר כמו שהוא היה נראה כמו שהוא היה בצעירותו, ובגלל כל התחרויות הוא נפגע והדבר שהוא יכול לעשות זה לתת לסוס ללכת עם הכבוד שלו, ולכן הוא לקח אותו לשדה האהוב עליו ושם שק על הראש שלו.... והינה אנחנו עכשיו קודי. בלאק אומר כשהוא שהסתכל לקודי וארן בעיניים בשבוע שעבר הקרב לא היה שם.
קודי מתעצבן ואומר לו שיבוא לזירה ושיסתכל טוב יותר, בלאק מחייך ואומר שהוא קיווה שהוא יגיד את זה. האורות נכבים, שכהאורות חוזרים בלאק עומד בזירה, בלאק וקודי מתחילים לתקוף זה את זה (בלאק לובש שחור וקודי לובש לבן) עד שהביטחון ושופטים מגיעים להפריד ביניהם.

מאחורי הקלעים, אלכס מארבז ניסה לראיין את טולי בלאנצ'רד כאשר PNP קוטעים אותם ומאיימים לתקוף אותו באמצעות לום. הם חושפים שזה מזויף וסנטנה אומר שלימדו אותם לכבד את המבוגרים אבל בפעם הבאה זה לא יהיה מזויף. PNP הולכים ואומרים לו שיארגן את הבנים שלו.

טוני שיבאני בזירה ומציג את האנגמן אדם פייג', והוא יוצא לזירה. פייג' אומר כי מהיום הראשון הוא אמר שהוא רוצה להיות אלוף AEW והוא התקרב כל כך אבל נכשל. פייג' אומר שהוא ניסה לברוח מזה אבל הדארק אורדר צודקים והוא עדיין צריך את האליפות הזאת. פייג' אומר שהוא פה כדי לאתגר על אליפות AE.... דון קאליס קוטע אותו יחד עם היאנג באקס, האחים (הלא) טובים וקני אומגה. קאליס אומר שהוא מבזבז הרבה זמן בדיבורים, קאליס אומר שעמוק בפנים פייג' יודע שהוא לא הבחור הזה. ניק ג'קסון ולוק גאלוס מסכים ומאט ג'קסון אומר שהוא רוצה להגיד משהו בפנים של פייג'. מאט נכנס לזירה ונעמד מול פייג' ושואל את פייג' אם הוא בכלל זוכר אותם ואומר שפייג' נטש אותם עבור חבורה של מפסידים. מאט אומר שלפי הריח של פייג' הוא עדיין מסתתר אחרי השתייה. מאט אומר שפייג' מתאים לנרטיב של קאובוי שיכור בודד לגמרי, ורק הוא אשם בזה. מאט אומר שפייג' יהיה טרגדיית ההיאבקות הגדולה הבאה, פייג' מתעצבן ומאט אומר איך זה גורם לך להרגיש ואם זה גורם לו לרצות לתקוף אותו? כי אין לו את האומץ לפגוע בו, פייג' תוקף את מאט. פייג' מועסק ע"י האחרים אך אומגה נכנס לזירה מאחוריו עם האליפות ומתכונן לפגוע בפייג' אך הדארק אורדר מגיעים לזירה ואומגה בורח.
פייג' אומר שהוא בא בשביל קרב והוא לא עוזב בלי קרב וכך גם אומגה. אומגה מציע לערוך קרב 5 על 5 בקרב הדחות, הדארק אורדר מול העלית. פייג' אומר שזה לא הקרב שהוא רצה אבל הם יעשו את מה שהם צריכים לעשות ואומר שאחרי שהם ינצחו הוא יקבל את השוט שלו על אליפות AEW והדארק אורדר יקבלו שוט על אליפות הזוגות. אומגה מתחרפן וצועק שהוא לא הרוויח את זה אבל בסופו של דבר מסכים אחרי שקאליס לוחש לו משהו באוזן. אומגה נכנס לזירה ונעמד מול פייג', אומגה אומר שיש לפייג' הרבה דרישות כאחד שלא בעמדת כח, אומגה אומר שהם לא מקבלים משהו בתמורה אבל יש לו הצעה. אומגה אומר אחרי שהם ינצחו אותם אחד אחרי השני, לא רק שהדארק אורדר לא יקבלו שוט על אליפות הזוגות ופייג' לא יוכל לאתגר אותו יותר לעולם. אומגה אומר שמה שפייג' באמת מפחד ממנו זה להיכשל שוב מול כל האוהדים והמשפחה. אומגה אומר שאם הוא בסדר עם זה אז גם הם, פייג' אומר לאומגה שהדארק אורדר לא פוחדים להלחם והם מקבלי את האתגר(הדארק אורדר ניסו לסמן לפייג' לא להסכים אבל הוא לא ראה).

