Wrestling-IL

גרסה מלאה: תוצאות | AEW Road Rager 7.7.2021
הינך צופה בגרסה קלה (ארכיון) של התוכן כרגע. צפה בגרסה המלאה עם העיצוב המלא.
עמודים: 1 2 3
[Image: E5t-GCL-XIAkl-Qu-K.jpg]

קרב רצועה - הדרך לנצח בקרב היא לגעת בכל פינות הזירה
קודי רודס ניצח את QT מארשל, במהלך הקרב ארון סולו הפריע לקודי רודס, דאסטין יצא החוצה והעיף את סולו לאיזור של הקהל, דאסטין וסולו רבו בקהל, ניק קומורוטו רדף אחריהם, בהמשך הקרב האורות נכבים ונדלקים, קודי רודס נתן למארשל 3 קרוס רודס ברצף ואז נגע בכל פינות הזירה וניצח.

מוקדם יותר שון ספירס מדבר על מה היה שבוע שעבר, הוא אומר שכולם שואלים למה הוא תקף את גווארה, שון אומר שהתשובה היא האגו של סמי גווארה, שון ספירס אומר שהוא אמר לסמי שהוא יתפוס אותו, סמי גווארה משום מקום זורק כיסא על שון ספירס, סמי גווארה מתיישב ואומר לספירס שזה רחוק מלהסתיים.

טוני שיבואני מזמין לזירה את אלוף AEW קני אומגה ודון קאליס, איך שהם נכנסים לזירה קאליס אומר לשיבואני שיצא ממנה, קאליס וקני רוצים לספר קהל שיעור בהיסטוריה, דון קאליס מדבר על הזכייה של קני אומגה אחרי שניצח את ג'ון מוקסלי, על הניצחונות שלו נגד ריי פיניקס וג'אנגל בוי, הם מדברים על כל האליפויות של קני אומגה, דון קאליס אומר שיש להם בעיה והיא שהם ניצחו את כולם ואף אחד לא נשאר, הקהל מתחיל לתת צ'אנטים של 'קאובוי שיט 'ו'אנחנו רוצים את האנגמן'. הדארק אורדר יוצאים החוצה, איוול אונו נכנס לזירה ושואל את קני למה הוא מתעלם מהקהל, למה קני מתעלם מהמתאבק שמדורג מספר 1 ב-AEW ולמה הוא מפחד מחבר שלו, קני אומר לאיוול אונו שהוא שואל הרבה שאלות ועכשיו הוא ישאל אותו שאלה, קני שואל אותו מה עיר הבירה של תאילנד, לפני שאיוול אונו עונה קני אומגה נותן לו לואו-בלו, הגוד בראדרס יוצאים ומתפתח ברול גדול של כלום, הם מעיפים את כולם מהזירה, רק איוול אונו נשאר בזירה, קני מתכונן להכות אותו בעזרת חגורת האליפות אך האנגמן אדם פייג' יוצא החוצה, האנגמן תוקף את כלום, מעיף את הגוד בראדרס החוצה, האנגמן מתכונן לבאק שוט לאריאט על קני אבל בסופו של דבר הוא נכנס לזירה ומסתכל עליו, יש ביניהם פייסאוף, קארל אנדרסון שוב עולה על האפרון והאנגמן נותן לו אגרוף, קני אומגה בורח מהזירה.

ג'ים רוס מראיין את דארבי אלן ואית'ן פייג' לקראת קרב ארון קבורה שלהם בשבוע הבא.

הפיניקאל(FTR וורדלו לצד טולי בלנצ'רד) ניצחו את האינר סירקל(סאנטנה, אורטיז והייגר לצד קונאן), טולי הסיח את דעתו של השופט, FTR נתנו את הפינישר שלהם להייגר וורדלו הצמיד אותו לניצחון, אחרי הקרב קונאן מנסה לתקוף את וורדלו אבל זה לא מזיז לו, טולי בלנצ'רד נכנס לזירה ותוקף את הרגל של קונאן, הפיניקאל בורחים.

