Wrestling-IL

גרסה מלאה: תוצאות | WWE NXT 13.7.2021
הינך צופה בגרסה קלה (ארכיון) של התוכן כרגע. צפה בגרסה המלאה עם העיצוב המלא.
עמודים: 1 2
[Image: 20210706_NXT_Match_KrossGargano_FC_Tonig...808fcc.jpg]

דקוטה קאי לצד ראקל גונזאלס ניצחה את אמבר מון, קאי הצמידה את מון לניצחון אחרי GTK, אחרי הקרב זאיה לי יצאה החוצה ונכנס לזירה, זאיה לי חולפת על פני דקוטה קאי ונעמדת מול ראקל גונזאלס, זאיה לי אומרת לראקל גונזאלס שהיא בדרך שלה, ראקל גונזאלס מרימה את אליפות הנשים של NXT ושואלת את זאיה אם זה מה שהיא רוצה, זאיה לי מהנהנת, ראקל מסכימה לקרב.

מוקדם יותר מקנזי מראיית את דיימונד מיין, הם אומרים שהגיע הזמן לאתגר פתוח, בובי פיש מגיע ואומר שהוא בפנים ומסתכל על רודריק סטרונג, מלקום אומר לבובי פיש שהוא יפגוש הערב את טיילר ראסט, פיש עונה שלא אכפת לו מי יהיה ראשון, רודריק סטרונג אומר שאחרי שראסט יסיים אותו זה נגמר.

מוקדם יותר אל איי נייט נמצא בביתו, הוא שוכב ליד הבריכה כאשר הוא מחזיק באליפות מיליון דולר, המשרת קמרון גריימס מגיע, אל איי נייט אומר לגריימס שהוא צריך לעבור מייקאובר, מספרים אותו, אל איי נייט צוחק עליו אבל קמרון גריימס אומר על עצמו שהוא נראה מעולה, אל איי נייט מתעצבן מזה ואומר לו שהוא נראה כמו פינגוין.

טיילר ראסט לצד דיימונד מיין ניצח את בובי פיש, רודריק סטרונג עלה על האפרון והסיח את דעתו של פיש, ראסט ניצל זאת, פגע בפיש ואז סיים אותו אחרי בעיטה לראש, אחרי הקרב דיימונד מיין נכנסים לזירה ומתכננים לתקוף את פיש, אלוף משקל קל קושידה יוצא החוצה ועושה את ההצלה.

קאריון קרוס מתכונן לקראת הקרב שלו הערב נגד ג'וני גרגאנו, סמואה ג'ו מגיע ומסביר לו שהוא השופט הערב, קרוס אומר לג'ו שהוא צריך להזהר לא לדפוק אותו.

מוקדם יותר מראים את הדרך מגיעים לאולם, בת' פיניקס עוצרת לדבר עם אינדי הארטוול, היא שואלת אותה לגבי דקסטר לומיס ונותנת לה עצה, היא אומרת לה שלפעמים היא צריכה לקחת את ההזדמנות.

סאריי ניצחה את ג'יג'י דולין, במהלך הקרב מנדי רוז מופיע בסטייג', מנדי רוז צופה בקרב, סאריי הצמידה את דולין לניצחון אחרי סופלקס, אחרי הקרב מנדי רוז הולכת.

לגדאו דל פנטזמה נותנים פרומו מאחורי הקלעים, סאנטוס אסקובר מדבר על אייזה סוורב סקוט שמחזיק באליפות צפון אמריקה, אחר כך הם יורדים על השירה של היט רו ואומרין שאין להם קלאסה, אסקובר עובר לדבר על דקסטר לומיס שאותו הוא יפגוש, הוא אומר שגם לו אין קלאסה והוא לוזר.

סאנטוס אסקובר לצד ראול מנדוזה וחואקין ווילד ניצח את דקסטר לומיס, חואקין ווילד תקף את לומיס כאשר השופט לא ראה, סאנטוס אסקובר הכניס את לומיס לזירה והצמיד אותו לניצחון אחרי פנטום דרייבר, לגאדו דל פנטזמה עושים את דרכם אל מאחורי הקלעים, היט רו יוצאים לסטייג' ויש פייסאוף ביניהם עד שלגאדו של פנטזמה הולכים.