מאחורי הקלעים, כריס ג'ריקו חותך פרומו על MJF  ואומר שלא אכפת לו מי MJF מכניס איתו לזירה אם זה סופרמן, הפנתר השחור או אפילו מוחמד עלי כי הוא ינצח את כולם. ג'ריקו אומר שהוא יעבור באש כדי להגיע ל- MJF ויהרוס את חייו כמו ש- MJF ניסה להרוס את חייו כשזרק אותו מהכלוב. ג'ריקו אומר שהוא אל הברקים והוא אל המלחמה של AEW, ספירס מופיע ופוגע עם כיסא בגרון של ג'ריקו. ספירס מחזיק את ג'ריקו על הספה כשהוא מנסה לנשום וMJF מגיע ויושב לידו. MJF אומר שהוא לא ראה אותו מאז שג'ריקו תקף אותו שבוע שעבר, MJF אומר שהאתגר הראשון של ג'ריקו הוא קרב שבוע הבא עם שון ספירס והתנאי הוא שספירס יכול להשתמש בכיסא אבל ג'ריקו לא יכול. MJF תופס את היד הפצוע של ג'ריקו וספירס נותן לו מכה עם הכיסא ביד, הם עוזבים.
קרב 3:
מאט הארדי נגד כריסטיאן קייג'
המנצח: כריסטיאן אחרי קילסוויץ'
אחרי הקרב החבורה של הארדי עומדים על האייפרון כדי לתקוף את כריסטיאן, אך הג'ראסיק אקספרס מגיעים לזירה להצלה והם בורחים.

מירו מדבר על סוף סוף להיות עצמו ב- AEW. הוא מספר סיפור על גיבור שאיבד את דרכו אבל אז שמע קול מהשמים שאמר לו שעליו לסלוח לעצמו ולזכור מי הוא. מירו אומר שהוא מצא את עצמו והרס את כל מי שעמד מולו, מירו אומר שהוא לא אנוכי והוא סלח לכל מי שהיה מולו וזה הפך אותו לאלוף האהוב על אלוהים. מירו מחזיק את התואר וחושף עיצוב חדש לחגורה ואומר שזה התגמול שלו. מירו אומר שאלוף רגיל מגן על התואר בחייו אבל הוא מגן על האליפות בחיים של המתמודדים.
[Image: 217535006-2883110125285416-8930660066479937514-n.jpg] [Image: 217757710-805298766803753-7321147999242486154-n.jpg]

טוני שבאני מציג את בריט בייקר שיוצאת לזירה. בריט אומרת שאף אחד לא צריך לדאוג לה כי היא הכי קשוחה פה. היא אומרת שאם אתה חושב לשנייה אחת שאתה רואה פחד בעיניה כדאי שתסתכל שוב. בייקר אומרת שנילה רוז שהיא לא רלוונטית ואומר כי רוז אולי נמצאת בראש שרשת המזון, אך בייקר מחוץ לתפריט.
בייקר אומר שלויקי גררו יש שם משפחה שתמיד ישמור עליה רלוונטית אבל לרוז אין והיא צריכה לזכות בתואר שלה כדי להיות רלוונטית. בייקר אומרת שהתואר הזה לא הולך לשום מקום. מאחור, ויקי אומר שימי בריט כאלופה ספורים. נילה אומרת שהכל הועבר לבריט כל חייה בלי להתאמץ אבל בשבוע הבא זה לא יהיה קל בשבילה.