MJF יוצא לזירה ומיד אחריו ג'ריקו, אוהד מנסה להכנס לזירה אך מאבטח תופס ג'ריקו, ג'ריקו עוזר לאבטחה ונותן אגרוף לאוהד, MJF אומר לקהל שעוד מישהו ינסה להכנס לזירה והוא יפרק אותו, MJF אומר לג'ריקו שהוא מתחנן לקרב שלישי נגדו וזה עצוב, ג'ריקו אומר שהוא היה צריך לתת לאוהד השמן להכנס ולהרביץ ל-MJF, ג'ריקו אומר שהוא יסכים לכל סטיפולציה כדי לפגוש אותו... אפילו לשכב עם אמא של MJF... שוב. MJF מזכיר לג'ריקו מה הוא גרם למוקסלי לעשות לפני שהוא פגש אותו, MJF אומר לג'ריקו שהוא יצטרך לנצח 4 קרבות, 4 יריבים שהוא יבחר לו בסטיפולציות שונות, MJF אומר לו שבמידה והוא יעבור את כולם הוא יקבל אותו, ג'ריקו חותם על החוזה וזורק ל-MJF אותו, MJF אומר לו כדי שזה יהיה סגור הם צריכים ללחוץ ידיים, MJF מושיט את ידו לג'ריקו, ג'ריקו לוחץ את ידו של MJF ולא עוזב אותו, ג'ריקו מושך את MJF ונותן לו ג'ודס אפקט.

במהלך התוכנית רואים בקהל את דן למברט, מאסבידל ואמנדה נונז.

מוקדם יותר טוני שיבואני מראיין את אלופת הנשים של AEW בריט בייקר וריבה, בריט בייקר אומרת שהיא תנצח את ניילה רוז בעוד שבועיים ותשמור על אליפות הנשים של AEW.

אנדראדה אל אידולו ניצח את מאט סיידל, אנדראדה יצא לזירה לצד ויקי גררו ועוזר אישי, אנדראדה הצמיד את סיידל לניצחון אחרי האמרלוק DDT(השדרנים קראו לפינישר אל אידולו). אחרי הקרב אנדראדה לוקח את החגורה מהמכנס שלו, שם אותה סביב היד של סיידל ומכניע אותו עד שהשופט צועק עליו, אנדראדה בסוף משחרר וגם מפחיד את השופט שבורח.

טוני שיבואני בזירה והוא מראיין את ארן אנדרסון, שיבואני מדבר עם ארן אנדרסון על הניצחון של קודי מוקדם יותר ועל הניצחון של הבן שלו ברוק, ארן אנדרסון אומר שזה טוב להיות במיאמי, הוא אומר שהם התגעגעו לקהל ושהוא יגש לעניין... האורות נכבים ואחרי 20 שניות נדלקים בחזרה, בזירה נמצא טומי אנד(אליסטר בלאק), טומי אנד מוריד את ארן אנדרסון בבלאק מס, קודי רודס נכנס לזירה לבדוק את ארן, השדרנים אומרים שזה לא טומי אנד, טומי אנד מוריד את קודי רודס בבלאק מס, השדרנים קוראים לו בשם מאלאקי בלאק.
[Image: 1.png]

משודר עימות שהוקלט מוקדם יותר בתוכנית דארק בין ריקי סטארקס וטים טאז, סטארקס שכר לעצמו אבטחה כי הוא לא סומך על בריאן קייג', אחרי החלפת מילים בריאן קייג' יצא החוצה, ריקי סטארקס ברח, בריאן קייג' חיסל את האבטחה.

קריס סטייטלנדר ואורנג' קאסידי ניצחו את הבאני והבלייד, סטייטלנדר הצמידה את הבאני אחרי BBT.

מוקדם יותר ג'אנגל בוי מקבל גביע על כך שהוא הראשון להגיע ל-50 נצחונות ב-AEW.