מוקדם יותר וייד בארט מראיין את קייל אוריילי, קייל אוריילי אומר שלהפסיד זה חלק מהחיים, קייל אוריילי אומר שהוא לא רק מישהו שינצח את אדם קול, הוא הבחור שיסיים את אדם קול.

מוקדם יותר אל איי נייט והמשרת שלו קמרון גריימס נמצאים בחצר של נייט, אל איי נייט אומר לו שיכסח לו את הדאש, יש מכונה גדולה, גריימס מתכונן לעלות עליה אבל אל איי נייט נותן לו מכונה קטנה יותר, גריימס מתלהב ואומר שסבתא שלו תמיד הייתה רודפת אחריו ככה.

אנחנו מקבלים סרטון שהיה במהלך הפרסומות, אינדי הארטוול באה לזירה ומרימה את דקסטר לומיס, הם נופלים, הם כמעט מתנשקים, קנדיס לריי מגיעה בזמן ומזיזה את אינדי הארטוול.

טורניר הפריצה - סיבוב ראשון
דוק הדסון ניצח את איקמן ג'ירו, הדסון העפיל לסיבוב הבא.

מקנזי מראיינת את פיט דאן לצד אוני לורקן, הוא אומר שלא אכפת לו מהקרב המרכזי, דאן אומר למקנזי שתחפש את ג'וני ותשאל אותו מי הכי קשוח ב-NXT, פיט דאן אומר שבאחד על אחד הוא מנצח את כולם, הוא אומר שהוא המתאבק הטכני הכי טוב בעולם, תאצ'ר מגיע ושואל את דאן אם הוא הכי קשוח ב-NXT או המתאבק הטכני הכי טוב, דאן עונה לו ב-'מי שואל', צ'אמפה מגיע ותוקף את דאן, מתפתח ברול בין כולם עד שמפרידים אותם.

קייסי קאנטזרו וקיידן קרטר ניצחו את אליה וג'סי קמאה לצד רוברט סטון, קייסי הצמידה את אליה לניצחון אחרי 450 ספלאש, אחרי הקרב רוברט סטון מנסה לעזור לאליה, אליה דוחפת את רוברט סטון, אליה אומרת לרוברט סטון שהיא עזרה לו יותר ממה שהוא עזר לה, אליה סוטרת לרוברט סטון ואז תוקפת אותו בלי הפסקה, הקהל בעד אליה ונותן לה צ'אנטים מאוד חזקים, אליה יוצאת מהזירה, מסמנת נשיקה לג'סי קמאה והולכת, פרנקי מונט מגיעה ואומרת כמה מילים לג'סי קמאה, פרנקי מונט הולכת, ג'סי קמאה אחריה ורוברט סטון אחריהן.

סמואה ג'ו מגיע לדבר עם ג'וני גרגאנו לקראת הקרב שלו הערב נגד קאריון קרוס, אחרי שג'ו מסיים לדבר איתו הוא יוצא מהחדר ופיט דאן מגיע, יש פייסאוף בין פיט דאן וסמואה ג'ו.

מוקדם יותר רואים את קמרון גריימס שוכב ליד הבריכה של אל איי נייט כאשר עליו רק תחתונים, אל איי נייט מגיע ושואל אותו איפה הבגדים שלו, ברקע רואים ילד שעושה את העבודה במקום גריימס, אל איי נייט שואל אותו מה הילד הזה עושה פה, גריימס אומר שהוא מיליונר, אל איי נייט מתעצבן ואומר לו שהוא יעשה את מה שהוא אומר לו, הילד מגיע לקבל כסף על העבודה מגריימס, אל איי נייט אומר לילד ללכת, הילד בועט באל איי נייט, גריימס מפיל ב'טעות' את אל איי נייט לבריכה.