ג'ון מוקסלי מאחורי הקלעים פרומו על ארצ'ר. הוא אומר שאתה רק שורד אותו כי הוא שרד אותו בטוקיו ושרד אותו בג'אסנוביל. מוקסלי אומר שארצ'ר רוצה לסיים את הקריירה שלו אבל הוא ישיג אותו לפני שהוא יוכל להשיג את מוקסלי. מוקסלי אומר שהוא הצייד ולא זה שצדים אותו. הוא מקבל את האתגר של ארצ'ר.
קרב 4:
ווילר יוטה(ע' קאסידי וצ'אק טיילור) נגד סמי גאוורה
המנצח: סמי גאוורה אחרי GTH.

מוקדם יותר היום, שאבני מראיין את הפאקטורי אבל QT מרשל שואל את שאבני מה זאת הגישה הזאת והאם הוא גם מאמין לזה שהוא נקבר ע"י קודי רודס. מארשל שופך את שייק החלבונים של אהרון סולו על ראשו של טוני והולך.
קרב 5:
פנלופה פורד נגד יוקה סקזאקי
המנצחת: יוקה אחרי הפינישר שלה.

מוכרז לשבוע הבא:
- אורנג' קאסידי נגד הבלייד.
- ג'ון מורסלי נגד לאנס ארצ'ר על אליפות IWGP ארה"ב בקרב טקסס דף.
- כריס ג'ריקו נגד שון ספירס בקרב שבו ספירס יכול להשתמש בכיסא אבל ג'ריקו לא.
- ניילה רוז נגד בריט בייקר על אליפות הנשים.

יש סרטון על AEW ראמפייג' שמתחיל ב13 באוגוסט, יום שישי.

קרב 6:
קרב קופין
דארבי אלן נגד אית'ן פייג'
- במהלך הקרב אלן פותח את הארון קבורה ומבפנים סקורפיו סקיי תוקף את דארבי, סטינג מגיע והוא וסקיי נכנסים לברול לתוך האוהדים עד שנעלמים למאוחרי הקלעים.
המנצח: דארבי אלן אחרי שקופץ עם סקיידבורד על הגב של אית'ן פייג' על האייפון שנופל לתוך הארון קבורה, דארבי סוגר את הארון וחוגג עם הקהל ואז מבצע את הקופין דרופ על הארון ושובר את הארון על אית'ן פייג'.

[Image: 217408856-492292138502041-5080260806855458097-n.jpg]

[Image: E6-Ts-JSe-XEAAye3q.jpg]

[Image: 218298804-327556335704312-6850268815876977881-n.jpg]

(07-15-2021, 01:48 PM)Jon_M0xley כתב: [ -> ]קרב טקסס דף
מה הקטע של הקרב כאילו מה מיוחד בו
תגובה מלאה בקרוב, רק אומר בקצרה - זה היה פרק מאוד מוצלח, בצורה מאוד מפתיעה. החזרה לקהל מלא מחמיאה מאוד לAEW והופכת אותם ממש לארגון אחר. בנוסף לכל זה - יש להם המון מזל לאחרונה. מלאכי בלאק הוא טאלנט ברמה עולמית שהגיע אליהם בדיוק ברגע בו הם צריכים טאלנט ענק וחדש כזה לארגון, פייג' משום מה רותח גם אחרי תקופת צינון שיכלה לפגוע בכל העלילה שלו, הקידום של ריקי סטארקס משתלם ישר - במיוחד כשריקי הוא טלאנט כל כך טבעי ומוצלח. 