טוני שיבואני מראיין את דן למברט לצד מאסבידל ואמנדה נונז, דן למברט נכנס לזירה פרומו, הוא יורד על AEW והמוצר, בהמשך הוא מקדם את האירוע הקרוב של UFC, בסופו של דבר לאנס ארצ'ר יוצא החוצה ומחסל את דן למברט.

מוכרז לשבוע הבא - פייטר פסט לילה 1 :
- דארבי אלן נגד אית'ן פייג' בקרב ארון קבורה.
- מאט הארדי נגד כריסטיאן קייג'.
- בריאן קייג' יגן על אליפות FTW נגד ריקי סטארקס.
- פנלופה פורד נגד יוקה סאקאזאקי.
- האנגמן אדם פייג' ידבר.
- ג'ון מוקסלי יגן על אליפות ארה"ב של IWGP נגד קארל אנדרסון.

קרב רחוב על אליפות הזוגות של AEW
היאנג באקס ניצחו את פנטה אל זירו מיידו ואדי קינגסטון ושמרו על אליפות הזוגות של AEW, במהלך הקרב היה באמפ של השופט, קאטלר ניסה לרסס ספריי על פנטה אך לא הצליח, קאזריאן יצא והעיף את קאלטר דרך שולחן מחוץ לזירה שנשבר, בהמשך הגוד בראדרס יצאו ונתנו לקאזריאן מחוץ לזירה מג'יק קילר, בסוף הקרב היאנג באקס הצמידו לניצחו את אדי קינגסטון אחרי שהם שמים לו נעצים בתוך הפה ונותנים לו סופרקיק.
אני רואה שAEW הולכים על הילוך גבוה בשבוע הראשון שלהם בחזרה לדרכים, אבל לטומי אנד אין סעיף של 90 ימים?
(07-08-2021, 04:41 AM)TomerLami99 כתב: [ -> ]אני רואה שAEW הולכים על הילוך גבוה בשבוע הראשון שלהם בחזרה לדרכים, אבל לטומי אנד אין סעיף של 90 ימים?

האינסיידר פרסם ש-WWE לא עדכנו את סעיף 90 הימים שלו אחרי שהוא עלה לרוסטר הראשי לפני כמה שנים, ככה שהסעיף שלו נשאר אותו דבר כמו בחוזה של NXT שזה 30 ימים.

