Wrestling-IL

גרסה מלאה: תוצאות | WWE Hell in a Cell 2021
הינך צופה בגרסה קלה (ארכיון) של התוכן כרגע. צפה בגרסה המלאה עם העיצוב המלא.
עמודים: 1 2 3
[Image: value.jpg]

קיקאוף :

נטליה ניצחה את מנדי רוז, נטליה הכניעה את מנדי רוז בשארפשוטר.

קארד ראשי :

קרב Hell in a Cell על אליפות הנשים של סמאקדאון
ביאנקה בלאייר ניצחה את ביילי ושמרה על אליפות הנשים של סמאקדאון, ביאנקה הצמידה את ביילי לניצחון אחרי KOD על הסולם.

סת' רולינס ניצח את סזארו, רולינס הצמיד את סזארו לניצחון ברולאפ.

אלכסה בליס ניצחה את שיינה בייזלר, במהלך הקרב אלכסה היפנטה את ניה ג'קס מחוץ לזירה, ניה ג'קס סטרה לרג'ינלד, בזירה אלכסה בליס נתנה לשיינה בייזלר סיסטר אביגל ואז הצמידה אותה לניצחון אחרי טויסטד בליס.

סמי זיין ניצח את קווין אואנס, במהלך הקרב היה קשה לקווין אואנס לנשום אחרי הנייג'יריאן נייל שקיבל בסמאקדאון האחרון מעזיז, זיין הצמיד את אואנס לניצחון אחרי הלובה קיק.

קרב על אליפות הנשים של ראו
שארלוט פלייר ניצחה את ריה ריפלי בפסילה, השניים היו מחוץ לזירה ליד שולחן השדרנים, ריה ריפלי הפכה את הפלסטיק של שולחן השדרנים על שארלוט והקרב נפסל, אחרי הקרב השניים ממשיכות בברול עד שריה ריפלי נותנת לשארלוט פלייר ריפטייד, ריה ריפלי עדיין אלופת הנשים של ראו.