מרגיש כאילו התקופה החשוכה של AEW יכולה להיגמר בקרוב אם שום דבר לא יקלקל להם - או אם הם לא יקלקלו לעצמם. 
בקרוב אגיב על הכל, פשוט זה השאיר עליי רושם חיובי ואני ממליץ לכולם לבדוק מה הלך שם היום. 
(07-15-2021, 02:25 PM)SwitchBlade כתב: [ -> ]תגובה מלאה בקרוב, רק אומר בקצרה - זה היה פרק מאוד מוצלח, בצורה מאוד מפתיעה. החזרה לקהל מלא מחמיאה מאוד לAEW והופכת אותם ממש לארגון אחר. בנוסף לכל זה - יש להם המון מזל לאחרונה. מלאכי בלאק הוא טאלנט ברמה עולמית שהגיע אליהם בדיוק ברגע בו הם צריכים טאלנט ענק וחדש כזה לארגון, פייג' משום מה רותח גם אחרי תקופת צינון שיכלה לפגוע בכל העלילה שלו, הקידום של ריקי סטארקס משתלם ישר - במיוחד כשריקי הוא טלאנט כל כך טבעי ומוצלח. 

מרגיש כאילו התקופה החשוכה של AEW יכולה להיגמר בקרוב אם שום דבר לא יקלקל להם - או אם הם לא יקלקלו לעצמם. 
בקרוב אגיב על הכל, פשוט זה השאיר עליי רושם חיובי ואני ממליץ לכולם לבדוק מה הלך שם היום. 

האמת אני נהנתי יותר מהסגמנטים והפרומואים מאשר הקרבות. אין פה קרב 1 שהגיע לרמה גבוה וכל הקרבות היו ברמה נמוכה יחסית לאירוע. אין פה קרב אחד שאני ארצה לראות שוב וחוץ מהקופין דרופ בסוף לא היה פה משהו בקרבות שאני אזכור.

מה שכן, מלאכי בלאק- קודי רודס היה חזק, קודי הפייס לבוש כולו לבן ומולו מלאכי בלאק לבוש כולו שחור. טוב נגד רע, שחור נגד לבן. זה היה תוספת מאוד חזקה לסגמנט. הפרומו של בלאק היה טוב ואני שמח שהוא הגיע לזירה ולא נותנים לו לדבר בחדר חשוך. בלאק אמר פה משהו מעניין שלא אכפת לו מקודי כמו שלקודי לא אכפת מהקהל, נראה אם זה התחלה של משהו או סתם חלק מהפיוד. הייפ.

הפרומו של מירו וההצגה של האליפות החדשה גם היה טוב, קצר ולעניין. האליפות החדשה נראת ממש יפה.

אנדרדה מחפש את הדף טריינגל, מעניין מאוד.

ה- סגמנט של התוכנית היה אדם פייג' וקני אומגה, סגמנט מושלם. פייג' מזכיר את הקרב שהוא הפסיד לג'ריקו שהפך לאלוף הראשון של aew, ואז הוא אומר שהוא ניסה לברוח אבל הוא צריך את האליפות הזאת בוצע ממש יפה. מאט ג'קסון גם הוסיף כשהוא שאל אותו אם הוא זוכר אותם אחרי שהוא הפקיר אותם, הם הלכו פה ממש על כל הסיפור של פייג' מההתחלה. היה בקרב אליפות הראשון והפסיד לג'ריקו, אחר כך התחיל לשתות בשביל לשכוח את הכישלון ועכשיו ההתמודדות שלו עם הפחד. אומגה סוף סוף מתנהג כמו אלוף ונכנס לזירה בלי פחד, התוספת שלו מעניינת שאם פייג' מפסיד הוא לא יכול לאתגר אותו מראה שאומגה מפחד מפייג' ועושה הכל כדי שפייג' לא יקח לו את האליפות. קרב 5 נגד 5 קרב הדחות נשמע קרב טוב, גם לא יהיו הפרעות כי כולם בקרב, אמור להיות קרב חזק. הקהל כל כך אוהב את פייג' ואני שמח בשבילו שהקורונה לא דפקה לו את זה.