AEW יוצאים לדרך חדשה וההייפ חוזר, וואלה סתם נשארתי לייב לפרק הזה ויצא לי מעולה, דעות :
- טוב לצאת לדרכים, קהל חם ברוב התוכנית כמו שצריך.
- עדיין יש את הבעיות הקלאסיות של הבוקינג, הסחות דעת, תקיפות במהלך/אחרי הקרב וכו', צריך קצת להפחית בקטע הזה.
- אופנר טוב של קודי רודס ו-QT מארשל, מארשל נתן הופעה סבבה לשם שינוי, קודי ממשיך בשלו ומנצח את כל החברים.
- סגמנט חזק של קני אומגה/האנגמן אדם פייג', הייפ ענק לקרב הזה, הקהל התפוצץ שהאנגמן אדם פייג' יצא, הו בייבי זה יהיה גדול, #AND NEW.
- הפיניקאל נגד אינר סירקל היה בסדר כזה... כבר אין לי באמת כח לראות אותם כל פעם אחד נגד השני, גם כל הקטע הזה של המבוגרים של טולי נגד קונאן.. לא טוב.
- כריס ג'ריקו זה אח, הרג אותי שהוא נתן אגרוף לאוהד השמן שניסה להכנס לזירה.. חתיכת מטומטם. אסור שדברים כאלה יקרו ברסלינג, מה שכן זה ממש הוסיף לסגמנט וכמובן שג'ריקו ו-MJF יעשו מזה מטעמים, ירידות חזקות אחד נגד השני, הסטוריליין הנוכחי הזה שג'ריקו יצטרך לנצח בסטיפולציות שונות מספר מתאבקים נשמע מאוד מעניין, אבל על הנייר זה אמור להוביל לניצחון של ג'ריקו על MJF ? בתאכלס MJF הוא זה שצריך בסוף לצאת אובר בסיפור הזה.. נראה מה יהיה.
- טוב לראות שוב את אנדראדה בזירה, אהבתי את המסיכה שהוא שם בכניסה, הקרב עצמו נגד סיידל היה רגוע כזה, לא משהו מיוחד בשביל דביוט, אבל אנחנו מכירים את אנדראדה ואנחנו יודעים שהוא כוכב אז הכל בסדר.
- אליסטר בלאק מגיע ל-AEW זה הולי שיט מומנט. זה פשוט היה ענק. הוא עדיין ממשיך למכור את העין כמו מלך. פיוד ענק ראשון נגד קודי רודס, קודי תעשה תג'וב יחרא !! תזהר ! אליסטר בלאק כוכב. שיהיה בהצלחה.
- מרכזי קרב רחוב היה ענק, ספוטים גדולים לאורך כל הקרב, הסיום כמובן מעצבן למרות שזה חוקי בקרב רחוב, אבל עדיין חבל לסיים ככה בהפרעות/באמפים של השופט/התערבויות וכו'.
טוב, אני מניח שזה הזמן לחזור לראות AEW..
JR: האורות כבויים כפי שאתם יכולים לראות.
אני: בא לי למות.
(07-08-2021, 04:59 AM)lidoradir כתב: [ -> ]
(07-08-2021, 04:41 AM)TomerLami99 כתב: [ -> ]אני רואה שAEW הולכים על הילוך גבוה בשבוע הראשון שלהם בחזרה לדרכים, אבל לטומי אנד אין סעיף של 90 ימים?

האינסיידר פרסם ש-WWE לא עדכנו את סעיף 90 הימים שלו אחרי שהוא עלה לרוסטר הראשי לפני כמה שנים, ככה שהסעיף שלו נשאר אותו דבר כמו בחוזה של NXT שזה 30 ימים.

יותר כיף בשביל הצופים, אני רואה את זה כנצחון
היה אחלה של פרק, כיף לראות את הקהל ואולם חדש ותפאורה אחרת, כי לטעמי הדייליס פלייס די עשה את שלו והיה צריך להסתיים.
קודי נגד QT היה טוב, וגם הסטיפולציה הייתה טובה מאוד, אני מניח שהפיוד ביניהם סוף סוף נגמר אחרי מה שראינו כמה זמן לאחר מכן.
הקרב של אנדראדה היה סביר, הכניסה שלו הייתה מיליון דולר, והוא הרגיש כמו כוכב, אבל ההופעה סבירה, ועוד נגד מתאבק טוב כמו סיידל, אבל זה אנדראדה וכל הצוות שאיתו והגיר שלו גורמים לו להיראות כמו כוכב.
האנגמן פייג' לאט לאט מגביר הילוך וכיף לראות את קני נרתע מזה כי זה מכניס עוד פלפל לקרב שיהיה ביניהם.
MJF וג'ריקו כרגיל עושים את העבודה, תמיד שאני שומע את הקהל שר את JUDAS זה מדהים, ויהיה מעניין לראות מי המתאבקים שג'ריקו ילחם מולם כי אני לא רואה מצב שהוא מנצח את כל ארבעת המתאבקים האחרים בפינאקל, זה יקבור אותם.
הרגע שבו טוני אנד/אליסטר בלאק נכנס היה וואו, כל הקהל היה בהלם והיה כיף לשמוע את הקהל מריע לו, והוא נראה גם כן כמו כוכב ענק ועוד נכנס לפיוד מול קודי, שחייב למכור אותו כמו גדול. מסתבר שהשם שלו זה MALAKAI BLACK.
המיין איוונט - אני אוהב מאוד קרבות רחוב אבל משהו בקרב הזה הרגיש שהמהות שלו התפספסה, אני לא יודע לשים את היד בדיוק על מה, אבל הרגיש שהיה חסר שם משהו, ואני דווקא ציפיתי שג'ון מוקסלי יפריע לקרב אחרי ששבוע הבא נראה אותו נלחם מול קארל אנדרסון.

