Wrestling-IL

גרסה מלאה: תוצאות | WWE Friday Night SmackDown 18.6.2021
הינך צופה בגרסה קלה (ארכיון) של התוכן כרגע. צפה בגרסה המלאה עם העיצוב המלא.
עמודים: 1 2 3
[Image: 20210617_SD_MatchPrev_ReyRoman_FC_Tonigh...20bfb4.jpg]

ריי מיסטריו פותח את התוכנית ונכנס לזירה כאשר הכלוב HIAC מתחיל לרדת, ריי אומר שכל הורה יודע מה הוא מרגיש עכשיו, כאב ועצב, ריי אמר לדומיניק שיש סיכון בלהתאבק, ריי אומר שהוא לא יודע מתי דומיניק יחזור לזירה, ריי מדבר על איך רומן ריינס העיף את דומיניק בשבוע שעבר, ריי אומר שהוא רוצה לנקום הערב ב-HIAC, ריי אומר שהוא יודע שריינס הסכים לקרב אתמול בטוויטר אבל הוא רוצה לשמוע את זה ממנו עכשיו, הכלוב נסגר לגמרי, האלוף האוניברסאלי רומן ריינס ופול היימן יוצאים החוצה, ריינס אומר לריי שהוא לא רוצה לפגוע בו וזאת לא אשמתו, ריינס אומר לריי שמה שהוא עשה לדומיניק היה PG בהשוואה למה שהוא יעשה לו, ריינס שואל את ריי האם הוא בטוח, ריי עונה שהוא לא היה יותר מוכן בחיים שלו, ריינס מסתכל על היימן ואומר לו שהוא ניסה לעשות את זה בדרך שלו, ריינס אומר שעכשיו הוא יעשה זאת בדרך שלו והולך.

האלוף הביניבשתי אפולו קרוז וקומנדר עזיז ניצחו את קווין אואנס וביג אי, סמי זיין ישב בשולחן השדרנים, לקראת סוף הקרב סמי זיין התכונן לתקוף את אואנס מחוץ לזירה אך חזר בו, אואנס נכנס לזירה וקיבל מעזיז את הנייג'יריאן נייל, עזיז הצמיד את אואנס לניצחון, אחרי הקרב עזיז נותן לאואנס עוד נייג'יריאן נייל, סמי זיין שמח בעמדת הגורילה, הוא מסתכל על המסך ורואים את אואנס בקושי נושם, זיין אומר שנעשה צדק ושהוא יכול לעשות את זה לעולמים.

אדם פירס וסוניה דוויל מאחורי הקלעים, קווין אואנס מגיע והוא בקושי יכול לדבר, הוא מבקש מהם שיתנו לו את סמי זיין, אדם פירס מסכים וקובע את הקרב בין אואנס לזיין לאירוע HIAC.

הקרב על הכתר
שינסקה נקאמורה לצד ריק בוגס ניצח את קינג קורבין, נקאמורה הצמיד את קורבין לניצחון אחרי קינשאסה, שינסקה נקאמורה עכשיו המלך האמיתי, אחרי הקרב שינסקה נקאמורה יושב על כס המלכות וריק בוגס מעניק לו את הכתר.

אלופת הנשים של סמאקדאון ביאנקה בלאייר יוצאת לזירה, ביאנקה מדברת על איך שבוע שעברה נהרסה לביילי התוכנית דינג דונג הלו, ביאנקה אומרת שביום ראשון ביילי יכולה לנשק לשלום את החלומות שלה לזכות באליפות הזאת, ביאנקה מזמינה את ביילי החוצה, ביילי לא יוצאת, ביאנקה מדברת על הילדות שלה, ביאנקה אומרת שרק היא מגדירה את עצמה, ביאנקה אומרת שהיא גאה בעצמה, ביאנקה אומרת שהיא רוצה את ביילי בתוך HIAC והיא תצחק אחרי שהיא תגרור אותה ברחבי כל הכלוב, ביאנקה אומרת שביילי לא תצחק אחרי שהיא תשמור על אליפות הנשים של סמאקדאון, ביילי יוצאת החוצה והשניים נכנסות לברול, הם רבות מחוץ לזירה, ביילי מושכת את ביאנקה מהשיער על הברקייד, ביילי מכניסה את ביאנקה לזירה ומסיימת אותה בפייס פרסט, ביילי דורכת לביאנקה על השיער, מחזיקה את אליפות הנשים של סמאקדאון, כל הת'אנדרדום משתנה לתמונות של ביילי.