אדם קול יוצא לזירה, קול אומר שהוא הוכיח שהוא יותר טוב מקייל אוריילי, קול אומר שהוא מתאבק NXT הכי גדול בהיסטוריה, קול אומר שהניצחון של קייל עליו לא נחשב כי זה היה קרב אנסקשן, קול יורד על מה שאוריילי אמר מוקדם יותר, קול אומר לאוריילי שיחשוב טוב אם הוא רוצה קרב חוזר כי הוא יביך אותו שוב, קול עובר לדבר על סמואה ג'ו, קול אומר שסמואה ג'ו פחדן, קול אומר שהוא סך הכל שומר שמקבל כסף והוא לא מפחיד אותו, קול אומר שאין מישהו מספיק גבר בלוקר רום להיות אחד על אחד איתו, ברונסון ריד יוצא החוצה, ריד אומר שאין לו שום דבר להפסיד, ריד נכנס לזירה, ריד אומר לקול שכל העיניים עכשיו עליו, ריד אומר שאנשים תוהים מה הצעד הבא שלו, ריד אומר שאנשים מחשיבים את קול בתור הגולדן בוי, ריד אומר לקול שהוא הזדמנות הזהב שלו, אדם קול מנסה לתקוף את ריד אך לא מצליח, ריד פוגע בקול שיוצא מהזירה, סמואה ג'ו יוצא החוצה כאשר הוא לבוש בבגדי השופט, לפני שהוא נכנס לזירה יש פייסאוף בינו לאדם קול.

פרנקי מונט, ג'סי קמאה ורוברט סטון הולכים מאחורי הקלעים, הם נשאלים לגבי אליה, פרנקי עונה שלא נצטרך לדאוג לה יותר, מנדי רוז מופיע ואומרת להם שזה נראה שהבראנד תחת הנהגה שונה, מנדי הולכת.

מוכרז לשבוע הבא :
- בובי פיש וקושידה נגד רודריק סטרונג וטיילר ראסט.
- זאיה לי נגד ראקל גונזאלס בקרב על אליפות הנשים של NXT.

קרב על אליפות NXT - שופט מיוחד : סמואה ג'ו
קאריון קרוס ניצח את ג'וני גרגאנו ושמר על אליפות NXT, לקראת סוף הקרב קרוס חונק את גרגאנו, סמואה ג'ו מתחיל לספור וקרוס לא משחרר, ג'ו מעיף את קרוס, קרוס צוחק ויש פייסאוף בינו לג'ו, מחוץ לזירה קרוס מתכונן להעיף על ג'וני גרגאנו את המדרגות, סמואה ג'ו לוקח את המדרגות מקרוס ומעיף אותם, גרגאנו קופץ על קרוס ונותן לו DDT מחוץ לזירה, הוא מכניס אותו לזירה ונותן לו ואן פיינאל ביט, קרוס יוצא מזה, קרוס נותן לג'וני מרפק לעורף, 3 פאוורבומב ברציפות, סופלקס, עוד מרפק לעורף ומצמיד לניצחון.
אחרי הקרב פייסאוף בין קרוס וג'ו, אחרי מספר רגעים נראה שג'ו רוצה לריב, סקארלט נעמדת באמצע, סמואה ג'ו מסתובב ומתכונן לצאת מהזירה, קאריון קרוס חונק את סמואה ג'ו עד שהוא מעלף אותו, קאריון קרוס מרים את אליפות NXT והתוכנית מסתיימת.
[Image: 111.jpg]
תוכנית נחמדה
פרק ענק של נקסטי, השעתיים האלה עפו לי בטיל בלייב, דעות :
- דקוטה קאי ואמבר מון נתנו יופי של אופנר לתוכנית, זאיה לי בייבי, הגיע הזמן ! סוף סוף זאיה לי הולכת לקבל את הספוטלייט שמגיע לה, עברה שיפור גדול, צריך להיות קרב טוב בשבוע הבא, שימו לב לפרצוף של דקוטה קאי שם אחרי שהיא חלפה על פניה... לא יכול לחכות כבר לראות את דקוטה קאי מתהפכת על ראקל.
- כל הקטעים של גריימס ואל איי נייט כצפוי היו מבדרים וטובים.
- טיילר ראסט מנצח פחות או יותר בסקוואש את בובי פיש, נראה שפיש הכי פחות יהנה מהפירוק של UE, בכל מקרה אני מתחיל להנות מדיימונד מיין, טיילר ראסט אנדרייטד וטוב לראות אותו מקבל זמן מסך כמו שצריך, סטרונג נגד פיש צריך להיות בקרוב, מקווה שסטרונג יהיה זה שיזכה באליפות משקל קל מקושידה.
- צריך להגיד מילה על הדרופקיק של סאריי, זה נראה מהלך מאוד מסוכן, מקווה שזה לא יגרום לפציעות בעתיד, מנדי רוז ב-NXT מפאקינג שום מקום זה הולי שיט מומנט קטן, הקהל הגיב בהתאם, מנדי התלבשה בהתאם  Heart זאת המנדי שאנחנו רוצים לראות, הייפ.
- הקרב של אסקובר ולומיס פחות העניין... העניין הוא לגאדו דל פנטזמה נגד היט רו וזה זהב. אייזה סוורב סקוט נגד סאנטוס אסקובר, קילשוט נגד קינג קוארנו, הייפ.
- טורניר הפריצה, הדסון נגד איקמן ג'ירו, התכוננתי כבר לחרבן על ג'ירו בהתחלה אחרי כמה מיני ריקודים, אבל וואלה הוא דפק הופעה חזקה, הקרב עצמו היה טוב, הפתיע אותי לראות את הדסון(ברנדן ויק) עולה לסיבוב הבא.
- פאקינג אליה ! תזהרו להריץ את זה, איזה פופים גדולים היא קיבלה, ללא ספק אחד מההיילטס של התוכנית הזאת, הגיע הזמן לקידום.
- צריך להוציא איזה חוק נגד אדם קול, אסור לתת לו את המיקרופון... הבחור בליגה אחרת. עוד פרומו חזק שלו, הופתעתי לראות את ברונסון ריד, כנראה שיש לו עוד איזה פיוד אחד לפני הרוסטר הראשי, ריד נגד קול יהיה חזק.
- קרב מרכזי קרוס גרגאנו היה מעולה כמובן, האימפקט של סמואה ג'ו הוסיף המון, וואלה הייתי בטוח אחרי הואן פיינאל ביט שזה נגמר, קרוס רצח את אמא שלו אחר כך, הקטע של המרפק לעורף, 3 פאוורבומב, סופלקס ועוד מרפק לעורף.. זה היה מדהים. קרוס היה נראה רוצח.
וכמובן מה שהיה אחרי הקרב... הו בייבי. קרוס מחסל את ג'ו, קרוס התגרה בסמואה ג'ו. אנחנו יודעים לאן זה הולך להוביל...

