Wrestling-IL

גרסה מלאה: תוצאות | AEW Dynamite 26.6.2021
הינך צופה בגרסה קלה (ארכיון) של התוכן כרגע. צפה בגרסה המלאה עם העיצוב המלא.
[Image: E41o-AIb-WYAA5t-Dg.jpg]

אלכס מרבז מראיין את סמי גאוורה מוקדם יותר היום בחנייה. מרבז שואל את גאוורה מה דעתו על זה שהוא וMJF יהיו במאיין איבנט שבוע הבא. שון ספירס תוקף את גאוורה עם כיסא ואמר שזו בחסות MJF.

קרב 1:
האנגמן אדם פייג' נגד פאוורהאוס הובס
לקראת הסוף ריקי סטארקס מגיע עם האליפות ורוצה לתת אותה להובס אבל קייג' מגיע לוקח את האליפות ומבריח את סטארקס.
המנצח: אדם פייג' אחרי דד איי.

מאחורי הקלעים היאנג באקס חתכו פרומו על כמה שהם גדולים. הם מדברים על כל הקבוצות שהביסו ואומרים שבשבוע הבא הם יהיו נגד אדי קינגסטון ופנטה, ואם קינגסטון וםנטה ינצחו הם יקבלו שוט על האליפות אבל זה לא יקרה. הבאקס אומרים שקינגסטון ופנטה הם רק מתאבקים יחידים שחיברו אותם יחד והם לא טאג אמיתי. הבאקס אומרים שהם ינצחו כי הם EVP אנשים אלימים ביותר(extremely violent people).

טוני שבאני עומד בזירה עם טולי בלאנשארד. קונאן יוצא עם המוזיקה של LAX מאיפקט. טולי אומר שבפעם האחרונה שראה את קונאן הוא ניסה להתערב בקרב עם FTR במועדון, אך מכיוון שקונאן הוא "אגדה" הוא ייתן לו לדבר קודם. קונאן אומר שהוא לא מפחד וגם PNP לא. קונאן אומר שלFTR יש להם חינוך זהה ל- PNP, אך אומר שהם מצפון קרוליינה. קונאן אומר שזה לא אותו התבגרות בצפון קרוליינה ולגדול ברחובות ניו יורק. הוא גם מספר על המאבק שעבר סנטנה עם מות אביו ואומר שאחרי זה הוא פנה לקונאן כדי שיחזור לצידם. קונאן אומר משהו בספרדית ואומר שטולי כנראה צריך ללמוד את זה כי יהיו לו כמה נכדים שמדברים את זה (טסה בלנשארד בזוגיות עם לוצ'דור דגה). טולי אומר שהוא יודע הכל על ספרדית ויודע הכל על קונאן וברור שקונאן לא יודע עם מי הוא מדבר. טולי אומר ש- FTR יתקפו את קונאן ולא נראה אותו יותר. קונאן אומר שהוא ידע ש- FTR עלולים לתקוף  ולכן יש לו את הבנים שלו. PNP בבנדנות יוצאים ועומדים מאחוריו, אבל טולי אומר שקונאן צריך כנראה להסתכל על המסך הגדול שבו מראים את סנטנה ואורטיז אחרי תקיפה מאחורי הקלעים. החבר'ה בזירה מורידים את הבנדנות שלהם ומגלים שהם FTR ותוקפים את קונאן, הם מבצעיפם עליו את הספייק פילדרייבר לסיום.

ויקי גררו מציגה את אנדרדה אל אידולו והיא אומרת שיש להם הכרזה ענקית, אבל המוזיקה של מאט סיידל קוטעת אותם כשהוא עושה את הכניסה לקרב שלו. אנדרדה עמד לתקוף את סיידל, אבל ויקי עוצרת אותו.
קרב 2:
דנטה מרטין נגד מאט סיידל(ע' מייק סיידל)
המנצח: מאט סיידל אחרי הפינישר שלו.

ג'ונגל בוי בפרומו מאחורי הקלעים כשכריסטיאן ניגש ואומר לו שהלילה הוא הלילה הגדול ביותר שלו, והוא לא יכול פשוט להיות שמח לקבל את ההזדמנות. כריסטיאן אומר שאנשים לא חושבים שג'נגל בוי ראוי להיות כאן, והוא צריך להיות עצבני על זה. כריסטיאן אומר שקני אומגה נבהל מג'נגל בוי ואומר שהוא זעזע את העולם שניצח את הקזינו קרב רויאל ועכשיו הוא צריך לזעזע את העולם שוב.