רומן ריינס יושב בחדרו ומתכונן לקרב, ג'ימי אוסו נכנס ושואל אותו מה קורה, ג'ימי אומר לריינס שהוא חשב על מה שאמר לו שבוע שעבר, ג'ימי אומר לריינס שהוא צדק, ג'ימי אומר לריינס שאולי הוא לא מסכים איתו ב-100 אחוז אבל הם דם, משפחה, ריינס שואל את ג'ימי איפה אח שלו, ג'ימי עונה שהוא לא שמע ממנו כל השבוע, הוא לא עונה לו לשיחות והודעות, ג'ימי אומר לריינס שבמידה והוא צריך את העזרה שלו הערב הוא פה, ריינס עונה לו שהוא צריך את אח שלו, הם צריכים את אח שלו, המשפחה הכי טובה כאשר כולם ביחד, ריינס אומר לג'ימי שלא ידאג לגבי הערב, ריינס אומר לג'ימי שיעשה לו טובה ושיבדוק איפה אח שלו.

אוטיס נגד אנג'לו דוקינס לא יוצא לדרך, לפני שהקרב התחיל צ'אד גייבל סטר לדוקינס, דוקינס יצא מהזירה לרדוף אחרי גייבל אך אוטיס תקף אותו, אוטיס וגייבל מחסלים את דוקינס מחוץ לזירה, הם דוחפים אותו על המדרגות, הם תוקפים את היד הפצועה שלו, בסופו של דבר הם מכניסים אותו לזירה, אוטיס נותן לו קלוזליין לתוך סופלקס של גייבל.

קיילה ברקסטון מראיינת את סזארו, היא שואלת אותו לגבי היריבות נגד רולינס, סזארו עונה ש-WWE זה החיים שלו והוא אוהב את מה שהוא עושה, סזארו אומר שהוא עבד הרבה זמן כדי לקבל את ההזדמנות הזאת ורולינס מנסה לקחת את זה בגלל שהוא חושב שזה לא מגיע לו, סת' רולינס מגיע, רולינס אומר לסזארו שיש להם קרב ביום ראשון באירוע HIAC, רולינס אומר שהוא פה בשביל לדבר איתו אחד על אחד, קיילה ברקסטון הולכת ורולינס מתיישב במקומה, רולינס אומר לסזארו שהוא בא לפה כדי להגיד לו שהוא מגעיל אותו, כל מה שסזארו עושה וחושב מגעיל, רולינס אומר לסזארו שלא מגיע לו שום כבוד אחרי מה שעשה שבוע שעבר, רולינס אומר לסזארו שהוא יראה לו באירוע HIAC ולכל מי שאוהב אותו מה מגיע לו אחרי שהוא יעמיד אותו במקום שלו, סזארו אומר לרולינס שהוא לא ידע שהוא כזה מקצועי והוא מכבד את זה, סזארו אומר לרולינס שהוא מכבד את כל מה שאמר, הוא מכבד אותו כמתאבק והוא יראה אותו ביום ראשון, סזארו נותן דחיפה קלה לרולינס שנופל מהכיסא והולך, רולינס עצבני.