קרב Hell in a Cell על אליפות ה-WWE
בובי לאשלי ניצח את דרו מקנטייר ושמר על אליפות ה-WWE, במהלך הקרב לאשלי דחף את מקנטייר שהחזיק כסא ופגע בשופט, שופט חדש נכנס לכלוב, MVP ניצל את זה וגם נכנס, לקראת סוף הקרב מקנטייר כמעט ניצח אך MVP משך בזמן את השופט השני, בסוף הקרב מקנטייר התכונן לקליימור על לאשלי, MVP תפס למקנטייר את הרגל, לאשלי הצמיד את מקנטייר לניצחון ברולאפ כאשר הוא מחזיק לו את המכנס, דרו מקנטייר לא יכול לקבל יותר קרבות על אליפות ה-WWE כל עוד בובי לאשלי אלוף.
[Image: 5.png]
אז ככה, האירוע היה טוב, הרסלינג היה טוב וגם בחלק מהקרבות מעולה... אבל הבוקינג בסיומות של הקרב היה פאקינג מזעזע, דעות :
- ביאנקה נגד ביילי בתוך HIAC היה טוב, יופי של אופנר לאירוע, ביילי מזכירה לכולם עד כמה היא טובה, ביאנקה בלאייר מתאבקת פנטסטית, חייב לציין את השימוש בשיער שלה לכל אורך הקרב שהיה פשוט כמו נשק, הפיניש של הקרב היה חזק, KOD על הסולם היה נראה ממש טוב, תוצאה נכונה.
- רולינס נגד סזארו היה מעולה, זה לא יכול להיות רע שיש מתאבקים כאלה, כל מה שקשור לרסלינג אין תלונות. הסיומת של הקרב היא רולאפ וזה היה רע.
- אלכסה בליס נגד שיינה בייזלר היה בזבוז זמן, גם פה... הסיומת של הקרב מטופשת, אלכסה מהפנטת את ניה ג'קס, מזה החרא הזה, חבל לי על שיינה בייזלר.
- סמי זיין נגד קווין אואנס היה פשוט מעולה, השניים האלה כנראה בחיים לא יביאו קרב רע, הקרב הזה היה מאוד ברוטאלי ופיזי, דבר ראשון אני חייב לציין את קווין אואנס שפשוט מכר מושלם לאורך כל הקרב את הנייג'יריאן נייל שקיבל בסמאקדון האחרון, ההתנהגות שלו, הנשימות שלו, מושלם. סמי זיין דפק הופעה חזקה. אואנס נתן לזיין מרפק שפגע בו וגרם לו לדמם, זה הוסיף המון, ההלובה קיק בסיום גם יצאה מושלמת, שאפו.
- שארלוט פלייר וריה ריפלי הביאו קרב מעולה, כל מה שקשור לרסלינג אין תלונות. אבל שוב פעם... הסיומת הזאת כל כך מפגרת, פסילה מטומטמת... שמתאבקת דופקת למתאבקת השנייה את הראש בפלסטיק של שולחן השדרנים הקרב ממשיך כרגיל, אבל שזה הפוך פסילה ? בחייאת.
- לאשלי נגד מקנטייר היה מצוין, באמת שהם השקיעו והביאו קרב חזק, היה פה שימוש בכלוב, קינדו סטיק, מדרגות ושולחנות, הספוטים היו כמו שצריך... הכל טוב ויפה עד... ניחשתם נכון. הסוף של הקרב. באמפ של השופט, התערבויות של MVP ו... קרב HIAC ברוטאלי נגמר ברולאפ ותפיסה במכנסיים. איך אני שמח על התוצאה יאלה, מקנטייר מפסיד ועכשיו באמת צריך לחזור לתחילת התור. לאשלי פשוט היה מפלצת בקרב הזה ואני שמח שהוא שמר וממשיך את הריין שלו, לאשלי... ברוק לסנר בדרך.
לסנר לא חזר.
טפי.
ארוע טוב
(06-21-2021, 05:22 AM)RoeeHardy כתב: [ -> ]לסנר לא חזר.
טפי.
סבלנות הוא יחזור
אני שמח לראות שAEW מרחיבים את שיתוף הפעולה שלהם - הפעם עם טוני קאהן בצוות הקריאטיב של WWE. 

QVC1930

אירוע סביר, מיין איבנט מחריד.
ה"מפלצת" לאשלי מושפל כל הקרב מקנטייר הורג אותו ואז כמובן כמו שWWE אוהבים, התערבות מבחוץ.
הWWE טרחו להמציא כל כך הרבה קרבות ייחודיים שאמורים להכניס את המתאבקים בהם לגיהנום ולמנוע כל התערבות מבחוץ - HELL IN A CELL / STEEL CAGE / ELIMINATION CHAMBER
ומה הם עושים עם כל הקרבות האלו? ניחשתם נכון! התערבות מבחוץ שמכריעה את הקרבות האלו.

לWWE קשה מאד שיהיה להם אלוף שמנצח נקי. אז ברגע שריינס התחיל לנצח ככה, הם חייבים שהאלוף של RAW יקבל עזרה. חלילה שנקבל מיין איבנט נקי על טהרת ההאבקות.
מביך
ב2018 זה נגמר בלי תוצאה. ב-2019 זה נגמר סתם בלי סיום. עכשיו זה נגמר בפאקינג רולאפ מביך.