ג'ייד קרגיל והמנהל שלה נותנים פרומו כדי לקדם את החולצות של ג'ייד.

אלכס מרבז מראיין את MJF, ספירס וורדלו, MJF אומר שהוא יכול לראות מדוע אנשים נסערים כאשר הוא תקף את היד הפצועה של כריס ג'ריקו בשבוע שעבר וכשספירס תקף את גאוורה עם כיסא, אך מה הוא לא יכול להבין מדוע האוהדים כל כך נסערים ממה שהוא עשה לדין מלנקו. MJF אומר שמלנקו הוא זקן עם לב רע ומחלת פרקינסון ושואל אם מישהו במצב כזה צריך להיות בענף מסוכן כמו היאבקות. הוא אומר שאנשים צריכים להודות לו מכיוון שהוא נתן לדין פרישה מוקדמת. כריס ג'ריקו וג'ייק הייגר תוקפים אותם, הם נכנסים לזירה ולבסוף הפינאקל מתגברים על הייגר וג'ריקו. MJF תופס את היד הפצועה של ג'ריקו בזמן שספירס מרים כיסא כדי לתקוף את היד אבל סמי גאוורה יוצא להצלה. לבסוף גאוורה ךוקח את הכיסא ותוקף את ספירס ואת וורדלו. גווארה אומר ש- MJF אומר לכולם שהוא יותר טוב מהם והם יודעים את זה אבל בשבוע הבא הוא יראה מדוע הוא הכי טוב אי פעם ו- MJF יודע את זה.

מירו  בפרומו על בריאן פילמן ג'וניור ואומר שהוא הולך לגלות שלהגיע לאליפות שלו זה כמו לעמוד בין נמר לבשר שלו. מירו אומר שפילמן יגלה מדוע הוא האלוף המועדף על אלוהים. הוא אומר שפילמן יכול לשקר לעולם ולהגיד שהוא לא מפחד. מירו אומר שהמחשבה על לתקוף את מירו הייתה הדבר הכי אמיץ שעשה פילמן אבל לעשות את זה היה הדבר הכי טיפשי שהוא עשה אי פעם.

קרב 3:
אול אגו איית'ן פייג'(ע' סקורפיו סקיי) נגד ביאר ברונסון(ע' ביאר בולדר)
המנצח: פייג' אחרי הסחה של סקיי ואז לואו בלואו והפינישר שלו לניצחון.
אחרי הקרב פייג חותך פרומו על דרבי אלן ואומר שלהצמיד את אלן זה לא מספיק. הוא אומר שהוא אמר שהוא יהיה המסמר בארונו של דארבי, אז למה שהוא לא יכניס אותו לאחד. איית'ן פייג' מאתגר את אלן לקרב ארון קבורה(Coffin Match) ב -7 ביולי.

מאחורי הקלעים, בריט בייקר חותכת פרומו על ויקי גררו ונילה רוז. היא אומרת שלא אכפת לה מי זאת ויקי ואומרת שהיא לא שייכת לזירת היאבקות.

פרומו של ויקי שאומרת כי קרב הזוגות תהיה רק המהלך המוביל לכך שנילה תחזיר את אליפות הנשים. ניילה רוז אומרת להן להיזהר מויקי.

קרב 4:
כריס סטטלנדר(ע' קאסידי) נגד באני(ע' בלייד)
לקראת הסוף הבלייד זורק אגרופן לבאניף קאסידי לוקח את האגרופן ושם בכיס.
המנצחת: סטטלנדר אחרי המפץ הגדול.
אחרי הקרב הבלייד תוקף את קאסידי והם נכנסים לברול, ג'אק אוונס ואנג'ליקו מגיעים לעזור לבלייד. לבסוף הם תופסים את קאסידי והבלייד לורח את האגרופן מהכיס של קאסידי ונותן לו אגרוף.

QT מרשל חותך פרומו על קודי רודס. QT אומר שקודי לא כאן אבל הוא כאן עושה את העבודה כמו תמיד והוא מקווה שמישהו ילהק את קודי בסרט גיבורי על, כך שהוא לעולם לא יצטרך לראות את קודי שוב. מארשל אומר שרק כך הוא יצליח לעשות את מה שהוא רוצה בלי שקודי יפריע לו.

אדי קינגסטון ופנטה פונים לבאקס. קינגסטון אומר שהדבר שהבאקס באמת אכפת ממנו הוא האגו שלהם ואליפות הזוגות. קינגסטון אומר שהאליפות הזוגות מזינות את האגו שלהם, כך שהדרך האמיתית היחידה שהם יכולים לפגוע בהם היא לקחת את התארים שלהם.