קצת מהטיזינג שהיה בתוכנית הזאת :
- זאיה לי נגד ראקל גונזאלס.
- דקוטה קאי נגד ראקל גונזאלס.
- רודריק סטרונג נגד בובי פיש.
- רודריק סטרונג נגד קושידה.
- מנדי רוז חוזרת ל-NXT.
- סאנטוס אסקובר נגד אייזה סוורב סקוט.
- קייל אוריילי נגד אדם קול 3.
- אדם קול נגד ברונסון ריד.
- פיט דאן נגד סמואה ג'ו.
- אדם קול נגד סמואה ג'ו.
- קאריון קרוס נגד סמואה ג'ו.

דאמ.
אני חושב שאחרי הקרב ג'וני גרגאנו פונה לבית החולים כי זה היה רצח הוא פאקינג חיסל אותו מרפק לעורף 3 פאוורבום סאיטו סופלקס ועוד מרפק לזה אין מילה אחרת מאשר רצח
(07-14-2021, 05:37 AM)lidoradir כתב: [ -> ]מנדי רוז ב-NXT מפאקינג שום מקום זה הולי שיט מומנט קטן, הקהל הגיב בהתאם, מנדי התלבשה בהתאם  [Image: heart.png] זאת המנדי שאנחנו רוצים לראות, הייפ.

זה יכול להיות מעניין
(07-14-2021, 05:37 AM)lidoradir כתב: [ -> ]הו בייבי. קרוס מחסל את ג'ו, קרוס התגרה בסמואה ג'ו. אנחנו יודעים לאן זה הולך להוביל...

הייתי רוצה שהוא יחזיר את המאסל באסטר רק לקרב הזה
וואו, וואו ושוב פעם וואו.
הA שואו עם עוד תוכנית פשוט מדהימה.

אני לא הכי עף על ראקל גונזאלס, ואני גם לא הכי עף על זיה לי, אבל שתיהן סך הכל עושות עבודה טובה והמפגש בניהן בהחלט יכול לעשות עוד יותר טוב לשתיהן. 

הקטעים של קמרון גריימס וLA נייט לאורך התוכנית - מעולים ומבדרים מאוד. יחד עם זאת, אני מקווה שלא ימרחו יותר מדי את הפיוד בניהם.

לראות את בובי פיש נעמד מול רודריק סטרונג מאחורי הקלעים.. רגע חזק ואמוציונלי מאוד. 
נראה מעניין מאוד מה שהולך לקרות בין פיש וקושידה לבין דיימונד מיין. מקווה מאוד שכל זה יוביל לזכייה של רודריק סטרונג באליפות.