פרק שהסגמנטים היו יותר טובים מכל הקרבות. פרומואים על רמה.
(07-15-2021, 02:47 PM)Jon_M0xley כתב: [ -> ]
(07-15-2021, 02:25 PM)SwitchBlade כתב: [ -> ]תגובה מלאה בקרוב, רק אומר בקצרה - זה היה פרק מאוד מוצלח, בצורה מאוד מפתיעה. החזרה לקהל מלא מחמיאה מאוד לAEW והופכת אותם ממש לארגון אחר. בנוסף לכל זה - יש להם המון מזל לאחרונה. מלאכי בלאק הוא טאלנט ברמה עולמית שהגיע אליהם בדיוק ברגע בו הם צריכים טאלנט ענק וחדש כזה לארגון, פייג' משום מה רותח גם אחרי תקופת צינון שיכלה לפגוע בכל העלילה שלו, הקידום של ריקי סטארקס משתלם ישר - במיוחד כשריקי הוא טלאנט כל כך טבעי ומוצלח. 

האמת אני נהנתי יותר מהסגמנטים והפרומואים מאשר הקרבות. אין פה קרב 1 שהגיע לרמה גבוה וכל הקרבות היו ברמה נמוכה יחסית לאירוע. אין פה קרב אחד שאני ארצה לראות שוב וחוץ מהקופין דרופ בסוף לא היה פה משהו בקרבות שאני אזכור.

מה שכן, מלאכי בלאק- קודי רודס היה חזק, קודי הפייס לבוש כולו לבן ומולו מלאכי בלאק לבוש כולו שחור. טוב נגד רע, שחור נגד לבן. זה היה תוספת מאוד חזקה לסגמנט. הפרומו של בלאק היה טוב ואני שמח שהוא הגיע לזירה ולא נותנים לו לדבר בחדר חשוך. בלאק אמר פה משהו מעניין שלא אכפת לו מקודי כמו שלקודי לא אכפת מהקהל, נראה אם זה התחלה של משהו או סתם חלק מהפיוד. הייפ.

הפרומו של מירו וההצגה של האליפות החדשה גם היה טוב, קצר ולעניין. האליפות החדשה נראת ממש יפה.

אנדרדה מחפש את הדף טריינגל, מעניין מאוד.

ה- סגמנט של התוכנית היה אדם פייג' וקני אומגה, סגמנט מושלם. פייג' מזכיר את הקרב שהוא הפסיד לג'ריקו שהפך לאלוף הראשון של aew, ואז הוא אומר שהוא ניסה לברוח אבל הוא צריך את האליפות הזאת בוצע ממש יפה. מאט ג'קסון גם הוסיף כשהוא שאל אותו אם הוא זוכר אותם אחרי שהוא הפקיר אותם, הם הלכו פה ממש על כל הסיפור של פייג' מההתחלה. היה בקרב אליפות הראשון והפסיד לג'ריקו, אחר כך התחיל לשתות בשביל לשכוח את הכישלון ועכשיו ההתמודדות שלו עם הפחד. אומגה סוף סוף מתנהג כמו אלוף ונכנס לזירה בלי פחד, התוספת שלו מעניינת שאם פייג' מפסיד הוא לא יכול לאתגר אותו מראה שאומגה מפחד מפייג' ועושה הכל כדי שפייג' לא יקח לו את האליפות. קרב 5 נגד 5 קרב הדחות נשמע קרב טוב, גם לא יהיו הפרעות כי כולם בקרב, אמור להיות קרב חזק. הקהל כל כך אוהב את פייג' ואני שמח בשבילו שהקורונה לא דפקה לו את זה.

פרק שהסגמנטים היו יותר טובים מכל הקרבות. פרומואים על רמה.