מוכרז לרואד ריינג'ר ב7 ביולי:
- קודי רודס נגד QT מרשל- קרב רצועה

מוכרז לשבוע הבא(חוזרים ליום רביעי):
- היאנג באקס נגד אדי קינגסטון ופטנה- קרב זוגות הדחות, אם קינגסטון ופנטה מנצחים הם יקבלו שוט על האליפות.
- בריט בייקר ורייבל נגד ניילה רוז וויקי גאררו.
- מירו נגד בראיין פילמן ג'וניור- קרב על אליפות TNT.
- MJF נגד סמי גאוורה.

קרב 5:
קרב על אליפות AEW
ג'נגל בוי( ע' ג'רסיק אקספרס) נגד קני אומגה( ע' האחים הלא טובים)
בתחילת הקרב השופט מעיף את כולם כך שלא יהיה הפרעות.
המנצח: קני אומגה אחרי OWA.
אחרי הקרב אומגה מתכונן לתקוף את ג'נגל בוי עם האליפות אך כריסטיאן קייג' מגיע להצלה. מאט הארדי ופרייבט פארטי מגיעים לתקוף את כריסטיאן. מאט הארדי מנסה טוויסט אוף פייט אבל כריסטיאן הופך את זה לקילסוויצ' אבל לפני שהוא מספיק לבצע את זה הוא מקבל סופרקיק כפול מהיאנג באקס איך שהוא מסתובב.
לבסוף היאנג באקס מרימים את אומגה, מאט הארדי נותן טוויסט אוף פייט לכריסטיאן.

[Image: 206945675-3974343102691197-5082503051853902812-n.jpg]
פרק חלש מאוד, קרבות ברמה של דארק. מה זה המתאבקים האלו איפה כל השמות הגדולים, חיכיתי הרבה עוד שדחו את הפרק ובסוף זו התכנית?
התוכן כבר משעמם, האלוף לא מעניין בכלל, הם חייבים לשנות דברים לפני שיקרסו.
זהו. שברו אותי. אין לי חשק לצפות בתוכנית ובקושי לקרוא תוצאות.
ואני מתעב את זה שבכל שבוע יש לכל הפחות קרב אליפות אחד. אנחנו כבר לא "במלחמת" רייטינג. אין להם שום תירוץ לקראש TV העלוב הזה.
דווקא אני חושב שהיה פרק טוב מאוד ביחס לפרקים האחרונים:
1. האנגמן - הובס : היה אחלה של קרב, וההפרעה של טים טאז לא באמת השפיעה על הקרב, אני חייב לציין שהובס הביא חתיכת קרב.
2. שמח שחיברו את קונאן יחד עם סנטנה ואורטיז שוב, הם שילוב מעולה.
3. לפני הקרב של דאנטה נגד סיידל שהיה קרב היי פליי מעולה ללא ספק, וגם הקהל אהב אותו, יצאו להם ויקי גררו ואנדראדה, הם עמדו להודיע משהו ואז יצאו האחים סיידל, ואני חושב שהיה כאן מקום לאנדראדה להיכנס באחים סיידל ולהראות קצת ממה שיש לו, וזה לא היה פוגע בקרב, אלה רק מוציא אותו אובר.
4. הקרב של איתן פייג' והבנות לא היו מעניינים במיוחד אז דילגתי.
5. המיין איוונט על התואר - היה קרב מעולה של שניהם, במיוחד ג'אנגל בוי שאומנם אין לו לוק של אלוף, אבל יש לו יכולות זירה נהדרות והוא נתן קרב מטורף, ואני שמח לראות שהקרב נגמר נקי, וזה כבר קרב שלישי בתוכנית שנגמר נקי אחרי האנגמן-הובס ודאנטה-סיידל, וזה דבר שבקושי קורה פעם אחת בתוכנית.
קרב מעולה על התואר
הנגמן והובס נתנו הופעה והקהל הגיב בהתאם. הנגמן מתאבק בצורה חכמה אני אוהב את זה.
הביט דאון לקונאן היה טוב! ובמקום! מחזיק את הפיוד
צריך להדביק תהודעה של אביב בכל אשכול של דינמייט :
הבוקינג של טוני קהאן מבולגן בטירוף ורק אנשים שמסניפים מנה טובה של קוק לפני הצפייה יכולים לעקוב אחרי הבלאגן הזה.