קרב HIAC על האליפות האוניברסאלית
רומן ריינס ניצח את ריי מיסטריו ושמר על האליפות האוניברסאלית, ריינס העיף בפאוורבומב את ריי מתוך הזירה החוצה על הכלוב, אחר כך ריינס הכניע בזירה את ריי לניצחון, אחרי הקרב ג'ימי אוסו יוצא החוצה ונכנס לזירה, ג'ימי אוסו מרים את ידו של רומן ריינס, רומן ריינס שוב מכניע את ריי מיסטריו, ריינס מאחל לריי יום האב שמח והתוכנית מסתיימת.
[Image: 3.jpg]
וואו מה עוד צריך להגיד על ראש השולחן פשוט אגדה
מישהו באמת מתלהב מהניצחונות העלובים האלה של ריינס?
די כבר נמאס, רק מחכה כבר לסאמרסלאם שסוף סוף נקבל משהו מרענן ומעניין
מההתחלה ועד הסוף... פשוט תוכנית מעולה, סמאקדאון תענוג. דעות :
- פרומו טוב בהתחלה בין ריי מיסטריו ורומן ריינס, אהבתי את השורה שריינס אמר שמה שעשה לדומיניק היה PG לעומת מה שיעשה לריי.
- קרוז/עזיז נגד אואנס/ביג אי היה טוב, הפרומו הקצר מלפני הקרב של אואנס וביג אי היה טוב, עזיז היה בסדר להופעה ראשונה בסמאקדאון, הוא נבנה חזק והפינישר שלו מבוצע טוב, נראה שבאמת סמי זיין וקווין אואנס יריבו לעולם, לא מפריע לי, הם תמיד יתנו קרב ברמה גבוהה, אני אישית מעדיף שאואנס יהיה זה שיקח מקרוז את הביניבשתית.
- נקאמורה נגד קורבין היה מהנה סך הכל, פט מקאפי זהב וכל כך מוסיף לפיוד הזה ובכללי לסמאקדאון, נקאמורה המלך.. שיהיה. היה טוב וטוב שהיה. מקווה שזה באמת נגמר והשניים לא יפגשו שוב.
- סגמנט טוב של ביאנקה בלאייר וביילי, הברול היה טוב ותקיפה נהדרת של ביילי, בתאכלס לא באמת מגיע לקרב הזה להיות בתוך HIAC אבל לא באמת אכפת לי, אני מקווה שהם יפגיזו באירוע, ביאנקה כמובן צריכה לשמור עד שתפגוש שוב את סשה בנקס.
- חיסול אדיר של אלפא אקדמי, אני לא מהאלה שיחסלו וירדו על אוטיס, הם מנסים משהו שונה, שיר שונה/לוק שונה וגישה אחרת, ביינתים זה עובד מבחינתי.
- רולינס וסזארו, פשוט וקל, לא צריך יותר מזה, רולינס אדיר בקטעים האלה.. נגיעה קלילה של סזארו מספיקה להפיל את סת' דריפ רולינס שמספק עוד פרצוף קלאסי עצבני שלו, רולינס צריך לנצח ב-HIAC את סזארו, השניים יחזרו למקומם הטבעי, רולינס לטופ. סזארו למידקארד.
- ריינס נגד ריי בתוך HIAC היה מעולה כמובן, ריי קיבל את הכבוד בהתחלה, שלט בקרב, הרבה אופנסיב וריינס כמעט ולא נגע בו, אחר כך ראש השבט השתלט על הקרב וקיבלנו חיסול מהיר, סיום מעולה, ריינס מעיף את ריי על הכלוב כמו שהעיף את דומיניק מחוץ לזירה, ריינס מכניע את ריי, הוא יכול לסיים קרב בספיר ועכשיו בסוגים שונים של הכנעות, רומן ריינס ממשיך להיות האלוהים של עולם ההאבקות ואנחנו זוכים לקחת חלק מזה, NEXT.
מקווה שסזארו ורולינס יהיו בקרב האחרון שלהם.
וריינס ריי מיסטיריו.
לא הבנתי כל כך איך פתאום ג׳מי נהיה מאהב של ריינס
כי הוא ראה איך ריי דואג למשפחה שלו?

קרב טוב, בהתחלה עלאק זריזרות של ריי עזרה לו עד שזה הגיע לסוף
יודע שריינס עשה שינוי טוב והכול אבל בחייאת מישהו שם לב שהוא פשוט כבר עבר על כל האגדות שהארגון הזה ידע וניצח אותם כבר פשוט מתחיל קצת להימאס גון סינה רנדי אורטון בטיסטה ברוק לסנר טריפל אייץ אנדרטייקר קיין דניאל בריאן אדג ואם לא היה קורונה שנה שעברה גם גולדברג ועכשיו ריי מיסטריו עוד מעט יחזירו את מייקלס מפרישה כדי שיפסיד לו גם פשוט דוחפים לנו אותו בדיוק כמו ב2016 עם היל טרן וזה עובד להם כי אנשים לא מתעצבנים כמו ב2016 אבל בסוף זה כבר יימאס אחרי שהוא ינצח גם את גם דה רוק
(06-19-2021, 12:15 PM)the beast כתב: [ -> ]יודע שריינס עשה שינוי טוב והכול אבל בחייאת מישהו שם לב שהוא פשוט כבר עבר על כל האגדות שהארגון הזה ידע וניצח אותם כבר פשוט מתחיל קצת להימאס גון סינה רנדי אורטון בטיסטה ברוק לסנר טריפל אייץ אנדרטייקר קיין דניאל בריאן אדג ואם לא היה קורונה שנה שעברה גם גולדברג ועכשיו ריי מיסטריו עוד מעט יחזירו את מייקלס מפרישה כדי שיפסיד לו גם פשוט דוחפים לנו אותו בדיוק כמו ב2016 עם היל טרן וזה עובד להם כי אנשים לא מתעצבנים כמו ב2016 אבל בסוף זה כבר יימאס אחרי שהוא ינצח גם את גם דה רוק

אני לא יודע על מה אתה מדבר.
אוקי, ריינס ניצח כבר מתאבקים גדולים לפני הטרן,אז מה?
אני יכול לומר את זה על לסנר ובגדול כל מתאבק שכבר שנים בארגון
לאנשים נמאס שלסנר שלח כל מתאבק לסופלקס סיטי? לא
הסיבה היחידה הייתה כמות ההופעות שלו, מבחינת כולם כמעט שלסנר ינצח את כולם אבל שיופיע כל שבוע

ריינס של היום זה חד משמעית לא הריינס של פעם
כבר מהדביוט שלו עם השילד הוא המתאבק האהוב עלי.
אבל השינוי שהוא עשה הוא הזוי, כאילו הוא לא אותו המתאבק.