אמרת כל מה שרציתי לומר
אני לא מבין מה זה האליפויות הלא מזוהות כמו שיש למוקסלי או לקייג'. אפשר הסבר?
(07-15-2021, 03:36 PM)hbk כתב: [ -> ]אני לא מבין מה זה האליפויות הלא מזוהות כמו שיש למוקסלי או לקייג'. אפשר הסבר?

האליפות של מוקסלי היא אליפות של NJPW, אליפות ארצות הברית של הארגון. בגלל שAEW וNJPW נמצאים בסוג של שותפות כרגע, הוא מגן עליה בAEW ובNJPWץ

האליפות של קייג' היא אליפות הFTW (Fuck The World) 
האליפות המקור הייתה שייכת לטאז בECW, אבל הוא הביא אותה לקייג' אחרי שהוא הציכ את עצמו כמנהל שלו. 
אליפות לא רשמית על ידי AEW
אופנר נחמד. הזכיר לי שקארל אנדרסון יכול להיות אחלה מתאבק כשהוא רוצה. לא מבין למה שוב ארצ'ר בקרב שהוא יפסיד, הוא מקבל בוקינג כמו של ביג שואו ב-AE. פעם פייס, פעם היל, מה שבטוח - הוא תמיד מפסיד. וכמובן הסטיפולציה שאין בה שום צורך... מספיק עם הבוקינג הזול הזה. הם יכולים לייצר טלוויזיה טובה גם בלי קרבות זבל בכל שבוע וגם אם לא יהיה את העלאק high stakes של קרבות אליפות בלי היט.

אנדרדה-פיניקס/פאק ואפילו פנטגון, הו בייבי.

לא הרגשתי שיש יותר מדי כימיה בין סטארקס וקייג' אבל לקראת הסוף הקרב השתפר. נחמד שסטארקס ניצח, מרגיש שזה הניצחון הראשון שלו בדיינמייט. באופן לא מפתיע הקהל היה מאחוריו, הילד כוכב.
סגמנט אדיר של בלאק וקודי. כשבלאק הופיע בחדר חשוך ומלמל שטויות חשבתי שהם הולכים לחזור על הטעות של WWE, אבל מצוין שהוא נכנס לברול כבר בשבוע השני שלו. כמעט שנתיים שהוא לא עשה כלום חוץ מלקשקש בחדר חשוך על כלום ושום דבר, הדבר הכי חשוב עבורו בטווח הקצר יהיה להיכנס לזירה וכמה שיותר.

איזה קרב נהדר של הארדי וכריסטיאן. כריסטיאן אולי המתאבק שאני הכי נהנה לראות קרבות של 10+ דקות שלו כרגע. גנרל אמיתי בזירה, זן נדיר שהולך ונכחד של מתאבקים שעושים הכול נכון בזירה. תענוג. גם הארדי לשם שינוי לבש את מגפי העבודה וסופסוף ראינו אותו בקרב נורמלי ולא קלאסטרפאק מעייף.

ליוטה הזה יש חתיכת פרצוף מוזר. שמעתי את השם שלו בטוויטר אבל פעם ראשונה ראיתי אותו באמת. קרב קצר וחמוד שלו ושל סמי. תעירו אותו כשיוטה יהיה פחות דקיק. כרגע הוא שייך למרתפי דארק.
QT עדיין קיים? למה?
אני מחרים כל קרב של ג'ושי שהיא לא שידה. איפה טאי קונטי למען השם? איפה שידה, איפה סרינה, איפה רוסה?
גם המיינאיבנט היה טוב. קצת קצר אבל לא נורא. נקווה שהפיוד הזה נגמר.

בסה"כ תוכנית טובה, הקהל זה בערך 70% מהמוצר של AEW. אפילו יש לי חשק מוזר לצפות בדארק.
אני אהבתי.
אני חושב שהקטע הכי טוב בAEW זה שיש קרבות מוכרזים לשבוע הבא והם הגיוניים.
ריקי סטארקס > MJF
אדם פייג' > MJF
תקף גם לגבי סמי גאוורה
עמודים: 1 2