כל הערך של ה-HIAC ברצפה. אולי זאת הבעיה שנוצרת כשאתה יוצר אירוע סביב קונספט מסוים ומכריח קרבות מסוימים להתקיים בו, גם כשלא צריך (למרות שהייתי קונה הפעם לאשלי-מקינטייר בHIAC).
דעות עולות ויורדות מהאירוע הזה
- ביילי- בלאייר: קרב פתיחה מעולה, ביילי הייתה מצויינת וגם בלאייר נתנה הופעה חזקה. השימוש בשיער היה מעולה לכל אורך הקרב. הסוף עם הKOD על הסולם היה אדיר, אני אוהב סופים כאלה שאתה יודע שזה נגמר.
- רולינס- סזארו: נהנתי מהקרב, נהנתי מרולינס נהנתי מסזארו. מוזר שנגמר ברול אפ הייתי בטוח שזה יגמר בניצחון של רולינס אבל נקי...
נראה איך זה ימשיך מפה.
- בליס- בייזלר: הבאתי לזה צ'אנס אבל זה היה מעצבן ואידיוטי, אתם רוצים להפנט את ג'אקס אז תעשו את זה נכון כי אי אפשר שבליס מרימה את יד שמאל אבל ג'אקס מרימה את ימין..... חבל על בייזלר מכיע לה יותר.
- זיין- אואנס: קרב אדיר הם נתנו פה מלחמה. המכירה של אואנס לנג'יריאן נייל היה זהב לאורך כל הקרב. חשבתי שזיין ינצח אחרי שאואנס יאבד הכרה בגלל שאין לו אוויר תוך כדי קומבו שהוא עושה. נהנתי מהקרב, מקווה שאואנס לא נפצע בכתף כי הוא החזיק אותה רוב הקרב ולא השתמש ביד שמאל כמעט בכלל.
- שארלוט- ריפלי: קרב מעולה, שארלוט רמה מעל כולם. קרב פיזי טוב אבל הסוף היה מפגר כי אורטון תמיד משתמש בזה בקרב אבל הוא לא נפסל....
- לאלשי- מקנטייר: ואווו איזה מלחמה בתוך הכלוב, גם מקנטייר וגם לאלשי יצאו 2 ביסטים מימנו וזה היה כיף לראות. היו ספוטים חזקים ומאוד נהנתי מהקרב אבל זה הזכיר לי את מקנטייר- ריינס מSVS שהיה קרב אדיר ואז הסוף התחרבש בגלל התערבות חיצונית. הייתי בטוח שמקנטייר הולך לנצח וכבר הכנתי את הצעקת ניצחון אחרי שהוא יזכה באליפות אבל אז הגיע הסוף ולא רק שMVP מתערב פה במקום שיגמר בהארט לוק או ספיר זה נגמר ברול אפ..... טפי
לאלשי גמור אצלי אחרי הקרב הזה, למרות שהוא היה שם חיה ככה לא מתנהג אלוף ה"כל יכול", מאז שהוא זכה הוא לא יכול לנצח את מקנטייר בלי להתערב(ועוד נוסיף שלפני מניה הוא התחנן ללוקר רום שיורידו את מקנטייר).

הדבר הכי טוב לאורך התוכנית היה פאט פאקינג מקאפי, הבחור הזה זה מוזיקה באוזניים וגרם לי לצחוק כל קרב עם מה שהוא הוסיף לשדרנות. שדרן זהב.
אחלה של אירוע

ביאנקה ביילי היה מעולה כל דבר בקרב היה טוב הkod בסוף היה מעולה שמח שביאנקה שמרה אחת המתאבקות הכי טובות ברוסטר הראשי עם לא המתאבקת הכי טובה

רולינס סוזארו אף פעם לא מאכזבים קרב מעולה שלהם חבל אבל על הסיום הזה זה היה אמור להיגמר עם הצמדה של רולינס הבא בתור רולינס ריינס וסוזארו יחזור למקומו הטבעי למידיקארד

אלכסה שיינה טימטום אחד ענק רג'נלד זהב

קווין אואנס בקרב נגד עצמו ואני רק אומר קווין אואנס ניפצע איך שהוא קפץ על עצמו

ריפלי נגד המאוסה פלייר ברור שהמאוסה לא תקבל הצמדה מה אני לא מבין מה היא תמות עם יצמידו אותה לא מבין את זה

הסוף היה קרב מעולה אקשן לא פוסק חבל מאוד שדרו לא ניצח וראו נשארת עם אלוף בדיחה לזה לא קוראים דומיננתי אלוף שמנצח בראולפ סה לא דומננתי זה בדיחה תציל אותנו ברוק תציל אותנו מהפח אשפה לאשלי
עמודים: 1 2 3