ככה בונים אגדות, ככה בונים את הפנים של החברה
כל עוד הוא ככה שינצח את מי שרק יביאו לו
 זה מצדיק את מה שאני אומר כל הזמן, לא משנה מה WWE יעשו - תמיד יהיו תלונות, אי אפשר לרצות את כולם.
רומן ריינס בתקופה הכי טובה שלו בקריירה, הבחור מרגיש כמו אלוהים, הסטוריליין הכי טוב בביזנס.

עוזרים לריינס לנצח קרב - ''למה ריינס לא מנצח לבד ?''
ריינס מנצח לבד, משמיד את כל הרוסטר של סמאקדאון ודופק הופעות אדירות כל שבוע - ''נמאס לי מזה, צריך משהו אחר''

נו באמת. 
מה עוד צריך להגיד על סמאקדון פשוט תוכנית מעולה

אחלה של פתיחה הקטע שרומן ריינס אמר לריי שמה שהוא עשה לדומניק היה PG היה מעולה

אחלה קרב זוגות וואלה אזיז לא היה משהו
חייבים להפסיק לתת למחבל במה די הוא פשוט נמאס
זה לא קרב שצריך להיות בppv

הקרב על הכתר היה מעולה ריק בוגס תמיד מפציץ גם פאט מאקפי פשוט זהב ורק מוסיף קורבין בוכה Big Grin

ביאנקה ביליי אחלה אבל לא חושב שזה צריך להיות קרב כלוב רולינס סוזארו היה אמור להיות אבל מאמים שהם יעשו את העבודה

אוטיס אני באמת לא יודע מה קורה שם לא יודע זה נראה כאילו הם בונים סוג של מונסטר מפלצת זה ככה נראה גם עשו לו שיניו עם זה בזקן ובמוסיקה לא יודע נראה

הקטע של רולינס סוזארו מאחורי הקלעים היה מעולה מקווה שרולינס ינצח ויסימו את זה

ג'ימי מכיר בראש השולחן תודה .

והסוף מה עוד צריך להגיד על ראש השולחן קרב מעולה נתנו לריי לשלוט המון בקרב ולפי דעתי היו צריכים לתת להם יותר זמן רומן זהב ריינס עם עוד חיסול

אני לא יודע עם זאת עדיין התוכנית לסאמרסלאם סינה ריינס
אבל עם זאת התוכנית אז חיביים לתת לרולינס קרב נגד ריינס כמה שיותר מהר אולי ב mitb כי עם זה לא יקרה שם זה אף פעם לא יקרה
הפרומו של ריי בתחילת התוכנית הזיז לי בעיקר את הביצה. לא הייתה לי אליו שום אמפתיה אם זה מה שהם ניסו להשיג.. אולי אם היו נגיעות על אדי זה היה יכול לחדור ללב.
גיא אמר משהו מאוד נכון לפני שהפיוד הזה התחיל - זה צריך להיות פיוד של רומן ריינס נגד ריי מיסטריו, לא פיוד של רומן ריינס נגד דומיניק וריי מיסטריו. 
הם אמנם אלופי הזוגות ככה שדי קשה להתכחש לדומיניק, אבל, הסיפור הזה של "תקפת את הבן שלי אז אני אנקום בך" פשוט מרגיש משעמם.
בכל אופן, אני הכי בעד יריבות של ריינס וריי. הקרב היה נהדר ודי מפתיע, ריי קיבל שליטה מוחלטת ב10 דקות הראשונות ופשוט חיסל את ריינס. זה הוציא אותו חזק בטירוף ובעצם מימש את המשפט שלו: "לא אכפת לי אם אפסיד, העיקר להילחם בך". כמובן שאח"כ השליטה עברה לריינס שרצח אותו. רומן ריינס ממשיך להיות הדבר הכי טוב בסמאקדאון ובכל WWE.

KO-המחבל זה רשמית השילוב הכי מאוס עליי אי פעם בWWE. די..
אני אוהב את KO בטירוף וכמו רבים בעולם חושב שהוא צריך להיות במעמד שונה לגמרי והרבה יותר גבוה, אבל מצטער, אין שום סיכוי שאני צופה בכל מה שקשור לאינטראקציה בינו לבין המחבל. זה פשוט נמאס.

קורבין-נקאמורה..............  Huh

סזארו-רולינס הולך להיות מדהים.
עמודים: 1 2 3