לגאדו דל פנטזמה נגד היט רואו?
קניתי. בלי יותר מדי דיבורים.

הקרב הראשון של טורניר הפריצה היה בהחלט מעולה. קרב אמנם קצר, אבל זה מה שהפך אותו לטוב. קצבי מאוד, מהיר, כל אחד הצליח להרשים ולהפגין את היכולות שלו. דוק הדסון נראה מעולה ואני שמח שהוא לקח את הניצחון. ג'ירו גם כן נראה יופי של אתלט, מאמין שעוד נראה אותו בהמשך.

בדיוק בזמן הקרב זוגות של הנשים חשבתי לעצמי: "די, לא מיצינו את השלישייה של ג'סי, אליה ורוברט?" ואז זה הגיע. אליה מתפוצצת וזוכה לרגע הכי גדול שלה בNXT. הגיע הזמן, מחכה לראות לאן זה ייקח אותה.

הברול של דאבל T עם פיט דאן ואוני לורקן.. לזה קוראים ברול. כמות הפוטנציאל שיש בפיוד זוגות הזה היא עצומה.

והנה הגיע הרגע שבזכותו התוכנית הפכה למושלמת - אדם קול.
כמו שלידור אמר, זה פשוט לא חוקי לתת לו מיקרופון. הבן אדם רוצח. איזה יכולות, כמה כריזמה.
"להפסיד זה חלק מהדרך שלך אם קוראים לך קייל אוריילי" - קייל, הייתי אומר לך להכין לעצמך את הקבר, אבל אחרי גרייט אמריקן באש אתה כבר נמצא עמוך בתוכו.
ואז הגיע ברונסון ריד. הבחור שחושב שהוא כל יכול. ברונסון, אמנם אוהבים אותך מאחורי הקלעים, אבל בוא נכנס לפרופורציות - הפסדת את האליפות שלך והצעד הראשון שאתה עושה זה לעמוד מול אדם קול? לא חכם במיוחד. סופרקיק אחד ואתה חוזר לטורניר הפריצה. ראה הוזהרת.

ברכות למנדי רוז על חזרתה לNXT, בהחלט צעד מעניין. ברוכה השבה לרוסטר הראשי.