קרב 1 : הסחת דעת.
קרב 2 : קרב מיינאיבנט להריץ.
קרב 3 : הסחת דעת.
קרב 4 : התערבויות במהלך הקרב.
קרב 5 : התערבויות לפני הקרב + ניסיון הסחת דעת בסוף הקרב + תקיפות אחרי הקרב בנוהל.

המוצר כל כך משעמם, כבר נמאס לראות פיניקאל-אינר סירקל, קונאן לא מעניין, קני אומגה אלוף רע ומשעמם.
(06-27-2021, 08:15 PM)lidoradir כתב: [ -> ]צריך להדביק תהודעה של אביב בכל אשכול של דינמייט :
הבוקינג של טוני קהאן מבולגן בטירוף ורק אנשים שמסניפים מנה טובה של קוק לפני הצפייה יכולים לעקוב אחרי הבלאגן הזה.

קרב 1 : הסחת דעת.
קרב 2 : קרב מיינאיבנט להריץ.
קרב 3 : הסחת דעת.
קרב 4 : התערבויות במהלך הקרב.
קרב 5 : התערבויות לפני הקרב + ניסיון הסחת דעת בסוף הקרב + תקיפות אחרי הקרב בנוהל.

המוצר כל כך משעמם, כבר נמאס לראות פיניקאל-אינר סירקל, קונאן לא מעניין, קני אומגה אלוף רע ומשעמם.

אני מסכים שיש דברים שנעשים בצורה רעה, וגם אני לפעמים רואה פרק של דינמייט ומשתעמם, אבל אני חושב שיש פוטנציאל נהדר, מזכיר לי את TNA של לפני עשור שהיה מתאבקים נהדרים והמוצר היה מטורף, אז נכון שהבוקינג עוד רחוק משם, אבל יכול להיות שבאוגוסט כאשר הם יקבלו תוכנית נוספת של שעה שיכולה לגדול לשעתיים אנו נקבל שני בראנדים שונים ופחות בלגאן בתוכניות, שווה לתת הזדמנות לפוטנציאל שיש.
וכן, גם אני חושב שקני אומגה הוא אלוף רע מאוד.
הרסלינג טוב, הבוקינג הסוגר רע, אפשר לסכם ככה? זה פוגע בסופו של דבר, אבל אני אישית חושב שבעוד תקופה מסויימת זה יעבור ותהיה יציבות.
עוד ב-2019 אמרתי לכם.

רק עניין של זמן מועט עד שקודי/קני יפוצצו הכל ואחד מהם יתעופף משם
פתיחה מעולה לתוכנית עם קרב מצויין בין פייג' להובס , בראין קייג' מפריע בקרב כתגובה להפרעות של הובס וסטארס אולי פיוד עתידי על חגורת FTW.

AEW מריצה הרבה פרומואים ומאחורי הקלעים כדי לבנות את העלילות כמו שצריךאבל עושים יותר בלאגן.
אנדראדה מופיע ואז מאט סיידל מפריע לו , הפיוד הראשון של אנדראדה...כריסטיאן מרים לג'ונגל בוי...ג'ייד ממשיכה להרים לעצמה....MJF עם ראיון מאחורי הקלעים והופך גם את הפיוד שלו עם ג'ריקו לאישי אחרי שדיבר על התקיפה של מלנקו בשבוע שעבר.
פרומו מעולה של קונאן , FTR תוקפים את קונאן שהוא ה"אבא" של סנטנה ואורטיז והופכים את הפיוד זוגות בין הפיניקל לאינר סרקל למשהו יותר אישי.
לדעתי הברול בזירה וכול הפרומואים בין האינר לפיניקל ימשיך לפרק שיוקדש לקרבות יחידים וזוגות בין הפיניקל לאינר סרקל.

מירו בונה את הדמות שלו טוב , מקווה שאם לנה תגיע שלא תהיה קשורה אליו ישירות בתור מנהלת או משהו כזה.
כול מה שקשור לקודי ולמרשל ולמשפחות שלהם משעמם בטירוף.
אני חייב להגיד שהקהל כול כך מוסיף לתוכנית שזה מדהים , המיין איבנט מתחיל ישר בזה שהשופט מרחיק את כול הנלווים לאומגה ולג'ונגל בוי , הקרב לא ברמה גבוהה אבל סבבה לפרק דינמיט בדקות הסיום ראינו הרבה יותר מהירות ותרגילים של השתיים , מה שהיה יותר מעניין זה שכריסטיאן פעם ראשונה היה בזירה ותקף את אומגה וכול הצוות של הארדי ואומגה תקף ביחד את כריסטיאן.