אגב - 2 מתוך 3 המשוחררים החמים של ה-WWE הגיעו ל-AEW, ומי שנשאר חופשי עד עכשיו הוא ברון סטרומן, האם זה אומר שגם הוא בדרך? אני מקווה שכן, למרות שאין לי מושג איפה כולם נכנסים, למרות שעוד חודש מתחילה תוכנית נוספת של AEW.
דווקא קודי אבל? מת על טומי אנד. מת על אליסטר בלאק. מקווה למות על מלאקיי בלאק אבל למה דווקא קודי? זה אחד הפיודים הפחות מעניינים לדביוט, קודי קפוא כמו קרח, הייתי מעדיף משהו בסגנון מוקס.
(07-08-2021, 09:19 AM)ParadigmShift כתב: [ -> ]JR: האורות כבויים כפי שאתם יכולים לראות.
אני: בא לי למות.

חחחחחחחחחחחח גרמת לי לראות את זה שוב, JR הוא הטופ היל האמיתי של AEW.

- - - - - 

כאילו כלום לא ככ מעניין אותי חוץ מטומי אנד, or whatever he's gonna be called..

מלאכי עצמו עשה עבודה מושלמת.
10/10, רגשות אמיתיים, הפינישר הכי מרשים בAEW, האיפור, הדגש על העין, הכל הכל הכל היה נהדר.
הוא לא משחק משחקים - בא לעבוד, רואים עליו שהוא מבסוט, בכושר מעולה, אשכרה נרגש להתחיל פרק חדש בAEW.

דגש נוסף שאני רוצה להתעכב עליו זה השם - מאלכי בלאק.
רוב EX-WWEs שהגיעו לAEW פשוט עשו 'אחורה פנה' וחזרו לשם אינדיז שלהם. 
זה לא ככ הפריע לי עד היום שהבנתי כמה תשומת לב לשם יכולה להשפיע על הדמות החדשה - מאלכי בלאק הוא דמות כנה יותר ממירו (לדוגמה) בכך שהשם החדש מרמז על רצון אמיתי לעשות משהו מעניין ולא נטו לפדות את השם שלך בשביל ספוטלייט. כמובן שיש החרגות כמו מוקס, אבל מרגיש לי שהשם שהוא בחר לעצמו מעיד על כמה הוא רוצה לזרוח בAEW בזכות העבודה שלו.

הדברים הרעים?
- קודי רודס. 
אני מסכים עם הBFF שלי בכך שקודי קפוא כמו קרח. 
מה עכשיו אני צריך לראות את מלאכי מתערבב עם הביצה של הפאקטורי, הנייטמר פאקטורי, הקודי פאקטורי וכל מפעל ג'וברים אחר שיש להם שם?
בלאק/מוקס, בלאק/פאק, בלאק/פייג', בלאק/MJF, בלאק/דארבי, בלאק/ג'יי ווייט, בלאק/ויקי גרארו - הכל היה טוב יותר מקודי.

- השדרנים.
מה זה השטויות האלה?
"הגבר הזה הוא טומי אנד. רק שהגבר הזה הוא לא טומי אנד."
"טומי אנד, או מה שלעזאזל הולכים לקרוא לו!"

עבודה פח, הייתם אומרים 'מאלכי בלאק' ומסיימים שם, או אפילו שותקים - היה עדיף.

בגדול כל ההייפ שלי בAEW נשאב מהדיביוט הזה. הם הרוויחו צופה קז'ואלי נוסף כרגע, נקווה שילך להם מעבר לזה. 
עמודים: 1 2 3