המאיין אבנט היה מ-ד-ה-י-ם!
אני אולי עדיין בהייפ, אבל אני לגמרי שם את הקרב הזה באותה שורה עם הקרב של קרוס-באלור.
הכל היה פשוט מעולה. מההכנה לקרב שהתחילה בשבוע שעבר ועד לתוכנית הזאת, כשג'ו נכנס, בעט בשק האגרוף ונעמד מול קרוס, אח"כ האנגל המבדר בין ג'ו לגרגאנו ות'אורי, וכמובן הקרב בזירה. על ג'וני רסלינג אין יותר מדי מה להרחיב, זה לא חדש לאף אחד שהוא אומן האבקות. קאריון קרוס ממשיך לענות לכל המבקרים שלו ונותן כאן הופעה מצוינת. הוא יצא כל כך חזק מהקרב הזה. הכל הלך שם נגדו - ג'וני גרגאנו, ה"הפרעות" של ג'ו, אבל למרות זאת קרוס הצליח לשרוד ופשוט פירק את גרגאנו לחתיכות בסיום. הקומבו של כל המהלכים.. מושלם. 
המגע הפיזי בין קרוס לג'ו סוף סוף קורה ואוי כמה שזה הולך להיות אדיר. החלטה נכונה לתת לקרוס לחסל את ג'ו ולסגור את התוכנית אחרי קרב כזה, כי בשבוע הבא אנחנו הולכים לראות את ג'ו כמו שמעולם לא ראינו. הייפ עצום.
ואווו איזה פרק אש, כמה כיף היה לראות.
- הקרב הפותח היה מעולה, שמח לראות את דקוטה קאי משיגה ניצחון ועוד נקי שזה בונוס. קרב טוב של שניהן הפציצו על ההתחלה. שבוע שעבר התחילו לזרוע זרעים בין קאי לגונזאלס בראיון שהן ענו ביחד ואז קאי לקחה את הפיקוד, והשבוע בזה שהיא נעמדה מול זיה לי והיא פשוט לא התייחסה אלייה והלכה ישר לגונזאלס. לא כזה אוהב בגידות נגיד מגרגאנו- צ'אמפה יצא דבר יפה אבל מפה לא כל כך יודע אם זה יהיה להן טוב.
- מוזר לראות את פיש וסטרונג כאילו הם בריב, כשהיו בue לפני הפירוק הם היו חברים ואפילו פיש היה מלווה את סטרונג לזירה עד שנפצע אז מוזר כל היריבות הזאת.
שמח לראות את ראסט מנצח וזה נראה שכולם בסטייבל בעדו ורוצים לפתח אותו, יש לו מנהל, מאמן ואת סטרונג שמייעץ לו ועוזר לו. הסוף היה מטומטם מה זה הבעיטה לראש המעפנה הזאת Huh
דעה נוקשה לגבי פיש: הבן אדם נראה לא בכושר, גם הכרס לא עוזרת שם. מכל ה4-5 שנים שהוא שם לא זכור לי קרב אחד שהוא היה בין הבולטים בקרב. לא מכיר אותו מלפני nxt ככה שאני לא מכיר קרבות טובים שלו(אם יש). בנתיים הוא הכי כושל מהפירוק של הue וגם בתקופה של הue הוא היה החולייה החלשה.
- מנדייייי בnxt מעניין לראות מה מתפתח שם, סאריי לא מעניית אותי כרגע.
- לגדו דל פנטזמה נגד היט רו, יהיה אש יש הייפ.
מצחיק היה שאינדי הרימה את לומיס ונפלה.
- ראיון נחמד של אוריילי נראה מה קורה שם.
- איקמן ג'ירו במבט ראשון יש לו לוק של ג'ובר כזה שרץ אחרי אליפות 24/7, הפתיע אותי בקרב הזה ונתן אחלה של קרב. דוק הדסון גרם לי להתעניין בקרב הבא שלו.
- סוף סוף פיט דאן חוזר אחרי שכמה תוכניות לא היה, אין מה לעשות הוא האיש הכי קשוח וגם המתאבק הטכני הכי טוב בnxt ואולי גם בראשי. צ'אמפה ות'אצ'ר הפתיעו אותי שם, חשבתי שהם ישארו מול msk ויזכו באליפות. הייפ לקרב, כנראה שדאן יפסיד כי יצמידו את לורקן ואז אני מקווה שדאן יפטר מימנו.
- חלום שלי שקייסי וקארטר יזכו באליפות זוגות, מקווה שזה יקרה בקרוב. אליה אליה אליה איזה פופים ואווווו, נראה לי אף אחד לא ציפה לזה ואפילו לא היא. הקהל השתגע שם.
- כל הקטעים עם גריימס ונייט היו קורעים ואני צחקתי בקול בחדר חחח, חיכיתי לקטעים האלה אבל מקווה שלא יגזימו עם האורך של הזמן שזה יקרה שלא ימאס.
- והינה הוא יוצא ה- מתאבק, הרוצח על המיק אדם קול בייביייי. פרומו קלאסי של קול, מקווה שוינס ראה את זה ודמיין את קול מניף את אליפות wwe במאיין איבנט של רסלמניה. הוא צריך להיות הכוכב הבא של החברה ביחד עם גרגאנו ודאן. לא ציפיתי לברונסון ריד אבל הוא עשה את הטעות שלו, יעשה את הגוב ויעוף לראשי.
- והינה הגענו לקרב שלו חיכיתי מלפני טייקאובר, סמואה ג'ו עשה תפקיד מעולה בכל התוכנית כשהלך לקרוס ונעמד מולו ואז עם גרגאנו. אהבתי שגרגאנו אמר שהוא יצא לבד ויטפל בשאר. קרוס יצא מהקרב הזה 10000000 דולר ואיך אפשר שלא כשאתה נמצא בזירה עם ג'וני פאקינג רסלינג.
אין לי עוד מילים כי כולם מכירים איזה גאון זירה גרגאנו, אבל אני ישבתי במתח וקיוויתי שהוא ינצח. קרוס שבר את גרגאנו לקראת סוף הקרב ואז ניסה להרוג אותו עם המדרגות, התערבות טובה של ג'ו ואז הגיע הרגע שגרגאנו זינק על קרוס ואז נתן לו את הפינישר ואני החזקתי אצבעות שזהו אבל לא קרוס קם ורצח לי את גרגאנו מול העיניים. כל פאוורבומב שבר לי את הלב יותר ואז המרפק בסוף והחיוך לג'ו. שוב גרגאנו עושה את הקסם שלו וגורם ליריב שלו להראות כמו כוכב. הסוף עם קרוס- ג'ו היה ענק, לא חשבתי שקרוס באמת יגע בו גם כי סקארלט הפרידה וגם כי ג'ו עדיין לא כשיר לזירה אז חשבתי שעדיין לא הגיע הרגע אבללל בוםםם קרוס חונק את ג'ו ואילף אותו( חשבתי בהתחלה אולי קול יגיע ויתקוף את ג'ו כשהוא בסטיירדאון עם קרוס). הייפ לשבוע הבא לראות את הסמואן סאמישן משין חוזר לנקום.
פרק מעולה.

כול הקטעים עם נייט וגריימס חזקים, מצפה להמשך .
לא רוצה לפרט הרבה על כול קרב אחד כי כול הקרבות היו מעולים.
לומיס מפסיד לאסקובר אבל כול העניין עם לומיס הוא יותר על העלילה עם הינדי.
ראסט מנצח את פיש בעזרתו של רודרינד סטרונג. ( הפיוד הבא אחרי הקרב זוגות בשבוע הבא)
בונים לסמואה כמה אפשרויות חזרה לזירה...קרוס וג'ו כבר תקופה של עימותים , ג'ו ופיט דאן גם עם מבטים אחד לשני , ג'ו ואדם קול שמדבר עליו בזירה.

מנדי רוז ב NXT מעניין
אוני ופיט נגד צ'אמפה ות'אצר יהיה חזק
קרב פריצה וויט בראט נגד פונקי לא עניין אותי , פחות מעניין לראות מתאבקים בטורנירים כאלה לדעתי כי הם לא אפויים מספיק אבל האוסטרלי נראה מעניין בין השתיים.

מיין איבנט טוב , כול קרב שג'וני משתתף בו הוא טוב , קרוס היה גם טוב מכר טוב את המכות , סקארלט מדהימה בלי קשר לכלום חח.
ג'ו לא ממש התערב בקרב עד 4 דקות לסיום שדחף את קרוס ומשם זה היה נראה שזה יתפוצץ אבל קרוס שלט בעצמו ( חוץ מהתנועה המגונה) ורק זרק מבטים לג'ו ושנגמר הקרב קרוס חנק אותו ובעצם בונים את הפיוד הבא של קרוס..קרב לסאמר סלאם?
מה עוד צריך להגיד על NXT כל פרק מטורף

אחלה של קרב פתיחה טוב שקאי ניצחה

זיה לי נגד ראקל גונזלס וואו זה הולך להיות מלחמה אני חושב שזה עוד מוקדם בשביל זיה לי היא הייתה צריכה קצת יותר בנייה

דיימונד מיין מתחיל להתחבר לי וזה נראה טוב כמובן שבסוף רודריק סטרונג ינצח את קושידה ויזכה במשקל קל

אמאלה הבעיטה של סאריי וואו זה אחד המסוכנים

מנדי רוז חוזרת ל NXT וואלה זה עד עכשיו לא נתפס לי מאיפה זה הגיע מקווה שפה היא באמת תצליח ולא כמו ברוסטר הראשי

דקסטר לומיס הוא אחד הדמויות שאני הכי אוהב בNXT וחבל של נותנים לו פוש רק לדמיין את הדמות הזאת בטור היל זה יכול להיות מטורף

היט רו נגד לגאדו יאללה

אל איי נייט מגה סטאר
קמרון גריימס זהב איזה פיוד מדהים פדוט כיף לצפייה

דוק הדסון וואו היו דיבורים שהוא היה בראו שוינס מקמהן רוצה לתת לו דחיפה ענקית אבל זה לא קרה ועכשיו זה קורה בNXT

אדם קול ביי ביי נגד ברנסון ריד הולך להיות טוב

ולדובדבן שבקצפת קאריון המפלצת קרוס מחסל פלוס רוצח פלוס משמיד את ג'וני גרגאנו וואו איזה כיף היה לצפות בזה

סומאה ג'ו נוקה רפואית עם כן וואו זה הולך להיות מלחמת עולם קאריון המטורף קרוס נגד סומאה ג'ו זה אמור להוביל את קרוס לראשי
עמודים: 1 2